Κρυπτογραφία.
Κρυπτογραφία.
Είχα ανοίξει και παλαιότερα θέμα αλλά τώρα έχω περισσότερες γνώσεις. Σκοπός της κρυπτογραφίας είναι να περάσει ένα μήνυμα κρυφά, μέσα από ένα κείμενο φερεί 'πείν "Η μέρα είναι ηλιόλουστη" θα μπορούσε να περάσει χιλιάδες μηνύματα ανάλογα με τον συντονισμό και τη συγκρότηση μεταξύ των εγκεφάλων του πομπού και του δέκτη του μηνύματος. Ξέρω γω Η με -ρα (Η τάδε του Μ) είναι η-λιό-λούστη (e leo Λούση Τ) δηλαδή e (= ομάδα έψιλον (η γνωστή) leo (όνομα) Λούση (όνομα σκυλίτσας) Τ= ( κάτι άλλο δε ξέρω) δηλαδή "Η μέρα είναι ηλιόλουστη" από τον πομπό φτάνει στον δέκτη ως ( Η Λούση του Leo είναι στην ομάδα Ε και (;).
Είναι πραγματικά μοναδικό πως κατανοεί ο ανθρώπινος εγκέφαλος.
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
Re: Κρυπτογραφία.
Mansko έγραψε: ↑04 Σεπ 2020, 19:19Είχα ανοίξει και παλαιότερα θέμα αλλά τώρα έχω περισσότερες γνώσεις. Σκοπός της κρυπτογραφίας είναι να περάσει ένα μήνυμα κρυφά, μέσα από ένα κείμενο φερεί 'πείν "Η μέρα είναι ηλιόλουστη" θα μπορούσε να περάσει χιλιάδες μηνύματα ανάλογα με τον συντονισμό και τη συγκρότηση μεταξύ των εγκεφάλων του πομπού και του δέκτη του μηνύματος. Ξέρω γω Η με -ρα (Η τάδε του Μ) είναι η-λιό-λούστη (e leo Λούση Τ) δηλαδή e (= ομάδα έψιλον (η γνωστή) leo (όνομα) Λούση (όνομα σκυλίτσας) Τ= ( κάτι άλλο δε ξέρω) δηλαδή "Η μέρα είναι ηλιόλουστη" από τον πομπό φτάνει στον δέκτη ως ( Η Λούση του Leo είναι στην ομάδα Ε και (;).
Αυτό που γράφεις ονομάζεται στεγανογραφία, η κρυπτογραφία είναι άλλο πράγμα.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Klg δεν τη ξέρω αυτή την επιστήμη. Αυτό που ξέρω είναι οτι αυτά τα απαίσια σούργελα οι μασόνοι αυτά τα σκουπίδια κάνουν εκτεταμένη χρήση της κρυπτογραφίας και βασανίζουν παρθένα κοριτσάκια. Τη κατάρα μου να 'χουν! Αλλά βλέπεις στο κόσμο υπάρχουν 10 εκατομμύρια εκατομμυριούχοι. Υπάρχουν στρατιώτες, αξιωματικοί είναι δύσκολο να τους φας όλους απ τη μια μέρα στην άλλη. Θέλει υπομονή.
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
Οι Ροδόσταυροι εννοείς. Οι μασόνοι τείνουν λόγο προς το Αδερφάτο των Ιπποτών.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Σωστά. Πολύ σωστά.
"Γιατί να υπερασπιστούμε τους κούρδους απέναντι στους τούρκους; Οι κούρδοι δεν συμμετείχαν στην απόβαση της Νορμανδίας!"
Ντ. Τραμπ.
Δοκιμάστε αποκρυπτογράφηση.
Ντ. Τραμπ.
Δοκιμάστε αποκρυπτογράφηση.

Αλέξανδρος. Με κλειστή τη πίσω πόρτα?
Η πρώτη μορφή στεγανογραφιας ήταν ξύρισμα κεφαλιού του αγγελιοφόρου, τατουάζ το μήνυμα στο κρανίο, μεγάλωμα των τριχών της κεφαλής και αποστολή του μηνύματος/αγγελιοφόρου διαμέσου του εχθρικού τόπου!klg έγραψε: ↑06 Σεπ 2020, 07:41Mansko έγραψε: ↑04 Σεπ 2020, 19:19Είχα ανοίξει και παλαιότερα θέμα αλλά τώρα έχω περισσότερες γνώσεις. Σκοπός της κρυπτογραφίας είναι να περάσει ένα μήνυμα κρυφά, μέσα από ένα κείμενο φερεί 'πείν "Η μέρα είναι ηλιόλουστη" θα μπορούσε να περάσει χιλιάδες μηνύματα ανάλογα με τον συντονισμό και τη συγκρότηση μεταξύ των εγκεφάλων του πομπού και του δέκτη του μηνύματος. Ξέρω γω Η με -ρα (Η τάδε του Μ) είναι η-λιό-λούστη (e leo Λούση Τ) δηλαδή e (= ομάδα έψιλον (η γνωστή) leo (όνομα) Λούση (όνομα σκυλίτσας) Τ= ( κάτι άλλο δε ξέρω) δηλαδή "Η μέρα είναι ηλιόλουστη" από τον πομπό φτάνει στον δέκτη ως ( Η Λούση του Leo είναι στην ομάδα Ε και (;).
Αυτό που γράφεις ονομάζεται στεγανογραφία, η κρυπτογραφία είναι άλλο πράγμα.