Άνευ Τουίτερ και ΦουΜπου
Άνευ Τουίτερ και ΦουΜπου
Είναι κανάς άλλος εδώ μέσα που να μην τα έχει;
Ποτέ δεν κατάλαβα να είχαν σκοπό άλλον από το κουτσομπολίο και ξεκατίνιασμα.
Κανα-δυο οργανώσεις που με ενδιέφεραν το δοκίμασαν για λίγο, και είπα φτου ργμτ δεν μπαίνω μόνο για αυτούς, αλλά τελικά άλλαξαν γνώμη οταν κατάλαβαν οτι τα κλεφτρόνια το χρησιμοποιούσαν για στόχους διαρήξεων, και επέστρεψαν σε ιδιωτικά πχόρα, όπως όρισε κι ο θεός.
Ένα Γοουατσάπ έχω μόνο, κι αυτό πιο πολύ για τη δουλειά. Ούτε Ινστα, ούτε μαλακίες, ούτε τίποτα. Αν ποτέ μου προσφερουν ευκαιρία να βγάλω λεφτά θα το σκεφτώ, αλλιώς δεν βλέπω τον λόγο.
Κανα-δυο οργανώσεις που με ενδιέφεραν το δοκίμασαν για λίγο, και είπα φτου ργμτ δεν μπαίνω μόνο για αυτούς, αλλά τελικά άλλαξαν γνώμη οταν κατάλαβαν οτι τα κλεφτρόνια το χρησιμοποιούσαν για στόχους διαρήξεων, και επέστρεψαν σε ιδιωτικά πχόρα, όπως όρισε κι ο θεός.
Ένα Γοουατσάπ έχω μόνο, κι αυτό πιο πολύ για τη δουλειά. Ούτε Ινστα, ούτε μαλακίες, ούτε τίποτα. Αν ποτέ μου προσφερουν ευκαιρία να βγάλω λεφτά θα το σκεφτώ, αλλιώς δεν βλέπω τον λόγο.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Re: Άνευ Τουίτερ και ΦουΜπου
φουμπου δεν έχω και δεν είχα ποτέ
τουίτερ έκανα πριν κάνα δυο μήνες αλλά μπαίνω πολύ αραιά, μια φορά ανα δυο-τρεις μέρες
τουίτερ έκανα πριν κάνα δυο μήνες αλλά μπαίνω πολύ αραιά, μια φορά ανα δυο-τρεις μέρες
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Παρούσα.
Η επαγγελματική του χρήση πάντως, είναι απαραίτητη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 09 Ιουν 2020, 14:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
πάντως το χειρότερο είναι το ίνστα, πραγματικά το σάιτ που είναι φτιαγμένο για νάρκισσους, χωρίς κανέναν άλλο λόγο ύπαρξης
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Ξέρω κάποιους που το χρησιμοποιούν για πωλήσεις οριακής νομιμότητας. Καταλόγους να δουν τα μάτια σου.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑09 Ιουν 2020, 14:49πάντως το χειρότερο είναι το ίνστα, πραγματικά το σάιτ που είναι φτιαγμένο για νάρκισσους, χωρίς κανέναν άλλο λόγο ύπαρξης
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
υπαρχουν και οι βιζιτεςΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑09 Ιουν 2020, 14:49πάντως το χειρότερο είναι το ίνστα, πραγματικά το σάιτ που είναι φτιαγμένο για νάρκισσους, χωρίς κανέναν άλλο λόγο ύπαρξης
- Dwarven Blacksmith
- wooded glade
Δε γουστάρω τη φάση κ-α-θ-ό-λ-ο-υ.
Σκεφτείτε μόνο πόσες συζητήσεις έχουμε εδώ, π.χ. "Διάγγελμα δημιουργίας νέου κασιδιαροκόμματος" που ήδη ξεπέρασε τις 110 σελίδες αλλά και θα αναζωπυρωθεί, καθώς θα υπάρξουν νέα στοιχεία για το "κασιδιαροκόμμα" - πρσωπικότητες που θα ενταχθούν, συμμετοχή στο gay parade που θα δηλώσουν μεθαύριο και άλλα.
Στο Τουϊτερ και στο φου μπου θα είχε πεθάνει η συζήτηξη μετά από μερικές ώρες, ακόμα και αν παίρναμε μέρος καμιά εκατοστή.
