Οι εξωγήινοι υπάρχουν

Παραφυσική, μεταφυσικά, ανεξήγητα φαινόμενα
Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Re: Οι εξωγήινοι υπάρχουν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor » 02 Αύγ 2023, 12:18

hellegennes έγραψε:
01 Αύγ 2023, 23:34
Thor έγραψε:
01 Αύγ 2023, 17:17
Εν τω μεταξυ, δεν γνωριζουμε, αν υπαρχει σκοτεινη υλη και ενεργεια, κι αν υπαρχουν, πώς αντιδρουν με την ''κανονικη'' υλη και ενεργεια, αλλα, ξερουμε οτι,δεν μας επισκεπτονται εξωγηινοι γιατι θα τους μαλωσει ο Νιουτον και ο Αινσταιν.
Δεν ξέρουμε αν μας επισκέπτονται εξωγήινοι, αλλά έχοντας μηδενικά δεδομένα ότι μας έχουν επισκεφτεί επαρκεί η δήλωση ότι δεν υπάρχει ένδειξη ότι μας έχουν επισκεφτεί, η δε υπόθεση ότι έχουν στα χέρια τους οι ΗΠΑ εξωγήινα σκάφη είναι όχι τελείως αδύνατη αλλά αρκούντως απίθανη, αρκετά για πούμε ότι είναι αστεία, καθαρά και μόνο λόγω πιθανοτήτων.

Αυτά δεν είναι βεβαιότητες, αλλά στην επιστήμη τίποτα δεν είναι βεβαιότητες, όλα είναι πιθανότητες. Δεν ξέρω αν σε σοκάρει αυτό, αλλά υπάρχει η πιθανότητα να μην υπάρχει το μποζόνιο του Χιγκς, η πιθανότητα να μην υπάρχουν κουαρκ και η πιθανότητα να μην υπάρχει ηλεκτρόνιο. Δεν είναι μάλιστα αόριστες πιθανότητες, είναι πιθανότητες με πολύ συγκεκριμένο όριο που έχει μετρηθεί για το καθένα.

Μπορείς λοιπόν να πεις ότι η πιθανότητα να μας έχουν επισκεφτεί εξωγήινοι και να έχουν σκάφη τους στην κατοχή τους οι Αμερικάνοι είναι ανάλογη της πιθανότητας να μην υπάρχει το ταυ νετρίνο: not impossible but highly improbable.
Υπαρχουν σοβαρες ενδειξεις, τωρα, αν δε θελετε να τις δεχτειτε ειναι δικο σας θεμα.
Δεν μπορω να παραβλεψω τις τοσες πολλες μαρτυριες αξιωματουχων που συμμετειχαν σε επιτροπες διερευνησης του φαινομενου και αναφερουν οτι, υπαρχουν απτες αποδειξεις οχι μονο για τις εμφανισεις, αλλα και για τις επαφες και για την αντιστροφη μηχανικη που εχει εφαρμοστει.
Ειναι ο λογος τους απεναντι σε καποιους χρηστες του Φορουμ, ε , τι να κανουμε, αυτοι ειναι πιο πειστικοι.
Δεν καταλαβα τι εννοεις μ'αυτο: η πιθανότητα να μην υπάρχουν κουαρκ και η πιθανότητα να μην υπάρχει ηλεκτρόνιο. Δεν είναι μάλιστα αόριστες πιθανότητες, είναι πιθανότητες με πολύ συγκεκριμένο όριο που έχει μετρηθεί για το καθένα.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 02 Αύγ 2023, 13:16

Thor έγραψε:
02 Αύγ 2023, 12:18
Υπαρχουν σοβαρες ενδειξεις, τωρα, αν δε θελετε να τις δεχτειτε ειναι δικο σας θεμα.
Δεν μπορω να παραβλεψω τις τοσες πολλες μαρτυριες αξιωματουχων που συμμετειχαν σε επιτροπες διερευνησης του φαινομενου και αναφερουν οτι, υπαρχουν απτες αποδειξεις οχι μονο για τις εμφανισεις, αλλα και για τις επαφες και για την αντιστροφη μηχανικη που εχει εφαρμοστει.
Ειναι ο λογος τους απεναντι σε καποιους χρηστες του Φορουμ, ε , τι να κανουμε, αυτοι ειναι πιο πειστικοι.
Πρώτη φορά ακούς δηλαδή πρώην αξιωματούχους και πολιτικούς να λένε παπαριές είτε γιατί είναι σαλεμένοι είτε για δημοσιότητα είτε για άλλου είδους προσωπικό όφελος.

Ζυγίζεις αυτό απέναντι στην πιθανότητα να έρχονται εξωγήινοι στην Γη και να πέφτουν συνέχεια στις ΗΠΑ και λες, ναι, είναι πιο πιθανό να έχει τύχει η μία στις 100.000 πιθανότητα να έχει συμβεί αυτό από την πιθανότητα να λένε κάποιοι άνθρωποι ψέματα για προσωπικό όφελος.
Thor έγραψε:
Δεν καταλαβα τι εννοεις μ'αυτο: η πιθανότητα να μην υπάρχουν κουαρκ και η πιθανότητα να μην υπάρχει ηλεκτρόνιο. Δεν είναι μάλιστα αόριστες πιθανότητες, είναι πιθανότητες με πολύ συγκεκριμένο όριο που έχει μετρηθεί για το καθένα.
Εννοώ ότι δεν βλέπουμε στοιχειώδη σωματίδια, είναι σημειακά. Συνάγουμε την ύπαρξή τους από πειράματα που δίνουν στατιστική πιθανότητα ύπαρξης από αλληλεπιδράσεις. Αυτή η πιθανότητα είναι μετρημένη και δίνει την βεβαιότητα ύπαρξης. Π.χ. το μποζόνιο του Χιγκς ανακοινώθηκε από τον CERN με 5 Σίγμα βεβαιότητα, δηλαδή υπάρχει 0,00003% πιθανότητα να μην υπάρχει στα δεδομένα τους και να είναι θόρυβος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
break
Phorum.gr user: break

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από break » 02 Αύγ 2023, 13:48

Thor έγραψε:
Οι μαρτυρίες αυτές είναι από ότι καταλαβαίνω από δεύτερο χέρι. Δηλαδή λένε ότι απέκτησαν γνώση, από αξιόπιστες πηγές, ότι οι αποδείξεις υπάρχουν. Δεν λένε ότι είχαν οι ίδιοι επαφή με αυτές τις αποδείξεις. Δεν είχα οι ίδιοι, δηλαδή, επαφή με εξωγήινο ή με εξωγήινη τεχνολογία.

Προσωπικά θα περιμένω απτές αποδείξεις. Αν ήταν να αλλάξω την στάση μου βάση μαρτυριών από δεύτερο χέρι τότε θα έπρεπε να πιστέψω και στα φαντάσματα ή και στα θαύματα.

Άβαταρ μέλους
Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor » 02 Αύγ 2023, 14:35

break έγραψε:
02 Αύγ 2023, 13:48
Thor έγραψε:
Οι μαρτυρίες αυτές είναι από ότι καταλαβαίνω από δεύτερο χέρι. Δηλαδή λένε ότι απέκτησαν γνώση, από αξιόπιστες πηγές, ότι οι αποδείξεις υπάρχουν. Δεν λένε ότι είχαν οι ίδιοι επαφή με αυτές τις αποδείξεις. Δεν είχα οι ίδιοι, δηλαδή, επαφή με εξωγήινο ή με εξωγήινη τεχνολογία.

Προσωπικά θα περιμένω απτές αποδείξεις. Αν ήταν να αλλάξω την στάση μου βάση μαρτυριών από δεύτερο χέρι τότε θα έπρεπε να πιστέψω και στα φαντάσματα ή και στα θαύματα.
Το ακριβως αντιθετο.

