Τύχη;
- Sid Vicious
Τύχη;
Έχει περίπου δύο χρόνια που δεν περνάει εβδομάδα χωρίς να βρω χρήματα κάτω. Συνήθως από 5 έως 50ε, μια φορά κι ένα 100ρικο. Έως και σε ένα βουνό που πήγα μια στιγμή να στο χώμα μέσα στο δάσος εκεί που λες παρθένο μέρος από ανθρώπους ένα διευρο. Την προηγούμενη εβδομάδα ένα 50ρικο πεσμένο στο δρόμο. Και σήμερα 250 Ε κάτω στο δρόμο πεταμένα (πράγμα που με κάνει να νιώθω λίγο στενάχωρα γιατί αυτά λογικά οποιος τα έχασε θα τα είχε ανάγκη). Το θέμα είναι ότι γίνεται πλέον τόσο συχνά που αγγίζει τα όρια του μεταφυσικού και του παραλόγου, πως εξηγείται αυτό;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Re: Τύχη;
Για πες αριθμούς τζόκερ να δουμε..Sid Vicious έγραψε: ↑04 Μαρ 2019, 21:08Έχει περίπου δύο χρόνια που δεν περνάει εβδομάδα χωρίς να βρω χρήματα κάτω. Συνήθως από 5 έως 50ε, μια φορά κι ένα 100ρικο. Έως και σε ένα βουνό που πήγα μια στιγμή να στο χώμα μέσα στο δάσος εκεί που λες παρθένο μέρος από ανθρώπους ένα διευρο. Την προηγούμενη εβδομάδα ένα 50ρικο πεσμένο στο δρόμο. Και σήμερα 250 Ε κάτω στο δρόμο πεταμένα (πράγμα που με κάνει να νιώθω λίγο στενάχωρα γιατί αυτά λογικά οποιος τα έχασε θα τα είχε ανάγκη). Το θέμα είναι ότι γίνεται πλέον τόσο συχνά που αγγίζει τα όρια του μεταφυσικού και του παραλόγου, πως εξηγείται αυτό;

- Sid Vicious
Δεν κυνηγάμε τη τύχη μας, αφήνουμε να μας κυνηγήσει αυτήtaliban έγραψε: ↑04 Μαρ 2019, 21:17Για πες αριθμούς τζόκερ να δουμε..Sid Vicious έγραψε: ↑04 Μαρ 2019, 21:08Έχει περίπου δύο χρόνια που δεν περνάει εβδομάδα χωρίς να βρω χρήματα κάτω. Συνήθως από 5 έως 50ε, μια φορά κι ένα 100ρικο. Έως και σε ένα βουνό που πήγα μια στιγμή να στο χώμα μέσα στο δάσος εκεί που λες παρθένο μέρος από ανθρώπους ένα διευρο. Την προηγούμενη εβδομάδα ένα 50ρικο πεσμένο στο δρόμο. Και σήμερα 250 Ε κάτω στο δρόμο πεταμένα (πράγμα που με κάνει να νιώθω λίγο στενάχωρα γιατί αυτά λογικά οποιος τα έχασε θα τα είχε ανάγκη). Το θέμα είναι ότι γίνεται πλέον τόσο συχνά που αγγίζει τα όρια του μεταφυσικού και του παραλόγου, πως εξηγείται αυτό;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
Sid Vicious έγραψε: ↑04 Μαρ 2019, 21:08Έχει περίπου δύο χρόνια που δεν περνάει εβδομάδα χωρίς να βρω χρήματα κάτω. Συνήθως από 5 έως 50ε, μια φορά κι ένα 100ρικο. Έως και σε ένα βουνό που πήγα μια στιγμή να στο χώμα μέσα στο δάσος εκεί που λες παρθένο μέρος από ανθρώπους ένα διευρο. Την προηγούμενη εβδομάδα ένα 50ρικο πεσμένο στο δρόμο. Και σήμερα 250 Ε κάτω στο δρόμο πεταμένα (πράγμα που με κάνει να νιώθω λίγο στενάχωρα γιατί αυτά λογικά οποιος τα έχασε θα τα είχε ανάγκη). Το θέμα είναι ότι γίνεται πλέον τόσο συχνά που αγγίζει τα όρια του μεταφυσικού και του παραλόγου, πως εξηγείται αυτό;
Α. Περνας απο τα ιδια μέρη απανωτά και με το ιδιο σκισμένο παντελόνι
Β. Εχεις εναν πολυ διακριτικό υπερκουλτουρέ προστάτη/θειο απο την Αμερική που δεν θελει να σε φέρει σε δύσκολη θεση
Γ.σε χρηματιζει το Κομετ μπας και φιλοτιμηθεις να αλλαξεις αβαταρ
Δ.εχεις την φαντασία ενός μπλε μπουμπη και το σατανικό μυαλο μιας ναιδας, φυλακισμένο στο σωμα μιας κουκουβαγιας
LEONAS έγραψε: ↑Βρες άλλο κτήνος
2013-2014 έχω βρει στον δρόμο συνολικά πάνω από 500 ευρώ. Τώρα πλέον πολύ σπάνια.Sid Vicious έγραψε: ↑04 Μαρ 2019, 21:08Έχει περίπου δύο χρόνια που δεν περνάει εβδομάδα χωρίς να βρω χρήματα κάτω. Συνήθως από 5 έως 50ε, μια φορά κι ένα 100ρικο. Έως και σε ένα βουνό που πήγα μια στιγμή να στο χώμα μέσα στο δάσος εκεί που λες παρθένο μέρος από ανθρώπους ένα διευρο. Την προηγούμενη εβδομάδα ένα 50ρικο πεσμένο στο δρόμο. Και σήμερα 250 Ε κάτω στο δρόμο πεταμένα (πράγμα που με κάνει να νιώθω λίγο στενάχωρα γιατί αυτά λογικά οποιος τα έχασε θα τα είχε ανάγκη). Το θέμα είναι ότι γίνεται πλέον τόσο συχνά που αγγίζει τα όρια του μεταφυσικού και του παραλόγου, πως εξηγείται αυτό;
Το πιο παράξενο που μου έχει τύχει είναι να βρω από ένα 20ευρω σε δυο διαδοχικά οικοδομικά τετράγωνα, να περνάει κόσμος και να μην τα βλέπει.

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η χωρα οπου απο τυχη ζουμε ολοι.Ελεγχος κανένας πρόληψη καμία.Όλα στην τυχη τους.
από Μαδουραίος » 20 Αύγ 2024, 07:53 » σε Εσωτερική Πολιτική - 228 Απαντήσεις
- 4458 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
07 Μαρ 2025, 17:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Απίστευτη τύχη, ποιός να το περίμενε.
από talaipwros » 01 Μαρ 2024, 15:01 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 7 Απαντήσεις
- 397 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
01 Μαρ 2024, 16:13
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εύχομαι καλή τύχη σε όλους και όλες
από Frappezitis » 24 Δεκ 2023, 01:03 » σε Εσωτερική Πολιτική - 18 Απαντήσεις
- 764 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
04 Ιαν 2024, 11:00
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ζουμε απο τυχη.Έστειλαν συρμό του Προαστιακού στη γραμμή του Μετρό.
από Μαδουραίος » 17 Οκτ 2024, 12:08 » σε Εσωτερική Πολιτική - 8 Απαντήσεις
- 301 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
18 Οκτ 2024, 15:08
-