Χρειάζομαι τις γνώμες σας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Χρειάζομαι τις γνώμες σας
Τι ειδους μαγαζί είναι; Ελληνικά δεν παίζει;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Σωστά τα λες, γι' αυτό ζητάω την γνώμη σας.Feindflug έγραψε: ↑30 Μάιος 2022, 21:20Τύπε, εγώ είμαι της απόψεως ότι στα μαγαζιά έξω πρέπει να ακούγεται ότι γουστάρουν οι θαμώνες και όχι ότι γουστάρει ο DJ και ο ιδιοκτήτης. Δουλειά είναι, όχι διασκέδαση και μάζωξη με την παρέα.
Π.χ. αν δουλεύεις σε μεταλλάδικο και ο κόσμος γουστάρει maiden και metallica και κλασσικούρες, παίξε τέτοια και όχι το υπερψαγμένο avant-garde metalcore συγκρότημα που ανακάλυψες, το οποίο μπορεί να γαμάει, αλλά δεν θα το εκτιμήσουν και δεν θα καταναλώσουν ποτά με κάτι τέτοιο.
- John Brown Gun Club
Το Φανκαντελικ ειναι σε ντο διεση ελασσονα, το Μπαρυ Γουαιτ σε ρε μινορε και ο Γκαινσμπουρ σε ντο ματζορε. Γινεται, ειδικα με τα δυο πρωτα.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- John Brown Gun Club
Και τα δυο χρειαζονται, το djing ειναι 50% entairtenment και 50% εισαγωγη σε νεα ακουσματα.Feindflug έγραψε: ↑30 Μάιος 2022, 21:20Τύπε, εγώ είμαι της απόψεως ότι στα μαγαζιά έξω πρέπει να ακούγεται ότι γουστάρουν οι θαμώνες και όχι ότι γουστάρει ο DJ και ο ιδιοκτήτης. Δουλειά είναι, όχι διασκέδαση και μάζωξη με την παρέα.
Π.χ. αν δουλεύεις σε μεταλλάδικο και ο κόσμος γουστάρει maiden και metallica και κλασσικούρες, παίξε τέτοια και όχι το υπερψαγμένο avant-garde metalcore συγκρότημα που ανακάλυψες, το οποίο μπορεί να γαμάει, αλλά δεν θα το εκτιμήσουν και δεν θα καταναλώσουν ποτά με κάτι τέτοιο.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Εννοείς ότι θα άλλαζες "στροφές" στα δύο πρώτα για να τα φέρεις στην ίδια τονικότητα;John Brown Gun Club έγραψε: ↑31 Μάιος 2022, 15:36Το Φανκαντελικ ειναι σε ντο διεση ελασσονα, το Μπαρυ Γουαιτ σε ρε μινορε και ο Γκαινσμπουρ σε ντο ματζορε. Γινεται, ειδικα με τα δυο πρωτα.
- John Brown Gun Club
εννοω πως απο τη στιγμη που δεν προκειται να επικαλυψει το ενα τραγουδι με το αλλο οπως γινεται με ορισμενες ντιτζει τεχνικες, η αλληλουχια απο το ενα τραγουδι στο αλλο δεν θα ακουστει δυσαρμονικη.ST48410 έγραψε: ↑31 Μάιος 2022, 15:41Εννοείς ότι θα άλλαζες "στροφές" στα δύο πρώτα για να τα φέρεις στην ίδια τονικότητα;John Brown Gun Club έγραψε: ↑31 Μάιος 2022, 15:36Το Φανκαντελικ ειναι σε ντο διεση ελασσονα, το Μπαρυ Γουαιτ σε ρε μινορε και ο Γκαινσμπουρ σε ντο ματζορε. Γινεται, ειδικα με τα δυο πρωτα.
John Brown Gun Club έγραψε: ↑31 Μάιος 2022, 15:36Το Φανκαντελικ ειναι σε ντο διεση ελασσονα, το Μπαρυ Γουαιτ σε ρε μινορε και ο Γκαινσμπουρ σε ντο ματζορε. Γινεται, ειδικα με τα δυο πρωτα.

Έχεις τέτοιο αυτί ;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- John Brown Gun Club
Μπίστης έγραψε: ↑01 Ιουν 2022, 12:09John Brown Gun Club έγραψε: ↑31 Μάιος 2022, 15:36Το Φανκαντελικ ειναι σε ντο διεση ελασσονα, το Μπαρυ Γουαιτ σε ρε μινορε και ο Γκαινσμπουρ σε ντο ματζορε. Γινεται, ειδικα με τα δυο πρωτα.
Έχεις τέτοιο αυτί ;

-
- kongrosian
τον πρόγκηξες κι έφυγε και το συνεχίζεις;

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 50 Απαντήσεις
- 1149 Προβολές