Φαντάσματα/Βρυκολακες/Στοιχεια κλπ. Υπαρχουν η οχι? Τι πιστευετε?
- kongrosian
Re: Φαντάσματα/Βρυκολακες/Στοιχεια κλπ. Υπαρχουν η οχι? Τι πιστευετε?
έχω δει πολλά, σε λίγο διαφοροποιημένες βιοχημικές (αν)ισορροπίες του εγκεφάλου.
- Fata_Morgana
- Fata_Morgana
Το θέμα είναι γιατί έστρεψε προς άλλη κατεύθυνση ενώ ερχόταν καταπάνω σας. Είστε σίγουροι ότι ήταν γρια;Otto Weininger έγραψε: ↑28 Ιουν 2024, 11:16Στην Βόρεια Εύβοια, καλοκαίρι και βράδυ. Έχουμε αποφασίσει με την παρέα να πάμε στην παραλία του Καβου στην άλλη μεριά του χωριού, όχι ομως από τον παραλιακό δρόμο κλασικό δρόμο αλλά από την πίσω πλευρά μέσα από τον χωματόδρομο μεταξύ δάσους, κτημάτων και πλαγιάς βουνού.taxalata xalasa έγραψε: ↑28 Ιουν 2024, 11:04για πέ...Otto Weininger έγραψε: ↑28 Ιουν 2024, 11:02
Στα 12 μας ;
Δύσκολο.
Νομίζω το έχω ξαναγράψει στο παλιό αλλά δεν είναι σίγουρος.
Φυσικά απόλυτο σκοτάδι. Όταν μπήκαμε αρκετά βαθιά μέσα, κόψαμε ταχύτητα και πηγαίναμε όλοι ο ένας δίπλα στον άλλο. Κάποιον είχαμε και φώτα μπροστά στα ποδήλατα (όσο φώτιζαν δηλαδή).
Κάποια στιγμή ο ένας και μετά όλοι μας, παρατηρήσαμε στα δεξιά του δρόμου κάποια μέτρα μπροστά μια ηλικιωμένη γυναίκα κλασική μαυροφορρεμενη με τσεμπερι κλπ. Περπατούσε μόνη στο σκοτάδι. Κόψαμε ταχύτητα και άλλο μέχρι που φτάσαμε σχεδόν 10 μετρα πισω της. Έβγαλε μια κραυγή* και άρχισε να τρέχει αρχικά προς εμας και μετά έστριψε προς τα δέντρα (Ναι να τρέχει. Ατσουμπαλα αλλά πολύ γρήγορα για ηλικιωμένη γυναίκα που σχεδόν έσερνε τα πόδια της).
Χεστηκαμε τόσο που σχεδόν πέσαμε από τα ποδήλατα και που αντί να τρέξουμε με αυτά τα πήραμε στα χέρια και τρέχαμε με τα πόδια
Ποτέ δεν μάθαμε τι έγινε ή την ήταν, μα τα ερωτήματα πολλά:
1. Τι δουλειά είχε μέσα στην ερημιά να περπατάει μόνη της. Δεν είχε τίποτα εκεί.
2. Πώς γίνεται να περπατάς μόνη σου στην ερημιά και να μην γυρίζεις καν το κεφάλι όταν ακούς 7-8 ποδήλατα να έρχονται από πίσω σου ;
3. Τι τρέξιμο ήταν αυτό και μάλιστα κατά πάνω μας έστω και για λίγο.
4. * η Κραυγή. Δεν έχω ξανακούσει κάτι τέτοιο ποτέ μου, δεν το έχουμε ξεχάσει ποτέ ακόμα και σήμερα. Τουλάχιστον οι 4 από μας που έχουμε ακόμα επαφές.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Μηπως ηταν ο Καρβελας με φουστάνια?Fata_Morgana έγραψε: ↑29 Ιουν 2024, 11:23Το θέμα είναι γιατί έστρεψε προς άλλη κατεύθυνση ενώ ερχόταν καταπάνω σας. Είστε σίγουροι ότι ήταν γρια;Otto Weininger έγραψε: ↑28 Ιουν 2024, 11:16Στην Βόρεια Εύβοια, καλοκαίρι και βράδυ. Έχουμε αποφασίσει με την παρέα να πάμε στην παραλία του Καβου στην άλλη μεριά του χωριού, όχι ομως από τον παραλιακό δρόμο κλασικό δρόμο αλλά από την πίσω πλευρά μέσα από τον χωματόδρομο μεταξύ δάσους, κτημάτων και πλαγιάς βουνού.
Φυσικά απόλυτο σκοτάδι. Όταν μπήκαμε αρκετά βαθιά μέσα, κόψαμε ταχύτητα και πηγαίναμε όλοι ο ένας δίπλα στον άλλο. Κάποιον είχαμε και φώτα μπροστά στα ποδήλατα (όσο φώτιζαν δηλαδή).
Κάποια στιγμή ο ένας και μετά όλοι μας, παρατηρήσαμε στα δεξιά του δρόμου κάποια μέτρα μπροστά μια ηλικιωμένη γυναίκα κλασική μαυροφορρεμενη με τσεμπερι κλπ. Περπατούσε μόνη στο σκοτάδι. Κόψαμε ταχύτητα και άλλο μέχρι που φτάσαμε σχεδόν 10 μετρα πισω της. Έβγαλε μια κραυγή* και άρχισε να τρέχει αρχικά προς εμας και μετά έστριψε προς τα δέντρα (Ναι να τρέχει. Ατσουμπαλα αλλά πολύ γρήγορα για ηλικιωμένη γυναίκα που σχεδόν έσερνε τα πόδια της).
Χεστηκαμε τόσο που σχεδόν πέσαμε από τα ποδήλατα και που αντί να τρέξουμε με αυτά τα πήραμε στα χέρια και τρέχαμε με τα πόδια
1. Τι δουλειά είχε μέσα στην ερημιά να περπατάει μόνη της. Δεν είχε τίποτα εκεί.
2. Πώς γίνεται να περπατάς μόνη σου στην ερημιά και να μην γυρίζεις καν το κεφάλι όταν ακούς 7-8 ποδήλατα να έρχονται από πίσω σου ;
4. * η Κραυγή. Δεν έχω ξανακούσει κάτι τέτοιο ποτέ μου, δεν το έχουμε ξεχάσει ποτέ ακόμα και σήμερα. Τουλάχιστον οι 4 από μας που έχουμε ακόμα επαφές.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Έχει γίνει ήδη το ερώτημα.Fata_Morgana έγραψε: ↑29 Ιουν 2024, 11:23
Το θέμα είναι γιατί έστρεψε προς άλλη κατεύθυνση ενώ ερχόταν καταπάνω σας. Είστε σίγουροι ότι ήταν γρια;

ΓΑΛΗ έγραψε: ↑29 Ιουν 2024, 09:46Κι ένα δικό μου ερώτημα. Από πού καταλάβατε ότι ήταν γριά που δεν μπορούσε να τρέξει; Επειδή είδατε την πλάτη μιας φιγούρας μπροστά σας σε ένα κακοφωτισμένο περιβάλλον;Otto Weininger έγραψε: ↑28 Ιουν 2024, 11:16
Την ίδια δουλειά που είχατε κι εσείς, κάνοντας ποδήλατο, νύχτα, σε μια περιοχή που δεν ξέρατε.
Μα το γύρισε όταν πλησιάσατε στα 10 μέτρα.
Για κάποιο λόγο, σας θεώρησε απειλή και ήταν η πρώτη αντίδραση.
4. *η Κραυγή. Δεν έχω ξανακούσει κάτι τέτοιο ποτέ μου, δεν το έχουμε ξεχάσει ποτέ ακόμα και σήμερα. Τουλάχιστον οι 4 από μας που έχουμε ακόμα επαφές.
Τα περισσότερα ζωντανά όντα όταν επιτίθενται κραυγάζουν για εκφοβισμό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πιθανόν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Με τη μικρή παίζουμε καμμιά φορά "List some creatures that are products of the imagination and don't really exist":
"Angels, demons, gods, ghouls, ghosts, imps, bogeymen, leprechauns, banshees, goblins, fairies, vampires, werewolves, unicorns, dragons, griffins, trolls, orcs, genies, gnomes, giants, monsters, santa claus, monsters, elves, wizards, witches, sorcerers, zombies, centaurs, mermaids, cyclops..."
Οπότε είναι προφανές το τί πιστεύω...
"Angels, demons, gods, ghouls, ghosts, imps, bogeymen, leprechauns, banshees, goblins, fairies, vampires, werewolves, unicorns, dragons, griffins, trolls, orcs, genies, gnomes, giants, monsters, santa claus, monsters, elves, wizards, witches, sorcerers, zombies, centaurs, mermaids, cyclops..."
Οπότε είναι προφανές το τί πιστεύω...
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Και τι μπορεί να ήταν;Fata_Morgana έγραψε: ↑29 Ιουν 2024, 11:23Το θέμα είναι γιατί έστρεψε προς άλλη κατεύθυνση ενώ ερχόταν καταπάνω σας. Είστε σίγουροι ότι ήταν γρια;Otto Weininger έγραψε: ↑28 Ιουν 2024, 11:16Στην Βόρεια Εύβοια, καλοκαίρι και βράδυ. Έχουμε αποφασίσει με την παρέα να πάμε στην παραλία του Καβου στην άλλη μεριά του χωριού, όχι ομως από τον παραλιακό δρόμο κλασικό δρόμο αλλά από την πίσω πλευρά μέσα από τον χωματόδρομο μεταξύ δάσους, κτημάτων και πλαγιάς βουνού.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Fata_Morgana
- George_V
Αυτο ειχα πει και εγω πιο πριν.
Την ειχα πατησει με μεγάλο μπουφο μια νυχτα και προς στιγμην χέστηκα πανω μου. Νομιζα οτι μου την επεσε ο Βουρδουλακας.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Fata_Morgana
Εντάξει μπουφος σε μέγεθος ανθρώπου δύσκολο να είναι.George_V έγραψε: ↑29 Ιουν 2024, 12:08Αυτο ειχα πει και εγω πιο πριν.
Την ειχα πατησει με μεγάλο μπουφο μια νυχτα και προς στιγμην χέστηκα πανω μου. Νομιζα οτι μου την επεσε ο Βουρδουλακας.
- George_V
Προφανως και δεν ηταν σε μεγεθος ανθρωπινο αλλα ηταν αρκετα μεγαλοσωμο πουλι με τεράστια ματια που γυαλιζαν στο σκοτάδι 3 το πρωι και εγω ψιλοζαλισμενος απο τα ουισκια να εχω κοψει δρομο απο ενα παρκο με πυκνα δεντρα.Fata_Morgana έγραψε: ↑29 Ιουν 2024, 12:09Εντάξει μπουφος σε μέγεθος ανθρώπου δύσκολο να είναι.
Ε οταν διασταυρωθηκαμε ξαφνικα η πρωτη μου σκεψη δεν ηταν "α ενας μπουφος".
Ηταν "γαμωτηπουταναμου γαμωτηπουταναμου ο Βουρδουλακας!!!! Τη γαμησαααααα"
Την εφαρμογή της εικόνας γκεστάλτ, σε όλες τις πτυχές της καθημερινότητας, την έχετε σκεφτεί παίδες;
Γιατί σε μια σαφή εικονική αποτύπωση σε τέρμα χαλαρή φάση, σπανίως κάποιοι βλέπουν το ίδιο;
Γιατί σε μια σαφή εικονική αποτύπωση σε τέρμα χαλαρή φάση, σπανίως κάποιοι βλέπουν το ίδιο;

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Fata_Morgana
Καλά ναι. Το σκοτάδι και το μυαλό παίζει περίεργα παιχνίδια.George_V έγραψε: ↑29 Ιουν 2024, 12:13Προφανως και δεν ηταν σε μεγεθος ανθρωπινο αλλα ηταν αρκετα μεγαλοσωμο πουλι με τεράστια ματια που γυαλιζαν στο σκοτάδι 3 το πρωι και εγω ψιλοζαλισμενος απο τα ουισκια να εχω κοψει δρομο απο ενα παρκο με πυκνα δεντρα.
Ε οταν διασταυρωθηκαμε ξαφνικα η πρωτη μου σκεψη δεν ηταν "α ενας μπουφος".
Ηταν "γαμωτηπουταναμου γαμωτηπουταναμου ο Βουρδουλακας!!!! Τη γαμησαααααα"
Εννοείς ότι αν ήσουν στη θέση τους, θα το αντιμετώπιζες πιο ψύχραιμα;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
από tanipteros » 22 Μαρ 2024, 20:39 » σε Αστικοί μύθοι και Παραδοσιακοί θρύλοι - 6 Απαντήσεις
- 855 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo
22 Μαρ 2024, 21:14
-
-
-
Νέα δημοσίευση Λεωφορεία που καταρρέουν και γραμμές – φαντάσματα
από Βίνγκιλοτ » 07 Απρ 2024, 10:19 » σε Εσωτερική Πολιτική - 16 Απαντήσεις
- 752 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel