Νέες κυκλοφορίες, προτάσεις για νέα ακούσματα, κριτικές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
-
kongrosian
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από kongrosian » 13 Αύγ 2023, 08:02
nowhere έγραψε: ↑13 Αύγ 2023, 07:58
kongrosian έγραψε: ↑13 Αύγ 2023, 07:39
χιουμορ κάνει η σουπερ κικη στο βιντεο. χοντροκομενο, οχι του γουστου μου, αλλα χιουμορ. και διακωμωδει το σκηνικο οπου ο ξαρχακος θέλει απολυτη ησυχια, ενω στο χωρο σερβιρονται πανακριβα κρασια. λελ. εγω την καταλαβαινω. δεν τον θιγει για το εργο του, αλλα για την προσωπικοτητα του. οπου θα συμφωνησω. μπορει να εχεις φοβερο εργο σαν καλλιτεχνης, αλλα σαν ανθρωπος να εισαι γτπ.
θα γράφεις και θα είναι σαν να μην γράφεις
γουατ;

-
nowhere
από nowhere » 13 Αύγ 2023, 08:13
τι γουάτ άνθρωπε μου?τα έχουμε λύσει αυτά.ναι έκανε χιούμορ,ναι σε μια παρέα λέμε χειρότερα,ναι ο ξαρχάκος μπορεί να την έχει ψωνίσει,το θέμα μας όμως δεν είναι αυτό.φυσικά μπορεί οποιοσδήποτε να κρίνει και το έργο του και την προσωπικότητα του,όταν κρίνεις όμως επώνυμα την προσωπικότητα κάποιου είναι παρανοικό να έχεις την απαίτηση να μην σε βάλουν δίπλα του και να κρίνουν και σένα
-
kongrosian
από kongrosian » 13 Αύγ 2023, 08:19
nowhere έγραψε: ↑13 Αύγ 2023, 08:13
τι γουάτ άνθρωπε μου?τα έχουμε λύσει αυτά.ναι έκανε χιούμορ,ναι σε μια παρέα λέμε χειρότερα,ναι ο ξαρχάκος μπορεί να την έχει ψωνίσει,το θέμα μας όμως δεν είναι αυτό.φυσικά μπορεί οποιοσδήποτε να κρίνει και το έργο του και την προσωπικότητα του,όταν κρίνεις όμως επώνυμα την προσωπικότητα κάποιου είναι παρανοικό να έχεις την απαίτηση να μην σε βάλουν δίπλα του και να κρίνουν και σένα
το να κρινεις και να κραζεις την σουπερ κικη, το θεωρω χασιμο χρονου, εντελως καψιμο, οπως και το να σιγονταρεις τα σαπια νηματα του georgebi. πεφτετε στην παγιδα.

-
nowhere
από nowhere » 13 Αύγ 2023, 08:24
δεν είναι μια η σούπερ κική,να την βάλεις σε μια άκρη και να μην ασχοληθείς,έχει ποτήσει μαλακία το σύμπαν
-
kongrosian
από kongrosian » 13 Αύγ 2023, 08:36
nowhere έγραψε: ↑13 Αύγ 2023, 08:24
δεν είναι μια η σούπερ κική,να την βάλεις σε μια άκρη και να μην ασχοληθείς,έχει ποτήσει μαλακία το σύμπαν
να κριθεί κι αυτη λοιπον και οι φολοουερς και ολοι!!!

-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 13 Αύγ 2023, 08:37
Ούτε να ασχοληθεί ο Ξαρχάκος με την σούπερ Κική.
χτυπάει πιπίνια για την ηλικία του, αλλά έχει και επίπεδο. Εξαιρετική επιλογή η Ηρώ, μπράβο του, είμαι φαν.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
nowhere
από nowhere » 13 Αύγ 2023, 08:41
kongrosian έγραψε: ↑13 Αύγ 2023, 08:36

έχεις την εντύπωση ότι αυτη τη στιγμή κάνεις κάτι διαφορετικό από το να κρίνεις?
-
kongrosian
από kongrosian » 13 Αύγ 2023, 08:44
nowhere έγραψε: ↑13 Αύγ 2023, 08:41
kongrosian έγραψε: ↑13 Αύγ 2023, 08:36

έχεις την εντύπωση ότι αυτη τη στιγμή κάνεις κάτι διαφορετικό από το να κρίνεις?
το έχω αυτό το κακό συνήθειο. το παραδέχομαι. και έχω πει ενα σωρο φορές να είμαι ευχάριστη παρέα, να λέω δικές μου ιστορίες και να μην ασχολούμαι με τους άλλους, αλλά κυλάω πάλι.