Επίσης μου τη δίνουν ωρισμένοι παππούδες. Μίλαγα σε έναν στο τηλέφωνο και ήταν να μου στείλει κάτι αριθμητικά δεδομένα και του λέω "καλά στείλτα αυτά με email" και μου λέει "email ; tinafto ; μόνο messenger ξέρω".
Ωστόσο το φουμπού χάρις στη διάδοση που έχει μας επιτρέπει να ξαναβρίσκουμε παλιούς γνωστούς / ιστορικέσ γκόμενες, μέχρι και από το 1821. Αυτή η χρησιμότητα του αξίζει.
Σκεφτείτε μόνο πόσες συζητήσεις έχουμε εδώ, π.χ. "Διάγγελμα δημιουργίας νέου κασιδιαροκόμματος" που ήδη ξεπέρασε τις 110 σελίδες αλλά και θα αναζωπυρωθεί, καθώς θα υπάρξουν νέα στοιχεία για το "κασιδιαροκόμμα" - πρσωπικότητες που θα ενταχθούν, συμμετοχή στο gay parade που θα δηλώσουν μεθαύριο και άλλα.
Στο Τουϊτερ και στο φου μπου θα είχε πεθάνει η συζήτηξη μετά από μερικές ώρες, ακόμα και αν παίρναμε μέρος καμιά εκατοστή.
Επίσης μου τη δίνουν ωρισμένοι παππούδες. Μίλαγα σε έναν στο τηλέφωνο και ήταν να μου στείλει κάτι αριθμητικά δεδομένα και του λέω "καλά στείλτα αυτά με email" και μου λέει "email ; tinafto ; μόνο messenger ξέρω".
Ωστόσο το φουμπού χάρις στη διάδοση που έχει μας επιτρέπει να ξαναβρίσκουμε παλιούς γνωστούς / ιστορικέσ γκόμενες, μέχρι και από το 1821. Αυτή η χρησιμότητα του αξίζει.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Υπάρχουν πάντως και κάποιες διαφορές. Το να έχουν λογαριασμούς σε φέις και ίνστα, χρήστες που είχαν εξοικείωση πολλά χρόνια πριν με το διαδίκτυο (φόρα, μπλογκς κλπ) είναι απολύτως φυσικό.
Το κωμικό για μένα είναι η απόλυτη εξάρτηση και ανάγκη αυτοπροβολής που έγινε εμφανής σε τύπους, που θεωρούσαν τη χρήση υπολογιστή κάτι σαν πλοήγηση διαστημόπλοιου.
Το κωμικό για μένα είναι η απόλυτη εξάρτηση και ανάγκη αυτοπροβολής που έγινε εμφανής σε τύπους, που θεωρούσαν τη χρήση υπολογιστή κάτι σαν πλοήγηση διαστημόπλοιου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Για προβολή της εταιρίας ή υπηρεσίας, τι άλλο;
Όπως ακριβώς ένα εταιρικό σάιτ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Παρών, δικέ μου.Imperium έγραψε: ↑09 Ιουν 2020, 14:46Είναι κανάς άλλος εδώ μέσα που να μην τα έχει;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Παρών, δικέ μου!ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑09 Ιουν 2020, 14:49πάντως το χειρότερο είναι το ίνστα, πραγματικά το σάιτ που είναι φτιαγμένο για νάρκισσους, χωρίς κανέναν άλλο λόγο ύπαρξης
Dein Herz, meine Gier
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 191 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
01 Μαρ 2024, 23:20
-
-
Νέα δημοσίευση Ζήτημα ωρών η άνευ όρων παράδοση του Ιράν.
από Frappezitis » 15 Απρ 2024, 21:34 » σε Εσωτερική Πολιτική - 44 Απαντήσεις
- 2239 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από alto_sem
19 Απρ 2024, 10:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση Νεοταξίτικο μήνυμα Biden στο τουίτερ
από Σενέκας » 12 Φεβ 2024, 15:00 » σε Διεθνής πολιτική - 8 Απαντήσεις
- 511 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
12 Φεβ 2024, 15:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τελικα τι κερδισαμε με την ανευ ορων στηριξη στο καθεστως Ζελενσκι;
από southern » 15 Φεβ 2025, 06:52 » σε Εσωτερική Πολιτική - 123 Απαντήσεις
- 2926 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
22 Φεβ 2025, 16:13
-