Νέες κυκλοφορίες, προτάσεις για νέα ακούσματα, κριτικές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
ένα από τα αγαπημένα μου από το συγκεκριμένο δίσκο
minutes seem like days since fire ruled the sky
the rich became the beggars and fools became the wise
fuckin slayer
Έχουν και το Chemical Warfare οι Slayer, αλλά είναι σε άλλο δίσκο (και δεν είναι με πυρηνικά).
αν και δε διαφέρει αρκετά, μια διορθωσούλα θέλει και ταιριάζει μια χαρά
gods on the throne must be watching from hell waiting the mass genocide
soldiers defeated by death from a smell shine bodies lie dormant no life
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία." Τζίμης Πανούσης
Εγώ ή εσύ που νομίζεις οτι μπορείς να εξοντώσεις τους Ρώσους και αυτοί είναι υποχρεωμένοι να κάτσουν να τους αφανίσεις?
Δεν νομίζω τέτοια πράγματα, στο μυαλό σου είναι όλα αυτά. Αν δεν τρολάρεις, πρέπει κάτι να κάνεις. Συγγενείς δεν έχεις, ξέρουν με τι ασχολείσαι όλη μέρα;
Εγώ ή εσύ που νομίζεις οτι μπορείς να εξοντώσεις τους Ρώσους και αυτοί είναι υποχρεωμένοι να κάτσουν να τους αφανίσεις?
Δεν νομίζω τέτοια πράγματα, στο μυαλό σου είναι όλα αυτά. Αν δεν τρολάρεις, πρέπει κάτι να κάνεις. Συγγενείς δεν έχεις, ξέρουν με τι ασχολείσαι όλη μέρα;
Δε βαρέθηκες να μπαίνεις στα νήματα και να λες ότι να ναι;
ένα από τα αγαπημένα μου από το συγκεκριμένο δίσκο
minutes seem like days since fire ruled the sky
the rich became the beggars and fools became the wise
fuckin slayer
Έχουν και το Chemical Warfare οι Slayer, αλλά είναι σε άλλο δίσκο (και δεν είναι με πυρηνικά).
αν και δε διαφέρει αρκετά, μια διορθωσούλα θέλει και ταιριάζει μια χαρά
gods on the throne must be watching from hell waiting the mass genocide
soldiers defeated by death from a smell shine bodies lie dormant no life
Αυτός όταν ήτανε μικρός τ' άλλα παιδάκια δε τον έπαιζαν ΟΥΤΕ όταν ήταν δική του η μπάλα.
Ωχ...ωχ... το μεγατρολ.
Δεν κάνεις καλά πάντως. Καλή η ανωνυμία, αλλά από πίσω κρύβεται άνθρωπος με πολύ μεγάλο πρόβλημα.
Ωχ...ωχ... το μεγατρολ.
Δεν κάνεις καλά πάντως. Καλή η ανωνυμία, αλλά από πίσω κρύβεται άνθρωπος με πολύ μεγάλο πρόβλημα.
Αν έχει αυτός μεγάλο πρόβλημα, το 90% του φόρουμ είναι για δέσιμο.
Για τουλάχιστον όσο διαρκεί το forumvision δεν υπάρχει τέτοια ανησυχία. Το παρακολουθούν οι ηγέτες κρατών και έχουν ποντάρει πολλά στη νίκη μου. Αν νικήσει άλλος τελικά δεν ξέρω τι θα γινει, οι συνέπειες ισως θα είναι απρόβλεπτες δυστυχώς
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.