Κανείς δεν ξέρει. Απλώς βασιζόμαστε στον μέσον όρο που έχει υπολογίσει η επιστήμη:

Κανείς δεν ξέρει. Απλώς βασιζόμαστε στον μέσον όρο που έχει υπολογίσει η επιστήμη:
Και παίρνεις αυτό που βολεύει;
Η Άρτεμις αντιπροσώπευε την Σελήνη και υπάρχει ξεκάθαρη λεξαριθμητική σχέση που το στοιχειοθετεί. Κατά την γέννηση του Χριστού -βλέπε Αποκάλυψη 12, η θέση της Σελήνης είναι συγκεκριμένη, κάτω από τα πόδια της Παρθένου. Πιο κάτω όμως βλέπουμε δύο ευθυγραμμίσεις της Σελήνης λίγο πριν και λίγο μετά από τον Ευαγγελισμό.
Έχει καμία σχέση ο Ιησούς με την Σελήνη;Σπύρος έγραψε: ↑17 Μαρ 2023, 19:47Η Άρτεμις αντιπροσώπευε την Σελήνη και υπάρχει ξεκάθαρη λεξαριθμητική σχέση που το στοιχειοθετεί. Κατά την γέννηση του Χριστού -βλέπε Αποκάλυψη 12, η θέση της Σελήνης είναι συγκεκριμένη, κάτω από τα πόδια της Παρθένου. Πιο κάτω όμως βλέπουμε δύο ευθυγραμμίσεις της Σελήνης λίγο πριν και λίγο μετά από τον Ευαγγελισμό.
Εδώ μεσουρανούν μαζί την νύχτα, συμβατική ώρα 1:21 πμ, την 5η Δεκεμβρίου του 4 πΧ, η Σελήνη και ο πλανήτης Δίας. Ο Δίας βέβαια φανερώνει βασιλική εξουσία.
Εδώ μεσουρανούν μαζί την νύχτα, συμβατική ώρα 3:05 πμ, την 7η Δεκεμβρίου του 4 πΧ, η Σελήνη και το άστρο βασιλίσκος(άλφα του Λέοντα). Ο Βασιλίσκος πάλι φανερώνει βασιλική εξουσία.
Τι προφητεύουν αυτά; Πέραν του Ευαγγελισμού, προφητεύουν την σύνοδο Διός -Βασιλίσκου που θα λάβει χώρα κατά την γέννηση του Χριστού τον Σεπτέμβριο που θα ακολουθήσει.
δεν ξέρεις την σχέση Σελήνης - Ιησού ;ksk έγραψε: ↑17 Μαρ 2023, 20:57Έχει καμία σχέση ο Ιησούς με την Σελήνη;Σπύρος έγραψε: ↑17 Μαρ 2023, 19:47Η Άρτεμις αντιπροσώπευε την Σελήνη και υπάρχει ξεκάθαρη λεξαριθμητική σχέση που το στοιχειοθετεί. Κατά την γέννηση του Χριστού -βλέπε Αποκάλυψη 12, η θέση της Σελήνης είναι συγκεκριμένη, κάτω από τα πόδια της Παρθένου. Πιο κάτω όμως βλέπουμε δύο ευθυγραμμίσεις της Σελήνης λίγο πριν και λίγο μετά από τον Ευαγγελισμό.
Εδώ μεσουρανούν μαζί την νύχτα, συμβατική ώρα 1:21 πμ, την 5η Δεκεμβρίου του 4 πΧ, η Σελήνη και ο πλανήτης Δίας. Ο Δίας βέβαια φανερώνει βασιλική εξουσία.
Εδώ μεσουρανούν μαζί την νύχτα, συμβατική ώρα 3:05 πμ, την 7η Δεκεμβρίου του 4 πΧ, η Σελήνη και το άστρο βασιλίσκος(άλφα του Λέοντα). Ο Βασιλίσκος πάλι φανερώνει βασιλική εξουσία.
Τι προφητεύουν αυτά; Πέραν του Ευαγγελισμού, προφητεύουν την σύνοδο Διός -Βασιλίσκου που θα λάβει χώρα κατά την γέννηση του Χριστού τον Σεπτέμβριο που θα ακολουθήσει.
Γιατί πρέπει όλα και όλοι να περιστρέφονται γύρω από τον Ιησού;
Τα πάντα τα συσχετίζεις με τον χριστιανισμό... Υπήρχε αλήθεια, ζωή ,φως και πριν ...πολύ πιο πριν.
Τσου ...για πες...tanipteros έγραψε: ↑17 Μαρ 2023, 21:01δεν ξέρεις την σχέση Σελήνης - Ιησού ;ksk έγραψε: ↑17 Μαρ 2023, 20:57Έχει καμία σχέση ο Ιησούς με την Σελήνη;Σπύρος έγραψε: ↑17 Μαρ 2023, 19:47
Η Άρτεμις αντιπροσώπευε την Σελήνη και υπάρχει ξεκάθαρη λεξαριθμητική σχέση που το στοιχειοθετεί. Κατά την γέννηση του Χριστού -βλέπε Αποκάλυψη 12, η θέση της Σελήνης είναι συγκεκριμένη, κάτω από τα πόδια της Παρθένου. Πιο κάτω όμως βλέπουμε δύο ευθυγραμμίσεις της Σελήνης λίγο πριν και λίγο μετά από τον Ευαγγελισμό.
Γιατί πρέπει όλα και όλοι να περιστρέφονται γύρω από τον Ιησού;
Τα πάντα τα συσχετίζεις με τον χριστιανισμό... Υπήρχε αλήθεια, ζωή ,φως και πριν ...πολύ πιο πριν.
τσ τσ τσ τσ
ksk έγραψε: ↑17 Μαρ 2023, 21:09Τσου ...για πες...
Ξέρω για την σχέση με Διονυσο, Περσεφονη και Τρίμορφη Εκατη.
Ξέροντας όμως που ανήκει η θρησκεία χριστιανισμος πραγματικά δεν βρίσκω καμία σχέση με την Σελήνη και ότι αντιπροσωπεύει.
ο Σπύρος ειδικεύεται στον Ιησού εγώ είμαι από άλλο ανέκδοτο δεν συμφωνώ με την ΕβραιοΧριστιανική έρευνα...και δεν ξέρω και δεν με νοιάζει.
εγώ συμφωνώ με την Ελληνοκεντρική θέαση και το πρώτο βίντεο που λέει ότι οι λέοντες ήταν αφιερωμένοι στην Άρτεμη προ Απόλλωνος λατρεία της Δήλου με αστρολογική σημασία.
Με ειπες με αυτό το τς τς τς ξερόλα εξού και το εμοτικον...tanipteros έγραψε: ↑17 Μαρ 2023, 22:02ο Σπύρος ειδικεύεται στον Ιησού εγώ είμαι από άλλο ανέκδοτο δεν συμφωνώ με την ΕβραιοΧριστιανική έρευνα...και δεν ξέρω και δεν με νοιάζει.
απλά το είπα για να σε πειράξω...μην τσιμπάς....
και σένα και μένα θα μας τα εξηγήσει ο Σπύρος
Βικιπαιδία:ksk έγραψε: ↑16 Μαρ 2023, 21:35Και παίρνεις αυτό που βολεύει;
Σιγά μην προφήτευαν την αντίθετη προς αυτούς έλευση...
https://www.academia.edu/24802478/Οι_Λέ ... s_in_Delos
Σε μία εγκυμοσύνη ο πατέρας συνεισφέρει στην γονιμοποίηση δηλαδή 38 εβδομάδες πριν, αντίθετα οι 40 εβδομάδες σχετίζονται μόνο με την μητέρα.Μία φυσιολογική εγκυμοσύνη διαρκεί περίπου 40 εβδομάδες από τον τελευταίο γυναικείο κύκλο (ή 38 εβδομάδες μετά τη γονιμοποίηση του ωαρίου).
Ο χρόνος είναι σχετικός. Κάποιο σημείο το θέτουμε ως σημείο αναφοράς. Αν μαζευτούν αρκετά στοιχεία τότε μπορεί να αλλάξει η χρονολόγηση και να ορίσουμε το νέο πΧ να ξεκινά από το 3 πΧ και όχι από το 1 πΧ.
Εμφανίζεται λοιπόν εδώ η Θήβα(Κάδμος) και ο αριθμός 7 των Πλειάδων(βλέπε επτά πύλες Θηβών).Στην ελληνική μυθολογία η Αρμονία ήταν κόρη δύο θεών, κατά τη Θεογονία του Ησιόδου: του Άρεως και της Αφροδίτης και αδελφή του Φόβου και του Δείμου. Παντρεύτηκε τον βασιλιά των Θηβών Κάδμο. Ωστόσο, κατά μία άλλη εκδοχή, η Αρμονία ήταν κόρη του Δία και της Ηλέκτρας, και καταγόταν από τη Σαμοθράκη, από όπου είχε απαχθεί από τον Κάδμο. Αυτή την εκδοχή ασπάζεται ο Απολλώνιος ο Ρόδιος. Σύμφωνα με την αρχαία Ελληνική μυθολογία, Ηλέκτρα (το όνομά της βγαίνει από το "ήλεκτρο" που σημαίνει "κεχριμπάρι", "η λαμπερή", "η φωτεινή") ονομαζόταν μια από τις Πλειάδες, τις επτά κόρες του Τιτάνα Άτλαντα και της Ωκεανίδας Πλειόνης.