Πως μπορώ να σώσω τα mail μου απο το google mail;
Πως μπορώ να σώσω τα mail μου απο το google mail;
Το θέμα έχει ως εξής.
Η google mail μου λέει ότι γέμισε ο λογαριασμός μου και πρέπει να πετάξω αρχεία ή να αγοράσω χώρο.
Το να αγοράσω χώρο είναι μια λύση ατέρμονη χωρίς αρχή και τέλος.
Εχω σβήσει όλα τα αρχεία του google drive φυσικά.
Στο macintos που μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα απλά πατούσες σώσιμο των μαιλ και τα αποθήκευε σε ένα δευτερόλεπτο στο σκληρό.
Στο pc δεν βρήκα τέτοια λειτουργία.
Υπάρχει κάτι;
Η google mail μου λέει ότι γέμισε ο λογαριασμός μου και πρέπει να πετάξω αρχεία ή να αγοράσω χώρο.
Το να αγοράσω χώρο είναι μια λύση ατέρμονη χωρίς αρχή και τέλος.
Εχω σβήσει όλα τα αρχεία του google drive φυσικά.
Στο macintos που μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα απλά πατούσες σώσιμο των μαιλ και τα αποθήκευε σε ένα δευτερόλεπτο στο σκληρό.
Στο pc δεν βρήκα τέτοια λειτουργία.
Υπάρχει κάτι;
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
Re: Πως μπορώ να σώσω τα mail μου απο το google mail;
Θα έλεγα για εγκατάσταση κανενός thunderbird και μεταφορά όλων των μηνυμάτων ηλεκτρονικής αλληλογραφίας σε κάποιο αποθηκευτικό μέσο της αρεσκείας σου.
https://www.thunderbird.net/el/
Επίσης μπορείς να κάνεις αυτό:
https://support.google.com/accounts/ans ... 4190?hl=en
που τραβάει ΟΛΑ τα δεδομένα σου από τη Google. Εμαιλ, αναζητήσεις, ιστορικό τοποθεσίας κλπ. Απλώς δεν είναι σε μορφή που μπορείς να κάνεις restore με ένα κλικ. Έχει πιο πολύ την έννοια "κατάψυξης" για αν και εφόσον καίγεται ο κώλος σου να ασχοληθεί κάποιος και να σου βρει το mail.
https://support.google.com/accounts/ans ... 4190?hl=en
που τραβάει ΟΛΑ τα δεδομένα σου από τη Google. Εμαιλ, αναζητήσεις, ιστορικό τοποθεσίας κλπ. Απλώς δεν είναι σε μορφή που μπορείς να κάνεις restore με ένα κλικ. Έχει πιο πολύ την έννοια "κατάψυξης" για αν και εφόσον καίγεται ο κώλος σου να ασχοληθεί κάποιος και να σου βρει το mail.
- Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard

Επίσης, χρειάζεσαι όλα τα μηνύματα στο gmail; Δεν υπάρχουν κάποια που μπορείς να σβήσεις. Με πάνω από 15GB δωρεάν χώρο πρέπει να μιλάμε για χιλιάδες μηνύματα (εκτός κι αν χρησιμοποιείς το χώρο και για άλλες υπηρεσίες της Google και όχι μόνο για emails).
Διάβασε αυτό: https://www.labnol.org/internet/gmail-s ... rch/26669/
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Συμφωνώ με την πρόταση.1451 έγραψε: ↑30 Δεκ 2020, 15:15Θα έλεγα για εγκατάσταση κανενός thunderbird και μεταφορά όλων των μηνυμάτων ηλεκτρονικής αλληλογραφίας σε κάποιο αποθηκευτικό μέσο της αρεσκείας σου.
Με το thunderbird έχω στο pc μου και κοντρολάρω 3 λογ/σμούς email δικούς μου + 2 της αδελφής μου.
.
