Ζήτησε κανείς;micmic έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 21:47Δεν ζητάει κανείς συγκεκριμένη διάρκεια παράτασης. 5 μέρες είναι το μέγιστο που μπορεί να χρησιμοποιήσει. Μπορεί να χρησιμοοποιήσει μόνο και μία ώρα. Ή και καθόλου, απλά να ζητήσει παράταση επειδή υπάρχει περίπτωση να μην προλάβει.Bandit59 έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 21:40Ζήτησε κάποιος 5 μέρες παράταση; Εντάξει νομίζω το να περιμένουν 18 παίχτες τον ένα και μοναδικό, ειναι κάπως... Αν κάποιος δεν έχει χρόνο να ακούσει και να βαθμολογήσει μερικά τραγούδια, κακώς λαμβάνει μέρος.
Δεν είναι δα και η συντέλεια του κόσμου, παιγνιδι είναι.
Phorum Forumvision #2
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
- Fata_Morgana
Re: Phorum Forumvision #2
Ναι, φαίνεται από το "+" δίπλα στο όνομα.Fata_Morgana έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 21:51Ζήτησε κανείς;micmic έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 21:47Δεν ζητάει κανείς συγκεκριμένη διάρκεια παράτασης. 5 μέρες είναι το μέγιστο που μπορεί να χρησιμοποιήσει. Μπορεί να χρησιμοοποιήσει μόνο και μία ώρα. Ή και καθόλου, απλά να ζητήσει παράταση επειδή υπάρχει περίπτωση να μην προλάβει.Bandit59 έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 21:40Ζήτησε κάποιος 5 μέρες παράταση; Εντάξει νομίζω το να περιμένουν 18 παίχτες τον ένα και μοναδικό, ειναι κάπως... Αν κάποιος δεν έχει χρόνο να ακούσει και να βαθμολογήσει μερικά τραγούδια, κακώς λαμβάνει μέρος.
Δεν είναι δα και η συντέλεια του κόσμου, παιγνιδι είναι.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Μαλλον κάνω λάθος, αλλά βλέπω δίπλα από το όνομα του DRH το +
Και τι θα γινόταν αν δεν υπήρχε η επιλογή της παράτασης;
Άντε να έχανε κάποιους πόντους. Και λοιπόν;
Θα συνέχιζε κανονικά στον επόμενο γύρο.
Άντε να έχανε κάποιους πόντους. Και λοιπόν;
Θα συνέχιζε κανονικά στον επόμενο γύρο.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Σωστά το βλέπεις. Γιατί κι εγώ το βλέπω.
Άρα;
Αν και είμαι σχεδόν σίγουρη ότι μόλις πρόσφατα μπήκε το συν.

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Fata_Morgana
Και εσύ ότι σου ζητάνε το δίνεις έτσι απλόχερα; να ζητήσω κι εγώ μια δωροεπιταγή από τα hondos αν είναιmicmic έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 21:56Ναι, φαίνεται από το "+" δίπλα στο όνομα.

Είπαμε, με αυτούς τους κανονισμούς ξεκινήσαμε και με αυτούς παίχτηκε και το πρώτο παιχνίδι.
Στο επόμενο θα αποφασίσει ο λαός.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Δεν ασχολούμαι εγώ, όποιος ζητήσει παράταση (μέσω της σελίδας του) παίρνει αυτόματα.Fata_Morgana έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 22:16Και εσύ ότι σου ζητάνε το δίνεις έτσι απλόχερα; να ζητήσω κι εγώ μια δωροεπιταγή από τα hondos αν είναι
Κι εγώ στο επόμενο αναφερόμουν.
(επόμενο γύρο ή τρίτο Phorumvision εννοείς;

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Fata_Morgana
Fata_Morgana έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 22:16
Και εσύ ότι σου ζητάνε το δίνεις έτσι απλόχερα; να ζητήσω κι εγώ μια δωροεπιταγή από τα hondos αν είναι

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Fata_Morgana
Αυτά κάνετε οι προγραμματιστάδεςmicmic έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 22:23Δεν ασχολούμαι εγώ, όποιος ζητήσει παράταση (μέσω της σελίδας του) παίρνει αυτόματα.Fata_Morgana έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 22:16Και εσύ ότι σου ζητάνε το δίνεις έτσι απλόχερα; να ζητήσω κι εγώ μια δωροεπιταγή από τα hondos αν είναι

Γύρος #3 - Αποτελέσματα
Σχόλια ανά τραγούδι
Σχόλια ανά παίκτη
Συγκεντρωτικά αποτελέσματα
Κώδικας: Επιλογή όλων
# Τίτλος ∑ ALI BAN DIN DRE DRH ELE FAT GOB JIM MOJ NOV POL SID ΕΛΡ ΗΜΟ ΜΠΙ ΝΥΧ ΠΑΛ ΡΙΚ
1 Blonde On Blonde - Jeanette Isabella 135 12 4 10 7 12 12 10 1 2 12 10 4 # 1 8 5 12 12 1
2 Elane - Come To The Sea 99 5 0 7 0 7 0 12 2 12 10 # 3 7 12 10 0 2 10 0
3 Ill Wind - Dark World 98 8 12 5 12 1 8 0 0 6 # 6 7 10 0 0 8 10 0 5
4 I M Still Fine - The Red Clay Strays 72 3 6 1 3 5 0 # 6 0 8 0 5 3 7 6 0 5 7 7
5 Van Der Graaf Generator - Darkness (… 70 0 5 3 8 0 7 0 8 5 7 3 0 5 # 4 0 7 8 0
6 The McCoys - Hang On Sloopy 65 10 0 4 # 6 3 0 7 0 0 0 12 0 6 0 7 0 0 10
7 Monica Parker - The Bigger They Are … 64 4 # 0 6 8 0 5 0 8 4 1 0 4 8 1 3 4 4 4
8 Choir Of Young Believers - Hollow Ta… 60 2 2 6 0 0 5 7 # 1 6 0 8 1 10 3 1 3 5 0
9 Roaring Jack - Yuppietown 55 0 10 8 5 3 1 0 5 # 1 0 0 8 2 0 0 0 0 12
10 Crimson Glory - Where Dragons Rule 53 0 0 0 0 # 0 0 12 10 0 5 0 12 4 7 0 0 3 0
11 Andrea Louise - You Can't Change Her 49 0 3 # 10 2 4 3 3 0 2 8 6 0 0 0 0 0 2 6
12 Πελόμα Μποκιού - Γαρύφαλλε, Γαρύφαλλε 47 0 0 0 1 0 10 1 0 0 0 12 2 0 5 0 10 0 6 #
13 Six Organs Of Admittance - Black Tea 46 7 0 0 0 0 2 0 0 7 0 7 1 6 3 0 12 # 1 0
14 Phoebe Bridgers - Savior Complex 44 0 1 12 4 10 0 2 0 0 3 0 0 0 0 12 # 0 0 0
14 Radiohead - I Promise 44 # 7 0 0 4 0 4 0 0 5 0 10 0 0 2 4 8 0 0
16 Jehro - Almost There 43 1 8 0 2 0 6 6 4 4 0 4 # 0 0 0 0 0 0 8
17 Μίλτος Πασχαλίδης, Χρήστος Θηβαίος &… 32 6 0 2 0 0 # 8 0 3 0 2 0 0 0 0 2 6 0 3
18 Ευνομία Καρδέλη - Τίποτα 26 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0 0 0 2 0 5 6 1 # 2
19 ΗΜΟ - DNS 0 x x x x x x x x x x x x x x # x x x x
SpoilerShow
Γύρος #3 έγραψε:JIM: Είχες κάτι ωραίες εκπλήξεις αυτός ο γύρος χωρίς πάντως να είναι κορυφαίος.
MOJ: πολύ καλός γύρος . πολλά μου άρεσαν και δεν ήξερα , και 7 μηδενικά δεν έβγαιναν με τίποτα.
ΠΑΛ: Λίγο βαρετός αυτός ο γύρος ή είναι ιδέα μου;
Blonde On Blonde - Jeanette Isabella (SID) έγραψε:MOJ (12): Τι ζεστός αναλογικός ήχος ! και τι γλυκό κομμάτι ! να το πιεις στο ποτήρι μια χειμωνιάτικη κρύα νύχτα..
DIN (10): Τρυφερό.
FAT (10): Πηγαίνε για το 12αρι
DRE (7): Με είχε προδιαθέσει για κάτι καλύτερο.
JIM (2): Η μελωδία θυμίζει σε κάποια σημεία το "Γαρύφαλλε". Αυτό είναι λίγο παλιότερο βέβαια.
Elane - Come To The Sea (NOV) έγραψε:FAT (12): Υπέροχο
JIM (12): Εκπληκτικός συνδυασμός σκοτεινής φολκ και epic μουσικής. Τραγουδάνε με πλούσιο συναίσθημα και οι δύο πρωταγωνιστές. Απίστευτο κομμάτι!
MOJ (10): Υπέροχο,μαγικό κομμάτι αν και σε ένα μουσικό είδος -fantasy folk- που σπάνια
ακούω .είχα ακούσει 2 κομμάτια τους που μ άρεσαν αλλά αυτό είναι κορυφή . Εδώ όλα έγιναν τέλεια - έμπνευση , δημιουργία , εκτέλεση - και τα 7 λεπτά του κυλάνε σαν νεράκι μέσα στο ρυάκι του δάσους.
GOB (2): Ειμαι του βουνου
DRE (0): Λίγο άνοστο και κάπου αχρείαστα δραματικό.
Ill Wind - Dark World (MOJ) έγραψε:DRE (12): Μόλις το άκουσα 12 χωρίς σκέψη.
JIM (6): Συγκινητικό, ελαφρώς σκοτεινό και παλιομοδίτικο ηχητικά. Ναι, μου αρέσει
MOJ (#): από την συλλογή ''Βosstown sound, 1968: the music & the time'' που αγόρασα τυχαία πριν πολλά πολλά χρόνια όταν ακόμα αγόραζα cd , αν και εκεί αναφέρεται ως ''in my dark world''.Ακόμα δεν έχω καταλάβει ποιος είναι ο σωστός τίτλος .Υπεραγαπημένο .
I M Still Fine - The Red Clay Strays (FAT) έγραψε:MOJ (8): τι ωραίο κομμάτι ! φρέσκο μουσικό αεράκι με ολίγη αύρα από το παρελθόν .
I'm as bruised as a used up canvas
I'm awfully nice but I'm cold as ice
I've been through hell but I'll be alright
DRE (3): Παραπονιάρικο.
JIM (0): Συμπαθητικό αν και σχετικά απλό και προβλέψιμο σαν σύνθεση. Έδωσα όμως τους βαθμούς μου σε κομμάτια που βρήκα πιο πλούσια και ενδιαφέροντα.
Van Der Graaf Generator - Darkness (11/11) (2005- Remaster) (ΕΛΡ) έγραψε:DRE (8): Χωρίς να μου αρέσει και πολύ διέκρινα μια ποιότητα.
MOJ (7): Βουτιά στην άβυσσο της ανθρώπινης ψυχής μέσα από περιπλανήσεις σε δαιδαλώδη μουσικά μονοπάτια ..
JIM (5): Δυσκολοχώνευτο κομμάτι, ίσως παραπάνω προοδευτικό από όσο χρειαζόταν. Έχει αρκετές καλές στιγμές πάντως στη μεγάλη διάρκειά του.
The McCoys - Hang On Sloopy (DRE) έγραψε:ΜΠΙ (7): Ίσως αυτά τα στήθη να άξιζαν έναν πόντο ...
DIN (4): Αν το άκουγα το 1965 θα του έβαζα 12. Σήμερα ακούγεται παλιομοδίτικο.
FAT (0): Ωραίο αλλά μου τελείωσαν οο βαθμοί.
JIM (0): Επιτηδευμένα πιασάρικο. Sorry αλλά βρήκα πολλά κομμάτια πιο ενδιαφέροντα και δεν μου έμεινε βαθμός για τούτο εδώ.
MOJ (0): ευχαριστούμε για τον φανταστικό χορό κορίτσαρε.θα σε ειδοποιήσουμε.
DRE (#): Και κάτι κεφάτο.
Monica Parker - The Bigger They Are The Harder They Fall (BAN) έγραψε:JIM (8): Εθιστική μπλουζιά. Με κέρδισε με το πρώτο άκουσμα!
DRE (6): Tο ξεχώρισα xωρίς να με εντυπωσιάσει.
MOJ (4): ωραιότατο αλλά δεν βγαίνουν τα κουκιά για παραπάνω ..
ΠΑΛ (4): Αξιοπρεπέστατο. Λογικά θα του δώσω βαθμουλάκι(α).
Choir Of Young Believers - Hollow Talk (GOB) έγραψε:MOJ (6): κι αυτό πολύ μ άρεσε ..βλέπω Ελληνικής καταγωγής ήταν ο frontman .. το 6 το αδικεί μάλλον .
JIM (1): Αν και δεν μου άρεσαν τα φωνητικά (τα βρήκα λίγο "παιδικά") η απρόσμενη εξέλιξη με τα χωρωδιακά ξεσπάσματα και τις μουσικές αλλαγές μετά τη μέση, το διέσωσαν από το ναυάγιο.
DRE (0): Πολύ βαρετό μέχρι το 3:00. Όχι ότι αλλάζει πολύ μετά η κατάσταση.
Roaring Jack - Yuppietown (JIM) έγραψε:DIN (8): Ακούγεται τόσο φρέσκο ακόμα και σήμερα.
DRE (5): Καλό. Και δεν το περίμενα.
FAT (0): Κουραστικό
Crimson Glory - Where Dragons Rule (DRH) έγραψε:JIM (10): Αν έβαζες το Azrael ή το Paintes Skies θα έπαιρνες 12.
DRE (0): Με αφήνει αδιάφορο.
Andrea Louise - You Can't Change Her (DIN) έγραψε:DRE (10): Ωραία φωνή. Σίγουρα θα ακούσω και άλλα της. Με ιντρίγκαρε να ψάξω και τη σειρά.
JIM (0): Τυπικό slow κομμάτι που με κούρασε λίγο. Δεν του βρήκα τίποτα ιδιαίτερο ώστε να παλέψει για κάποιο βαθμό.
Πελόμα Μποκιού - Γαρύφαλλε, Γαρύφαλλε (ΡΙΚ) έγραψε:DRE (1): classic.
DIN (0): Δεν περίσσεψαν κουκιά.
JIM (0): Γνωστό και δραματικό αλλά δεν έμειναν άλλοι βαθμοί δυστυχώς.
MOJ (0): Φαντάστηκα κορίτσαρο από το hang on sloopy να το χορεύει μέσα στο Korova milkbar στο πειραματικό project ''η σαγήνη του αλλόκοτου - εκεί που η Ελληνική ψυχεδέλεια συναντά τον Κιούμπρικ '' ..
Six Organs Of Admittance - Black Tea (ΝΥΧ) έγραψε:JIM (7): Έχει κάτι σκοτεινό η μουσική του, κάτι ταξιδιάρικο που με κέρδισε. Κομμάτι-πραγματικό μυστήριο
DRE (0): Το επόμενο παρακαλώ. Α, δεν έχει;
FAT (0): Αδιάφορο τελείως.
Phoebe Bridgers - Savior Complex (ΜΠΙ) έγραψε:DIN (12): Μου ράγισε την καρδιά.
DRE (4): Κρατάω τη φωνή της Φοίβης.
JIM (0): Απαλούλι, σιγανούλι...και βαρετούλι.
ΠΑΛ (0): Σόρι. Πολύ μονότονο για τα ακούσματά μου.
Radiohead - I Promise (ALI) έγραψε:MOJ (5): Αγαπημένοι Radiohead ,κομμάτι από την επανέκδοση του καλύτερου τους άλμπουμ OK Computer που δεν υπήρχε στην πρωτότυπη έκδοση του .
FAT (4): Καλούλι, δεν το είχα ξανακούσει.
DRE (0): Να έβαζες το Creep.
JIM (0): Η αναμενόμενη Radiohead βαρεμάρα.
ΠΑΛ (0): Έφτιαξαν το τραγούδι με sample του Μικρού Τυμπανιστή;
Jehro - Almost There (POL) έγραψε:FAT (6): Αρκετά ευχάριστο.
JIM (4): Έχει ωραίο groove ενώ κάποια απρόσμενα ξεσπάσματα με προσθήκη επιβλητικών ήχων αναζωπύρωσαν κάπως το ενδιαφέρον μου.
DRE (2): Απλά πέρασε τις εξετάσεις.
Μίλτος Πασχαλίδης, Χρήστος Θηβαίος & Γιάννης Χαρούλης Live | Official Audio Release - Φωτια Μου (ELE) έγραψε:FAT (8): Αγαπημένο
JIM (3): Ωραία συνεργασία με καλή χημεία. Προσεγμένο τραγούδι για τα ελληνικά δεδομένα.
DIN (2): Κατι αξίζουν και αυτοί.
DRE (0): Τέτοια δεν ακούω με τίποτα.
ΠΑΛ (0): Η χαρά της φασαίας;
Ευνομία Καρδέλη - Τίποτα (ΠΑΛ) έγραψε:GOB (10): Καλημερα.Τι κανεις εσυ;
DRE (0): Εκτός συναγωνισμού.
FAT (0): Αππαπα. Απογοήτευση.
JIM (0): Πιασάρικο ρεφρενάκι αλλά μέχρι εκεί.
Σχόλια ανά παίκτη
SpoilerShow
DIN έγραψε:Phoebe Bridgers - Savior Complex (12): Μου ράγισε την καρδιά.
Blonde On Blonde - Jeanette Isabella (10): Τρυφερό.
Roaring Jack - Yuppietown (8): Ακούγεται τόσο φρέσκο ακόμα και σήμερα.
The McCoys - Hang On Sloopy (4): Αν το άκουγα το 1965 θα του έβαζα 12. Σήμερα ακούγεται παλιομοδίτικο.
Μίλτος Πασχαλίδης, Χρήστος Θηβαίος & Γιάννης Χαρούλης Live | Official Audio Release - Φωτια Μου (2): Κατι αξίζουν και αυτοί.
Πελόμα Μποκιού - Γαρύφαλλε, Γαρύφαλλε (0): Δεν περίσσεψαν κουκιά.
DRE έγραψε:Ill Wind - Dark World (12): Μόλις το άκουσα 12 χωρίς σκέψη.
Andrea Louise - You Can't Change Her (10): Ωραία φωνή. Σίγουρα θα ακούσω και άλλα της. Με ιντρίγκαρε να ψάξω και τη σειρά.
Van Der Graaf Generator - Darkness (11/11) (2005- Remaster) (8): Χωρίς να μου αρέσει και πολύ διέκρινα μια ποιότητα.
Blonde On Blonde - Jeanette Isabella (7): Με είχε προδιαθέσει για κάτι καλύτερο.
Monica Parker - The Bigger They Are The Harder They Fall (6): Tο ξεχώρισα xωρίς να με εντυπωσιάσει.
Roaring Jack - Yuppietown (5): Καλό. Και δεν το περίμενα.
Phoebe Bridgers - Savior Complex (4): Κρατάω τη φωνή της Φοίβης.
I M Still Fine - The Red Clay Strays (3): Παραπονιάρικο.
Jehro - Almost There (2): Απλά πέρασε τις εξετάσεις.
Πελόμα Μποκιού - Γαρύφαλλε, Γαρύφαλλε (1): classic.
Elane - Come To The Sea (0): Λίγο άνοστο και κάπου αχρείαστα δραματικό.
Choir Of Young Believers - Hollow Talk (0): Πολύ βαρετό μέχρι το 3:00. Όχι ότι αλλάζει πολύ μετά η κατάσταση.
Crimson Glory - Where Dragons Rule (0): Με αφήνει αδιάφορο.
Six Organs Of Admittance - Black Tea (0): Το επόμενο παρακαλώ. Α, δεν έχει;
Radiohead - I Promise (0): Να έβαζες το Creep.
Μίλτος Πασχαλίδης, Χρήστος Θηβαίος & Γιάννης Χαρούλης Live | Official Audio Release - Φωτια Μου (0): Τέτοια δεν ακούω με τίποτα.
Ευνομία Καρδέλη - Τίποτα (0): Εκτός συναγωνισμού.
The McCoys - Hang On Sloopy (#): Και κάτι κεφάτο.
FAT έγραψε:Elane - Come To The Sea (12): Υπέροχο
Blonde On Blonde - Jeanette Isabella (10): Πηγαίνε για το 12αρι
Μίλτος Πασχαλίδης, Χρήστος Θηβαίος & Γιάννης Χαρούλης Live | Official Audio Release - Φωτια Μου (8): Αγαπημένο
Jehro - Almost There (6): Αρκετά ευχάριστο.
Radiohead - I Promise (4): Καλούλι, δεν το είχα ξανακούσει.
The McCoys - Hang On Sloopy (0): Ωραίο αλλά μου τελείωσαν οο βαθμοί.
Roaring Jack - Yuppietown (0): Κουραστικό
Six Organs Of Admittance - Black Tea (0): Αδιάφορο τελείως.
Ευνομία Καρδέλη - Τίποτα (0): Αππαπα. Απογοήτευση.
GOB έγραψε:Ευνομία Καρδέλη - Τίποτα (10): Καλημερα.Τι κανεις εσυ;
Elane - Come To The Sea (2): Ειμαι του βουνου
JIM έγραψε:Γύρος #3: Είχες κάτι ωραίες εκπλήξεις αυτός ο γύρος χωρίς πάντως να είναι κορυφαίος.
Elane - Come To The Sea (12): Εκπληκτικός συνδυασμός σκοτεινής φολκ και epic μουσικής. Τραγουδάνε με πλούσιο συναίσθημα και οι δύο πρωταγωνιστές. Απίστευτο κομμάτι!
Crimson Glory - Where Dragons Rule (10): Αν έβαζες το Azrael ή το Paintes Skies θα έπαιρνες 12.
Monica Parker - The Bigger They Are The Harder They Fall (8): Εθιστική μπλουζιά. Με κέρδισε με το πρώτο άκουσμα!
Six Organs Of Admittance - Black Tea (7): Έχει κάτι σκοτεινό η μουσική του, κάτι ταξιδιάρικο που με κέρδισε. Κομμάτι-πραγματικό μυστήριο
Ill Wind - Dark World (6): Συγκινητικό, ελαφρώς σκοτεινό και παλιομοδίτικο ηχητικά. Ναι, μου αρέσει
Van Der Graaf Generator - Darkness (11/11) (2005- Remaster) (5): Δυσκολοχώνευτο κομμάτι, ίσως παραπάνω προοδευτικό από όσο χρειαζόταν. Έχει αρκετές καλές στιγμές πάντως στη μεγάλη διάρκειά του.
Jehro - Almost There (4): Έχει ωραίο groove ενώ κάποια απρόσμενα ξεσπάσματα με προσθήκη επιβλητικών ήχων αναζωπύρωσαν κάπως το ενδιαφέρον μου.
Μίλτος Πασχαλίδης, Χρήστος Θηβαίος & Γιάννης Χαρούλης Live | Official Audio Release - Φωτια Μου (3): Ωραία συνεργασία με καλή χημεία. Προσεγμένο τραγούδι για τα ελληνικά δεδομένα.
Blonde On Blonde - Jeanette Isabella (2): Η μελωδία θυμίζει σε κάποια σημεία το "Γαρύφαλλε". Αυτό είναι λίγο παλιότερο βέβαια.
Choir Of Young Believers - Hollow Talk (1): Αν και δεν μου άρεσαν τα φωνητικά (τα βρήκα λίγο "παιδικά") η απρόσμενη εξέλιξη με τα χωρωδιακά ξεσπάσματα και τις μουσικές αλλαγές μετά τη μέση, το διέσωσαν από το ναυάγιο.
I M Still Fine - The Red Clay Strays (0): Συμπαθητικό αν και σχετικά απλό και προβλέψιμο σαν σύνθεση. Έδωσα όμως τους βαθμούς μου σε κομμάτια που βρήκα πιο πλούσια και ενδιαφέροντα.
The McCoys - Hang On Sloopy (0): Επιτηδευμένα πιασάρικο. Sorry αλλά βρήκα πολλά κομμάτια πιο ενδιαφέροντα και δεν μου έμεινε βαθμός για τούτο εδώ.
Andrea Louise - You Can't Change Her (0): Τυπικό slow κομμάτι που με κούρασε λίγο. Δεν του βρήκα τίποτα ιδιαίτερο ώστε να παλέψει για κάποιο βαθμό.
Πελόμα Μποκιού - Γαρύφαλλε, Γαρύφαλλε (0): Γνωστό και δραματικό αλλά δεν έμειναν άλλοι βαθμοί δυστυχώς.
Phoebe Bridgers - Savior Complex (0): Απαλούλι, σιγανούλι...και βαρετούλι.
Radiohead - I Promise (0): Η αναμενόμενη Radiohead βαρεμάρα.
Ευνομία Καρδέλη - Τίποτα (0): Πιασάρικο ρεφρενάκι αλλά μέχρι εκεί.
MOJ έγραψε:Γύρος #3: πολύ καλός γύρος . πολλά μου άρεσαν και δεν ήξερα , και 7 μηδενικά δεν έβγαιναν με τίποτα.
Blonde On Blonde - Jeanette Isabella (12): Τι ζεστός αναλογικός ήχος ! και τι γλυκό κομμάτι ! να το πιεις στο ποτήρι μια χειμωνιάτικη κρύα νύχτα..
Elane - Come To The Sea (10): Υπέροχο,μαγικό κομμάτι αν και σε ένα μουσικό είδος -fantasy folk- που σπάνια
ακούω .είχα ακούσει 2 κομμάτια τους που μ άρεσαν αλλά αυτό είναι κορυφή . Εδώ όλα έγιναν τέλεια - έμπνευση , δημιουργία , εκτέλεση - και τα 7 λεπτά του κυλάνε σαν νεράκι μέσα στο ρυάκι του δάσους.
I M Still Fine - The Red Clay Strays (8): τι ωραίο κομμάτι ! φρέσκο μουσικό αεράκι με ολίγη αύρα από το παρελθόν .
I'm as bruised as a used up canvas
I'm awfully nice but I'm cold as ice
I've been through hell but I'll be alright
Van Der Graaf Generator - Darkness (11/11) (2005- Remaster) (7): Βουτιά στην άβυσσο της ανθρώπινης ψυχής μέσα από περιπλανήσεις σε δαιδαλώδη μουσικά μονοπάτια ..
Choir Of Young Believers - Hollow Talk (6): κι αυτό πολύ μ άρεσε ..βλέπω Ελληνικής καταγωγής ήταν ο frontman .. το 6 το αδικεί μάλλον .
Radiohead - I Promise (5): Αγαπημένοι Radiohead ,κομμάτι από την επανέκδοση του καλύτερου τους άλμπουμ OK Computer που δεν υπήρχε στην πρωτότυπη έκδοση του .
Monica Parker - The Bigger They Are The Harder They Fall (4): ωραιότατο αλλά δεν βγαίνουν τα κουκιά για παραπάνω ..
The McCoys - Hang On Sloopy (0): ευχαριστούμε για τον φανταστικό χορό κορίτσαρε.θα σε ειδοποιήσουμε.
Πελόμα Μποκιού - Γαρύφαλλε, Γαρύφαλλε (0): Φαντάστηκα κορίτσαρο από το hang on sloopy να το χορεύει μέσα στο Korova milkbar στο πειραματικό project ''η σαγήνη του αλλόκοτου - εκεί που η Ελληνική ψυχεδέλεια συναντά τον Κιούμπρικ '' ..
Ill Wind - Dark World (#): από την συλλογή ''Βosstown sound, 1968: the music & the time'' που αγόρασα τυχαία πριν πολλά πολλά χρόνια όταν ακόμα αγόραζα cd , αν και εκεί αναφέρεται ως ''in my dark world''.Ακόμα δεν έχω καταλάβει ποιος είναι ο σωστός τίτλος .Υπεραγαπημένο .
ΜΠΙ έγραψε:The McCoys - Hang On Sloopy (7): Ίσως αυτά τα στήθη να άξιζαν έναν πόντο ...
ΠΑΛ έγραψε:Γύρος #3: Λίγο βαρετός αυτός ο γύρος ή είναι ιδέα μου;
Monica Parker - The Bigger They Are The Harder They Fall (4): Αξιοπρεπέστατο. Λογικά θα του δώσω βαθμουλάκι(α).
Phoebe Bridgers - Savior Complex (0): Σόρι. Πολύ μονότονο για τα ακούσματά μου.
Radiohead - I Promise (0): Έφτιαξαν το τραγούδι με sample του Μικρού Τυμπανιστή;
Μίλτος Πασχαλίδης, Χρήστος Θηβαίος & Γιάννης Χαρούλης Live | Official Audio Release - Φωτια Μου (0): Η χαρά της φασαίας;
Κώδικας: Επιλογή όλων
# +/- ∑ Γ01 Γ02 Γ03 Γ04 Γ05 Γ06 Γ07 Γ08 Γ09 Γ10 Γ11 Γ12
1 +5 SID 272 58 79 135
2 -1 MOJ 264 65 101 98
3 -1 NOV 252 72 81 99
4 ΕΛΡ 211 44 97 70
5 -3 JIM 208 62 91 55
6 DRE 202 69 68 65
7 +2 FAT 192 66 54 72
8 BAN 188 73 51 64
9 -4 POL 183 111 29 43
10 DRH 163 37 73 53
11 DIN 151 61 41 49
12 +3 GOB 144 78 6 60
13 -1 ΝΥΧ 143 70 27 46
14 -1 ALI 140 42 54 44
15 -1 ΜΠΙ 138 22 72 44
16 ΡΙΚ 130 39 44 47
17 ELE 113 45 36 32
18 ΠΑΛ 105 39 40 26
19 ΗΜΟ 49 49 x x
Πω πω τον ηπιαμε.Πειτε την αληθεια σας κερναει πιτογυρα;
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2236 Απαντήσεις
- 45295 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Misty_Blue
17 Φεβ 2025, 10:40
-
- 337 Απαντήσεις
- 7994 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dreamkey
25 Φεβ 2025, 19:05
-
-
Νέα δημοσίευση Τραγούδια που ΔΕΝ μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο Phorum Forumvision
από Ανδροπαραδίνομαι » 11 Νοέμ 2024, 19:24 » σε Μουσική - 22 Απαντήσεις
- 956 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
11 Νοέμ 2024, 23:12
-
-
- 167 Απαντήσεις
- 5676 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
22 Οκτ 2024, 11:31