Νέες κυκλοφορίες, προτάσεις για νέα ακούσματα, κριτικές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Ευκολακι. Αντίστοιχο του "λαϊκό που αρχίζει με σόλο διπλοπενιά, ταξιμοειδες."
Ναι αλλά εγώ έχω όμως να πω άμα ζητήσει κανείς.
Από τζαζιά ποιος ξέρει;
Αυτό που ψάχνεις
Η γνήσια εκτέλεση
ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ;
Δεν περίμενα να το καταλάβει κάποιος από την περιγραφή έτσι όπως την κάνω και πιο πολύ άφησα το νήμα για χαβαλέ (ότι πως είναι δυνατόν να το βρει κάποιος με περιγραφή κειμένου μόνο;!). Ωστόσο εκείνη τη στιγμή πολύ θα ήθελα να το ακούσω και ναι ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ.
Είσαι ημίθεος;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χαοτικός την 07 Ιαν 2020, 00:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
κράτα μια πισινή για τον Χαοτικός.
μπορεί να μην είναι αυτό το κομμάτι και αυτός να λέει ότι αυτό είναι και ότι μεγάλη η έκπληξή του που το βρήκες για να κόψει αντιδράσεις.
Αυτό ήτανε ρε παπάρα. Δες τιπεριγράφω στην αρχή καιάκου το κομμάτι. Το ξέρω από έφηβος και το άκουγα σε διάφορες φάσεις. Δεν ήξερα ποτέ ποιανού ήτανε γιατί δεν είχα ρωτήσει ρπί τόπου. τελευταία φορά το θυμάμαι στο έλεφαντ ή στον ιπποπόταμο ή πως το λέγανε. Ποιο ήτανε στην Καλιδρομίου ρε;
Λόγια δεν είχε να θυμάμαι κάτι.
Έλα είναι αστέρι.
Άλλη μια φορά μου έχει τύχει αυτό με την Ντάρια που μου είχε βρει το time in a bottle (she lives)
Αυτό ήτανε ρε παπάρα. Δες τιπεριγράφω στην αρχή καιάκου το κομμάτι. Το ξέρω από έφηβος και το άκουγα σε διάφορες φάσεις. Δεν ήξερα ποτέ ποιανού ήτανε γιατί δεν είχα ρωτήσει ρπί τόπου. τελευταία φορά το θυμάμαι στο έλεφαντ ή στον ιπποπόταμο ή πως το λέγανε. Ποιο ήτανε στην Καλιδρομίου ρε;
Λόγια δεν είχε να θυμάμαι κάτι.
Έλα είναι αστέρι.
Άλλη μια φορά μου έχει τύχει αυτό με την Ντάρια που μου είχε βρει το time in a bottle (she lives)
καλά ντε. πώς κάνεις έτσι;
είπα να σε πειράξω λίγο
κράτα μια πισινή για τον Χαοτικός.
μπορεί να μην είναι αυτό το κομμάτι και αυτός να λέει ότι αυτό είναι και ότι μεγάλη η έκπληξή του που το βρήκες για να κόψει αντιδράσεις.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.