-
georgebi
από georgebi » 13 Αύγ 2023, 08:48
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
Isildur
- Phorum.gr user: Isildur
από Isildur » 13 Αύγ 2023, 09:00
kongrosian έγραψε: ↑13 Αύγ 2023, 07:39
χιουμορ κάνει η σουπερ κικη στο βιντεο. χοντροκομενο, οχι του γουστου μου, αλλα χιουμορ. και διακωμωδει το σκηνικο οπου ο ξαρχακος θέλει απολυτη ησυχια, ενω στο χωρο σερβιρονται πανακριβα κρασια. λελ. εγω την καταλαβαινω. δεν τον θιγει για το εργο του, αλλα για την προσωπικοτητα του. οπου θα συμφωνησω. μπορει να εχεις φοβερο εργο σαν καλλιτεχνης, αλλα σαν ανθρωπος να εισαι γτπ.
Επειδή είδα ότι ασχολείστε πολλοί και πολύ, κλίκαρα στο βιντεάκι για να δω τι παίζει. Οκ, μέχρι λίγο πριν το τέλος κάνει όντως """χιούμορ""". Στο τέλος, με τους τσαμπουκάδες και τις απειλές είναι που το γάμησε και ψόφησε. Κι ας είναι και πάλι... """χιούμορ""".
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία...

-
Ερμής
από Ερμής » 13 Αύγ 2023, 09:02
Αν είναι χιούμορ αυτό που κάνει το συγκεκριμένο ον, τοτε απορώ γιατί ξινιζετε τα μούτρα σας με το σεφερλή. Φαντάζει Μπαστερ Κιτον μπροστά στη συγκεκριμένη οντότητα.
Και όχι δε μου φαίνεται πως κάνει χιούμορ. Ψυχοθεραπεία κάνει σε αυτά τα βίντεο, ό, τι σκατιλα έχει δεχτεί, την γυρνάει πίσω.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Σέλευκας
- Phorum.gr user: Seleykos
από Σέλευκας » 13 Αύγ 2023, 09:50
Εκεί που κρεμούσαν τα όπλα οι ήρωες κρεμάνε οι γύφτοι τα κλαρίνα
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
-
ΑΙΝΕΙΑΝ06
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 13 Αύγ 2023, 10:02
Σέλευκας έγραψε: ↑13 Αύγ 2023, 09:50
Τα όπλα είναι πιο μιαρά και ανήθικα από τα κλαρίνα, τα οποία είναι όργανα μουσικής και ΔΕΝ σκοτώνουν κόσμο ..
Ούτε οι κλέφτες στα βουνά ήταν κάτι πιο αξίας πρόσωπα από τους γύφτους..(πλιάτσικο έκαναν και οι μεν και οι δε ..)
-
Σέλευκας
- Phorum.gr user: Seleykos
από Σέλευκας » 13 Αύγ 2023, 10:12
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑13 Αύγ 2023, 10:02
Σέλευκας έγραψε: ↑13 Αύγ 2023, 09:50
Τα όπλα είναι πιο μιαρά και ανήθικα από τα κλαρίνα, τα οποία είναι όργανα μουσικής και ΔΕΝ σκοτώνουν κόσμο ..
Ούτε οι κλέφτες στα βουνά ήταν κάτι πιο αξίας πρόσωπα από τους γύφτους..(πλιάτσικο έκαναν και οι μεν και οι δε ..)
Πες τα εδώ θα μας πουν ότι το όπλο είναι σημαντικότερο από το πιρούνι και το χαρτί υγείας.
Χωρίς όπλο μπορείς χωρίς κωλοχαρτο μπορείς;
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 121 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι
31 Ιούλ 2024, 06:07
-
-
- 22 Απαντήσεις
- 603 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
07 Απρ 2024, 21:04
-
-
- 225 Απαντήσεις
- 4681 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
07 Δεκ 2023, 16:52
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 1203 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
03 Σεπ 2023, 01:20
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.