Σήμερα μόνο, για πρώτη φορά, επειδή είχα ένα θέμα που αφορούσε συγκεκριμένα αντικείμενα, τίποτα απολύτως το αμφιλεγόμενο, ενα κοινό χόμπι, είπα να γραφτώ μόνο για αυτό το ειδικό γκρουπ, μετα απο σύσταση φίλου.
Γράφτηκα, έκανα αίτηση για συμμετοχή στο γκρουπ, μαζι με τους λόγους, έγινε αποδεκτή απο τους εκει μοντς, μετά πόσταρα και το ένα (1) συγκρκριμένο μήνυμα μου, τίποτα άλλο, το είδαν πάλι οι μοντς, το ενέκριναν και το δημοσίευσαν - και μάλιστα μετά απο καμιά 20αρια λεπτα είχα και 7 θετικές αντιδράσεις (εμοτζι). Ωραία λέω, φιλικό γκρούπ φαίνεται, ίσως βρεθει κάποιος να απαντήσει στην απορία μου. Εκτός αυτού δεν έκανα τίποτα άλλο σε εκείνο το session, εκτός και οτι έστειλα ένα πμ σε φίλο στο FB, λέγοντας του για δες, λάκισα, έχω και εγώ ακαου μετα απο 20ετία άρνησης

Με τα απο πέντε-έξι ώρες λέω ας κάνω ένα λογκιν να δω μπας και υπάρχει καμιά απάντηση ήδη.
Και μου βγάζει το μούλικο:
The algorithm has determined that you have violated Facebook rules and your account has been suspended... μπλα, μπλα, μπλά....
Τιιιιιιι φάση λέω;;; Είπα κάτι αμφιλεγόμενο για τα ρουλεμάν και θίχτηκε; Τρελό εντελώς. Βέβαια δεν σου λέει, ούτε κατά υπόνοια, για τι "violation" πρόκειται. Έχει και ένα κουμπάκι για "Appeal", λέω ΟΚ ας κάνω και ένα απήλ, να δώ τι σκατά έχουν στα μυαλά τους. Μου βγάζει οτι για να βεβαιωθούν οτι είμαι άνθρωπος, να λύσω ένα πάζλ. ΟΚ, το λύνω το παζλ, την δέχεται την λύση.
Και μετά, ω κουφό των κουφών μου λέει "Βάλε και ένα σέλφι βίντεο απο διάφορες απόψεις, να βεβαιωθούμε οτι είσαι άνθρωπος!"

Ρε σιγά ρε καραμαλάκες μη με βάλετε να χορέψω και κανα τσιφτετέλι.
Τι διάολο λέτε να συνέβει; Την παίξανε για τα καλά οι αλγόριθμοι με τα ΑΙ;
Επαναλαμβάνω ΕΝΑ μόνο μήνυμα, σε ειδικά εγκεκριμένο γκρουπ με μοντς, με ΜΙΑ μόνο συγκεκριμένη πεζή ερώτηση, που με κανέναν τρόπο δεν μπορεί να εκληφθεί ως αμφιλεγόμενη. Τι διάολο είδε το κουζουλό;
Βέβαια το μόνο που κατάλαβα εγώ είναι οτι καλώς 20 χρόνια ούτε πλησίαζα την αηδία, και μάλλον και οι 1-2 ώρες που αφιέρωσα να το ψάξω χαμένες ήταν. Ζουκερμπερκ μου χρωστάς!