Μαγεία και Δαίμονες.
Μαγεία και Δαίμονες.
Πιστεύετε στη μαγεία και στα κακά πνεύματα; Στη μαγεία ναι ξέρω αρκετούς που πιστεύουν. Λευκή μαγεία, μαύρη μαγεία κτλπ. Στα δαιμόνια όμως ή δαιμονικά πνεύματα; Πιστεύετε οτι υπο συνθήκες ένα μπορεί να μπεί μέσα σας;
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Re: Μαγεία και Δαίμονες.
Πες
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
-
Για την μαγεία υπάρχει μόνο το γήινο επίπεδο που περιορίζεται σε βότανα με σωστή χρήση μπορείς να πάρεις τον έλεγχο ενός ανθρώπου.
Οι δαίμονες, τελώνια πες τα όπως θες ανήκουν σε άλλη διάσταση που δεν έχουμε την ικανότητα να αντιληφθούμε... όπως το μυρμήγκι δεν αντιλαμβάνεται τον άνθρωπο και όταν βάλεις το δάχτυλο σκαρφαλώνει πάνω του.
Οι δαίμονες, τελώνια πες τα όπως θες ανήκουν σε άλλη διάσταση που δεν έχουμε την ικανότητα να αντιληφθούμε... όπως το μυρμήγκι δεν αντιλαμβάνεται τον άνθρωπο και όταν βάλεις το δάχτυλο σκαρφαλώνει πάνω του.
- EKPLIKTIKOS
Οχι αλλα μου αρεσε οταν ημουν παιδι το μορταλ κομπατ στο μαστερ συστεμ
Εχω ακούσει για υπεραθάνατους με τρομερές δυνάμεις. Μπορούν να πάρουν τον έλεγχο του νου. Αλλά σε μαζικό επίπεδο. Σου μιλάω για δυνάμεις εφάμιλλες των The Great old ones. Και ατομικές βόμβες; Χα! Δεν τους πιάνουν. Αλλά αυτοί οι Epic Spellcasters είναι καταδικασμένοι στη μοναξιά. Τι να το κάνεις; Και ζήτημα είναι αν μπορούν να κάνουν ένα μπρέξι. Αλλά δε ξέρω μπορεί αυτά να είναι απλά αστικοί μύθοι. Οπως και οτι τους κυνηγούν πολλές μαιμούδες.Σπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 11:59Για την μαγεία υπάρχει μόνο το γήινο επίπεδο που περιορίζεται σε βότανα με σωστή χρήση μπορείς να πάρεις τον έλεγχο ενός ανθρώπου.
EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 12:01Οχι αλλα μου αρεσε οταν ημουν παιδι το μορταλ κομπατ στο μαστερ συστεμ
-
Η αθανασία δεν είναι αυτό που νομίζεις όταν μιλάμε για ανθρώπους.Mansko έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 12:32Εχω ακούσει για υπεραθάνατους με τρομερές δυνάμεις. Μπορούν να πάρουν τον έλεγχο του νου. Αλλά σε μαζικό επίπεδο. Σου μιλάω για δυνάμεις εφάμιλλες των The Great old ones. Και ατομικές βόμβες; Χα! Δεν τους πιάνουν. Αλλά αυτοί οι Epic Spellcasters είναι καταδικασμένοι στη μοναξιά. Τι να το κάνεις; Και ζήτημα είναι αν μπορούν να κάνουν ένα μπρέξι. Αλλά δε ξέρω μπορεί αυτά να είναι απλά αστικοί μύθοι. Οπως και οτι τους κυνηγούν πολλές μαιμούδες.Σπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 11:59Για την μαγεία υπάρχει μόνο το γήινο επίπεδο που περιορίζεται σε βότανα με σωστή χρήση μπορείς να πάρεις τον έλεγχο ενός ανθρώπου.
Είναι η συνείδηση της ψυχής όταν μπαίνει σε άλλο σώμα. Δηλαδή να έχει μνήμες από την προηγούμενη ζωή.
Απλά δεν κατάφερε η ψυχή μετά θάνατον να περάσει από τους δαίμονες και να πάει στα Ιλίσια πεδία, παράδεισο... πες το όπως θες και απορρίφθηκε πάλι στη γη για να ενσαρκωθεί στην κόλαση που γνωρίζουμε.
Άλλοι το λένε κόλαση, άλλοι καπιταλισμό.Σπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 13:07Απλά δεν κατάφερε η ψυχή μετά θάνατον να περάσει από τους δαίμονες και να πάει στα Ιλίσια πεδία, παράδεισο... πες το όπως θες και απορρίφθηκε πάλι στη γη για να ενσαρκωθεί στην κόλαση που γνωρίζουμε.
Όλα υπάρχουν κανονικά. Και δαίμονες και η μαγεία.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Υπάρχουν και οι άγγελοι λογικά.
Αμέ, μόλις σου απάντησε ένας

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- περαστικος
Εκπεσοντας αγγελος.
Ζενίθεδρος έγραψε: ↑21 Οκτ 2020, 22:16Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
Μόλις μου συστήθηκες να υποθέσω;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Πιστεύω ότι το μυαλό του ανθρώπου είναι ένα ανεξερεύνητο πεδίο, που μπορεί να δημιουργήσει δυναμικές σκεπτομορφές.
Οπότε, όχι δεν πιστεύω ότι κάποιο δαιμόνιο μπορεί να μπει μέσα μου. Πιστεύω όμως ότι υπό συνθήκες, μπορώ να το δημιουργήσω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Δαίμονες των Ονείρων : Αρχαία Ελλάδα
από tanipteros » 30 Δεκ 2024, 22:41 » σε Θρησκειολογία - 0 Απαντήσεις
- 207 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
30 Δεκ 2024, 22:41
-
-
- 11 Απαντήσεις
- 37963 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
17 Μαρ 2025, 13:58
-
-
Νέα δημοσίευση Μαγισούλες ... Μάγοι ... Μαγεία ...
από tanipteros » 17 Ιαν 2024, 22:07 » σε Θρησκειολογία - 125 Απαντήσεις
- 2230 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
21 Ιαν 2024, 13:16
-