Καινούριο smartphone-προτάσεις
Καινούριο smartphone-προτάσεις
Η μπαταρια του xiaomi τα παιξε και χρειάζομαι επειγόντως καινούριο κινητό. Σκέφτομαι για το Huawei P20 lite, το είδα σε μαγαζί και μου φάνηκε ωραίο. Βέβαια διάβασα πολλές αρνητικές κριτικές για κολλήματα κλπ. Σε τιμές γύρω στο 250άρι άντε και λίγο παραπάνω έχετε να προτείνετε τίποτα αξιόλογο;
Re: Καινούριο smartphone-προτάσεις
Mi8 λίγο πιο ακριβό και αδοκίμαστο αλλά φαίνεται καλό.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
γιατι δεν αλλαζεις μπαταρια?
- Υδράργυρος
Πάρε κάνα samsung γιατί σε 6 μήνες θα ξανα ανοίγεις τέτοιο νήμα. Και ναι γιατί δεν αλλάζεις μπαταρία;
- Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard
Θες επειγόντως = θες από Ελλάδα.
Αξιοπρεπή specs σε αυτά τα λεφτά έχουν κινητά κινέζων κατασκευαστών κατά βάση. Δες και διάλεξε μεταξύ Honor 7X και Huawei Mate 10 Lite (εκδόσεις 4GB/64GB).
Κατά τα λοιπά παίζουν πολλά κινητά της Xiaomi. Το Redmi Note 5 Pro υπάρχει κάτω από 200€. Δε μας είπες ούτε στο περίπου τι θες και δε μπορούμε να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι.
Αξιοπρεπή specs σε αυτά τα λεφτά έχουν κινητά κινέζων κατασκευαστών κατά βάση. Δες και διάλεξε μεταξύ Honor 7X και Huawei Mate 10 Lite (εκδόσεις 4GB/64GB).
Κατά τα λοιπά παίζουν πολλά κινητά της Xiaomi. Το Redmi Note 5 Pro υπάρχει κάτω από 200€. Δε μας είπες ούτε στο περίπου τι θες και δε μπορούμε να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
300€ για ένα κινητό; Ποιες είναι οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ σου ανάγκες επικοινωνίας;mao mao έγραψε: ↑16 Ιούλ 2018, 23:52Η μπαταρια του xiaomi τα παιξε και χρειάζομαι επειγόντως καινούριο κινητό. Σκέφτομαι για το Huawei P20 lite, το είδα σε μαγαζί και μου φάνηκε ωραίο. Βέβαια διάβασα πολλές αρνητικές κριτικές για κολλήματα κλπ. Σε τιμές γύρω στο 250άρι άντε και λίγο παραπάνω έχετε να προτείνετε τίποτα αξιόλογο;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Τελικά παρήγγειλα καινούρια μπαταρία η οποία θα έρθει μεθαύριο. Το πρόβλημα είναι οτι η μπαταρία δεν είναι αποσπώμενη και υπάρχει περίπτωση όταν κάνω την αλλαγή κάτι να πάει στραβά. Για 15 ευρώ που έδωσα αξίζει η προσπάθεια.Υδράργυρος έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 08:15Πάρε κάνα samsung γιατί σε 6 μήνες θα ξανα ανοίγεις τέτοιο νήμα. Και ναι γιατί δεν αλλάζεις μπαταρία;
Οσο για τα samsung δεν αμφιβάλλω οτι είναι πολύ καλά, αλλά και τα xiaomi είναι πολύ ποιοτικά. Το πρόβλημα στη μπαταρία βγήκε στα 2.5 χρόνια.
Γενικά χρειάζομαι ένα αξιόπιστο κινητό με το οποίο θα σερφάρω απροβλημάτιστα και θα μπορεί να σηκώσει πολλές εφαρμογές. Επίσης χρειάζομαι πολύ καλό gps. Έχω εξοικονομήσει πολλά χρήματα σε βενζίνη αλλά και χρόνο λόγω των google maps. Πρόσφατα θα έχανα αεροπλάνο αν δεν υπήρχε το google maps να μου προτείνει εναλλακτική διαδρομή. Τα 300 ακούγονται ίσως πολλά, αλλά δεν αλλάζω κινητό σε λιγότερο διάστημα των δύο ετών.Nandros έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 19:47300€ για ένα κινητό; Ποιες είναι οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ σου ανάγκες επικοινωνίας;mao mao έγραψε: ↑16 Ιούλ 2018, 23:52Η μπαταρια του xiaomi τα παιξε και χρειάζομαι επειγόντως καινούριο κινητό. Σκέφτομαι για το Huawei P20 lite, το είδα σε μαγαζί και μου φάνηκε ωραίο. Βέβαια διάβασα πολλές αρνητικές κριτικές για κολλήματα κλπ. Σε τιμές γύρω στο 250άρι άντε και λίγο παραπάνω έχετε να προτείνετε τίποτα αξιόλογο;
.
Ψάχνω και εγώ για νέο κινητό.
* Ιδιαίτερο βάρος στην κάμερα. Καλές λήψεις κατά το δυνατόν και σε σχετικά χαμηλό φωτισμό και 4K video με stabilization. Ειδικά η σωστή σταθεροποίηση του video μου φαίνεται μεγάλο προσόν.
* Καλή λήψη, καλή ποιότητα συνομιλίας
* Διαβάζω αρκετά και θέλω μεγάλη οθόνη
* Δεν παίζω παιχνίδια, δεν με νοιάζει η εμφάνιση αν και θα προτιμούσα χωρίς εγκοπή.
* Δεν θα έχω 30 εφαρμογές ανοικτές αλλά να μην είναι ψοφίμι γιατί αργώ να αλλάξω συσκευή.
* Αν γίνεται χωρίς τρελό SAR
* Αν γίνεται με καλή ποιότητα ήχου από τα ακουστικά
Έως 300 Ευρώ.
Είμαι διατεθειμένος να περιμένω μερικούς μήνες ακόμα για κάτι καλό σε αυτά τα χρήματα.
* Ιδιαίτερο βάρος στην κάμερα. Καλές λήψεις κατά το δυνατόν και σε σχετικά χαμηλό φωτισμό και 4K video με stabilization. Ειδικά η σωστή σταθεροποίηση του video μου φαίνεται μεγάλο προσόν.
* Καλή λήψη, καλή ποιότητα συνομιλίας
* Διαβάζω αρκετά και θέλω μεγάλη οθόνη
* Δεν παίζω παιχνίδια, δεν με νοιάζει η εμφάνιση αν και θα προτιμούσα χωρίς εγκοπή.
* Δεν θα έχω 30 εφαρμογές ανοικτές αλλά να μην είναι ψοφίμι γιατί αργώ να αλλάξω συσκευή.
* Αν γίνεται χωρίς τρελό SAR
* Αν γίνεται με καλή ποιότητα ήχου από τα ακουστικά
Έως 300 Ευρώ.
Είμαι διατεθειμένος να περιμένω μερικούς μήνες ακόμα για κάτι καλό σε αυτά τα χρήματα.
Αυτο, κοστίζει.
Κι εγώ θέλω να πάρω τετοιο κινητό κινητό αλλά θα πρέπει να δώσω 350 για το galaxy s7.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Και αξίζει να πάρει κανείς τοπ κινητό διετίας σε σχέση με ένα μεσαίο νέο μοντέλο;
Το Mi Max 3 άραγε θα έχει καλή κάμερα;
Το μεσαίο νεο μοντέλο θα έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με το s7.
Το mimax 3 δεν έχει οπτικό σταθεροποιητή που θέλεις και με οθόνη 6,99 ούτε τζάμπα δεν θα το έπαιρνα. Τάμπλετ έχω, δεν θέλω δεύτερο.

Occasio facit furem
- Υπερκουλτουριάρης
Παιδιά το Cubot Note S τα έπαιξε.
Είμαι μεταξύ των δυο
https://www.kotsovolos.gr/site/mobile-p ... -sim-white
https://www.electroholic.gr/gr/tilefoni ... im-blue-eu
Τα φώτα σας ή κάντε κάποια πρόταση.
Είμαι μεταξύ των δυο
https://www.kotsovolos.gr/site/mobile-p ... -sim-white
https://www.electroholic.gr/gr/tilefoni ... im-blue-eu
Τα φώτα σας ή κάντε κάποια πρόταση.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
τι σημαίνει;

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Καινούριο δίπλωμα οδηγησης
από Libre arbitre » 15 Αύγ 2023, 22:37 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 9 Απαντήσεις
- 764 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Japetus
16 Αύγ 2023, 10:18
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αξιόπιστο smartphone μέχρι 100 ευρώ υπάρχει?
από freak » 04 Οκτ 2024, 16:10 » σε Πληροφορική - 5 Απαντήσεις
- 428 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από freak
05 Οκτ 2024, 01:17
-
-
-
Νέα δημοσίευση παιζει κανα καινουριο ρεσελ ?
από jackie Daniels » 01 Φεβ 2025, 22:18 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 1 Απαντήσεις
- 100 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jackie Daniels
04 Φεβ 2025, 17:57
-
-
- 66 Απαντήσεις
- 2537 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
17 Ιαν 2025, 13:21