Θεωρια της εξελιξης: Μια ετοιμοθανατη θεωρια?

Παραφυσική, μεταφυσικά, ανεξήγητα φαινόμενα
User_601

Re: Θεωρια της εξελιξης: Μια ετοιμοθανατη θεωρια?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 » 04 Δεκ 2018, 22:30

Nandros έγραψε:
04 Δεκ 2018, 22:26
Εσθήρ έγραψε:
04 Δεκ 2018, 22:19
Nandros έγραψε:
04 Δεκ 2018, 22:14

Δεν είναι δυνατόν ο Συντονισμός να κάνει σε όλα τα νήματα τον αστυφύλακα. Πρέπει οι χρήστες να βοηθούν.
Με το νέο νήμα αναλαμβάνεις την ευθύνη των αναφορών. Προσφέρομαι να συμμετάσχω στις αναφορές.
Αν όμως μας φέρεις μπούρδες τότε να δεις τί θα γίνει.
Πλακα με κανεις;Χαμενος κοπος.Εγω εδω ειμαι χρηστης,οχι ΟΔ. :lol:
Καθόλου πλάκα. Αν κάποιος σου πει βαριά κουβέντα/βρισιά, θα το αφήσεις να κρέμεται;
Δεν θα το αναφέρεις, για να μην σε πει ο υβριστής καρφί; Πώς το βλέπεις;
.
Ειμαστε οφ,αλλα αυτο ακριβως λεω/Δηλαδη αν εγω δεν μπω για καμια βδομαδα και ο αλλος με βριζει χωρις καν να με εχιε κανει παραθεση,οποτε που σκατα εγω θα δω σε τοσα μηνυματα οτι με βριζει...οι βρισιες μενουν;Αφου παραβιαζονται οι οροι χρησης.Αλλιως να γραφτει στους ορους χρησης,οτι θα εφαρμοζονται ΜΟΝΟ οταν κανουν αναφορες οι ενδιαφερομενοι.Δεν βλεπω κατι τετοιο ομως,και ειθισται οι ομαδες συντονισμου,να ειναι αυτοι που ειναι υπευθυνοι για την τηρηση των ορων χρησης,ΟΧΙ οι χρηστες ,γιου νοου.Απλα εδω ισχυει αυτο,χωρις καν να αναγραφετε στους οριυς χρησης,προφανως για διευκολινση της ΟΔ,αλλα τεσπα.Μην επεκταθουμε. :003:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος User_601 την 04 Δεκ 2018, 22:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας » 04 Δεκ 2018, 22:32

:popc:

Έχει ενδιαφέρον η συζήτηση.
the end

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 04 Δεκ 2018, 22:49

Εσθήρ έγραψε:
04 Δεκ 2018, 22:30
Nandros έγραψε:
Εσθήρ έγραψε:
Καθόλου πλάκα. Αν κάποιος σου πει βαριά κουβέντα/βρισιά, θα το αφήσεις να κρέμεται;
Ειμαστε οφ,αλλα αυτο ακριβως λεω/Δηλαδη αν εγω δεν μπω για καμια βδομαδα και ο αλλος με βριζει χωρις καν να με εχιε κανει παραθεση,οποτε που σκατα εγω θα δω σε τοσα μηνυματα οτι με βριζει...οι βρισεις μενουν;Αφου παραβιαζονται οι οροι χρησης.Αλλιως να γραφτει στους ορους χρησης,οτι θα εφαρμοζονται ΜΟΝΟ οταν κανουν αναφορες οι ενδιαφερομενοι.Δεν βλεπω κατι τετοιο ομως,και ειθισται οι ομαδες συντονισμου,να ειναι αυτοι που ειναι υπευθυνοι για την τηρηση των ορων χρησης,ΟΧΙ οι χρηστες ,γιου νοου.Απλα εδω ισχυει αυτο,χωρις καν να αναγραφετε στους οριυς χρησης,προφανως για διευκολινση της ΟΔ,αλλα τεσπα.Μην επεκταθουμε. :003:
Έχουμε 1 Διαχειριστή και 4 Συντονιστές για να αστυνομεύουν ένα κοπάδι βανδάλων (και εγώ μέσα).
Είναι ανθρωπίνως αδύνατο να παρακολουθούν από κοντά τόσα πολλά νήματα που τρέχουν ταυτόχρονα.
Εξάλλου δεν υποχρεούνται να είναι παρόντες 24/7 αφού έχουν την ζωή τους εκεί έξω.
Παράλληλα θέλουν να συμμετέχουν στις συζητήσεις σαν απλοί χρήστες, αλλιώς δεν έχει νόημα να είναι στο πχόρουμ.
Αν δεν βοηθήσουν οι χρήστες δουλειά δεν γίνεται και όποιος μιλήσει για καρφιά στον ... τέτοιο μας!
Ο νηματοθέτης πρέπει να παρακολουθεί το νήμα του και να συμμετέχει ενεργά.
Αν το αφήσει για μερικές μέρες θα πρέπει να συνεχίσει από κει που σταμάτησε και αν βρει τίποτα περίεργα να τα ραπορτάρει.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

User_601

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 » 04 Δεκ 2018, 22:52

Nandros έγραψε:
04 Δεκ 2018, 22:49
Εσθήρ έγραψε:
Nandros έγραψε:

Ειμαστε οφ,αλλα αυτο ακριβως λεω/Δηλαδη αν εγω δεν μπω για καμια βδομαδα και ο αλλος με βριζει χωρις καν να με εχιε κανει παραθεση,οποτε που σκατα εγω θα δω σε τοσα μηνυματα οτι με βριζει...οι βρισεις μενουν;Αφου παραβιαζονται οι οροι χρησης.Αλλιως να γραφτει στους ορους χρησης,οτι θα εφαρμοζονται ΜΟΝΟ οταν κανουν αναφορες οι ενδιαφερομενοι.Δεν βλεπω κατι τετοιο ομως,και ειθισται οι ομαδες συντονισμου,να ειναι αυτοι που ειναι υπευθυνοι για την τηρηση των ορων χρησης,ΟΧΙ οι χρηστες ,γιου νοου.Απλα εδω ισχυει αυτο,χωρις καν να αναγραφετε στους οριυς χρησης,προφανως για διευκολινση της ΟΔ,αλλα τεσπα.Μην επεκταθουμε. :003:
Έχουμε 1 Διαχειριστή και 4 Συντονιστές για να αστυνομεύουν ένα κοπάδι βανδάλων (και εγώ μέσα).
Είναι ανθρωπίνως αδύνατο να παρακολουθούν από κοντά τόσα πολλά νήματα που τρέχουν ταυτόχρονα.
Εξάλλου δεν υποχρεούνται να είναι παρόντες 24/7 αφού έχουν την ζωή τους εκεί έξω.
Παράλληλα θέλουν να συμμετέχουν στις συζητήσεις σαν απλοί χρήστες, αλλιώς δεν έχει νόημα να είναι στο πχόρουμ.
Αν δεν βοηθήσουν οι χρήστες δουλειά δεν γίνεται και όποιος μιλήσει για καρφιά στον ... τέτοιο μας!
Αν το αφήσει για μερικές μέρες θα πρέπει να συνεχίσει από κει που σταμάτησε και αν βρει τίποτα περίεργα να τα ραπορτάρει.
.
Ναντρο,μην πλατιαζουμε και μην μου κανεις κωλοτουμπες.Αλλο πραγμα μου ειπες πριν,αν δεις..για βρισιμο..εκει σου απαντησα και τελος στο οφ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος User_601 την 04 Δεκ 2018, 23:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

aspergillus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aspergillus » 04 Δεκ 2018, 22:55

zteo έγραψε:
25 Σεπ 2018, 16:05
Δεν καταγομαστε απο τον πιθηκο.Οι Homo ανηκουν στους ανθρωπους απλα ειμαστε ((ξαδελφια)) με τους πιθηκους.Σημερα ομως εμεις ειμαστε οι Homo Sappiens η εχουμε εξελιχθει?
Αυτή είναι η σωστή ερμηνεία όσον αφορά τον άνθρωπο.
Συγγενής με τους πιθήκους.
Από την εποχή του Homo Sappiens σίγουρα έχουμε κάνει κάποια, μικρά κυρίως, βήματα στην εξέλιξη.

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας » 04 Δεκ 2018, 22:57

Έτσι και γίνει πράσινος ο Νάδρος εγώ θα αποχωρήσω. Πολύ γλύψιμο ρίχνει.
the end

User_601

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 » 04 Δεκ 2018, 22:58

aspergillus έγραψε:
04 Δεκ 2018, 22:55
zteo έγραψε:
25 Σεπ 2018, 16:05
Δεν καταγομαστε απο τον πιθηκο.Οι Homo ανηκουν στους ανθρωπους απλα ειμαστε ((ξαδελφια)) με τους πιθηκους.Σημερα ομως εμεις ειμαστε οι Homo Sappiens η εχουμε εξελιχθει?
Αυτή είναι η σωστή ερμηνεία όσον αφορά τον άνθρωπο.
Συγγενής με τους πιθήκους.
Από την εποχή του Homo Sappiens σίγουρα έχουμε κάνει κάποια, μικρά κυρίως, βήματα στην εξέλιξη.
Μεσα στην σοφια ειμαστε σαν ειδος,δεν το βλεπεις; :003:

Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat » 04 Δεκ 2018, 22:58

Εσθήρ έγραψε:
Nandros έγραψε:
Εσθήρ έγραψε:
.
Ειμαστε οφ,αλλα αυτο ακριβως λεω/Δηλαδη αν εγω δεν μπω για καμια βδομαδα και ο αλλος με βριζει χωρις καν να με εχιε κανει παραθεση,οποτε που σκατα εγω θα δω σε τοσα μηνυματα οτι με βριζει...οι βρισιες μενουν;Αφου παραβιαζονται οι οροι χρησης.Αλλιως να γραφτει στους ορους χρησης,οτι θα εφαρμοζονται ΜΟΝΟ οταν κανουν αναφορες οι ενδιαφερομενοι.Δεν βλεπω κατι τετοιο ομως,και ειθισται οι ομαδες συντονισμου,να ειναι αυτοι που ειναι υπευθυνοι για την τηρηση των ορων χρησης,ΟΧΙ οι χρηστες ,γιου νοου.Απλα εδω ισχυει αυτο,χωρις καν να αναγραφετε στους οριυς χρησης,προφανως για διευκολινση της ΟΔ,αλλα τεσπα.Μην επεκταθουμε. :003:
Έτσι!
Εικόνα
Εσθήρ δώσε πόνο! :)
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ

Άβαταρ μέλους
Nandros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 04 Δεκ 2018, 23:01

Εσθήρ έγραψε:
04 Δεκ 2018, 22:52
Nandros έγραψε:
04 Δεκ 2018, 22:49
Εσθήρ έγραψε:
Ναντρο,μην πλατιαζουμε και μην μου κανεις κωλοτουμπες.Αλλο πραγμα μου ειπες πριν,αν δεις..για βρισιμο..εκει σου απαντησα και τελος στο οφ.
Δεν λέω τώρα κάτι διαφορετικό. Προσωπικά δεν διστάζω να ρεπορτάρω βρίσιμο, ακόμα και αν δεν με αφορά. Υποθέτω πως και άλλοι κάνουν το ίδιο. Επίσης όποιος Συντονιστής δει την βρισιά θα την διαγράψει χωρίς να περιμένει αναφορές.
Τα "ιδρυτικά" μέλη (εννοώ οι πρώτοι εγγραφέντες) δείξαμε πρόθεση να βοηθήσουμε τον Σπύρο στο στήσιμο του νέου πχόρουμ και το προσπαθούμε, αν και όχι πάντα.
Βοήθα και συ.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας » 04 Δεκ 2018, 23:04

Βλέπω ότι στήνεται παρασυντονισμός.
the end

Άβαταρ μέλους
Nandros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 04 Δεκ 2018, 23:10

Πάνας έγραψε:
04 Δεκ 2018, 22:57
Γράφω κάτι που διαφωνείς; Να το σχολιάσεις.

Όσο για το πράσινο, για διάβασε εδώ και τους λόγους της άρνησης μου:
Αγις έγραψε: ↑ 10 Ιουν 2018, 21:50
Τα γνωστά κόλπα .
Προτείνω Νάνδρο για Λοστρόμο - Συντονιστή να στρωσουνε χαρακτήρα άπαντες.
Nandros έγραψε: ↑ 10 Ιουν 2018, 22:09
Σούβλισμα με την καβίλια του λοστρόμου στους:
Μαύρους-φαιούς-κόκκινους φασίστες και στα άλλα απολειφάδια ένθεν κακείθεν, εχθρούς της δημοκρατίας.
Βασιλογλύφτες-χουντογλύφτες-κλπ.
Πράκτορες ξένων δυνάμεων-συνοδοιπόρους-υποστηρικτές τους- λοιπούς μισ/ανθέλληνες.
Έμμισθους-άμισθους συστηματικούς προπαγανδιστές κομμάτων-κλπ ψεύτες.
Ψευδοεπιστήμονες δημιουργιστές-YoungEarthers-κλπ.
Προσηλυτιστές-ιεραποστόλους όλων των θρησκειών.
Ομοφοβικούς-βέγκανς-σπίσιιστς-μανούλες του FB-κλπ λοξούς.

Άστο καλύτερα! Δεν θα έμενε κανείς! :g030:
.

User_601

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 » 04 Δεκ 2018, 23:13

Θεωρια της εξελιξης: Πως εξελιχτηκε ενα νημα απο τις φυσικες επιστημες,σε παραθρησκευτικες/εναλλακτικες και τωρα σε συντονιστικες. :003:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος User_601 την 04 Δεκ 2018, 23:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας » 04 Δεκ 2018, 23:13

Nandros έγραψε:
04 Δεκ 2018, 23:10
Πάνας έγραψε:
04 Δεκ 2018, 22:57
Γράφω κάτι που διαφωνείς; Να το σχολιάσεις.

Όσο για το πράσινο, για διάβασε εδώ και τους λόγους της άρνησης μου:
Αγις έγραψε: ↑ 10 Ιουν 2018, 21:50
Τα γνωστά κόλπα .
Προτείνω Νάνδρο για Λοστρόμο - Συντονιστή να στρωσουνε χαρακτήρα άπαντες.
Nandros έγραψε: ↑ 10 Ιουν 2018, 22:09
Σούβλισμα με την καβίλια του λοστρόμου στους:
Μαύρους-φαιούς-κόκκινους φασίστες και στα άλλα απολειφάδια ένθεν κακείθεν, εχθρούς της δημοκρατίας.
Βασιλογλύφτες-χουντογλύφτες-κλπ.
Πράκτορες ξένων δυνάμεων-συνοδοιπόρους-υποστηρικτές τους- λοιπούς μισ/ανθέλληνες.
Έμμισθους-άμισθους συστηματικούς προπαγανδιστές κομμάτων-κλπ ψεύτες.
Ψευδοεπιστήμονες δημιουργιστές-YoungEarthers-κλπ.
Προσηλυτιστές-ιεραποστόλους όλων των θρησκειών.
Ομοφοβικούς-βέγκανς-σπίσιιστς-μανούλες του FB-κλπ λοξούς.

Άστο καλύτερα! Δεν θα έμενε κανείς! :g030:
.
Εγώ το ξέρω. Πάλι καλά που το λες και μόνος σου.
the end

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας » 04 Δεκ 2018, 23:14

Εσθήρ έγραψε:
04 Δεκ 2018, 23:13
Θεωρια της εξελιξης: Πως εξελιχτηκε ενα νημα απο της φυσικες επιστημες,σε παραθρησκευτικες/εναλλακτικες και τωρα σε συντονιστικες. :003:
Έτσι ήμασταν πάντα.
the end

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εναλλακτικές επιστήμες”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών