Λευτέρης Παπαδόπουλος: Βαθιά υπόκλιση στον αρχηγό
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Λευτέρης Παπαδόπουλος: Βαθιά υπόκλιση στον αρχηγό
Βλέποντας τον Παπαδόπουλο να έρχεται στο τσακίρ-κέφι με τους στίχους "Το μερτικό μου απ'τη χαρά/ μου τό'χουν πάρει άλλοι", ξαναθυμήθηκα την μέχρι τώρα αναπάντητη απορία μου: Υπάρχει άραγε άλλος λαός στον κόσμο που να γελάει και να χαίρεται τόσο εμφανώς με τραγούδια που έχουν τόσο καταθλιπτικούς στίχους;
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
το είπε ο Μπερια παραπάνω.
Καζαντζιδισμός.
Καζαντζιδισμός.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ναι την ειπε την μαλακία του, δεν αντεξε
-
Αυτό μου αρέσει από τον Παπαδόπουλο, βέβαια Σπανός Μοσχολιού θεότητες εκείνη την εποχή.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Αστο ένοπλε ...δεν τραβά το νήμα οσο αφορά το πολιτιστικό του μέροςΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 17:00Αυτό μου αρέσει από τον Παπαδόπουλο, βέβαια Σπανός Μοσχολιού θεότητες εκείνη την εποχή.

(βεβαια το πρώτο ποστ που πέταξε μαλακία δικό σου ήταν

Κάτσε να πετάξω καναδυο στακαστρουκες μπας και ενεργοποιήσω του κάφρους απ τα ποδοσφαιροπολιτικά

https://www.protothema.gr/greece/articl ... ai-msmeni/
''Είμαι ΠΑΣΟΚ. Θα πεθάνω ΠΑΣΟΚ. Ο Ανδρέας μάς έκανε υπερήφανους. Ασε που ήταν μέγας μάγκας. Μέγας πολιτικός. Ο εξυπνότερος Ελληνας. Επιπλέον γόης. Εκανε έτσι με το χέρι του και έπεφτε ολόκληρη κυβέρνηση. Δεν έβριζε ποτέ. Αλλά ήταν μ@@@άκιας. Μόλις ήρθε από την Αμερική, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να «πάρει» την γκόμενα ενός φίλου του.''
''Μ’ αρέσει η Νατάσσα Μποφίλιου. Καλή φωνή, ωραίο μ@@@@κι, είναι και αριστερή.''
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Χαρμολύπη λέγεται και δεν την έχει αποκλειστικότητα ο ελληνικός λαός...micmic έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 16:34Βλέποντας τον Παπαδόπουλο να έρχεται στο τσακίρ-κέφι με τους στίχους "Το μερτικό μου απ'τη χαρά/ μου τό'χουν πάρει άλλοι", ξαναθυμήθηκα την μέχρι τώρα αναπάντητη απορία μου: Υπάρχει άραγε άλλος λαός στον κόσμο που να γελάει και να χαίρεται τόσο εμφανώς με τραγούδια που έχουν τόσο καταθλιπτικούς στίχους;
Κλαψομούνιασμα της δεκαετίας 1960 και 1970 από ασήμαντους ανθρωπάκους προς χάριν του λαού ,να μιζεριάζει και να μην αντιδρά.micmic έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 16:34Βλέποντας τον Παπαδόπουλο να έρχεται στο τσακίρ-κέφι με τους στίχους "Το μερτικό μου απ'τη χαρά/ μου τό'χουν πάρει άλλοι", ξαναθυμήθηκα την μέχρι τώρα αναπάντητη απορία μου: Υπάρχει άραγε άλλος λαός στον κόσμο που να γελάει και να χαίρεται τόσο εμφανώς με τραγούδια που έχουν τόσο καταθλιπτικούς στίχους;
Πόσοι ξέρουν ότι ο Αλέκος Αλεξανδράκης, ναι ο γνωστός ζεν πρεμιέ και ΚΚΕ,γύρισε με προσωπικά έξοδα μέχρι χρεωκοπίας την ταινία : "Συνοικία το όνειρο";
Δεν ήταν ΚΚΕ ο Αλεξανδράκης. Ηταν βέβαια φίλα προσκείμενος και δραστηριοποιούμενος μεσα στο ευρύτερο πλαίσιο της τότε "αριστεράς".
Στο "συνοικία το όνειρο" δεν είχε προσφέρει λιγότερα η τότε γυναίκα του που ήταν και πιο πολιτικoποιημένη (η Αλίκη Γεωργούλη)
Στο "συνοικία το όνειρο" δεν είχε προσφέρει λιγότερα η τότε γυναίκα του που ήταν και πιο πολιτικoποιημένη (η Αλίκη Γεωργούλη)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maspoli την 06 Σεπ 2024, 07:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ενώ ο άλλος που χοροπηδάει ξέρω γω στο hells bells δίνει καμιά σημασία στους στίχουςΣτύξ έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 18:11Κλαψομούνιασμα της δεκαετίας 1960 και 1970 από ασήμαντους ανθρωπάκους προς χάριν του λαού ,να μιζεριάζει και να μην αντιδρά.micmic έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 16:34Βλέποντας τον Παπαδόπουλο να έρχεται στο τσακίρ-κέφι με τους στίχους "Το μερτικό μου απ'τη χαρά/ μου τό'χουν πάρει άλλοι", ξαναθυμήθηκα την μέχρι τώρα αναπάντητη απορία μου: Υπάρχει άραγε άλλος λαός στον κόσμο που να γελάει και να χαίρεται τόσο εμφανώς με τραγούδια που έχουν τόσο καταθλιπτικούς στίχους;
Ως στιχουργός, πολύ καλός.
Για τον προφορικό του λόγο, τί να πω;
Για τον προφορικό του λόγο, τί να πω;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ο τεράστιος ο Μπιθικώτσης παίζει απ τα 20 να φαινόταν 50 με αυτά που είχε βιώσει
Εντωμεταξύ ρίχνει τρελό άκυρο στον Αλεξανδράκη που παει να του δώσει λεφτά άσχετα που είναι ταινία
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 248 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από panos291
17 Μαρ 2024, 13:03
-
-
Νέα δημοσίευση Με ποιον πολιτικο αρχηγο θα βγαινατε για καφε?
από George_V » 17 Δεκ 2024, 13:31 » σε Εσωτερική Πολιτική - 71 Απαντήσεις
- 1196 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ναύτης
18 Δεκ 2024, 10:19
-
-
-
Νέα δημοσίευση "ΘΑ ΘΥΣΙΑΖΑΤΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΌ (πολιτικό ηγέτη ) ΓΙΑ ΈΝΑ ΚΡΕΜΜΎΔΙ;
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 11 Μάιος 2023, 08:22 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 2 Απαντήσεις
- 233 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Scouser
11 Μάιος 2023, 09:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Συνεργασία ΣΎΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ με αρχηγό τον Αλεξη Τσιπρα ζητά το 70% των ψηφοφόρων
από Ίακχος » 21 Ιουν 2024, 19:36 » σε Εσωτερική Πολιτική - 7 Απαντήσεις
- 289 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Τοξοβόλος_UK
21 Ιουν 2024, 23:15
-