Phorum Forumvision #1

Νέες κυκλοφορίες, προτάσεις για νέα ακούσματα, κριτικές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Άβαταρ μέλους
Ανδροπαραδίνομαι
Phorum.gr user: Λατ

Re: Phorum Forumvision #1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι » 21 Οκτ 2024, 19:40

aLiCat έγραψε:
21 Οκτ 2024, 19:38
Άρχισε πάλι να κολλάει το πχόρουμ.... :-? Που σημαίνει ότι αν έχω τίποτα απορίες δεν θα μπορώ να μπω εδώ να βοηθηθώ.
Βράσε όρυζα... :011:
Αν μου στείλεις το email σου μπορώ να σου προωθώ οδηγίες. Σε μένα δεν κολλάει το φόρουμ!
Casp έγραψε:
29 Νοέμ 2024, 01:17
Ερωτας ειναι να ερωτευεσαι το οτι μπορεις να τον κανεις ο,τι θελεις

Άβαταρ μέλους
Jimmy81
Phorum.gr user: Jimmy81

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jimmy81 » 21 Οκτ 2024, 19:50

Κάντε bookmark το προσωπικό σας link του διαγωνισμού ώστε και να πέφτει το phorum να βλέπουμε τις εξελίξεις από εκεί.

Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic » 21 Οκτ 2024, 19:53

Jimmy81 έγραψε:
21 Οκτ 2024, 19:50
Κάντε bookmark το προσωπικό σας link του διαγωνισμού ώστε και να πέφτει το phorum να βλέπουμε τις εξελίξεις από εκεί.
Σωστά. Αν κολήσει το φόρουμ για μέρες, στην εφαρμογή θα δείτε email επικοινωνίας και πιθανώς οδηγίες για εναλλακτικά σημεία συζήτησης. Αλλά πάντως το παιχνίδι συνεχίζεται ανεξαρτήτως φόρουμ. Ακόμα και να πέσει τελείως το φόρουμ ή να μπαναριστείτε, δεν παίζει ρόλο.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin

Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat » 21 Οκτ 2024, 19:58

Ανδροπαραδίνομαι έγραψε:
21 Οκτ 2024, 19:40
aLiCat έγραψε:
Άρχισε πάλι να κολλάει το πχόρουμ.... :-? Που σημαίνει ότι αν έχω τίποτα απορίες δεν θα μπορώ να μπω εδώ να βοηθηθώ.
Αν μου στείλεις το email σου μπορώ να σου προωθώ οδηγίες. Σε μένα δεν κολλάει το φόρουμ!

Εικόνα
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ

Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat » 21 Οκτ 2024, 19:59

Jimmy81 έγραψε:
21 Οκτ 2024, 19:50
Το έχουμε κάνει από την πρώτη στιγμή, αλλά δεν ξέρουμε πώς λειτουργεί στην πράξη., εννοώ σε ό,τι σχετίζεται με τυχόν απορίες.:102:
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ

Άβαταρ μέλους
mojorisin

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mojorisin » 21 Οκτ 2024, 20:14

aLiCat έγραψε:
Εδώ μια ιδέα από το interface του παιχνιδιού . Πάνω αριστερά πατώντας το σύμβολο ? έχει κάποιες οδηγίες .
όπως φαίνεται μόνο ο ΜΠΙ δεν έχει στείλει κομμάτι ακόμα . Όλοι οι άλλοι είμαστε μπλε .
Εγώ για να καταλάβεις έχω βάλει μόνο στον πρώτο γύρο κομμάτι.
Εσύ αν θες μπορείς να βάλεις από τώρα και για τους 12 γύρους .
Όταν αρχίσει το παιχνίδι θα φανερωθούν όλα τα κομμάτια που έχουν μπει στον πρωτο γύρο και θα μπορεί ο καθένας να τα ακούσει μέσα από την εφαρμογή και επίσης θα ενεργοποιηθεί η αντίστροφη μέτρηση για την βαθμολογία (7 μέρες) .
Αμέσως μετά βγαίνουν τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου και θα φανεί ποιος έβαλε το κάθε κομμάτι και τι βαθμολογία πήρε από τους άλλους .
Στην συνέχεια ενεργοποιείται η αντίστροφη μέτρηση (2 ημέρες) για να βάλουμε κομμάτι για τον επόμενο γύρο .(Αν έχετε βάλει από τώρα κομμάτια και για τους 12 γύρους είστε καλυμμένοι αλλά μπορεί κάποιος να θέλει να αλλάξει το κομμάτι του και να βάλει κάποιο άλλο - αυτό μπορεί να το κάνει οποιαδήποτε στιγμή .
Όσο προχωράει το παιχνίδι θα φαίνονται τα κομμάτια όλων των προηγούμενων γύρων πατώντας το σύμβολο U ( δεν είναι ενεργό ακόμα ) .
Θα μπορεί ο καθένας να γράψει σχόλιο σε κάθε κομμάτι που άκουσε και επίσης να γράψει γενικό σχόλιο για τον γύρο .
Θα το δεις .. στην πράξη είναι πολύ εύκολο .

Εικόνα
Some are born to sweet delight some are born to the endless night ..

Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat » 21 Οκτ 2024, 20:20

mojorisin έγραψε:
21 Οκτ 2024, 20:14
aLiCat έγραψε:
Εδώ μια ιδέα από το interface του παιχνιδιού . Πάνω αριστερά πατώντας το σύμβολο ? έχει κάποιες οδηγίες .
Εγώ για να καταλάβεις έχω βάλει μόνο στον πρώτο γύρο κομμάτι.
Εσύ αν θες μπορείς να βάλεις από τώρα και για τους 12 γύρους .
Όταν αρχίσει το παιχνίδι θα φανερωθούν όλα τα κομμάτια που έχουν μπει στον πρωτο γύρο και θα μπορεί ο καθένας να τα ακούσει μέσα από την εφαρμογή και επίσης θα ενεργοποιηθεί η αντίστροφη μέτρηση για την βαθμολογία (7 μέρες) .
Αμέσως μετά βγαίνουν τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου και θα φανεί ποιος έβαλε το κάθε κομμάτι και τι βαθμολογία πήρε από τους άλλους .
Στην συνέχεια ενεργοποιείται η αντίστροφη μέτρηση (2 ημέρες) για να βάλουμε κομμάτι για τον επόμενο γύρο .(Αν έχετε βάλει από τώρα κομμάτια και για τους 12 γύρους είστε καλυμμένοι αλλά μπορεί κάποιος να θέλει να αλλάξει το κομμάτι του και να βάλει κάποιο άλλο - αυτό μπορεί να το κάνει οποιαδήποτε στιγμή .
Όσο προχωράει το παιχνίδι θα φαίνονται τα κομμάτια όλων των προηγούμενων γύρων πατώντας το σύμβολο U ( δεν είναι ενεργό ακόμα ) .
Θα μπορεί ο καθένας να γράψει σχόλιο σε κάθε κομμάτι που άκουσε και επίσης να γράψει γενικό σχόλιο για τον γύρο .
Θα το δεις .. στην πράξη είναι πολύ εύκολο .

Εικόνα
:ty:

Αν και δεν είμαι σίγουρη κατά πόσο είναι καλή ιδέα να φανερώνονται τα ονόματα μετά από κάθε γύρο. :p2:
Γιατί όχι στο τέλος, μαζί με τα τελικά αποτελέσματα;
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ

Άβαταρ μέλους
mojorisin

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mojorisin » 21 Οκτ 2024, 20:23

Αν και δεν είμαι σίγουρη κατά πόσο είναι καλή ιδέα να φανερώνονται τα ονόματα μετά από κάθε γύρο. :p2:
[/quote]
Για να ξέρουμε σε κάθε γύρο ποιος προηγείται και γενικά που βρισκόμαστε .. μην περιμένουμε 3 μήνες για να δούμε τα αποτελέσματα :P
Some are born to sweet delight some are born to the endless night ..

Άβαταρ μέλους
micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic » 21 Οκτ 2024, 20:23

Μετά από επικοινωνία με την EBU, το Netflix, τους σπόνσορες, το Συμβούλιο της Ευρώπης και τον Λάκη Γαβαλά, αποφασίστηκε η έναρξη να γίνει την 22/10, στις 19:00. Δηλαδή μέχρι τότε μπορείτε να αλλάξετε τραγούδι.

Αν κάποιος δεν έχει βάλει τραγούδι για τον πρώτο γύρο, διαγράφεται οριστικά από το παιχνίδι.

Αν όμως κάποιος δεν βάλει τραγούδι για κάποιον από τους επόμενους γύρους, απλά δεν συμμετέχει το τραγούδι του στον συγκεκριμένο γύρο. Αλλά μπορεί να συνεχίσει να παίζει εφόσον βαθμολογεί κανονικά.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin

Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα » 21 Οκτ 2024, 20:27

micmic έγραψε:
21 Οκτ 2024, 20:23
Μετά από επικοινωνία με την EBU, το Netflix, τους σπόνσορες, το Συμβούλιο της Ευρώπης και τον Λάκη Γαβαλά, αποφασίστηκε η έναρξη να γίνει την 22/10, στις 19:00. Δηλαδή μέχρι τότε μπορείτε να αλλάξετε τραγούδι.

Αν κάποιος δεν έχει βάλει τραγούδι για τον πρώτο γύρο, διαγράφεται οριστικά από το παιχνίδι.

Αν όμως κάποιος δεν βάλει τραγούδι για κάποιον από τους επόμενους γύρους, απλά δεν συμμετέχει το τραγούδι του στον συγκεκριμένο γύρο. Αλλά μπορεί να συνεχίσει να παίζει εφόσον βαθμολογεί κανονικά.
τα κομμάτια των επόμενων γύρων μέχρι πότε μπορούμε να τα καταχωρήσουμε;
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους

Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat » 21 Οκτ 2024, 20:28

mojorisin έγραψε:
Για να ξέρουμε σε κάθε γύρο ποιος προηγείται και γενικά που βρισκόμαστε .. μην περιμένουμε 3 μήνες για να δούμε τα αποτελέσματα :P

Δηλαδή δεν μας είναι αρκετό να γνωρίζουμε ποιο τραγούδι προηγείται, αλλά χρειαζόμαστε και τον νικητή του κάθε γύρου; :smt047
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aLiCat την 21 Οκτ 2024, 20:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ

Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba » 21 Οκτ 2024, 20:28

Η νυχτα θα ειναι η εσθονια της φορουμβιζιον.
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.

Άβαταρ μέλους
micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic » 21 Οκτ 2024, 20:28

νύχτα έγραψε:
21 Οκτ 2024, 20:27
micmic έγραψε:

τα κομμάτια των επόμενων γύρων μέχρι πότε μπορούμε να τα καταχωρήσουμε;
Μέχρι και 5 λεπτά πριν ξεκινήσει ο αντίστοιχος γύρος, δεν υπάρχει περιορισμός.

Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα » 21 Οκτ 2024, 20:30

Bazoomba έγραψε:
21 Οκτ 2024, 20:28
Η νυχτα θα ειναι η εσθονια της φορουμβιζιον.
Λιθου/ανία είπαμε

κατέβαλα μεγάλη προσπάθεια να είμαι στο κλίμα του θεσμού :romance-hearteyes:
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους

Άβαταρ μέλους
Misty_Blue

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Misty_Blue » 21 Οκτ 2024, 20:32

aLiCat έγραψε:
21 Οκτ 2024, 20:28

Δηλαδή δεν μας είναι αρκετό να γνωρίζουμε ποιο τραγούδι προηγείται, αλλά χρειαζόμαστε και τον νικητή του κάθε γύρου; :smt047
Δεν νομίζω να μας επηρεάζει κάπου το να ξέρουμε τον νικητή του κάθε γύρου. :p2:
To scare myself with my own desert places.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μουσική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών