Οι εξωγήινοι υπάρχουν
Re: Οι εξωγήινοι υπάρχουν
ήρθαν τούμπα τα πράγματα το εναλλακτικό πλέον είναι να μην πιστεύεις στους εξωγήινους, ειδικά οταν το λέει ο ανοϊκός πρόεδρος

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dorian την 02 Αύγ 2023, 16:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
δεν υπάρχουν ουφο.

https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
στατιστικά το πιθανότερο είναι ότι έπεσαν σε κινεζοασιάτες.

Ο συγκεκριμένος δεν βρίσκω να είχε πει ότι είχε στην κατοχή του και εργαζόταν με εξωγήινα αντικείμενα. Από ότι διαβάζω ήταν σε επιτροπές που αξιολογούσε μαρτυρίες άλλων.
Δεν περιμένω να θυμάσαι όλα τα ονόματα αλλά όταν μου λες πως κάνω λάθος ότι οι μαρτυρίες είναι κατά κανόνα από δεύτερο χέρι περιμένω να μου δείξεις που ακριβώς κάνω το λάθος. Δεν θέλω μασημένη τροφή. Δώσε μου κάποιο στοιχείο να έχω κάτι να ψάξω. Δεν είναι λογική απάντηση το ψάξε στο youtube και θα το βρεις !
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Ο Monast, ένας ακόμη συνωμοσιολόγος, είχε πει πως το Project Blue Beam είναι ένα εργαλείο της ΝΤΠ το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την έλευση του Αντιχριστου.
Αλλά επειδή είναι τεχνολογία γέννημα θρέμμα της ΝΑΣΑ θα προβάλουν με ακτίνες laser
εξωγήινους πρώτα ώστε να διαλυθούν οι παραδοσιακές θρησκείες.
Ορίστε να αρχίσω και εγώ τις πιπσυνωμοσιολογίες να δείτε τι θα πάθετε.
Αλλά επειδή είναι τεχνολογία γέννημα θρέμμα της ΝΑΣΑ θα προβάλουν με ακτίνες laser

Ορίστε να αρχίσω και εγώ τις πιπσυνωμοσιολογίες να δείτε τι θα πάθετε.
Κυκλους κανουμε και βαρεθηκα.break έγραψε: ↑02 Αύγ 2023, 16:52Ο συγκεκριμένος δεν βρίσκω να είχε πει ότι είχε στην κατοχή του και εργαζόταν με εξωγήινα αντικείμενα. Από ότι διαβάζω ήταν σε επιτροπές που αξιολογούσε μαρτυρίες άλλων.
Δεν περιμένω να θυμάσαι όλα τα ονόματα αλλά όταν μου λες πως κάνω λάθος ότι οι μαρτυρίες είναι κατά κανόνα από δεύτερο χέρι περιμένω να μου δείξεις που ακριβώς κάνω το λάθος. Δεν θέλω μασημένη τροφή. Δώσε μου κάποιο στοιχείο να έχω κάτι να ψάξω. Δεν είναι λογική απάντηση το ψάξε στο youtube και θα το βρεις !
Ειπα, υπαρχουν αυτοι στις επιτροπες οπως λογου χαρη ο Χαινεκ και υπαρχουν και αυτοι που ασχοληθηκαν με το ριβέρς.
Ε, δε θυμαμαι ρε φιλε ονοματα, σκοτωσε με, ημαρτον!
Καποια στιγμη μπορει να θυμηθω και να σε βγαλω απ'τη δυσκολη θεση να ψαξεις μονος σου.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
- Bill Hicks

I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! 

Κοίτα Σφυροκουβαλητή Thor...
Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν μας έχουν επισκεφθεί εξωγήινοι...μπορεί ναι, μπορεί όχι.
Ο τρόπος όμως που υποστηρίζεις εσύ τέτοιες επισκέψεις, κάνοντας λόγο και για αντίστροφη μηχανική, θυμίζει την μαλακιστή ιδέα της ταινίας Independence Day", όπου ένας κομπιουτερο-ιός της γήινης τεχνολογίας του 2.000, εισέβαλε σε ένα εξωγήινο κομπιούτερ τεχνολογίας μερικών δεκάδων χιλιάδων χρόνων μπροστά μας και το κατέστρεψε!
Δηλαδή, βρήκαμε ένα διαστημόπλοιο ποιος ξέρει πόσες δεκάδες χιλιάδες χρόνιας προηγμένης τεχνολογίας, και έπεσαν πάνω του τα σαΐνια κομπιουτεράδες και μηχανολόγοι της ΝΑΣΑ και το πλάκωσαν στο reverse engineering, με αποτέλεσμα να έχουμε και εμείς την θαυμαστή τεχνολογία των εξωγηίνων;
Κάτι τέτοιο, πάνω κάτω, λες;
Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν μας έχουν επισκεφθεί εξωγήινοι...μπορεί ναι, μπορεί όχι.
Ο τρόπος όμως που υποστηρίζεις εσύ τέτοιες επισκέψεις, κάνοντας λόγο και για αντίστροφη μηχανική, θυμίζει την μαλακιστή ιδέα της ταινίας Independence Day", όπου ένας κομπιουτερο-ιός της γήινης τεχνολογίας του 2.000, εισέβαλε σε ένα εξωγήινο κομπιούτερ τεχνολογίας μερικών δεκάδων χιλιάδων χρόνων μπροστά μας και το κατέστρεψε!
Δηλαδή, βρήκαμε ένα διαστημόπλοιο ποιος ξέρει πόσες δεκάδες χιλιάδες χρόνιας προηγμένης τεχνολογίας, και έπεσαν πάνω του τα σαΐνια κομπιουτεράδες και μηχανολόγοι της ΝΑΣΑ και το πλάκωσαν στο reverse engineering, με αποτέλεσμα να έχουμε και εμείς την θαυμαστή τεχνολογία των εξωγηίνων;
Κάτι τέτοιο, πάνω κάτω, λες;
- Dwarven Blacksmith
break έγραψε: ↑01 Αύγ 2023, 21:56Συγνώμη αλλά αυτό δεν το πιστεύω. Πως ακριβώς απέδειξε ότι δεν γίνεται κάτι που ήδη όλοι ήξεραν, ακόμα και εκέινη την εποχή, ότι μπορούσε να γίνει ; Θέλω να πω οι σφαίρες μια χαρά περνούσαν την ταχύτητα του ήχου. Όλοι μπορούσαν να το δουν. Πρώτα φτάνει η σφαίρα και μετά ο ήχος. Οπότε πως απέδειξε ακριβώς το αντίθετο από αυτό που όλοι παρατηρούσαν ;
Αν οι σφαίρες ήδη περνούσαν την ταχύτητα του ήχου τότε τι ακριβώς απέτρεπε σε κάποιο άλλο σώμα επίσης να την περάσει ; Πολύ θα ήθελα να δω τι μορφή είχε αυτή η απόδειξη.
Πιο πιθανό το βρίσκω να είπε απλώς την άποψη του ή να έκανε μία εκτίμηση για τα όρια της τεχνολογίας παρά να απέδειξε ότι αυτό όντως αντιβαίνει στους κανόνες της Φυσική. Το ότι έκανε κανονική απόδειξη και μετά υπέστην την ταπείνωση της διάψευσης υποθέτω είναι υπερβολή που μπήκε για να γίνει πιο ενδιαφέρουσα η ιστορία.
Αντιπαρέβαλε τώρα το παραπάνω με την δήλωση πως δεν περάσεις την ταχύτητα του φωτός. Αυτή η δήλωσε δεν έρχεται με την μορφή εικασίας ή εκτίμησης για τα όρια της τεχνολογίας αλλά από γνώση για το πως δουλεύει η φύση. Για να μην ισχύει αυτό το όριο τότε θα πρέπει κάθε πείραμα που έχουμε κάνει μέχρι τώρα να μην ισχύει. Θα πρέπει η φύση να συμπεριφερόταν με ένα συγκεκριμένο τρόπο δεκάκις εκατομύριο φορές και με κάθε πιθανή ανάλυση και ξαφνικά την δεκάκις εκατομυριστοή φορά και ένα να συμπεριφερθεί διαφορετικά.
Τι δεν καταλαβαίνεις;;;
Ένα αεροσκάφος με έλικες δεν μπορεί να πετάξει πάνω από την ταχύτητα του ήχου!!! Είναι τόσο απλό!!!
Ένα αεροσκάφος του 1919, με τα μαθηματικά και τη φυσική που ξέραμε τότε, δεν μπορούσε να περάσει πάνω από τον Ατλαντικό με τους κινητήρες της εποχής και τις δυνατότητες της αεροναυπηγικής!!!
Γιατί δεν μπορείς να καταλάβεις ότι ο φυσικός ήταν απόλυτα σωστός σε αυτό που απέδειξε, αλλά σήμερα έχουμε και υπερηχητικά αεροσκάφη και αεροσκάφη που ταξιδεύουν πάνω από τον Ατλαντικό μεταφέροντας εκατοντάδες επιβάτες!;!;!;
ΥΓ
Οι Σοβιετικοί, στην πορεία τους προς την σχεδίαση νέων μαχητικών και επειδή δεν είχαν τους υπερυπολογιστές των Αμερικανών, εξέλιξαν "νέα μαθηματικά"(κυρίως πεπερασμένων στοιχείων) για να υπολογίσουν τις πτέρυγες και άλλα συστήματα των αεροσκαφών όπως το Mig29. Οι Αμερικανοί πήραν αυτά τα "νέα μαθηματικά" μετά την πτώση της Σοβιετικής ένωσης και τα χρησιμοποιήσαν εν μέρη στην σχεδίαση των F35 και F22...
Όπως η άλγεβρα Bull - ουσιαστικά κάθε αναλογικός ή ψηφιακός αυτοματισμός χρησιμοποιεί άλγεβρα Bull.
Αλλά εάν ήθελες το 1945 να σχεδιάσεις ένα περίπλοκο αναλογικό αυτοματισμό, ΕΠΡΕΠΕ να έχεις ανακαλύψει την άλγεβρα Bull, αλλιώς ήταν αδύνατο να επιτευχθεί... Μήπως παραβιάσαμε κάνα νόμο της φυσικής ή ανακαλύψαμε έναν νέο νόμο της φυσικής για να φτιάξουμε τους αυτοματισμούς;;;
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
- Dwarven Blacksmith
Δεν ήταν όμως περιορισμός της Φυσικής. Το ελικοφόρο δεν μπορούσε να το κάνει αλλά κάτι άλλο μπορούσε.
Αλλά δεν υπάρει πάντα αυτό το κάτι άλλο να δοκιμάσεις. Εκεί διαφωνούμε.
Εσύ πιστεύεις ότι η γνώση και η τεχνολογία δεν έχει όρια. Εγώ πιστεύω ότι έχει. Κάποια στιγμή απλώς βρίσκεις τοίχο στα όρια της Φυσικής. Πάνω από την ταχύτητα του φωτός δεν μπορείς να πας. Κάτω από ένα μόριο διάδρομο στην σιλικόνη δεν μπορείς να χαράξεις. Υπάρχει όριο στο πόση ενέργεια μπορείς να αποθηκεύσεις ανά μάζα. Υπάρχει όριο στο πόση επιτάχυνση μπορείς να δώσεις ανά ενέργεια και μάζα. Κλπ κλπ.
Δεν πρόκειται να καταλήξουμε κάπου γιατί απλώς δεν συμφωνούμε σε αυτό το απλό πράγμα: στο αν έχει η τεχνολγία όρια και αν έχουμε αρχίσει να τα ακουμπάμε.
Οπότε απλώς συμφωνούμε ότι διαφωνούμε.

- hellegennes
Α, πάλι μου 'πες, σου 'πα. Πώς γίνεται όμως όλα αυτά να συνέβαιναν την εποχή που δεν είχε ο καθένας από 10 κάμερες, ε; Μετά σταμάτησαν να μας επισκέπτονται ή βρήκαν τρόπο την τελευταία δεκαετία, μετά από εκατομμύρια χρόνια, να μην πέφτουν συνέχεια τα σκάφη τους.Thor έγραψε: ↑02 Αύγ 2023, 15:55https://docuventa.gr/atalanti-1990-pio- ... in-ellada/hellegennes έγραψε: ↑02 Αύγ 2023, 15:47Τι είχαμε στην Αταλάντη; Έπεσε ούφο και το έχει στην κατοχή της η Ελλάδα;
Την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου του 1990 εμφανίστηκαν πάνω από το βουνό της Πεντέλης περίπου 12 ή 13 (για άλλους 17) ιπτάμενα αντικείμενα, τα οποία κρατούσαν μια πορεία το ένα πίσω από το άλλο και κατευθύνονταν προς τη Βόρεια Ελλάδα.
Με αξιοσημείωτα γρήγορη ταχύτητα πέρασαν πάνω από τη Λαμία, τη Λάρισα, την Κοζάνη, τη Θεσσαλονίκη, την Καβάλα και κάνοντας στροφή διέσχισαν τον εναέριο χώρο πάνω από τα Ιωάννινα, το Αγρίνιο, το Μεσολόγγι και έφτασαν ως τη νότια Πελοπόννησο. Σε μια νέα στροφή τους προς το βορρά κατευθύνθηκαν αυτή τη φορά προς την κωμόπολη της Αταλάντης και τη Λαμία.
Ήταν γύρω στις 21:30 το βράδυ όταν δεκάδες κάτοικοι της περιοχής έγιναν αυτόπτες μάρτυρες ενός περίεργου και εντυπωσιακού γεγονότος. Ένα από τα ιπτάμενα αντικείμενα φαίνεται πως έπιασε φωτιά, αφού είχε γίνει κατακόκκινο και έβγαζε έναν έντονο μαύρο καπνό. Ακούστηκαν τρεις διαδοχικές εκρήξεις και κρότοι από μέταλλα και το άγνωστο “σκάφος” έπεσε στο έδαφος στον λόφο κοντά στο χωριό Μεγαπλάτανος και λίγα χιλιόμετρα από την Αταλάντη.
https://www.vice.com/el/article/epzxmj/ ... thn-ellada
Στις 19 Οκτωβρίου του 1990 το κέντρο έρευνας και τεχνολογίας της Ελληνικής Πολεμικής αεροπορίας, εξέδωσε μια δήλωση σχετικά με το γεγονός στην Αταλάντη. Η έκθεση βεβαιώνει ότι τα συντρίμμια που βρέθηκαν, ήταν γήινης προέλευσης, δεδομένου ότι υπήρχαν αριθμητικές και αλφαβητικές ενδείξεις. Το περίεργο της υπόθεσης είναι πως τα συντρίμμια μεταφέρθηκαν στη NASA!
https://www.news247.gr/afieromata/otan- ... 82137.html
Από την άλλην, με τέτοια συχνότητα που έπεφταν στα 80's και 90's, θα έπρεπε όλοι να είχαμε δει μέχρι τώρα. Χέσε τα αρχαιολογικά ευρήματα. Θα έπρεπε να είναι τόσο συχνές οι επισκέψεις που θα ήταν καθημερινότητα για όλους μας.
Εδώ για να πέσει 1 αεροπλάνο πρέπει να κάνουμε 7 εκατομμύρια πτήσεις, εμείς τα νιουμπάκια, οι γήινοι. Αν έπεφταν τόσο συχνά τα ούφο, θα έπρεπε ο ουρανός να είναι συνέχεια γεμάτος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ε, μαλακίες μαθηματικά ξέρει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αν υπαρχουν εξωγηινοι τοτε τι γνωμη εχουν για μας?
από George_V » 20 Απρ 2024, 14:18 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 29 Απαντήσεις
- 2731 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
05 Μάιος 2024, 23:27
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ηρθαν εξωγηινοι στην Πατρα?
από George_V » 26 Νοέμ 2024, 14:59 » σε Εναλλακτικές επιστήμες - 68 Απαντήσεις
- 2750 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
01 Δεκ 2024, 12:05
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εξωγήινοι παρουσιάστηκαν στο κοινοβούλιο του Μεξικό
από Σενέκας » 13 Σεπ 2023, 17:05 » σε Θετικές Επιστήμες - 29 Απαντήσεις
- 2554 Προβολές
-