Τι ηλικία και τι νόσημα αν επιτρέπεται ?Cecily Anne έγραψε: ↑01 Αύγ 2020, 16:11Εγώ μέχρι τώρα μετράω 3 οικογενειακούς φιλους, οι 2 στην ηλικία του πατέρα μου και ο τριτος μεγαλυτερος. Οι δύο είχαν επικείμενο νόσημα.
Κορωνοϊός: Υπαρκτός; Ή ΜΟΥΦΑ;
-
- Phorum.gr user: netmaggas21
Re: Κορωνοϊός: Υπαρκτός; Ή ΜΟΥΦΑ;
Time is an illusion.
- Otto Weininger
Γαμημενε, το περιμενα ότι ήταν κάποια παπαρια αλλά όχι και τέτοιο πράγμαYochanan έγραψε: ↑02 Αύγ 2020, 10:44γω παντως διαβασα οτι δυο κοπελιες (μουναρες) ηπιαν απο το ιδιο πλαστικο ποτηρι νερο και δεν κολλησαν κοβιντ ενω το ποτηρι το ειχε χρησιμοποιησει πιο πριν καπχοιος που ειχει κοβιδ
γκουγκλαρε two girls one cup για λεπτομερειες
Let them make the first mistake. We make the last move.
Otto Weininger έγραψε: ↑04 Αύγ 2020, 23:40Γαμημενε, το περιμενα ότι ήταν κάποια παπαρια αλλά όχι και τέτοιο πράγμα

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Otto Weininger
Το πάτησα να προχωρήσει γρήγορα και έπεσα πάνω στην κορύφωση του δράματοςYochanan έγραψε: ↑04 Αύγ 2020, 23:42Otto Weininger έγραψε: ↑04 Αύγ 2020, 23:40Γαμημενε, το περιμενα ότι ήταν κάποια παπαρια αλλά όχι και τέτοιο πράγμαελπιζω να μην εκατσες να δεις το βιντεο πολυ. προσωπικα ξερω οτι υπαρχει αλλα δεν εχω τολμησει να το δω

Θα το βλέπω στον ύπνο μου
Let them make the first mistake. We make the last move.
σορρυ ντουντ... 

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
μηπως να διαγραφει το νημα τελειως,γιατι πλεον ειναι ποινικα κολασιμο η διασπορα φεικ νιουζ οσον αφορα τον κορονοιο;
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ!
ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΟΥΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ (ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΔΡΑΣΗΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ:
1) ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ COVID-19" ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ.
2) ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΑΥΤΩΝ (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΗΓΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ).
3) ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΘΟΥΝ ΟΙ ΩΣΑΝΩ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.
4) ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΜΕΣΟ ΕΛΕΓΧΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ (ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΩΝ) "ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ COVID-19".
CITIZENS MUST FORM A.S.A.P. COMITEES AND ACTION GROUPS TO DEMAND:
1) TO SEE WITH THEIR OWN EYES ALL "COVID-19 PATIENTS".
2) TO SEE WITH THEIR OWN EYES ALL EXAMS OF THE ABOVE PATIENTS (THERE WILL BE MANY TO EXPLAIN WHAT THE EXAMS SHOW AND MEAN).
3) TO SEE THE ABOVE PATIENTS EXAMINED IN THEIR PRESENCE.
4) TO CARRY OUT IMMEDIATE INSPECTION OF ALL EXAMS AND DEATH CERTIFICATES OF THE (SUPPOSED) "COVID-19 VITIMS".
1) ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ COVID-19" ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ.
2) ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΑΥΤΩΝ (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΗΓΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ).
4) ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΜΕΣΟ ΕΛΕΓΧΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ (ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΩΝ) "ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ COVID-19".
2) TO SEE WITH THEIR OWN EYES ALL EXAMS OF THE ABOVE PATIENTS (THERE WILL BE MANY TO EXPLAIN WHAT THE EXAMS SHOW AND MEAN).
4) TO CARRY OUT IMMEDIATE INSPECTION OF ALL EXAMS AND DEATH CERTIFICATES OF THE (SUPPOSED) "COVID-19 VITIMS".
Re: ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ!
μια καλή αρχή θα ήταν αν σταματήσεις να τομπαιζειςObelix έγραψε: ↑06 Αύγ 2020, 01:45ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΟΥΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ (ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΔΡΑΣΗΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ:
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
μερικά πράγματα καλό είναι να μην τα μάθεις ποτέ. Περμαμπαν και μόνο που μοιράστηκες μαζί μας αυτή τη γνώσηYochanan έγραψε: ↑02 Αύγ 2020, 10:44γω παντως διαβασα οτι δυο κοπελιες (μουναρες) ηπιαν απο το ιδιο πλαστικο ποτηρι νερο και δεν κολλησαν κοβιντ ενω το ποτηρι το ειχε χρησιμοποιησει πιο πριν καπχοιος που ειχει κοβιδ
γκουγκλαρε two girls one cup για λεπτομερειες
- hellegennes
Πόσο νεούδια είστε για να μην το έχετε ακούσει ποτέ; Κατάλαβα πού το πήγαινε πριν καν αναφέρει τον τίτλο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
το ότι το κατάλαβες και ότι το ξέρεις δεν είναι καθόλου καλόhellegennes έγραψε: ↑06 Αύγ 2020, 02:18Πόσο νεούδια είστε για να μην το έχετε ακούσει ποτέ; Κατάλαβα πού το πήγαινε πριν καν αναφέρει τον τίτλο.
Αν το έχεις δει κιόλας....
- hellegennes
Κυκλοφορεί πολλά χρόνια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Τουλαχιστον 14,σαν χθες θυμαμαι τα λογια μου "ενταξει δεν την πολυβρισκω με τσοντες με μπατσους αλλα βαλτε το να δω τι παιζει"
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Και? Πλέον τη βρίσκεις με τσόντες με μπάτσους?

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Diana Sosoaca-υπαρκτός καραμπαμπισμός
από Σενέκας » 18 Ιούλ 2024, 16:34 » σε Διεθνής πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 358 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από stergiosbik
18 Ιούλ 2024, 21:30
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί απέτυχε ο υπαρκτός σοσιαλισμός να εξαφανίσει τον εθνικισμό;
από taxalata xalasa » 04 Ιουν 2023, 19:43 » σε Διεθνής πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 340 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
10 Ιουν 2023, 19:55
-
-
- 88 Απαντήσεις
- 2993 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
10 Οκτ 2023, 15:10