Συμβόλαιο σύνδεσης Internet (οικιακό)
Συμβόλαιο σύνδεσης Internet (οικιακό)
σε όλες τις εταιρείες πλέον έχουν γίνει, απ' ό,τι βλέπω 24μηνα,
πολύ αγχωτικό
επειδή εγώ είμαι νομάς, ποιος μπορεί να μου
πει τί γίνεται σε περίπτωση που χρειαστεί να το διακόψω
πριν τη λήξη του συμβολαίου;
πληρώνεις κάποια ρήτρα;
πολύ αγχωτικό
επειδή εγώ είμαι νομάς, ποιος μπορεί να μου
πει τί γίνεται σε περίπτωση που χρειαστεί να το διακόψω
πριν τη λήξη του συμβολαίου;
πληρώνεις κάποια ρήτρα;
Re: Συμβόλαιο σύνδεσης Internet (οικιακό)
Τσέκαρε αν παίζει στην περιοχή σου HCN, τα συμβόλαια είναι για 1 (ένα) μήνα, μπορείς να φύγεις μετά χωρίς νταβατζιλίκι και δίνουν σατανιασμένα γλήγορο ιντερνέτ με οπτική μέχρι μέσα στο σπίτι σου.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Έχει και πιο φτηνά πακέτα ρε ανάλογα με την ταχύτητα που θέλεις, πόσο προπληρωμένο χρόνο θέλεις στο τηλέφωνο κοκ, μπορείς να κάνεις ένα ντήσεντ πακέτο και με 20 ευρά αν θέλεις.
.
.
- Cecily Anne
Ποιά εταιρία; Έχω το ίδιο πρόβλημα με την Νύχτα και κάτω από 23κάτι δεν βρήκα. Πριν ένα μήνα έκανα τελευταία έρευνα αγοράς. Ο δε ΟΤΕ ξετσουτσούρεψε και μου'πε "αυτό έχουμε, άμα θέλετε".
Η δε Νόβα, αρνείται να κάνει προσφορά με σκέτο Ίντερνετ, δίχως νόβα (κλαααψ).
Επίσης γιατί να πληρώνω τηλέφωνο; Θέλω ΜΟΝΟ ίντερνετ. Ήμαρτον με το χάλι αυτό, στην Ευρώπη τα'χουν διαχωρισμένα.
Επίσης γιατί να πληρώνω τηλέφωνο; Θέλω ΜΟΝΟ ίντερνετ. Ήμαρτον με το χάλι αυτό, στην Ευρώπη τα'χουν διαχωρισμένα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
έχεις δίκιο, είμαι στην ιστοσελίδα τους
σέσιλυ, απ ό,τι είδα η φόρθνετ δίνει μόνο ίντερνετ στα 15 ευρώ/μήνα
περίπου, αν είναι προπληρωμένο για ένα χρόνο
σέσιλυ, απ ό,τι είδα η φόρθνετ δίνει μόνο ίντερνετ στα 15 ευρώ/μήνα
περίπου, αν είναι προπληρωμένο για ένα χρόνο
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Παράξενο αυτό, εγώ νόμιζα ότι σοβαρευτήκανε αυτοί. Εμένα, πριν κανά μήνα περίπου που έληγε το συμβόλαιό μου (επαγγελματικό βέβαια), με πήραν τηλέφωνο να προλάβουν τα "αρπαχτικά" των ανταγωνιστών και μου προτείνανε μειώσεις κλπ, γι' αυτό λέω "παράξενο", γιατί η κίνησή τους δείχνει ότι βάλανε μυαλό. Να μην τα πολυλογώ, από 73 ευρά πέσαμε στα 54 περίπου, με αναβάθμιση από 30άρα σε 50άρα γραμμή και τα υπόλοιπα (2 γραμμές, 100 sms μέσω web, τις διάφορες δωρεάν κλήσεις κλπ) να ισχύουν κανονικά.Cecily Anne έγραψε: ↑04 Απρ 2018, 11:12...
Πριν ένα μήνα έκανα τελευταία έρευνα αγοράς. Ο δε ΟΤΕ ξετσουτσούρεψε και μου'πε "αυτό έχουμε, άμα θέλετε".
...
