Όλο το κομμάτι στροφές μινοράκια, κι όμως τόσο γλυκά ανεβαστικό. Μπορεί να φταίει και το ούζο - δεν ξέρω.

Τεσπά. Χαίρομαι που κόλλησα με αυτό απόψε.

kongrosian έγραψε: ↑03 Αύγ 2024, 00:02Τι ωραίο. Και δεν είναι αντιπροσωπευτικό του Παπάζογλου. Θα μπορούσε να το έχει πει κι ο Μπακιρτζής.
Όλο το κομμάτι στροφές μινοράκια, κι όμως τόσο γλυκά ανεβαστικό. Μπορεί να φταίει και το ούζο - δεν ξέρω.
δεν νευρίασα.λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: ↑07 Αύγ 2024, 09:49Γιατί νευρίασες χτες με τον σχόλιο μου """"""""φίλε""""""""";
Ίσως ψαρωσα εγώ. Έχεις να μου προτείνεις κανένα χόμπυ μοναχικό για να αποχαιρετήσω το καλοκαίρι;kongrosian έγραψε: ↑07 Αύγ 2024, 09:52δεν νευρίασα.λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: ↑07 Αύγ 2024, 09:49Γιατί νευρίασες χτες με τον σχόλιο μου """"""""φίλε""""""""";
ψάρεμα.λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: ↑07 Αύγ 2024, 09:59Ίσως ψαρωσα εγώ. Έχεις να μου προτείνεις κανένα χόμπυ μοναχικό για να αποχαιρετήσω το καλοκαίρι;kongrosian έγραψε: ↑07 Αύγ 2024, 09:52δεν νευρίασα.λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: ↑07 Αύγ 2024, 09:49Γιατί νευρίασες χτες με τον σχόλιο μου """"""""φίλε""""""""";
θα στο κλέψω για τον 3ο γύρο αν ο polaris-x δεήσει να βαθμολογήσει βέβαια εντός του 2024kongrosian έγραψε: ↑03 Αύγ 2024, 00:02Τι ωραίο. Και δεν είναι αντιπροσωπευτικό του Παπάζογλου. Θα μπορούσε να το έχει πει κι ο Μπακιρτζής.