Φαντάσματα/Βρυκολακες/Στοιχεια κλπ. Υπαρχουν η οχι? Τι πιστευετε?
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Φαντάσματα/Βρυκολακες/Στοιχεια κλπ. Υπαρχουν η οχι? Τι πιστευετε?
Αs the title says...
Yπαρχουν φαντασματα βρυκολακες και λοιπα στοιχεια κλπ.?
Προσωπικα ουτε εχω δει κανενα ουτε πιστευω οτι υπαρχουν.
Εν τουτοις ομως εχω ακουσει πολλες ιστοριες και λαικες παραδοσεις και απο την περιοχη μου και απο αλλου.
Ισως να περιεχουν ψηγματα αληθειας? Ισως ειναι υπολλειματα αρχαιων παραδοσεων αναμεμειγμενα με θρησκευτικα και λαικα στοιχεια?
Ποιος ξερει?
Τι πιστευετε?
Yπαρχουν φαντασματα βρυκολακες και λοιπα στοιχεια κλπ.?
Προσωπικα ουτε εχω δει κανενα ουτε πιστευω οτι υπαρχουν.
Εν τουτοις ομως εχω ακουσει πολλες ιστοριες και λαικες παραδοσεις και απο την περιοχη μου και απο αλλου.
Ισως να περιεχουν ψηγματα αληθειας? Ισως ειναι υπολλειματα αρχαιων παραδοσεων αναμεμειγμενα με θρησκευτικα και λαικα στοιχεια?
Ποιος ξερει?
Τι πιστευετε?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
Re: Φαντάσματα/Βρυκολακες/Στοιχεια κλπ. Υπαρχουν η οχι? Τι πιστευετε?
Μαλακίες για ψεκες. Όσο πιο σύγχρονα έχουν γίνει τα κινητά, τόσο λιγότερα παρανορμαλ φαινόμενα αναφέρονται. Ούτε θεοί υπάρχουν,ούτε διάβολοι, ούτε φαντάσματα. Μακάρι βεβαια να γίνομουν φάντασμα, η ανυπαρξία είναι το χειρότερο, αλλά τι να κάνουμε. Υπάρχει μια κορεατική ταινία, το σιλκ, όπου η υπόθεση είναι ένας τύπος που κάνει πειράματα με φαντάσματα γιατί θέλει να γίνει και ο ίδιος.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Ηθελαν να δουν πως ειναι το Λαγοκυνηγι - τους εκανα τη χαρη
Διασχιζαμε το βουνο μεσα στη νυχτα - αρχισαν να βλεπουν τα παντα ολα μεχρι κ Νεραιδες που θα τους απαγαγουν
τους ηρεμησα
'' Ναι ρε μαλακες εσας θα λιμπιστουν οι Νεραιδες - δεν εχουν ξαναδει σκατοφατσες ''
Διασχιζαμε το βουνο μεσα στη νυχτα - αρχισαν να βλεπουν τα παντα ολα μεχρι κ Νεραιδες που θα τους απαγαγουν

τους ηρεμησα
'' Ναι ρε μαλακες εσας θα λιμπιστουν οι Νεραιδες - δεν εχουν ξαναδει σκατοφατσες ''
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Υπάρχουν!

SpoilerShow

Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
- George_V
Ιστοριες με νεραιδες εχω ακουσει ουκ ολιγες.
Η πιο χαρακτηριστικη η νεράιδα που παντρευτηκε ο Μαυρομιχάλης και εγινε η γενια του ομορφοσογο.
Οπως και να χει οπως ειπα δεν εχω δει και δεν πιστευω οτι υπαρχουν.
Εν τουτοις αφηνω παντα μια μικρη χαραμαδα ανοιχτη για οτι δεν μπορω να εξηγησω (αν δω κατι ποτε).
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Otto Weininger
Εψηφισα το πρώτο. Όχι όμως επειδή όντως έχω δει σίγουρα κάτι που 100% ήταν υπερφυσικό , αλλά επειδή συνέβη/είδαμε κάτι και ακόμα δεν το έχουμε εξηγήσει.
Και είμασταν πολλοί παρόντες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Otto Weininger την 28 Ιουν 2024, 11:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- George_V
Μass hysteria/hallucination?Otto Weininger έγραψε: ↑28 Ιουν 2024, 11:00Εψηφισα το πρώτο. Όχι όμως επειδή όντως έχω δει σίγουρα κάτι, αλλά επειδή συνέβη κάτι και ακόμα δεν το έχουμε εξηγήσει.
- Otto Weininger
Στα 12 μας ;George_V έγραψε: ↑28 Ιουν 2024, 11:01Μass hysteria/hallucination?Otto Weininger έγραψε: ↑28 Ιουν 2024, 11:00Εψηφισα το πρώτο. Όχι όμως επειδή όντως έχω δει σίγουρα κάτι, αλλά επειδή συνέβη κάτι και ακόμα δεν το έχουμε εξηγήσει.
Δύσκολο.
Νομίζω το έχω ξαναγράψει στο παλιό αλλά δεν είναι σίγουρος.
- taxalata xalasa
για πέ...Otto Weininger έγραψε: ↑28 Ιουν 2024, 11:02Στα 12 μας ;George_V έγραψε: ↑28 Ιουν 2024, 11:01Μass hysteria/hallucination?Otto Weininger έγραψε: ↑28 Ιουν 2024, 11:00Εψηφισα το πρώτο. Όχι όμως επειδή όντως έχω δει σίγουρα κάτι, αλλά επειδή συνέβη κάτι και ακόμα δεν το έχουμε εξηγήσει.
Δύσκολο.
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- Otto Weininger
Στην Βόρεια Εύβοια, καλοκαίρι και βράδυ. Έχουμε αποφασίσει με την παρέα να πάμε στην παραλία του Καβου στην άλλη μεριά του χωριού, όχι ομως από τον παραλιακό δρόμο κλασικό δρόμο αλλά από την πίσω πλευρά μέσα από τον χωματόδρομο μεταξύ δάσους, κτημάτων και πλαγιάς βουνού.taxalata xalasa έγραψε: ↑28 Ιουν 2024, 11:04για πέ...Otto Weininger έγραψε: ↑28 Ιουν 2024, 11:02Στα 12 μας ;
Δύσκολο.
Φυσικά απόλυτο σκοτάδι. Όταν μπήκαμε αρκετά βαθιά μέσα, κόψαμε ταχύτητα και πηγαίναμε όλοι ο ένας δίπλα στον άλλο. Κάποιον είχαμε και φώτα μπροστά στα ποδήλατα (όσο φώτιζαν δηλαδή

Κάποια στιγμή ο ένας και μετά όλοι μας, παρατηρήσαμε στα δεξιά του δρόμου κάποια μέτρα μπροστά μια ηλικιωμένη γυναίκα κλασική μαυροφορρεμενη με τσεμπερι κλπ. Περπατούσε μόνη στο σκοτάδι. Κόψαμε ταχύτητα και άλλο μέχρι που φτάσαμε σχεδόν 10 μετρα πισω της. Έβγαλε μια κραυγή* και άρχισε να τρέχει αρχικά προς εμας και μετά έστριψε προς τα δέντρα (Ναι να τρέχει. Ατσουμπαλα αλλά πολύ γρήγορα για ηλικιωμένη γυναίκα που σχεδόν έσερνε τα πόδια της).
Χεστηκαμε τόσο που σχεδόν πέσαμε από τα ποδήλατα και που αντί να τρέξουμε με αυτά τα πήραμε στα χέρια και τρέχαμε με τα πόδια

Ποτέ δεν μάθαμε τι έγινε ή την ήταν, μα τα ερωτήματα πολλά:
1. Τι δουλειά είχε μέσα στην ερημιά να περπατάει μόνη της. Δεν είχε τίποτα εκεί.
2. Πώς γίνεται να περπατάς μόνη σου στην ερημιά και να μην γυρίζεις καν το κεφάλι όταν ακούς 7-8 ποδήλατα να έρχονται από πίσω σου ;
3. Τι τρέξιμο ήταν αυτό και μάλιστα κατά πάνω μας έστω και για λίγο.
4. * η Κραυγή. Δεν έχω ξανακούσει κάτι τέτοιο ποτέ μου, δεν το έχουμε ξεχάσει ποτέ ακόμα και σήμερα. Τουλάχιστον οι 4 από μας που έχουμε ακόμα επαφές.
- George_V
Εισασταν σιγουροι οτι δεν ηταν η τρελη του χωριου? (η του διπλανου χωριου).Otto Weininger έγραψε: ↑28 Ιουν 2024, 11:16Στην Βόρεια Εύβοια, καλοκαίρι και βράδυ. Έχουμε αποφασίσει με την παρέα να πάμε στην παραλία του Καβου στην άλλη μεριά του χωριού, όχι ομως από τον παραλιακό δρόμο κλασικό δρόμο αλλά από την πίσω πλευρά μέσα από τον χωματόδρομο μεταξύ δάσους, κτημάτων και πλαγιάς βουνού.taxalata xalasa έγραψε: ↑28 Ιουν 2024, 11:04για πέ...Otto Weininger έγραψε: ↑28 Ιουν 2024, 11:02
Στα 12 μας ;
Δύσκολο.
Φυσικά απόλυτο σκοτάδι. Όταν μπήκαμε αρκετά βαθιά μέσα, κόψαμε ταχύτητα και πηγαίναμε όλοι ο ένας δίπλα στον άλλο. Κάποιον είχαμε και φώτα μπροστά στα ποδήλατα (όσο φώτιζαν δηλαδή).
Κάποια στιγμή ο ένας και μετά όλοι μας, παρατηρήσαμε στα δεξιά του δρόμου κάποια μέτρα μπροστά μια ηλικιωμένη γυναίκα κλασική μαυροφορρεμενη με τσεμπερι κλπ. Περπατούσε μόνη στο σκοτάδι. Κόψαμε ταχύτητα και άλλο μέχρι που φτάσαμε σχεδόν 10 μετρα πισω της. Έβγαλε μια κραυγή* και άρχισε να τρέχει αρχικά προς εμας και μετά έστριψε προς τα δέντρα (Ναι να τρέχει. Ατσουμπαλα αλλά πολύ γρήγορα για ηλικιωμένη γυναίκα που σχεδόν έσερνε τα πόδια της).
Χεστηκαμε τόσο που σχεδόν πέσαμε από τα ποδήλατα και που αντί να τρέξουμε με αυτά τα πήραμε στα χέρια και τρέχαμε με τα πόδια
1. Τι δουλειά είχε μέσα στην ερημιά να περπατάει μόνη της. Δεν είχε τίποτα εκεί.
2. Πώς γίνεται να περπατάς μόνη σου στην ερημιά και να μην γυρίζεις καν το κεφάλι όταν ακούς 7-8 ποδήλατα να έρχονται από πίσω σου ;
4. * η Κραυγή. Δεν έχω ξανακούσει κάτι τέτοιο ποτέ μου, δεν το έχουμε ξεχάσει ποτέ ακόμα και σήμερα. Τουλάχιστον οι 4 από μας που έχουμε ακόμα επαφές.
-
Αυτό που άκουσες και είδες , είναι το «κακό πουλί» Ζάρα, το λέμε στην Κρήτη , ένα είδος μεγάλης κουκουβάγιας φτάνει τα 40cm ,αλλά είναι άσπρη.
Η κραυγή της δε, είναι κλασσικά να χέζεσαι από φόβο.
Η κραυγή της δε, είναι κλασσικά να χέζεσαι από φόβο.
Χασκογελάνε τα δάσα.
- Otto Weininger
Δεν έχει διπλανό χωριό. Επισης δεν είχε τρελή το χωριό που ήμουν.George_V έγραψε: ↑28 Ιουν 2024, 11:20Εισασταν σιγουροι οτι δεν ηταν η τρελη του χωριου? (η του διπλανου χωριου).Otto Weininger έγραψε: ↑28 Ιουν 2024, 11:16Στην Βόρεια Εύβοια, καλοκαίρι και βράδυ. Έχουμε αποφασίσει με την παρέα να πάμε στην παραλία του Καβου στην άλλη μεριά του χωριού, όχι ομως από τον παραλιακό δρόμο κλασικό δρόμο αλλά από την πίσω πλευρά μέσα από τον χωματόδρομο μεταξύ δάσους, κτημάτων και πλαγιάς βουνού.
Φυσικά απόλυτο σκοτάδι. Όταν μπήκαμε αρκετά βαθιά μέσα, κόψαμε ταχύτητα και πηγαίναμε όλοι ο ένας δίπλα στον άλλο. Κάποιον είχαμε και φώτα μπροστά στα ποδήλατα (όσο φώτιζαν δηλαδή).
Επίσης ξαναλέω: Αυτή η Κραυγή με στοιχειώσει από τότε
- George_V
Αν ηταν σκοταδι κατι θα μπερδεψατε. Ειναι πολυ ευκολο ειδικοτερα οταν εισαι και κουρασμενος να ξεγελαστεις απο ενα ζωο/πουλί κλπ. και να νομιζεις οτι ειναι ανθρωπος.
Ειχα παθει κατι αντιστοιχο με μπουφο νυχτα. Νομιζα οτι ηταν κανας βουρδουλακας με αυτα τα ματια που γυαλιζαν στο σκοτάδι αλλα τελικα ηταν ενας μεγαλος μπουφος απλα.
Ειχα παθει κατι αντιστοιχο με μπουφο νυχτα. Νομιζα οτι ηταν κανας βουρδουλακας με αυτα τα ματια που γυαλιζαν στο σκοτάδι αλλα τελικα ηταν ενας μεγαλος μπουφος απλα.
- Communio Sancta

Ναι, όποιος δεν θέλει να δουλέψει, επινοεί ιστορίες.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
από tanipteros » 22 Μαρ 2024, 20:39 » σε Αστικοί μύθοι και Παραδοσιακοί θρύλοι - 6 Απαντήσεις
- 852 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo
22 Μαρ 2024, 21:14
-
-
-
Νέα δημοσίευση Λεωφορεία που καταρρέουν και γραμμές – φαντάσματα
από Βίνγκιλοτ » 07 Απρ 2024, 10:19 » σε Εσωτερική Πολιτική - 16 Απαντήσεις
- 749 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel