Ποιουνου γονος ειναι αυτος;
Η φετινή εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Eurovision όλα τα λεφτά
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
- Υδράργυρος
Re: Η φετινή εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Eurovision όλα τα λεφτά
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ανήλικο είναι.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑06 Μάιος 2023, 23:43Eμένα μου θυμίζει ανήλικο προσφυγόπουλο που την είδε τράπερ.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑06 Μάιος 2023, 23:36Θυμίζει παπά που βγαίνει απ' το λιβανοστάσι να φωνάξει Ανάσταση.
- vantono
Και ο λόγος που ανοίχτηκε αυτο το νήμα για να κοροϊδέψει/στηλιτεύσει/λοιδωρήσει κτλ, ένα ανήλικο χωρίς να ειναι τράπερ (αν ήταν, θα σας δικαιολογούσα) ποιός ειναι ακριβώς?
Και χωρίς να το ποστάρετε στη ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΝΗΜΑΤΑΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ που εχω ανοιξει εδώ και καιρο (εγώ είμαι η κεντρικιά αγάπη μου, που πας μωρή μαδούρω?) EUROVISION 2023
Και χωρίς να το ποστάρετε στη ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΝΗΜΑΤΑΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ που εχω ανοιξει εδώ και καιρο (εγώ είμαι η κεντρικιά αγάπη μου, που πας μωρή μαδούρω?) EUROVISION 2023
- Eθνικοκοινωνιστης
λεω να σε κατεβασουμε στην επομενη διοργανωση βαντονουλη,τι λες?vantono έγραψε: ↑07 Μάιος 2023, 02:12Και ο λόγος που ανοίχτηκε αυτο το νήμα για να κοροϊδέψει/στηλιτεύσει/λοιδωρήσει κτλ, ένα ανήλικο χωρίς να ειναι τράπερ (αν ήταν, θα σας δικαιολογούσα) ποιός ειναι ακριβώς?

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Μαδουραίος
Είναι γιος της Μαρίνας Βερνίκου, ξαδέρφης της γνωστής φωτογράφου και συζύγου του Μίλτου Καμπουρίδη, και εγγονός του εφοπλιστή Βύρωνα Βερνίκου. Η μητέρα του είναι ναυλομεσίτρια και διευθύνει την εταιρεία Byron E Vernicos Shipping Enterprises, ενώ ο πατέρας του είναι αλλοδαπός και λέγεται Λαρς.
https://www.google.com/amp/s/www.monone ... on%3famp=1
μαλακίες μόνο μαλακίες και πάλι μαλακίες
-
γιατί είναι ντυμένος αυτός σα ναζί πρόσκοπος;
επίσης τα έχουμε πει. μόνο με τις δημοκρατικές διαδικασίες πήγαμε μπροστά στον θεσμό. οι απευθείας αναθέσεις των "ειδικών τεχνοκρατων" έφεραν μόνο αποτυχίες.
επίσης τα έχουμε πει. μόνο με τις δημοκρατικές διαδικασίες πήγαμε μπροστά στον θεσμό. οι απευθείας αναθέσεις των "ειδικών τεχνοκρατων" έφεραν μόνο αποτυχίες.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Μαδουραίος
Με απευθείας ανάθεση φυσικά η συμμετοχή
Στο #eurovisiongr, το οποίο και παραμένει στα trends, από χθες το βράδυ και μετά την δημοσιοποίηση της δεύτερης ελληνικής πρόβας ασκείται δριμύ κριτική τόσο στην διοίκηση της ΕΡΤ, όσο και στην 7μελή καλλιτεχνική κριτική επιτροπή, η οποία ήταν και αυτή που ουσιαστικά επέλεξε τον Victor Vernicos, αφού η απόφαση της επιτροπής κοινού με πολύ μεγάλη μάλιστα διαφορά ήταν η Melissa Mantzoukis
https://eurovisionfun.com/2023/05/%ce%b ... %81%ce%b5/
Στο #eurovisiongr, το οποίο και παραμένει στα trends, από χθες το βράδυ και μετά την δημοσιοποίηση της δεύτερης ελληνικής πρόβας ασκείται δριμύ κριτική τόσο στην διοίκηση της ΕΡΤ, όσο και στην 7μελή καλλιτεχνική κριτική επιτροπή, η οποία ήταν και αυτή που ουσιαστικά επέλεξε τον Victor Vernicos, αφού η απόφαση της επιτροπής κοινού με πολύ μεγάλη μάλιστα διαφορά ήταν η Melissa Mantzoukis
- Μαδουραίος
H τετραετίας του Κούλης σε ένα μόνο video.
Ακόμη και στην Eurovision βύσμα έστειλαν.
Σίγουρα επίλογο του Ζούλα.
Θα πέσει γέλιο όταν βγεί στην σκηνή.
Ακόμη και στην Eurovision βύσμα έστειλαν.
Σίγουρα επίλογο του Ζούλα.
Θα πέσει γέλιο όταν βγεί στην σκηνή.
Δριμεία γαμώ το κεφάλι μου, ρε δημοσιογράφε που μου θες και καθαρεύουσαΜαδουραίος έγραψε: ↑07 Μάιος 2023, 06:46Με απευθείας ανάθεση φυσικά η συμμετοχή
Η αλήθεια είναι πως ένα auto-tune το χρειάζεταιΓΑΛΗ έγραψε: ↑06 Μάιος 2023, 23:43Eμένα μου θυμίζει ανήλικο προσφυγόπουλο που την είδε τράπερ.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑06 Μάιος 2023, 23:36Θυμίζει παπά που βγαίνει απ' το λιβανοστάσι να φωνάξει Ανάσταση.
- Sid Vicious
Ωραία τραγούδια από Πορτογαλία, Γερμανία, Λετονία φέτος, συμπαθητικό και της Εσθονίας. Της Ελλάδας είναι 

yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- vantono
Nαι!Sid Vicious έγραψε: ↑07 Μάιος 2023, 16:20Ωραία τραγούδια από Πορτογαλία, Γερμανία, Λετονία φέτος, συμπαθητικό και της Εσθονίας. Της Ελλάδας είναι

- Eθνικοκοινωνιστης
ετοιμος βαντονε για την επομενη?vantono έγραψε: ↑07 Μάιος 2023, 17:18Nαι!Sid Vicious έγραψε: ↑07 Μάιος 2023, 16:20Ωραία τραγούδια από Πορτογαλία, Γερμανία, Λετονία φέτος, συμπαθητικό και της Εσθονίας. Της Ελλάδας είναι

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- vantono
Γιατι δάσκαλε? Για να την κερδίσω και μετά να φέρω τη διοργάνωση εδω, και να με κράζετε που το κράτος θα σπαταλησει λεφτά για το ιβεντ?Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑07 Μάιος 2023, 17:19ετοιμος βαντονε για την επομενη?vantono έγραψε: ↑07 Μάιος 2023, 17:18Nαι!Sid Vicious έγραψε: ↑07 Μάιος 2023, 16:20Ωραία τραγούδια από Πορτογαλία, Γερμανία, Λετονία φέτος, συμπαθητικό και της Εσθονίας. Της Ελλάδας είναι

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Ράμα στο Γαλάτσι.Οι ΝΔΑκρατες μονο για sms στην Eurovision.
από Μαδουραίος » 12 Μάιος 2024, 14:36 » σε Εσωτερική Πολιτική - 88 Απαντήσεις
- 3033 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nostromos
16 Μάιος 2024, 16:38
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στην 21η θέση κατρακυλησε το άθλιο Ελ τραγούδι της Eurovision
από Μαδουραίος » 14 Φεβ 2025, 08:06 » σε Μουσική - 2 Απαντήσεις
- 133 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
14 Φεβ 2025, 08:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πάνω από 160.000€ ήταν το «δώρο» της ΕΡΤ στην PANIK Records για τη Eurovision 2023!
από Kauldron » 14 Μάιος 2023, 15:19 » σε Εσωτερική Πολιτική - 8 Απαντήσεις
- 428 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
14 Μάιος 2023, 15:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση Που οφείλεται η φετινή αγωνιστική καθίζιση της Μάντσεστερ Σίτυ;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 04 Φεβ 2025, 12:48 » σε Αθλητικά - 13 Απαντήσεις
- 185 Προβολές
-