The Return of the King
The Return of the King
https://arstechnica.com/tech-policy/202 ... -comments/
foscilis
Εγώ προσωπικά δεν το περίμενα, από την αλλή βέβαια άμα έχει προσλάβει αυτός όλο το board ίσως να μην είναι και τόσο περίεργο.
Αν και στο ΜΙΤ δεν το βλέπω να γυρνάει, παραείναι PC αρχίδια για κάτι τέτοιο.
foscilis
Εγώ προσωπικά δεν το περίμενα, από την αλλή βέβαια άμα έχει προσλάβει αυτός όλο το board ίσως να μην είναι και τόσο περίεργο.
Αν και στο ΜΙΤ δεν το βλέπω να γυρνάει, παραείναι PC αρχίδια για κάτι τέτοιο.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Re: The Return of the King
Ναιαιαιαιαιαιαι!!!!
Εν τω μεταξύ έχουν ήδη λυσσάξει τα μαλακισμένα, οπότε μόνο και μόνο για το κλάμα όλων αυτών των καραγκιόζηδων η επάνοδος είναι μια μικρή απόλαυση.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Μιλάμε βλέπεις τι έκτου επιπέδου παρασιτισμός έχει επικάτσει πάνω στο κίνημα. Cloud economist, open source evangelist, development inclusivity strategist και δε συμμαζεύεται.
Δε φαίνεται να εξυπηρετεί και άλλο σκοπό εδώ που τα λέμε.
Κατακρημνίζοντας το εναπομένον κύρος του FSF του τριγκερ δε λιμπς.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Καλα ναι, μου φαίνεται απίστευτο (βασικά αυτοκτονικό για το FSF δεδομένου του PC status quo της εποχής) το ότι τον επαναφέρανε.
- Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard
Δε πήγε και πολύ καλά αυτή η επιστροφή.
Άλλες αντιδράσεις ήταν αδιάφορες αλλά το σταμάτημα της χρηματοδότησης από τη red hat πόνεσε. Από τους διαχρονικούς χρηματοδότες, αστεία τα ποσά για τη red hat μεν αλλά σοβαρά για το FSF .
Άλλες αντιδράσεις ήταν αδιάφορες αλλά το σταμάτημα της χρηματοδότησης από τη red hat πόνεσε. Από τους διαχρονικούς χρηματοδότες, αστεία τα ποσά για τη red hat μεν αλλά σοβαρά για το FSF .
- Μαυροβασίλης
όλα για τον καλό Αγώνα

Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- Dwarven Blacksmith
Καλύτερα, τα commit τα κάνουνε οι μπουμερ άντρες, τα λεφτά τα τρώνε οι αφυλες φεμινιστριες με κόκκινο μαλλί, όπως διδάσκουν οι πχορουμικοι μύστες.Jack Shephard έγραψε: ↑30 Μαρ 2021, 23:46Δε πήγε και πολύ καλά αυτή η επιστροφή.

Όμως τώρα τα άφυλα έχουν main branch αντί για το κακό master branch, οπότε και τα black minorities δικαιώθηκαν και το επίπεδο του κώδικα των kernel drivers ανέβηκε τουλάχιστον x5.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑30 Μαρ 2021, 23:57Καλύτερα, τα commit τα κάνουνε οι μπουμερ άντρες, τα λεφτά τα τρώνε οι αφυλες φεμινιστριες με κόκκινο μαλλί, όπως διδάσκουν οι πχορουμικοι μύστες.Jack Shephard έγραψε: ↑30 Μαρ 2021, 23:46Δε πήγε και πολύ καλά αυτή η επιστροφή.
Εγώ περιμένω περισσότερο PC στον κόσμο του προγραμματισμού, πχ το std::shared_ptr είναι ξεκάθαρο slut shaming.
Δεν με ενοχλεί προσωπικά οπότε δεν μπορώ να επιβεβαιώσωklg έγραψε: ↑31 Μαρ 2021, 19:33Όμως τώρα τα άφυλα έχουν main branch αντί για το κακό master branch, οπότε και τα black minorities δικαιώθηκαν και το επίπεδο του κώδικα των kernel drivers ανέβηκε τουλάχιστον x5.
Εγώ περιμένω περισσότερο PC στον κόσμο του προγραμματισμού, πχ το std::shared_ptr είναι ξεκάθαρο slut shaming.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Dwarven Blacksmith
Δεν ξέρω αν βελτιώθηκε το επίπεδο του κώδικα των kernel drivers αλλά αμφιβάλλω ότι έγινε χειρότερο επειδή άλλαξε το όνομα του branch, ή ότι όντως γράφει κώδικα κανένας απ' αυτούς τους δεινόσαυρους. Ενώ δηλαδή το παίζετε πρακτικοί άνθρωποι που δεν έχουν χρόνο να ασχοληθούν με μαλακίες, στην πραγματικότητα ασχολείστε με μαλακίες κατηγορώντας τους SJW για σαμποτάζ του Ιερού Κώδικα με ζήλο σοβιετικού κομισάριου. Ε, μια χαρά είναι ο κώδικας, χρυσή εποχή ζει το open source, τώρα άμα γουστάρετε τα social justice wars σα χόμπι, απλά παραδεχτείτε το, δεν είναι κακό.klg έγραψε: ↑31 Μαρ 2021, 19:33Όμως τώρα τα άφυλα έχουν main branch αντί για το κακό master branch, οπότε και τα black minorities δικαιώθηκαν και το επίπεδο του κώδικα των kernel drivers ανέβηκε τουλάχιστον x5.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑30 Μαρ 2021, 23:57Καλύτερα, τα commit τα κάνουνε οι μπουμερ άντρες, τα λεφτά τα τρώνε οι αφυλες φεμινιστριες με κόκκινο μαλλί, όπως διδάσκουν οι πχορουμικοι μύστες.Jack Shephard έγραψε: ↑30 Μαρ 2021, 23:46Δε πήγε και πολύ καλά αυτή η επιστροφή.

Ε ναι μα αυτό είναι το point, ότι ένα μάτσο καραγκιόζηδες κάναν κριτική σε κάτι που κάνει ο Τοrvalds εδώ και χρόνια και προφανώς με πολύ καλά αποτελέσματα. Φτιάξαν το CoC, πήγε και στη γωνία του ο άλλος για να σκεφτεί γιατί έβριζε τα καημένα τα παιδιά και το end result είναι ποιο ακριβώς; Ομοίως και με την ηλιθιότητα του master, blacklist, etc, το να θεωρείς ότι αλλάζοντας standard engineering ορολογία επειδή ένα μάτσο υστερικά τραβέλια στο ιντερνετ θεωρούν ότι έτσι το black community θα νιώθει πιο included, ενώ στην πραγματικότητα απλώς υποβαθμίζεις τον αγώνας τους σε ένα semantic πόλεμο άνευ ουσίας, είναι μάλλον σχιζοφρενικό.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑31 Μαρ 2021, 21:08Δεν ξέρω αν βελτιώθηκε το επίπεδο του κώδικα των kernel drivers αλλά αμφιβάλλω ότι έγινε χειρότερο επειδή άλλαξε το όνομα του branch, ή ότι όντως γράφει κώδικα κανένας απ' αυτούς τους δεινόσαυρους. Ενώ δηλαδή το παίζετε πρακτικοί άνθρωποι που δεν έχουν χρόνο να ασχοληθούν με μαλακίες, στην πραγματικότητα ασχολείστε με μαλακίες κατηγορώντας τους SJW για σαμποτάζ του Ιερού Κώδικα με ζήλο σοβιετικού κομισάριου. Ε, μια χαρά είναι ο κώδικας, χρυσή εποχή ζει το open source, τώρα άμα γουστάρετε τα social justice wars σα χόμπι, απλά παραδεχτείτε το, δεν είναι κακό.
Η συνεισφορά των SJW στο χώρο είναι μηδενική, γιατί τα προβλήματα του χώρου δεν είναι το τι μπαίνει στην κωλοτρυπίδα σου και αν κάνεις identify sexually ως ελικόπτερο. Εγώ δεν τους κατηγορώ για σαμποτάζ του ιερού κώδικα, τους κατηγορώ ότι είναι ηλίθιοι και απευθύνονται σε χώρο που κατεξοχήν έχει ελάχιστη ανοχή σε ηλίθιους.
Σε τι αναφέρεσαι;Yochanan έγραψε: ↑31 Μαρ 2021, 19:36Δεν με ενοχλεί προσωπικά οπότε δεν μπορώ να επιβεβαιώσωklg έγραψε: ↑31 Μαρ 2021, 19:33Όμως τώρα τα άφυλα έχουν main branch αντί για το κακό master branch, οπότε και τα black minorities δικαιώθηκαν και το επίπεδο του κώδικα των kernel drivers ανέβηκε τουλάχιστον x5.
Εννοώ εμένα προσωπικά, σα τσούλα, δε με ενοχλεί αυτή η φράση.klg έγραψε: ↑02 Απρ 2021, 00:37Σε τι αναφέρεσαι;Yochanan έγραψε: ↑31 Μαρ 2021, 19:36Δεν με ενοχλεί προσωπικά οπότε δεν μπορώ να επιβεβαιώσωklg έγραψε: ↑31 Μαρ 2021, 19:33Όμως τώρα τα άφυλα έχουν main branch αντί για το κακό master branch, οπότε και τα black minorities δικαιώθηκαν και το επίπεδο του κώδικα των kernel drivers ανέβηκε τουλάχιστον x5.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η Επιστροφη -The return (trailer)
από Νατάσα » 13 Νοέμ 2024, 21:53 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 0 Απαντήσεις
- 126 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νατάσα
13 Νοέμ 2024, 21:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση ειναι ο king vakalis legit ?
από ήρωας του λαού » 06 Ιαν 2025, 22:08 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 214 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήρωας του λαού
06 Ιαν 2025, 22:08
-
-
-
Νέα δημοσίευση THE KING IS BACK.ΚΩΣΤΑΣ ΣΛΟΎΚΑΣ ΟΕΟΕΟΕ
από Μαδουραίος » 27 Ιουν 2024, 18:24 » σε Αθλητικά - 1 Απαντήσεις
- 163 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος