gmail inbox σε rss
gmail inbox σε rss
Γίνεται ρε;
Εχω και ένα ωραίο εφαρμογάκι που σου φέρνει τα feeds σκρολάροντας. Κάνεις κλικ και ανοίγουν στο μπρόουζερ.
Με το gmail;
Εχω και ένα ωραίο εφαρμογάκι που σου φέρνει τα feeds σκρολάροντας. Κάνεις κλικ και ανοίγουν στο μπρόουζερ.
Με το gmail;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Re: gmail inbox σε rss
Θέλεις να ανοίγεις RSS feed μέσω gmail ή να εξάγεις το gmail inbox σε xml μορφή, η οποία θα είναι αναγνώσιμη από rss aggregator;
Από ό,τι διαβάζω και τα δύο γίνονται. Απλά στη δεύτερη περίπτωση, χρειάζεται αυθεντικοποίηση (μέσω του πρωτοκόλλου Oauth2.0) και, ακολούθως, "χτυπάς" ένα συγκεκριμένο URL για να σου φέρνει το Inbox.
Από ό,τι διαβάζω και τα δύο γίνονται. Απλά στη δεύτερη περίπτωση, χρειάζεται αυθεντικοποίηση (μέσω του πρωτοκόλλου Oauth2.0) και, ακολούθως, "χτυπάς" ένα συγκεκριμένο URL για να σου φέρνει το Inbox.
Το δεύτερο θέλω. Αυτό με το Oauth2.0 το είχα δει. Είναι ο μόνος τρόπος; Θα έχει πρόσβαση λέει ο χρήστης Oauth2.0 στο λογαριασμό μου. Δεν το είχα μελετήσει και καλά και το ακύρωσα.Puma έγραψε: ↑22 Ιούλ 2021, 10:30Θέλεις να ανοίγεις RSS feed μέσω gmail ή να εξάγεις το gmail inbox σε xml μορφή, η οποία θα είναι αναγνώσιμη από rss aggregator;
Η αυθεντικοποίηση είναι απαραίτητη. Αντί για το OAuth2.0 μπορεί να γίνει απευθείας χρήση των credentials, το οποίο βέβαια είναι λιγότερο ασφαλές, ιδιαίτερα αν η εφαρμογή δοθεί σε τρίτους. Η εφαρμογή αυτή θα έχει πρόσβαση στα mail σου, χωρίς βέβαια να επιτρέπει άλλες ενέργειες πάνω σε αυτά.
Αναφέρεσαι σε mobile, web ή desktop εφαρμογή;
Αναφέρεσαι σε mobile, web ή desktop εφαρμογή;
Ναι. Να έρχονται τα μέηλ στο desktop. Στην εφαρμογή που διαβάζει rss feeds.
Για υπάρχουσα εφαρμογή που διαβάζει RSS feeds και υποστηρίζει την ενσωμάτωση του Gmail inbox δε γνωρίζω.
Ωστόσο, για κάποιον που φτιάχνει παραθυρικές εφαρμογές (π.χ. σε C# ή Java/JavaFX) δεν ακούγεται δύσκολο, τουλάχιστον θεωρητικά.
Εσύ χρησιμοποιείς ήδη κάποιον RSS reader για να βλέπεις διάφορα feeds; Αν ναι, μπορείς να επισυνάψεις ένα screenshot να δω πώς είναι οπτικά;
Puma έγραψε: ↑23 Ιούλ 2021, 22:45Για υπάρχουσα εφαρμογή που διαβάζει RSS feeds και υποστηρίζει την ενσωμάτωση του Gmail inbox δε γνωρίζω.
Ωστόσο, για κάποιον που φτιάχνει παραθυρικές εφαρμογές (π.χ. σε C# ή Java/JavaFX) δεν ακούγεται δύσκολο, τουλάχιστον θεωρητικά.
Εσύ χρησιμοποιείς ήδη κάποιον RSS reader για να βλέπεις διάφορα feeds; Αν ναι, μπορείς να επισυνάψεις ένα screenshot να δω πώς είναι οπτικά;
Είναι γαμάτο εφαρμογάκι

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 27 Απαντήσεις
- 558 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
28 Δεκ 2024, 11:33