Άβαταρ μέλους
Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor » 02 Αύγ 2023, 14:37

hellegennes έγραψε:
02 Αύγ 2023, 13:16
Thor έγραψε:
Πρώτη φορά ακούς δηλαδή πρώην αξιωματούχους και πολιτικούς να λένε παπαριές είτε γιατί είναι σαλεμένοι είτε για δημοσιότητα είτε για άλλου είδους προσωπικό όφελος.

Ζυγίζεις αυτό απέναντι στην πιθανότητα να έρχονται εξωγήινοι στην Γη και να πέφτουν συνέχεια στις ΗΠΑ και λες, ναι, είναι πιο πιθανό να έχει τύχει η μία στις 100.000 πιθανότητα να έχει συμβεί αυτό από την πιθανότητα να λένε κάποιοι άνθρωποι ψέματα για προσωπικό όφελος.
Thor έγραψε:
Εννοώ ότι δεν βλέπουμε στοιχειώδη σωματίδια, είναι σημειακά. Συνάγουμε την ύπαρξή τους από πειράματα που δίνουν στατιστική πιθανότητα ύπαρξης από αλληλεπιδράσεις. Αυτή η πιθανότητα είναι μετρημένη και δίνει την βεβαιότητα ύπαρξης. Π.χ. το μποζόνιο του Χιγκς ανακοινώθηκε από τον CERN με 5 Σίγμα βεβαιότητα, δηλαδή υπάρχει 0,00003% πιθανότητα να μην υπάρχει στα δεδομένα τους και να είναι θόρυβος.
Οχι, δεν ακουω πρωτη φορα αλλα δεν γινεται ολοι να λενε παπαριες.
Εχουν τρελαθει ολοι και βγαινουν με κινδυνο της υποληψης τους να λενε ψεματα.
Αντε να ειναι ενας-δυο, ολοι;
Δεν σε παρακολουθω, γιατι μου φερνεις παραδειγμα τα σωματιδια;

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 02 Αύγ 2023, 15:08

Τα σωματίδια σου τα έφερα ως παράδειγμα ότι τίποτα στην επιστήμη δεν είναι "ξέρουμε 100%", αυτό δεν σημαίνει όμως ότι πολλά απ' αυτά δεν είναι πρακτικά "ξέρουμε 100%". Μιλάμε για τα σωματίδια σαν να είναι απολύτως βέβαιη η ύπαρξή τους, με τον ίδιο τρόπο μιλάμε για το όριο της ταχύτητας του φωτός και διάφορους άλλους περιορισμούς που κάνουν τα διαστρικά ταξίδια από δύσκολα ως αδύνατα.

Από εκεί και ύστερα, ναι, γίνεται να λένε όλοι παπαριές. Τι είναι πιο πιθανό; Να λένε 10 άτομα μαλακίες ή να έχουν έρθει στην Γη εξωγήινοι 1-2 φορές και να έτυχε να πέσουν (1) και όχι οπουδήποτε αλλά στις ΗΠΑ (2), σε απομακρυσμένο μέρος (3) ώστε να μην το πήρε είδηση κανείς άλλος από τον στρατό (4), ώστε να έχουν σκάφος στην κατοχή τους; Ή μήπως το άλλο σενάριο ότι έρχονται πολύ συχνά ώστε να είναι στατιστικά πιθανό να έχουν πέσει κάποτε, αλλά δεν έχουμε βρει ποτέ τέτοια στοιχεία σε ανασκαφές, έτυχε να πέσουν μόνο στις ΗΠΑ και μέσα στην τελευταία 50ετία;

Όπως καταλαβαίνεις, οι πιθανότητες είναι με την πλευρά "όλοι αυτοί λένε μαλακίες". Τα άλλα είναι στατιστικά τόσο απίθανα που θεωρούνται αδύνατα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor » 02 Αύγ 2023, 15:42

hellegennes έγραψε:
02 Αύγ 2023, 15:08
Τα σωματίδια σου τα έφερα ως παράδειγμα ότι τίποτα στην επιστήμη δεν είναι "ξέρουμε 100%", αυτό δεν σημαίνει όμως ότι πολλά απ' αυτά δεν είναι πρακτικά "ξέρουμε 100%". Μιλάμε για τα σωματίδια σαν να είναι απολύτως βέβαιη η ύπαρξή τους, με τον ίδιο τρόπο μιλάμε για το όριο της ταχύτητας του φωτός και διάφορους άλλους περιορισμούς που κάνουν τα διαστρικά ταξίδια από δύσκολα ως αδύνατα.

Δεν διαφωνω καπου πανω σ'αυτο, δεν καταλαβαινω γιατι το λες σε μενα.

Από εκεί και ύστερα, ναι, γίνεται να λένε όλοι παπαριές. Τι είναι πιο πιθανό; Να λένε 10 άτομα μαλακίες ή να έχουν έρθει στην Γη εξωγήινοι 1-2 φορές και να έτυχε να πέσουν (1) και όχι οπουδήποτε αλλά στις ΗΠΑ (2), σε απομακρυσμένο μέρος (3) ώστε να μην το πήρε είδηση κανείς άλλος από τον στρατό (4), ώστε να έχουν σκάφος στην κατοχή τους; Ή μήπως το άλλο σενάριο ότι έρχονται πολύ συχνά ώστε να είναι στατιστικά πιθανό να έχουν πέσει κάποτε, αλλά δεν έχουμε βρει ποτέ τέτοια στοιχεία σε ανασκαφές, έτυχε να πέσουν μόνο στις ΗΠΑ και μέσα στην τελευταία 50ετία;

Όπως καταλαβαίνεις, οι πιθανότητες είναι με την πλευρά "όλοι αυτοί λένε μαλακίες". Τα άλλα είναι στατιστικά τόσο απίθανα που θεωρούνται αδύνατα.
Εχετε φαει σκαλωμα με τις ΗΠΑ.
Σου εβαλα πιο πισω τη περιπτωση της Αταλαντης, υπαρχουν κι αλλου.
Ολα εχουν απαντηθει αλλα επιμενεις να κανεις κυκλους.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 02 Αύγ 2023, 15:47

Τι είχαμε στην Αταλάντη; Έπεσε ούφο και το έχει στην κατοχή της η Ελλάδα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor » 02 Αύγ 2023, 15:55

hellegennes έγραψε:
02 Αύγ 2023, 15:47
Τι είχαμε στην Αταλάντη; Έπεσε ούφο και το έχει στην κατοχή της η Ελλάδα;
https://docuventa.gr/atalanti-1990-pio- ... in-ellada/

Την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου του 1990 εμφανίστηκαν πάνω από το βουνό της Πεντέλης περίπου 12 ή 13 (για άλλους 17) ιπτάμενα αντικείμενα, τα οποία κρατούσαν μια πορεία το ένα πίσω από το άλλο και κατευθύνονταν προς τη Βόρεια Ελλάδα.

Με αξιοσημείωτα γρήγορη ταχύτητα πέρασαν πάνω από τη Λαμία, τη Λάρισα, την Κοζάνη, τη Θεσσαλονίκη, την Καβάλα και κάνοντας στροφή διέσχισαν τον εναέριο χώρο πάνω από τα Ιωάννινα, το Αγρίνιο, το Μεσολόγγι και έφτασαν ως τη νότια Πελοπόννησο. Σε μια νέα στροφή τους προς το βορρά κατευθύνθηκαν αυτή τη φορά προς την κωμόπολη της Αταλάντης και τη Λαμία.

Ήταν γύρω στις 21:30 το βράδυ όταν δεκάδες κάτοικοι της περιοχής έγιναν αυτόπτες μάρτυρες ενός περίεργου και εντυπωσιακού γεγονότος. Ένα από τα ιπτάμενα αντικείμενα φαίνεται πως έπιασε φωτιά, αφού είχε γίνει κατακόκκινο και έβγαζε έναν έντονο μαύρο καπνό. Ακούστηκαν τρεις διαδοχικές εκρήξεις και κρότοι από μέταλλα και το άγνωστο “σκάφος” έπεσε στο έδαφος στον λόφο κοντά στο χωριό Μεγαπλάτανος και λίγα χιλιόμετρα από την Αταλάντη.

