γιατι ετσι;

Δεν είναι αναγκαστικά κακό αυτό πρώτον και δεύτερον τι συγκρίνουμε εδώ; μήλα με μήλα για μήλα με αερόστατο;talaipwros έγραψε: ↑01 Αύγ 2023, 12:473 tabs ανοιχτα, η διαφορα ς σε σχεση με τον Chrome εμφανης.
γιατι ετσι;
[img]https://i.postimg.cc/xjNsx4fr/Scre ... .png[/img]
Μέχρι και σχετικά πρόσφατα που έχω τσεκάρει ο κρομ έκανε μακράν χειρότερη διαχείριση μνήμης, στον ff έχω ανά πάσα στιγμή κυριολεκτικά εκατοντάδες ταμπς ανοιχτά, δεν είχα ποτέ πρόβλημά, στον μπρέηβ (ειλικρινά, γιατί περνάτε τον κρομ και όχι κατευθείαν μπρέηβ να τελειώνετε ρε τύποι;) βαραίνει μακράν πιο εύκολα η απόκριση (ουσιαστικά ο μπρέηβ είναι ο κρομ) του με πολύ μεγαλύτερο αποτύπωμα μνήμης ανά πάσα στιγμή, δεν έχω τσεκάρει εάν έχει αλλάξει αυτό στην πράξη αλλά ούτε κι εγώ έχω αλλάξει κάτι στον τρόπο που χρησιμοποιώ του μπράουζερς μου. Έχω βέβαια και 64γίγα ραμ οπότε... ymmv.omg kai 3 lol έγραψε: ↑01 Αύγ 2023, 12:54εξαρταται τι εχεις ανοιχτο αν πχ στο ff εχεις ανοιχτα gazzetta, contra, zougla και στο αλλο το google.gr
βαλε και στους δυο ακριβως τα ιδια site για ακριβη συγκριση
γενικα ο ff κανει χειροτερη διαχειριση μνημης και θελει που κ που το restart του μετα απο αρκετες ωρες
sys3x έγραψε: ↑01 Αύγ 2023, 13:02Μέχρι και σχετικά πρόσφατα που έχω τσεκάρει ο κρομ έκανε μακράν χειρότερη διαχείριση μνήμης, στον ff έχω ανά πάσα στιγμή κυριολεκτικά εκατοντάδες ταμπς ανοιχτά, δεν είχα ποτέ πρόβλημά, στον μπρέηβ (ειλικρινά, γιατί περνάτε τον κρομ και όχι κατευθείαν μπρέηβ να τελειώνετε ρε τύποι;) βαραίνει μακράν πιο εύκολα η απόκριση (ουσιαστικά ο μπρέηβ είναι ο κρομ) του με πολύ μεγαλύτερο αποτύπωμα μνήμης ανά πάσα στιγμή, δεν έχω τσεκάρει εάν έχει αλλάξει αυτό στην πράξη αλλά ούτε κι εγώ έχω αλλάξει κάτι στον τρόπο που χρησιμοποιώ του μπράουζερς μου. Έχω βέβαια και 64γίγα ραμ οπότε... ymmv.omg kai 3 lol έγραψε: ↑01 Αύγ 2023, 12:54εξαρταται τι εχεις ανοιχτο αν πχ στο ff εχεις ανοιχτα gazzetta, contra, zougla και στο αλλο το google.gr
γενικα ο ff κανει χειροτερη διαχειριση μνημης και θελει που κ που το restart του μετα απο αρκετες ωρες
Προφανώς, ναι.omg kai 3 lol έγραψε: ↑01 Αύγ 2023, 13:09sys3x έγραψε: ↑01 Αύγ 2023, 13:02Μέχρι και σχετικά πρόσφατα που έχω τσεκάρει ο κρομ έκανε μακράν χειρότερη διαχείριση μνήμης, στον ff έχω ανά πάσα στιγμή κυριολεκτικά εκατοντάδες ταμπς ανοιχτά, δεν είχα ποτέ πρόβλημά, στον μπρέηβ (ειλικρινά, γιατί περνάτε τον κρομ και όχι κατευθείαν μπρέηβ να τελειώνετε ρε τύποι;) βαραίνει μακράν πιο εύκολα η απόκριση (ουσιαστικά ο μπρέηβ είναι ο κρομ) του με πολύ μεγαλύτερο αποτύπωμα μνήμης ανά πάσα στιγμή, δεν έχω τσεκάρει εάν έχει αλλάξει αυτό στην πράξη αλλά ούτε κι εγώ έχω αλλάξει κάτι στον τρόπο που χρησιμοποιώ του μπράουζερς μου. Έχω βέβαια και 64γίγα ραμ οπότε... ymmv.omg kai 3 lol έγραψε: ↑01 Αύγ 2023, 12:54εξαρταται τι εχεις ανοιχτο αν πχ στο ff εχεις ανοιχτα gazzetta, contra, zougla και στο αλλο το google.gr
γενικα ο chrome εχει καλυτερο dev team και ειναι μπροστα, ουτε εγω εχω θεμα στο τουμπανο desktop αλλα στo Surface Pro παρα τα 16Gb με πολλα προγραμματα ανοιχτα καποιες ελαχιστες φορες μπουκωνει
προφανως και ο Op παιζει απο καποια φορητη συσκευη που δεν εχει την απειρη μνημη
Αν έχεις πολλά πρόσθετα στην ΦΦ ή κάποιο από αυτά να είναι ελαττωματικό.talaipwros έγραψε: ↑01 Αύγ 2023, 12:473 tabs ανοιχτα, η διαφορα ς σε σχεση με τον Chrome εμφανης.
γιατι ετσι;
[img]https://i.postimg.cc/xjNsx4fr/Scre ... .png[/img]
Μπορεί κάποια στιγμή να αναγκαστείς σε συμβατότητα με κρομ, πέρασε τον brave για αυτές τις περιπτώσεις, αυτό τουλάχιστον κάνω εγώ εδώ και πολλά χρόνια, άχαστος συνδυασμός.Green Dragon έγραψε: ↑01 Αύγ 2023, 13:07Εμένα πάντως ο browser με μακράν το μεγαλύτερο ποσοστό αποτυχημένων φορτώσεων ιστοσελίδων είναι ο Chrome. Γι' αυτό και δεν τον χρησιμοποιώ - Firefox και Edge μόνο.
Εσύ ποιον χρησιμοποιείς;
sys3x έγραψε: ↑01 Αύγ 2023, 13:12Μπορεί κάποια στιγμή να αναγκαστείς σε συμβατότητα με κρομ, πέρασε τον brave για αυτές τις περιπτώσεις, αυτό τουλάχιστον κάνω εγώ εδώ και πολλά χρόνια, άχαστος συνδυασμός.Green Dragon έγραψε: ↑01 Αύγ 2023, 13:07Εμένα πάντως ο browser με μακράν το μεγαλύτερο ποσοστό αποτυχημένων φορτώσεων ιστοσελίδων είναι ο Chrome. Γι' αυτό και δεν τον χρησιμοποιώ - Firefox και Edge μόνο.
Παρακαλώ.
Whatever works.omg kai 3 lol έγραψε: ↑01 Αύγ 2023, 13:14sys3x έγραψε: ↑01 Αύγ 2023, 13:12Μπορεί κάποια στιγμή να αναγκαστείς σε συμβατότητα με κρομ, πέρασε τον brave για αυτές τις περιπτώσεις, αυτό τουλάχιστον κάνω εγώ εδώ και πολλά χρόνια, άχαστος συνδυασμός.Green Dragon έγραψε: ↑01 Αύγ 2023, 13:07Εμένα πάντως ο browser με μακράν το μεγαλύτερο ποσοστό αποτυχημένων φορτώσεων ιστοσελίδων είναι ο Chrome. Γι' αυτό και δεν τον χρησιμοποιώ - Firefox και Edge μόνο.
Παρακαλώ.
στον brave εχω τα μπιτσκοινς, στην οπερα που εχει προξυ το πειρατικο, στον chrome το gmail τα maps κλπ, σερφαρισμα απο ff, εκαστος στο ειδος του
παντως η διαφορα ως προς για το ποιος ειναι πιο γρηγορς θα φανει σε αδυνβαμα μηχανακια οχι σε τουμπανα που δε χαμπαριαζουν..
με προλαβε κι ο Νανδρος μπορει να εχεις ενα ακυρο extension που να σου ρουφαει τη μνημη χωρις λογο