Παιδες ευχαριστώ, θα τα ψάξω αλλά δεν μπορώ να κάνω περισσότερους λογαριασμούς απο έναν γιατί είναι επαγγελματικό και θέλω να έχω ένα λογαριασμό που γράφω και στην κάρτα μου και λειτουργεί και σαν ταυτότητα. Ούτε είναι λύση να τα σβήνω για τον ίδιο λόγο γιατί πολλές φορές χρειάστηκε να ανατρέξω στο ιστορικό για λόγους ευθύνης και σαν πειστήριο.
Επίσης μπορεί να μου στέλνουν κάποιοι σαυτή τη διεύθυνση και μετά απο χρόνια.
Αν κατάλαβα καλά δεν υπάρχει σε ολόκληρα windows 10 μια λειτουργία που στο MAC δεκαπενταετίας ήταν ένα κλικ; Δηλαδή το ένα κλικ στο ένα λειτουργικό σημαίνει δουλειά ωρών και καινούρια στρατηγική στο άλλο;
Τι ανακαλύπτει κανεις.
Αν κατάλαβα καλά δεν υπάρχει σε ολόκληρα windows 10 μια λειτουργία που στο MAC δεκαπενταετίας ήταν ένα κλικ; Δηλαδή το ένα κλικ στο ένα λειτουργικό σημαίνει δουλειά ωρών και καινούρια στρατηγική στο άλλο;
Τι ανακαλύπτει κανεις.
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
Τα windows δεν έχουν σχέση με αυτό που θες να κάνεις. Εξαρτάται από τον email client σου. Μπορείς να τα κατεβάσεις με pop3 και να τα κάνεις store στο δίσκο σου τοπικά.Σέλευκας έγραψε: ↑30 Δεκ 2020, 21:28Παιδες ευχαριστώ, θα τα ψάξω αλλά δεν μπορώ να κάνω περισσότερους λογαριασμούς απο έναν γιατί είναι επαγγελματικό και θέλω να έχω ένα λογαριασμό που γράφω και στην κάρτα μου και λειτουργεί και σαν ταυτότητα. Ούτε είναι λύση να τα σβήνω για τον ίδιο λόγο γιατί πολλές φορές χρειάστηκε να ανατρέξω στο ιστορικό για λόγους ευθύνης και σαν πειστήριο.
Τι ανακαλύπτει κανεις.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
Και τα windows έχουν την ίδια λειτουργία. Ανοίγεις την εφαρμογή mail και κάνεις τη δουλειά σου καί από εκεί.
- Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard
Σοβαρά τώρα; Έχεις επαγγελματικό mail και δε θες να δώσεις τα 20€ το χρόνο που σου ζητάει η google για το πλάνο των 100GB;Σέλευκας έγραψε: ↑30 Δεκ 2020, 21:28Παιδες ευχαριστώ, θα τα ψάξω αλλά δεν μπορώ να κάνω περισσότερους λογαριασμούς απο έναν γιατί είναι επαγγελματικό και θέλω να έχω ένα λογαριασμό που γράφω και στην κάρτα μου και λειτουργεί και σαν ταυτότητα. Ούτε είναι λύση να τα σβήνω για τον ίδιο λόγο γιατί πολλές φορές χρειάστηκε να ανατρέξω στο ιστορικό για λόγους ευθύνης και σαν πειστήριο.
Και προτιμάς αντί γι' αυτό να τα κατεβάσεις τοπικά, να πάρεις και να παίρνεις και μελλοντικά πολλαπλά backups, να ψάχνεις σε παραπάνω σημεία όταν θες να βρεις κάτι κλπ;
ΟΚ, επιλογές είναι αυτά. Άλλες έξυπνες, άλλες όχι και τόσο.
Μου το εξηγείς;klg έγραψε: ↑30 Δεκ 2020, 21:56Τα windows δεν έχουν σχέση με αυτό που θες να κάνεις. Εξαρτάται από τον email client σου. Μπορείς να τα κατεβάσεις με pop3 και να τα κάνεις store στο δίσκο σου τοπικά.Σέλευκας έγραψε: ↑30 Δεκ 2020, 21:28Παιδες ευχαριστώ, θα τα ψάξω αλλά δεν μπορώ να κάνω περισσότερους λογαριασμούς απο έναν γιατί είναι επαγγελματικό και θέλω να έχω ένα λογαριασμό που γράφω και στην κάρτα μου και λειτουργεί και σαν ταυτότητα. Ούτε είναι λύση να τα σβήνω για τον ίδιο λόγο γιατί πολλές φορές χρειάστηκε να ανατρέξω στο ιστορικό για λόγους ευθύνης και σαν πειστήριο.
Τι ανακαλύπτει κανεις.
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
Λογικό γιατί το google είναι το ίδιο σε Μακ και πισι.
Αλλά δεν είχα κάνει κάτι στο Μακ. Από το google έμπαινα.
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
Έμπαινες με Safari στο gmail.com και στο διπλανό tab ας πούμε phorum.com.gr, ή είχε μια ειδική εφαρμογή Google;
Υπάρχουν κάποια θέματα. Το ένα είναι ότι θα πληρώνεις τα GB του 2021 πολλές φορές χωρίς τέλος. Το άλλο είναι ότι δεν ξέρεις στο κοντινό μέλλον αν με διάφορους τρόπους φτάσεις να θες ένα ενοίκιο το μήνα. Ένας έξυπνος άνθρωπος πρέπει να απεμπλακεί από τέτοια εκβιαστικά. Εκτός αν είσαι χομπίστας και δε σε ενδιαφέρουν τα έξοδα.Jack Shephard έγραψε: ↑31 Δεκ 2020, 12:26Σοβαρά τώρα; Έχεις επαγγελματικό mail και δε θες να δώσεις τα 20€ το χρόνο που σου ζητάει η google για το πλάνο των 100GB;Σέλευκας έγραψε: ↑30 Δεκ 2020, 21:28Παιδες ευχαριστώ, θα τα ψάξω αλλά δεν μπορώ να κάνω περισσότερους λογαριασμούς απο έναν γιατί είναι επαγγελματικό και θέλω να έχω ένα λογαριασμό που γράφω και στην κάρτα μου και λειτουργεί και σαν ταυτότητα. Ούτε είναι λύση να τα σβήνω για τον ίδιο λόγο γιατί πολλές φορές χρειάστηκε να ανατρέξω στο ιστορικό για λόγους ευθύνης και σαν πειστήριο.
Και προτιμάς αντί γι' αυτό να τα κατεβάσεις τοπικά, να πάρεις και να παίρνεις και μελλοντικά πολλαπλά backups, να ψάχνεις σε παραπάνω σημεία όταν θες να βρεις κάτι κλπ;
ΟΚ, επιλογές είναι αυτά. Άλλες έξυπνες, άλλες όχι και τόσο.
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
Σίγουρα με σαφαρι και πληκτρολογουσα το google mail ως σελίδα.
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
Μια λύση είναι να μπω πάλι από το παλιό Μακ και να σώσω τα καινούρια αν βρω την κάρτα γραφικών που χαλασε
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 37 Απαντήσεις
- 1189 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
15 Μάιος 2024, 13:24
-
-
Νέα δημοσίευση Ρωσοτρολλ στελνουν απειλητικα mail για βομβες στην Ελλαδα
από George_V » 29 Μάιος 2024, 12:09 » σε Εγκληματικότητα - 25 Απαντήσεις
- 784 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ
30 Μάιος 2024, 12:15
-
-
-
Νέα δημοσίευση Νατα μααας: Δημοσίευση ονομάτων, φωτογραφιών, και προσωπικών στοιχείων απ' τη Daily Mail
από Kauldron » 25 Αύγ 2024, 14:25 » σε Διεθνής πολιτική - 65 Απαντήσεις
- 1846 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
25 Αύγ 2024, 16:41
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 446 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
28 Αύγ 2024, 09:59