- Cecily Anne
Και στη μάνα μου έκαναν σούπερ προσφορά στο τηλ του γραφείου. Μόνο εμένα έχουν χεζμένη, κλαψ.shrike έγραψε: ↑04 Απρ 2018, 11:19Παράξενο αυτό, εγώ νόμιζα ότι σοβαρευτήκανε αυτοί. Εμένα, πριν κανά μήνα περίπου που έληγε το συμβόλαιό μου (επαγγελματικό βέβαια), με πήραν τηλέφωνο να προλάβουν τα "αρπαχτικά" των ανταγωνιστών και μου προτείνανε μειώσεις κλπ, γι' αυτό λέω "παράξενο", γιατί η κίνησή τους δείχνει ότι βάλανε μυαλό. Να μην τα πολυλογώ, από 73 ευρά πέσαμε στα 54 περίπου, με αναβάθμιση από 30άρα σε 50άρα γραμμή και τα υπόλοιπα (2 γραμμές, 100 sms μέσω web, τις διάφορες δωρεάν κλήσεις κλπ) να ισχύουν κανονικά.Cecily Anne έγραψε: ↑04 Απρ 2018, 11:12...
Πριν ένα μήνα έκανα τελευταία έρευνα αγοράς. Ο δε ΟΤΕ ξετσουτσούρεψε και μου'πε "αυτό έχουμε, άμα θέλετε".
...
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
να τους πεις οτι συντονιζεις ενα φορουμ και θες καλη προσφορα για να κανεις την δουλεια σου μπας και τσιμπησουν :PCecily Anne έγραψε: ↑04 Απρ 2018, 11:22Και στη μάνα μου έκαναν σούπερ προσφορά στο τηλ του γραφείου. Μόνο εμένα έχουν χεζμένη, κλαψ.
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Cecily Anne
Θα μου πούν:

- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Νοίκιασε διαμέριζμα δίπλα στο γραφείο της μάνας σου και κλέβε της internet, τότε.Cecily Anne έγραψε: ↑04 Απρ 2018, 11:22Και στη μάνα μου έκαναν σούπερ προσφορά στο τηλ του γραφείου. Μόνο εμένα έχουν χεζμένη, κλαψ.shrike έγραψε: ↑04 Απρ 2018, 11:19Παράξενο αυτό, εγώ νόμιζα ότι σοβαρευτήκανε αυτοί. Εμένα, πριν κανά μήνα περίπου που έληγε το συμβόλαιό μου (επαγγελματικό βέβαια), με πήραν τηλέφωνο να προλάβουν τα "αρπαχτικά" των ανταγωνιστών και μου προτείνανε μειώσεις κλπ, γι' αυτό λέω "παράξενο", γιατί η κίνησή τους δείχνει ότι βάλανε μυαλό. Να μην τα πολυλογώ, από 73 ευρά πέσαμε στα 54 περίπου, με αναβάθμιση από 30άρα σε 50άρα γραμμή και τα υπόλοιπα (2 γραμμές, 100 sms μέσω web, τις διάφορες δωρεάν κλήσεις κλπ) να ισχύουν κανονικά.Cecily Anne έγραψε: ↑04 Απρ 2018, 11:12...
...
- Cecily Anne
Για την Αθήνα μιλάω (εκεί έχω θέμα), στο νησί έχουμε στο σπίτι, αλλά το δωμάτιο μου είναι απομακρυσμένο και προσωρινά κλέβω της θείας μου.

Αυτή η εταιρία που πρότεινα στην νύχτα δίνει και σκέτο ίντερνετ και τηλέφωνο κτλ. με συμβόλαιο ενός μήνα.Cecily Anne έγραψε: ↑04 Απρ 2018, 11:12Ποιά εταιρία; Έχω το ίδιο πρόβλημα με την Νύχτα και κάτω από 23κάτι δεν βρήκα. Πριν ένα μήνα έκανα τελευταία έρευνα αγοράς. Ο δε ΟΤΕ ξετσουτσούρεψε και μου'πε "αυτό έχουμε, άμα θέλετε".
Αν με προλάβεις και πάλι θα... τεσπά συλλαλητήρια για το πρόμο.
Δε με πρόλαβες.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 04 Απρ 2018, 11:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
.
.
- Cecily Anne
Καλέ τι όνομα έχει;;;;;;;;;
Φακ.
HCN, δεν παίζει Αθήνα, Αθήνα παίζει μια άλλη INA λέγεται ή κάπως έτσι.
HCN, δεν παίζει Αθήνα, Αθήνα παίζει μια άλλη INA λέγεται ή κάπως έτσι.
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γυναίκα απειλεί να αυτοκτονήσει επειδή της κάνουν έξωση.Επικαλειται το οικιακο ασυλο.
από Alex Amsterdam » 06 Μαρ 2024, 12:43 » σε Κοινωνικά θέματα - 6 Απαντήσεις
- 372 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
06 Μαρ 2024, 13:03
-
-
-
Νέα δημοσίευση Θα υπογράφατε προγαμιαίο συμβόλαιο?
από Unique » 14 Σεπ 2023, 10:43 » σε Κοινωνικά θέματα - 15 Απαντήσεις
- 477 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nandros
14 Σεπ 2023, 20:24
-