Να καταρρεύσει η feta παρακαλώ.
Να καταρρεύσει η feta παρακαλώ.
https://fetaverse.org/
Πήγα να κάνω ενα χωρατό στο νήμα του τρολαίπωρα, λέω δε κοιτάζω στα ιντερνετ μήπως είναι πιασμένο, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ!
Καποιος γιωτας σκέφτηκε το fetaverse χωρατό αλλά δεν έμεινε εκεί, όοοοοχι. Εφτιαξε και το αναλογο meme-coin. Είμαι σίγουρος οτι θα μαζεψουνε και λεφτα. Το whitepaper είναι στο δρομο σιγουρα. White paper, το πιάσατε το υποννοούμενο έτσι;
Πήγα να κάνω ενα χωρατό στο νήμα του τρολαίπωρα, λέω δε κοιτάζω στα ιντερνετ μήπως είναι πιασμένο, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ!
Καποιος γιωτας σκέφτηκε το fetaverse χωρατό αλλά δεν έμεινε εκεί, όοοοοχι. Εφτιαξε και το αναλογο meme-coin. Είμαι σίγουρος οτι θα μαζεψουνε και λεφτα. Το whitepaper είναι στο δρομο σιγουρα. White paper, το πιάσατε το υποννοούμενο έτσι;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Re: Να καταρρεύσει η feta παρακαλώ.
to mlk to gatos 

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Μόλις πιάσει θα τον μηνύσουμε, Ελληνικό προϊόν κι έτσι. Έχουμε προηγούμενο με τους Ολλανδούς, ευκολάκι.Yochanan έγραψε: ↑17 Οκτ 2022, 18:45https://fetaverse.org/

it's a briny joke
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
outyohiedYochanan έγραψε: ↑17 Οκτ 2022, 18:45https://fetaverse.org/

Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Rule 34, crypto edition.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
- Eθνικοκοινωνιστης
Yochanan έγραψε: ↑17 Οκτ 2022, 18:45https://fetaverse.org/

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Παρακαλώ ένα Ban
από Unicex » 17 Οκτ 2024, 15:17 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 28 Απαντήσεις
- 978 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unicex
23 Οκτ 2024, 16:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τζιτζιμπιτζόχοιρα, τα φώτα σου παρακαλώ.
από Kauldron » 26 Δεκ 2024, 20:38 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 5 Απαντήσεις
- 453 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
27 Δεκ 2024, 16:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση Παρακαλώ μια μικρή βοήθεια για τον άνθρωπο
από marabou » 10 Φεβ 2025, 14:55 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 48 Απαντήσεις
- 1220 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
11 Φεβ 2025, 14:06
-