https://www.vice.com/el/article/epzxmj/ ... thn-ellada

Στις 19 Οκτωβρίου του 1990 το κέντρο έρευνας και τεχνολογίας της Ελληνικής Πολεμικής αεροπορίας, εξέδωσε μια δήλωση σχετικά με το γεγονός στην Αταλάντη. Η έκθεση βεβαιώνει ότι τα συντρίμμια που βρέθηκαν, ήταν γήινης προέλευσης, δεδομένου ότι υπήρχαν αριθμητικές και αλφαβητικές ενδείξεις. Το περίεργο της υπόθεσης είναι πως τα συντρίμμια μεταφέρθηκαν στη NASA!
https://www.news247.gr/afieromata/otan- ... 82137.html

Άβαταρ μέλους
break

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από break » 02 Αύγ 2023, 15:58

Thor έγραψε:
02 Αύγ 2023, 14:35
Το ακριβως αντιθετο.
Για πες ; Έχουμε μαρτυρία από πρώτο χέρι ; Από κάποιον που είχε στα χέρια του εξωγήινο ον ή εξωγήινο αντικείμενο ; Για πες όνομα να το ψάξω.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 02 Αύγ 2023, 16:00

1954 στα γυρισματα της Γκολφως. :lol:

Εικόνα

.

Άβαταρ μέλους
Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor » 02 Αύγ 2023, 16:01

break έγραψε:
02 Αύγ 2023, 15:58
Thor έγραψε:
02 Αύγ 2023, 14:35
Το ακριβως αντιθετο.
Για πες ; Έχουμε μαρτυρία από πρώτο χέρι ; Από κάποιον που είχε στα χέρια του εξωγήινο ον ή εξωγήινο αντικείμενο ; Για πες όνομα να το ψάξω.
Σου ειπα, ειναι αξιωματουχοι που συμμετειχαν σε επιτροπες διερευνησης.
Οπως και καποιοι επιστημονες που ισχυριζονται πως συμμετειχαν σε ριβερς εντζινιρινγκ.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 02 Αύγ 2023, 16:03

Εχω και τα τρια βιβλια του Σωκρατη Αικατερινιδη για τις θεασεις Ufo πανω απο Ελλαδα και Κυπρο και τις οποιες φορες ειχαμε στενες επαφες.

.

Άβαταρ μέλους
break

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από break » 02 Αύγ 2023, 16:18

Thor έγραψε:
02 Αύγ 2023, 16:01
Οπως και καποιοι επιστημονες που ισχυριζονται πως συμμετειχαν σε ριβερς εντζινιρινγκ.
Ε και σου λέω πες μου ένα από αυτά τα ονόματα να το ψάξω. Γιατί εγώ δεν έχω ακούσει για μαρτυρία που να είναι της μορφής εγώ ο ίδιος είχα στα χέρια μου εξωγήινο αντικείμενο. Όλες που έχω ακουστά είναι της μορφής ότι γνωρίζω εκ των έσω πως κάτι τέτοιο συμβαίνει.

Άβαταρ μέλους
Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor » 02 Αύγ 2023, 16:28

break έγραψε:
02 Αύγ 2023, 16:18
Thor έγραψε:
02 Αύγ 2023, 16:01
Ε και σου λέω πες μου ένα από αυτά τα ονόματα να το ψάξω. Γιατί εγώ δεν έχω ακούσει για μαρτυρία που να είναι της μορφής εγώ ο ίδιος είχα στα χέρια μου εξωγήινο αντικείμενο. Όλες που έχω ακουστά είναι της μορφής ότι γνωρίζω εκ των έσω πως κάτι τέτοιο συμβαίνει.
Περιμενεις να θυμαμαι ολα τα ονοματα;
Σου ανεφερα το πιο δυνατο ονομα απ'ολα τον Χαινεκ.
Δεν θυμαμαι αλλους, υπαρχουν ενα σωρο ντοκιμαντερ σχετικα.
Εχει ο κοσμοτε να δεις, στο utube, στο Netflix κ.α.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εναλλακτικές επιστήμες”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών