Επισκευή laptop
Επισκευή laptop
Καιρό τώρα έχει ραγίσει σε ένα σημείο το laptop που χρησιμοποιώ για να βλέπω ταινίες ... επιμορφωτικού περιεχομένου. Την περασμένη εβδομάδα πήρε νερό και το πληκτρολόγιο του laptop που έχω για καθημερινή χρήση. Πήγα από Cosmodata, αλλά μου φάνηκε λίγο πιασοκωλέ η τιμή επισκευής που μου είπαν (για το δεύτερο πάντα). Υπάρχει κάποιος που θέλει να μοιραστεί τις εμπειρίες και προτάσεις του για το θέμα (καλή και οικονομική επισκευή, λογικά θα χρειαστούν εξαρτήματα).
ΥΓ. Ομολογώ ότι τέτοια ώρα βαρέθηκα να ψάξω αν υπάρχει ήδη θέμα, αν ναι, παρακαλώ να συγχωνευτεί.
ΥΓ. Ομολογώ ότι τέτοια ώρα βαρέθηκα να ψάξω αν υπάρχει ήδη θέμα, αν ναι, παρακαλώ να συγχωνευτεί.
My Life had stood, a Loaded Gun
Re: Επισκευή laptop
Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι αν πέσει νερό στο πληκτρολόγιο παθαίνει τεράστια ζημιά, συνήθως καταστρέφεται και χρειάζεται αλλαγή.
Όχι λειτουργεί, πρόβλημα εμφανιζουν κάποια πλήκτρα του πληκτρολογίου.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Λύσε το , καθάρισε το και ξανά μονταρε το .
YouTube το μοντέλο και tear down
YouTube το μοντέλο και tear down
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Να προσέχεις τις ταινίες επιμορφωτικού περιεχομένου.
Δεν τον βαράμε επανω στο laptop.
Δεν τον βαράμε επανω στο laptop.
- Rocco Siffredi
Τι τιμή σου είπαν;aljawn έγραψε: ↑24 Ιαν 2025, 03:37Καιρό τώρα έχει ραγίσει σε ένα σημείο το laptop που χρησιμοποιώ για να βλέπω ταινίες ... επιμορφωτικού περιεχομένου. Την περασμένη εβδομάδα πήρε νερό και το πληκτρολόγιο του laptop που έχω για καθημερινή χρήση. Πήγα από Cosmodata, αλλά μου φάνηκε λίγο πιασοκωλέ η τιμή επισκευής που μου είπαν (για το δεύτερο πάντα).
αφου ηταν σκέτο νερό εχεις ελπίδες να επανέλθει, αστο σε εναν αφυγραντήρα ή στον ήλιο μερικές μέρες. Αλλιώς πληκτρολόγιο. Εχει μεμβράνες κατω απο τα κουμπια πάντως, αν μπει νερό δεν εξατμίζεται μόνο του, μην το χρησιμοποιείς μέχρι να το στεγνώσεις.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Γιατι δεν αγοράζεις απλα ενα καινουριο η εστω ενα μεταχειρισμενο αν θες να το κανεις απλα τσοντομηχανη με λιγοτερα λεφτα απο οτι να επισκευασεις αυτο?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Αγόρασε εξωτερικό πληκτρολόγιο. Αυτό είχα κάνει εγώ. Δεν αλλάζει εύκολα το πληκτρολόγιο του λάπτοπ.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Κάτι τέτοιο θα γίνει αν και βρήκα μεταχειρισμένη οθόνη με 95 (είναι ένα μικρό dell που κάνω cast στην τηλεόραση, με έχει βολέψει πολύ).
Το καθημερινό, έχει περάσει κανένα τρίμηνο που βράχηκε, δεν νομίζω να φτιαχνέται με έκθεση τον ήλιο ή πιστολάκι πλέον.
@Rocco δεν θυμάμαι τιμή, μου είχε κακοφανεί πάντως αν και πλέον δεν ζω με προϋπολογισμό (κακώς).
@mao αυτό έχω κάνει (έχει ένα γαμάτο η dell που συνδέεται με bluetooth, οπότε το χρησιμοποιώ και για το τούμπανο που μας έδωσαν στην δουλειά)