Αυτό που λέει μετά "κι αν τα βράδια ο ύπνος σε πιάνει, με όλα αυτά που για μένα έχεις κάνει", δεν συνεπάγεται ότι αυτό που του έκανε είναι απαραίτητα κέρατο.foscilis έγραψε: ↑25 Δεκ 2023, 09:53Απο τα συμφραζομενα, δεν βλεπει καποια διαφορα.AlienWay έγραψε: ↑25 Δεκ 2023, 02:04Δεν μιλάει για κέρατο. Αυτή τον έχει χωρίσει και αυτός μιλάει για όσους πιπ*νει ενώ είναι χωριστά.foscilis έγραψε: ↑25 Δεκ 2023, 01:58
Ποιος ηλιθιος δινει σεξουαλικη και αμαρτωλη διασταση στη χειραψια με γυναικες; Κατι μουσουλμανοι, τα πεμπτακια (του Δημοτικου) και εσυ.
Ολοι οι αλλοι ξερουμε πολυ καλα οτι στο τραγουδι μιλαει για κερατο και οχι περιστασιακο. Οπου αυτο με τον κοτσο ειναι αυτονοητο ξερωγω κομματι εκτος ισως αν η αλλη εχει παρα πολυ κοντα μαλλια.
Απλώς δε γινεται αμα εισαι σοβαρος επαγγελματιας καλιτεχνης να το διατυπωσεις ετσι ωμα στο τραγουδι σου. Δεν εισαι ντοκιμαντερ. Εννοείται οτι θα χρησιμοποιησεις εναν μεταφορικο συμβολισμο.
Επισης ειναι τραγουδι, δεν ισχυριζομαι οτι το εζησε ο ιδιος ο Καρρας, σου λεω τι πραγματευεται. Μορφωσου, bitch.
Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Καρράς
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Καρράς
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
Ο Καρράς στην Θεσσαλονίκη και ο Πανταζής στην Αθήνα ήταν ο Γκάλης και ο Γιαννάκης του ελληνικού τραγουδιού
Αυτοί έφεραν μια κοσμοϊστορική αλλαγή,πήγαν την νεολαία στα μπουζούκια και την έβαλαν να ακούει από το πρωί ως το βράδυ ελληνική λαϊκή μουσική
Κι όταν λέμε νεολαία, εννοούμε παιδιά ηλικίας 17-18 και ίσως πιο κάτω,όχι εικοσπενταρηδες και τριανταρηδες
Φυσικά ακολούθησαν κι άλλοι και τα μπουζούκτσιδικα άρχισαν να φυτρώνουν σαν μανιτάρια
Τα αμύθητα πλούτη που απέκτησαν κάποιοι τραγουδιστές τα οφείλουν σε αυτούς τους δύο,όπως οι μπασκετμπολίστες της δεκαετίας 90 και μετά οφείλουν τα τεράστια συμβόλαια σε Γκάλη Γιαννάκη
Αυτοί έφεραν μια κοσμοϊστορική αλλαγή,πήγαν την νεολαία στα μπουζούκια και την έβαλαν να ακούει από το πρωί ως το βράδυ ελληνική λαϊκή μουσική
Κι όταν λέμε νεολαία, εννοούμε παιδιά ηλικίας 17-18 και ίσως πιο κάτω,όχι εικοσπενταρηδες και τριανταρηδες
Φυσικά ακολούθησαν κι άλλοι και τα μπουζούκτσιδικα άρχισαν να φυτρώνουν σαν μανιτάρια
Τα αμύθητα πλούτη που απέκτησαν κάποιοι τραγουδιστές τα οφείλουν σε αυτούς τους δύο,όπως οι μπασκετμπολίστες της δεκαετίας 90 και μετά οφείλουν τα τεράστια συμβόλαια σε Γκάλη Γιαννάκη
Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑25 Δεκ 2023, 13:30

Καταστροφικη όχι κοσμοιστορική,
όσο ψαχνονταν με ξένες μόδες ανακάλυπταν και κάτι, με τα βαρελάδικα χάζεψαν ντιπ
Μην ξαναγράψεις γιά Ελ στον Αμαζόνιο μετά αυτό το ηλίθιο ποστ !
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
Ήταν απίστευτο αυτό που συνέβη τότε σχεδόν εν μία νυκτί
Εκεί που όλη η νεολαία άκουγε ξένη μουσική,όλων των ειδών,και θεωρούταν Βλαχιά και ξενερωσια η ελληνική,όλοι έγιναν μπουζούκοβιοι
Όσον αφορά την σύγκριση Καρρά και Τερζή
Το σύνηθες σχήμα στην Θεσσαλονίκη τέλος 80 αρχές 90 ήταν Καρράς Τερζής Μελάς Φωτιάδης
Φυσικά το μεγάλο όνομα ήταν ο Καρράς
Ο Τερζής έγινε τεράστιο όνομα μόνο όταν πήγε Αθήνα
Αυτήν ήταν και η μεγάλη μαγκιά του Καρρά ,τον ήξεραν και οι πέτρες πριν τραγουδήσει σε αθηναϊκό μαγαζί
Εκεί που όλη η νεολαία άκουγε ξένη μουσική,όλων των ειδών,και θεωρούταν Βλαχιά και ξενερωσια η ελληνική,όλοι έγιναν μπουζούκοβιοι
Όσον αφορά την σύγκριση Καρρά και Τερζή
Το σύνηθες σχήμα στην Θεσσαλονίκη τέλος 80 αρχές 90 ήταν Καρράς Τερζής Μελάς Φωτιάδης
Φυσικά το μεγάλο όνομα ήταν ο Καρράς
Ο Τερζής έγινε τεράστιο όνομα μόνο όταν πήγε Αθήνα
Αυτήν ήταν και η μεγάλη μαγκιά του Καρρά ,τον ήξεραν και οι πέτρες πριν τραγουδήσει σε αθηναϊκό μαγαζί
-
Μπίστης έγραψε: ↑25 Δεκ 2023, 13:35Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑25 Δεκ 2023, 13:30
Αυτοί έφεραν μια κοσμοϊστορική αλλαγή,πήγαν την νεολαία στα μπουζούκια και την έβαλαν να ακούει από το πρωί ως το βράδυ ελληνική λαϊκή μουσικήσκυλάδικα ήταν
Καταστροφικη όχι κοσμοιστορική,
όσο ψαχνονταν με ξένες μόδες ανακάλυπταν και κάτι, με τα βαρελάδικα χάζεψαν ντιπ
Μην ξαναγράψεις γιά Ελ στον Αμαζόνιο μετά αυτό το ηλίθιο ποστ !

Τέλος πάντων εγώ δεν πήρα θέση αν ήταν καλό ή κακό αυτό που έγινε
Εγώ απλώς αναφέρω το γεγονός,γιατί πολλοί εδώ μέσα δεν το γνωρίζουν αυτό, γιατί είτε ήταν πολύ μικροί τότε είτε δεν είχαν γεννηθεί
Τώρα θες σκυλαδικα,θες βαριά λαϊκά,θες καψουροτραγουδα,όπως και να τα ονομάσεις δίκιο θα χεις
-
Για τον Πανταζή δε νομίζω, ήταν λίγο μπουμεροκριντζι. Νομίζω η εμπροσθοφυλακή για να πάει προς τα ελληναδικα η νεολαία τότε ήταν Σφακιανάκης Μαζωνάκης και εκεί μπήκαν και στο παιχνίδι Καρράς Τερζής, που στα 80ς αυτή η διασκέδαση ήταν για λαϊκούς τύπους.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
Μαζωνάκης Σφακιανάκης ήταν πολύ μετά τον ΠανταζήΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑25 Δεκ 2023, 13:40Για τον Πανταζή δε νομίζω, ήταν λίγο μπουμεροκριντζι. Νομίζω η εμπροσθοφυλακή για να πάει προς τα ελληναδικα η νεολαία τότε ήταν Σφακιανάκης Μαζωνάκης και εκεί μπήκαν και στο παιχνίδι Καρράς Τερζής, που στα 80ς αυτή η διασκέδαση ήταν για λαