Ούτε και ήξερα τι είναι ο Ξαρχάκος....αντε ρε παλικαρά Ξαρχάκο, παιρνεις 5 χιλιάρικα για να σκοτώνεις μύγες

Νέες κυκλοφορίες, προτάσεις για νέα ακούσματα, κριτικές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Άβαταρ μέλους
kongrosian

Re: Ούτε και ήξερα τι είναι ο Ξαρχάκος....αντε ρε παλικαρά Ξαρχάκο, παιρνεις 5 χιλιάρικα για να σκοτώνεις μύγες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kongrosian » 13 Αύγ 2023, 08:02

nowhere έγραψε:
13 Αύγ 2023, 07:58
kongrosian έγραψε:
13 Αύγ 2023, 07:39
χιουμορ κάνει η σουπερ κικη στο βιντεο. χοντροκομενο, οχι του γουστου μου, αλλα χιουμορ. και διακωμωδει το σκηνικο οπου ο ξαρχακος θέλει απολυτη ησυχια, ενω στο χωρο σερβιρονται πανακριβα κρασια. λελ. εγω την καταλαβαινω. δεν τον θιγει για το εργο του, αλλα για την προσωπικοτητα του. οπου θα συμφωνησω. μπορει να εχεις φοβερο εργο σαν καλλιτεχνης, αλλα σαν ανθρωπος να εισαι γτπ.
θα γράφεις και θα είναι σαν να μην γράφεις
γουατ; :xena:

nowhere

Re: Ούτε και ήξερα τι είναι ο Ξαρχάκος....αντε ρε παλικαρά Ξαρχάκο, παιρνεις 5 χιλιάρικα για να σκοτώνεις μύγες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 13 Αύγ 2023, 08:13

τι γουάτ άνθρωπε μου?τα έχουμε λύσει αυτά.ναι έκανε χιούμορ,ναι σε μια παρέα λέμε χειρότερα,ναι ο ξαρχάκος μπορεί να την έχει ψωνίσει,το θέμα μας όμως δεν είναι αυτό.φυσικά μπορεί οποιοσδήποτε να κρίνει και το έργο του και την προσωπικότητα του,όταν κρίνεις όμως επώνυμα την προσωπικότητα κάποιου είναι παρανοικό να έχεις την απαίτηση να μην σε βάλουν δίπλα του και να κρίνουν και σένα

Άβαταρ μέλους
kongrosian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kongrosian » 13 Αύγ 2023, 08:19

nowhere έγραψε:
13 Αύγ 2023, 08:13
τι γουάτ άνθρωπε μου?τα έχουμε λύσει αυτά.ναι έκανε χιούμορ,ναι σε μια παρέα λέμε χειρότερα,ναι ο ξαρχάκος μπορεί να την έχει ψωνίσει,το θέμα μας όμως δεν είναι αυτό.φυσικά μπορεί οποιοσδήποτε να κρίνει και το έργο του και την προσωπικότητα του,όταν κρίνεις όμως επώνυμα την προσωπικότητα κάποιου είναι παρανοικό να έχεις την απαίτηση να μην σε βάλουν δίπλα του και να κρίνουν και σένα
το να κρινεις και να κραζεις την σουπερ κικη, το θεωρω χασιμο χρονου, εντελως καψιμο, οπως και το να σιγονταρεις τα σαπια νηματα του georgebi. πεφτετε στην παγιδα. :smt018

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 13 Αύγ 2023, 08:24

δεν είναι μια η σούπερ κική,να την βάλεις σε μια άκρη και να μην ασχοληθείς,έχει ποτήσει μαλακία το σύμπαν

Άβαταρ μέλους
kongrosian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kongrosian » 13 Αύγ 2023, 08:36

nowhere έγραψε:
13 Αύγ 2023, 08:24
δεν είναι μια η σούπερ κική,να την βάλεις σε μια άκρη και να μην ασχοληθείς,έχει ποτήσει μαλακία το σύμπαν
να κριθεί κι αυτη λοιπον και οι φολοουερς και ολοι!!! :smt091

Εικόνα

:hammer:

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 13 Αύγ 2023, 08:37

Ούτε να ασχοληθεί ο Ξαρχάκος με την σούπερ Κική.
χτυπάει πιπίνια για την ηλικία του, αλλά έχει και επίπεδο. Εξαιρετική επιλογή η Ηρώ, μπράβο του, είμαι φαν.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 13 Αύγ 2023, 08:41

kongrosian έγραψε:
13 Αύγ 2023, 08:36
έχεις την εντύπωση ότι αυτη τη στιγμή κάνεις κάτι διαφορετικό από το να κρίνεις?

Άβαταρ μέλους
kongrosian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kongrosian » 13 Αύγ 2023, 08:44

nowhere έγραψε:
13 Αύγ 2023, 08:41
kongrosian έγραψε:
13 Αύγ 2023, 08:36
έχεις την εντύπωση ότι αυτη τη στιγμή κάνεις κάτι διαφορετικό από το να κρίνεις?
το έχω αυτό το κακό συνήθειο. το παραδέχομαι. και έχω πει ενα σωρο φορές να είμαι ευχάριστη παρέα, να λέω δικές μου ιστορίες και να μην ασχολούμαι με τους άλλους, αλλά κυλάω πάλι. :oops:

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 13 Αύγ 2023, 08:48

Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις :-? μετα τη μακροσκελή απάντηση της σουπερ κικης :smt038

Εικόνα
https://www.larissaklik.gr/souper-kiki- ... -xarchako/

Ε ναι λοιπόν το παραδέχομαι δεν ήξερα στα 21 μου τον Σταύρο Ξαρχάκο και χε@@@κε η φοράδα!

Θα συνεχίσω να εκφράζομαι όπως θέλω γιατί βαρέθηκα την τελειότητά σας.
:smt038:smt038:smt038
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 13 Αύγ 2023, 09:00

kongrosian έγραψε:
13 Αύγ 2023, 07:39
χιουμορ κάνει η σουπερ κικη στο βιντεο. χοντροκομενο, οχι του γουστου μου, αλλα χιουμορ. και διακωμωδει το σκηνικο οπου ο ξαρχακος θέλει απολυτη ησυχια, ενω στο χωρο σερβιρονται πανακριβα κρασια. λελ. εγω την καταλαβαινω. δεν τον θιγει για το εργο του, αλλα για την προσωπικοτητα του. οπου θα συμφωνησω. μπορει να εχεις φοβερο εργο σαν καλλιτεχνης, αλλα σαν ανθρωπος να εισαι γτπ.
Επειδή είδα ότι ασχολείστε πολλοί και πολύ, κλίκαρα στο βιντεάκι για να δω τι παίζει. Οκ, μέχρι λίγο πριν το τέλος κάνει όντως """χιούμορ""". Στο τέλος, με τους τσαμπουκάδες και τις απειλές είναι που το γάμησε και ψόφησε. Κι ας είναι και πάλι... """χιούμορ""".
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 13 Αύγ 2023, 09:02

Αν είναι χιούμορ αυτό που κάνει το συγκεκριμένο ον, τοτε απορώ γιατί ξινιζετε τα μούτρα σας με το σεφερλή. Φαντάζει Μπαστερ Κιτον μπροστά στη συγκεκριμένη οντότητα.
Και όχι δε μου φαίνεται πως κάνει χιούμορ. Ψυχοθεραπεία κάνει σε αυτά τα βίντεο, ό, τι σκατιλα έχει δεχτεί, την γυρνάει πίσω.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας » 13 Αύγ 2023, 09:50

Εκεί που κρεμούσαν τα όπλα οι ήρωες κρεμάνε οι γύφτοι τα κλαρίνα
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 13 Αύγ 2023, 10:02

Σέλευκας έγραψε:
13 Αύγ 2023, 09:50
Τα όπλα είναι πιο μιαρά και ανήθικα από τα κλαρίνα, τα οποία είναι όργανα μουσικής και ΔΕΝ σκοτώνουν κόσμο ..

Ούτε οι κλέφτες στα βουνά ήταν κάτι πιο αξίας πρόσωπα από τους γύφτους..(πλιάτσικο έκαναν και οι μεν και οι δε ..)

Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας » 13 Αύγ 2023, 10:12

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
13 Αύγ 2023, 10:02
Σέλευκας έγραψε:
13 Αύγ 2023, 09:50
Τα όπλα είναι πιο μιαρά και ανήθικα από τα κλαρίνα, τα οποία είναι όργανα μουσικής και ΔΕΝ σκοτώνουν κόσμο ..

Ούτε οι κλέφτες στα βουνά ήταν κάτι πιο αξίας πρόσωπα από τους γύφτους..(πλιάτσικο έκαναν και οι μεν και οι δε ..)
Πες τα εδώ θα μας πουν ότι το όπλο είναι σημαντικότερο από το πιρούνι και το χαρτί υγείας.
Χωρίς όπλο μπορείς χωρίς κωλοχαρτο μπορείς;
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μουσική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών