Τι να πεις για αυτό; Τέλεια ακούγεται η παρέα! Πάντως αυτός που έγραφε το τραγούδι καθόλου δεν θα μπορούσε να φανταστεί τέτοιο σκηνικό που θα χορευόταν.Ασέβαστος έγραψε: ↑21 Ιούλ 2018, 09:18α ρε φαση που μου θυμησες. θαμανε 20 χρονω η κατι τετοιο, εντουραδα καπου στον παρνωνα, και θελω να περασω ενα ποταμι που οι εμπειροι λενε οτι ειναι πολυ βαθυ, και δεν.Athina__P έγραψε: ↑20 Ιούλ 2018, 21:11Μετά την κατανάλωση ενάμιση καραφακίου - μέχρι τόσο είναι οι αντοχές, μια μέρα μπορεί να με σηκώσει αυτό:
Αυτή η εισαγωγή είναι ό,τι πιο κοντά στην πιο καλή εκτέλεση που ακούστηκε ποτέ για αυτό το τραγούδι και που ήταν με την ορχήστρα του Γ. Μαζωνάκη, ανεπανάληπτη ορχήστρα, στο καλοκαιρινό Bio Bio κάτι καλοκαίρια πριν. Ξεκινούσε το χορευτικό πρόγραμμα με τις δεύτερες φωνές. Ο τόνος του τραγουδιού σε έβαζε σε ένα εντελώς διαφορετικό κλίμα σε σχέση με πριν και το έλεγε και μια απίθανη κοπέλα που στην πορεία δεν αναδείχτηκε.
αλλα εγω ημανε βλαμμενο, και μπηκα, και επεσα, και καταφερα να βγω με τα χιλια ζορια και τη μοτο επ ωμου, αθανατο dt, σε 10 λεπτα ειχε παρει μπρος.
το βραδυ λοιπον αφου σφιξαμε μερικα ζεστα ρακομελα (ξεχασα να πω οτι ηταν γεναρης και ειχε χιονι) οι παλιοι με εβαλαν να χορεψω το παραπανω.απο τις ελαχιστες φορες που εχω χορεψει.
Θέλω να το χορέψω αυτό - παραγγελιές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Θέλω να το χορέψω αυτό - παραγγελιές
Η ''Πλημμύρα '' είχε γραφτεί απο τον Μάρκο Βαμβακάρη το 1934 με αφορμή την υπερχείλιση του Κηφισού με αποτέλεσμα θανάτους - καταστροφή στις λαικες φτωχοσυνοικίες του Πειραια - σε ρυθμό για ....χορό (ζεμπεκικο -καμηλιέρικο)Athina__P έγραψε: ↑21 Ιούλ 2018, 21:44Τι να πεις για αυτό; Τέλεια ακούγεται η παρέα! Πάντως αυτός που έγραφε το τραγούδι καθόλου δεν θα μπορούσε να φανταστεί τέτοιο σκηνικό που θα χορευόταν.Ασέβαστος έγραψε: ↑21 Ιούλ 2018, 09:18α ρε φαση που μου θυμησες. θαμανε 20 χρονω η κατι τετοιο, εντουραδα καπου στον παρνωνα, και θελω να περασω ενα ποταμι που οι εμπειροι λενε οτι ειναι πολυ βαθυ, και δεν.Athina__P έγραψε: ↑20 Ιούλ 2018, 21:11Μετά την κατανάλωση ενάμιση καραφακίου - μέχρι τόσο είναι οι αντοχές, μια μέρα μπορεί να με σηκώσει αυτό:
Αυτή η εισαγωγή είναι ό,τι πιο κοντά στην πιο καλή εκτέλεση που ακούστηκε ποτέ για αυτό το τραγούδι και που ήταν με την ορχήστρα του Γ. Μαζωνάκη, ανεπανάληπτη ορχήστρα, στο καλοκαιρινό Bio Bio κάτι καλοκαίρια πριν. Ξεκινούσε το χορευτικό πρόγραμμα με τις δεύτερες φωνές. Ο τόνος του τραγουδιού σε έβαζε σε ένα εντελώς διαφορετικό κλίμα σε σχέση με πριν και το έλεγε και μια απίθανη κοπέλα που στην πορεία δεν αναδείχτηκε.
αλλα εγω ημανε βλαμμενο, και μπηκα, και επεσα, και καταφερα να βγω με τα χιλια ζορια και τη μοτο επ ωμου, αθανατο dt, σε 10 λεπτα ειχε παρει μπρος.
το βραδυ λοιπον αφου σφιξαμε μερικα ζεστα ρακομελα (ξεχασα να πω οτι ηταν γεναρης και ειχε χιονι) οι παλιοι με εβαλαν να χορεψω το παραπανω.απο τις ελαχιστες φορες που εχω χορεψει.
Τον δυνατό χαρακτηριστικό στιχο ''Με παρέσυρε το ρέμα , Μάνα μου δεν ειναι ψέμα '' τον πήρε αυτούσιο ο Τσιτσανης για να χτίσει πάνω του το δικό του τραγούδι σε ερωτικό μοτίβο - πλημμυρα εντονων συναισθημάτων
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ολες οι παραγγελιες να χορευτουν ετσι.
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
Filippos Nikolaou - Sto adeio mou paketo
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕIΡΑΙΑ
Παραγγελιά που συνηθίζω για τη Σύντροφο *.
* Το κλασσικό ''Να χα εκατο καρδιές '' ειναι πασπαρτού για ολες - μετράει δυνατά.
* Το κλασσικό ''Να χα εκατο καρδιές '' ειναι πασπαρτού για ολες - μετράει δυνατά.

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Μαυροβασίλης
μπιρ Αλλαχ και μαζί μου δεν ταιριάζεις
σε άλλη περίσταση Ροδινό ή Κακράπη
σε άλλη περίσταση Ροδινό ή Κακράπη
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Κάθε φορά που έχουν χορέψει όλοι κι εγώ δεν έχω κουνηθεί θα μου πούνε "άντε ρε γραφικέ δεν θα χορέψεις;" και θα τους πω "εγώ μόνο το τραγούδι μου χορεύω" και θα πούνε στην κυραΠαναγιώτα "βάλε το τραγούδι του Γραφικού" κι αυτή θα βάλει
- Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ
- Επικοινωνία:
εγω παντως θα ντρεπομουν να τα πω αυτα δημοσιως...
ωραία πύτισσα η ζωή
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 1145 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
10 Μαρ 2024, 23:51