Αλλαγή παρόχου από otenet σε wind
- wooded glade
Αλλαγή παρόχου από otenet σε wind
Η wind μάλλον συμφέρει.
Αλλά θέλω να ρωτήσω το εξής: Σου κάνει μπλόκο η otenet και μένεις χωρίς internet για μήνες ;
Παλιά, προ δεκαετίας, έτσι γινόταν και οι πλασιέ των άλλων εταιρειών όταν τους ρώταγες το παραδεχόντουσαν - αφού το ήξερε όλος ο κόσμος. Ένας φίλος μου μόνο τη γλύτωσε και του μπήκε το internet την ίδια μέρα που έκανε την αλλαγή (προφανώς δεν είχε ξεκινήσει το κόλπο η otenet).
Τώρα η wind μου λέει ότι δεν θα υπάρξει καθυστέρηση αλλά λέει αλήθεια ;
Αλλά θέλω να ρωτήσω το εξής: Σου κάνει μπλόκο η otenet και μένεις χωρίς internet για μήνες ;
Παλιά, προ δεκαετίας, έτσι γινόταν και οι πλασιέ των άλλων εταιρειών όταν τους ρώταγες το παραδεχόντουσαν - αφού το ήξερε όλος ο κόσμος. Ένας φίλος μου μόνο τη γλύτωσε και του μπήκε το internet την ίδια μέρα που έκανε την αλλαγή (προφανώς δεν είχε ξεκινήσει το κόλπο η otenet).
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Re: Αλλαγή παρόχου από otenet σε wind
Ναιwooded glade έγραψε: ↑03 Απρ 2021, 12:30Η wind μάλλον συμφέρει.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Κανονικά όχι, δεν θα έχεις καμμία καθυστέρηση, φύγεσυέλασυ φάση είναι.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ποια otenet ρε τύπε; Πού το θυμήθηκες;
Γνώμη μου είναι να πας στην Telestet.
Γνώμη μου είναι να πας στην Telestet.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard
Να συνεννοηθείς και να έχεις παραλάβει τον εξοπλισμό της Wind πριν γίνει η φορητότητα.
Και να τους ρωτήσεις πως θα σε ειδοποιήσουν για τη μέρα που θα κάνουν τη φορητότητα. Για να ξέρεις να αλλάξεις τον εξοπλισμό όταν πρέπει.
Αν όλα πάνε καλά, μέχρι τη στιγμή της φορητότητας θα έχεις υπηρεσίες από τον παλιό σου πάροχο. Και μέτα τη φορητότητα, σχεδόν άμεσα θα έχεις υπηρεσίες από το νέο σου πάροχο.
Μπορείς να βλέπεις σε ποιο πάροχο είναι η γραμμή σου και στο www.foritotita.gr . Έτσι θα ξέρεις να η Wind έχει εκτελέσει ή όχι τη φορητότητα.
Και να τους ρωτήσεις πως θα σε ειδοποιήσουν για τη μέρα που θα κάνουν τη φορητότητα. Για να ξέρεις να αλλάξεις τον εξοπλισμό όταν πρέπει.
Αν όλα πάνε καλά, μέχρι τη στιγμή της φορητότητας θα έχεις υπηρεσίες από τον παλιό σου πάροχο. Και μέτα τη φορητότητα, σχεδόν άμεσα θα έχεις υπηρεσίες από το νέο σου πάροχο.
Μπορείς να βλέπεις σε ποιο πάροχο είναι η γραμμή σου και στο www.foritotita.gr . Έτσι θα ξέρεις να η Wind έχει εκτελέσει ή όχι τη φορητότητα.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
αν υπαρχει καφαο της wind στην γειτονια τοτε οχι μονο γινεται η μεταφορα αμεσως αλλα στις περισσοτερες περιπτωσεις αυξανεται και η ταχυτητα
αν δεν υπαρχει και νοικιαζουν γραμμη οτε τοτε η μονη διαφορα ειναι οτι σε περιπτωση βλαβης μπλεκεις
αν δεν υπαρχει και νοικιαζουν γραμμη οτε τοτε η μονη διαφορα ειναι οτι σε περιπτωση βλαβης μπλεκεις
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 13 Απαντήσεις
- 738 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
08 Σεπ 2023, 07:36