Εσθήρ έγραψε: ↑04 Δεκ 2018, 22:30
Nandros έγραψε: ↑04 Δεκ 2018, 22:26
Εσθήρ έγραψε: ↑04 Δεκ 2018, 22:19
Πλακα με κανεις;Χαμενος κοπος.Εγω εδω ειμαι χρηστης,οχι ΟΔ.

Καθόλου πλάκα. Αν κάποιος σου πει βαριά κουβέντα/βρισιά, θα το αφήσεις να κρέμεται;
Δεν θα το αναφέρεις, για να μην σε πει ο υβριστής καρφί; Πώς το βλέπεις;
Ειμαστε οφ,αλλα αυτο ακριβως λεω/Δηλαδη αν εγω
δεν μπω για καμια βδομαδα και ο αλλος με βριζει χωρις καν να με εχιε κανει παραθεση,οποτε που σκατα εγω θα δω σε τοσα μηνυματα οτι με βριζει...οι βρισεις μενουν;
Αφου παραβιαζονται οι οροι χρησης.Αλλιως να γραφτει στους ορους χρησης,
οτι θα εφαρμοζονται ΜΟΝΟ οταν κανουν αναφορες οι ενδιαφερομενοι.Δεν βλεπω κατι τετοιο ομως,
και ειθισται οι ομαδες συντονισμου,να ειναι αυτοι που ειναι υπευθυνοι για την τηρηση των ορων χρησης,ΟΧΙ οι χρηστες ,γιου νοου.Απλα εδω ισχυει αυτο,χωρις καν να αναγραφετε στους οριυς χρησης,προφανως για διευκολινση της ΟΔ,αλλα τεσπα.
Μην επεκταθουμε. 
Έχουμε 1 Διαχειριστή και 4 Συντονιστές για να αστυνομεύουν ένα κοπάδι βανδάλων (και εγώ μέσα).
Είναι ανθρωπίνως αδύνατο να παρακολουθούν από κοντά τόσα πολλά νήματα που τρέχουν ταυτόχρονα.
Εξάλλου δεν υποχρεούνται να είναι παρόντες 24/7 αφού έχουν την ζωή τους εκεί έξω.
Παράλληλα θέλουν να συμμετέχουν στις συζητήσεις σαν απλοί χρήστες, αλλιώς δεν έχει νόημα να είναι στο πχόρουμ.
Αν δεν βοηθήσουν οι χρήστες δουλειά δεν γίνεται και όποιος μιλήσει για καρφιά στον ... τέτοιο μας!
Ο νηματοθέτης πρέπει να παρακολουθεί το νήμα του και να συμμετέχει ενεργά.
Αν το αφήσει για μερικές μέρες θα πρέπει να συνεχίσει από κει που σταμάτησε και αν βρει τίποτα περίεργα να τα ραπορτάρει.
.