σπάσιμο συμβολαίου κινητής
σπάσιμο συμβολαίου κινητής
Από εταιρεία κινητής μου έκαναν πρόταση πακέτο για μεταφορά κινητών σταθερών ίντερνετ κλπ. Μου είπαν ότι ο πάροχος στον οποίο βρίσκομαι θα με απειλήσει με διάφορους τρόπους και θα ζητήσει χρήματα αλλά να τα αγνοήσω όλα αν θέλω να αλλάξω.
Τι παίζει με τις επιπτώσεις; Ξέρει κανείς;
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Re: σπάσιμο συμβολαίου κινητής
Ζήτησε γραπτή βεβαίωση του νέου παρόχου ότι αναλαμβάνει να καλύψει όλες τις απαιτήσεις του παλιού και θα δεις την αντίδραση τους.ST48410 έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 17:54Από εταιρεία κινητής μου έκαναν πρόταση πακέτο για μεταφορά κινητών σταθερών ίντερνετ κλπ. Μου είπαν ότι ο πάροχος στον οποίο βρίσκομαι θα με απειλήσει με διάφορους τρόπους και θα ζητήσει χρήματα αλλά να τα αγνοήσω όλα αν θέλω να αλλάξω.
Τώρα είναι μια προσφορά που δεν μπορείς να αρνηθείς;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Αν είσαι σε συμβόλαιο με τον τωρινό σου πάροχο και ανάλογα με τη διάρκεια συμβολαίου,τις εκπτώσεις και επιδότηση που πιθανόν να έχεις επωφεληθεί σου βγαίνει ένα αναπόσβεστο ποσό. Αν είσαι εκτός συμβολαίου κάνεις ότι θες.ST48410 έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 17:54Από εταιρεία κινητής μου έκαναν πρόταση πακέτο για μεταφορά κινητών σταθερών ίντερνετ κλπ. Μου είπαν ότι ο πάροχος στον οποίο βρίσκομαι θα με απειλήσει με διάφορους τρόπους και θα ζητήσει χρήματα αλλά να τα αγνοήσω όλα αν θέλω να αλλάξω.
Γραπτή δέσμευση για το χρέος που θα επιβληθεί από άλλη εταιρία δε μπορεί να σου δώσει καμία εταιρία.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Δες τους όρους του παλιού σου συμβολαίου. Αν μιλάμε για δεσμευτικό συβόλαιο στα πλαίσια προσφοράς σίγουρα θα υπάρχει κάποιο κόστος πρόωρης διακοπής.
Που να τους βρω; Εδώ και αρκετά χρόνια η ανανέωση γίνεται προφορικά από το τηλέφωνο με ηχογράφηση της συμφωνίας μας. Ο νέος πάροχος μου ξεκαθάρισε ότι θα δεχθώ μία σειρά από "απειλές" αλλά απλά να αδιαφορήσω και δεν θα γίνει τίποτα.
-
Γραψε τους στα παπαρια σου.
Τιποτα δεν θα γινει.
Ο κολλητος αλλαζει καθε τρεις και λιγο εταιρειες.Καθε φορα τον απειλουν,αυτος αλλαζει παροχο και μετα απο λιγο καιρο επανερχεται ο παλιος παροχος με νεα προσφορα!
Τιποτα δεν θα γινει.
Ο κολλητος αλλαζει καθε τρεις και λιγο εταιρειες.Καθε φορα τον απειλουν,αυτος αλλαζει παροχο και μετα απο λιγο καιρο επανερχεται ο παλιος παροχος με νεα προσφορα!
Για πες ποιός είναι ο νέος πάροχος, μήπως ξέρω πως αντιδρά αυτός σε ανάλογη περίπτωση.ST48410 έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 17:54Από εταιρεία κινητής μου έκαναν πρόταση πακέτο για μεταφορά κινητών σταθερών ίντερνετ κλπ. Μου είπαν ότι ο πάροχος στον οποίο βρίσκομαι θα με απειλήσει με διάφορους τρόπους και θα ζητήσει χρήματα αλλά να τα αγνοήσω όλα αν θέλω να αλλάξω.

Μια χαρα θα σε βρουνε αυτοι
Συμβολαια που σπανε τα πληρωνεις ξεκινώντας απο 100 και...ευρω
Αν σε συμφαιρει αλλαξε. Πολλα πακέτα προσφορων αξιζουν και βγαζεις τα λεφτα
-
bluerose έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 22:21Μια χαρα θα σε βρουνε αυτοι
Συμβολαια που σπανε τα πληρωνεις ξεκινώντας απο 100 και...ευρω
Αν σε συμφαιρει αλλαξε. Πολλα πακέτα προσφορων αξιζουν και βγαζεις τα λεφτα
Για πες πως θα γινει αυτο.Πως δηλαδη θα σε βαλουν να πληρωσεις.
Εισπρακτικες εταιριες.stergiosbik έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 22:24
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
ΓουιντΜηχανικός έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 22:18Για πες ποιός είναι ο νέος πάροχος, μήπως ξέρω πως αντιδρά αυτός σε ανάλογη περίπτωση.ST48410 έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 17:54Από εταιρεία κινητής μου έκαναν πρόταση πακέτο για μεταφορά κινητών σταθερών ίντερνετ κλπ. Μου είπαν ότι ο πάροχος στον οποίο βρίσκομαι θα με απειλήσει με διάφορους τρόπους και θα ζητήσει χρήματα αλλά να τα αγνοήσω όλα αν θέλω να αλλάξω.
-
Ναι.Daje έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 22:28Εισπρακτικες εταιριες.stergiosbik έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 22:24
Και θα παρουν τ αρχιδια τους.Εδω δεν μαζευουν λεφτα απο δανεια αξιας χιλιαδων ευρω.
Ο κολλητος λεμε κανει ανακυκλωση εταιρειων.Αλλαζει συνεχως παροχο.
Ο παλιος τον απειλει,αυτος τον γραφει και παει στην καλυτερη προσφορα.
Μετα απο καποιους μηνες τον παιρνει τηλεφωνο ο παλιος παροχος με νεα προσφορα και φτου και απ'την αρχη.
Χρονια αυτη η δουλεια.
Η πωλήτρια που προσπαθεί να κλείσει την δουλειά μου είπε ότι θα με πάρουν από την εταιρεία, μετά από το νομικό της τμήμα και πιθανόν και από εισπρακτική. Τα κάνουμε και εμείς.... κλπstergiosbik έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 22:24
Υποτίθεται λέει ότι θα με απειλήσουν ότι το χρέος (για το σπάσιμο του συμβολαίου) θα περάσει μέχρι και στην εφορία!
Λογικά αυτό πλέον δεν μπορεί να γίνεται τόσο εύκολα ειδικά αν αφήνει υπόλοιπα στον πάροχο που φεύγει. Υπάρχει ο Τειρεσίας των παρόχων αλλά δεν ξέρω κατά πόσο λειτουργείstergiosbik έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 22:32Ναι.Daje έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 22:28Εισπρακτικες εταιριες.stergiosbik έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 22:24
Και θα παρουν τ αρχιδια τους.Εδω δεν μαζευουν λεφτα απο δανεια αξιας χιλιαδων ευρω.
Ο κολλητος λεμε κανει ανακυκλωση εταιρειων.Αλλαζει συνεχως παροχο.
Ο παλιος τον απειλει,αυτος τον γραφει και παει στην καλυτερη προσφορα.
Μετα απο καποιους μηνες τον παιρνει τηλεφωνο ο παλιος παροχος με νεα προσφορα και φτου και απ'την αρχη.
Χρονια αυτη η δουλεια.
http://www.telegnous.gr
Είχα συμβόλαιο με την Σιτα, με παίρνουν πριν ενάμιση χρόνο από την Γουίντ και μου λένε ότι έχεις δικαίωμα να διακόψεις το συμβόλαιο γιατί αλλάζει χρεώσεις η Σίτα.
Πραγματικά έγραφε στο σάιτ η Σιτα ότι άμα δεν συμφωνείτε με τις νέες χρεώσεις μπορείτε να καταγγείλετε το συμβόλαιό σας.
Στέλνω ένα email ότι το καταγγέλλω.
Μου λένε τηλεφωνικά ότι δεν μπορώ, τους λέω στα παπάρια μου το γράφετε στο σάιτ σας.
Αλλάξω πάροχο, πάω στην Γουιντ, πληρώνω και τον τελευταίο λογαριασμό της Σίτα.
Μου στέλνουν από την Σίτα έναν λογαρισμό 120 € γιατί διέκοψα το συμβόλαιο.
Από τότε με έχουν πάρει μερικές φορές τηλέφωνα για να πληρώσω.
Τους λέω στείλτε email να γράφετε γιατί σας χρωστάω λεφτά, για να απαντήσω γραπτά και όχι με λόγια τηλεφωνικά. Δεν στέλνουν, παίρνουν μόνο τηλέφωνα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μηχανικός την 19 Ιούλ 2018, 22:49, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 393 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από adon99
10 Αύγ 2023, 20:12
-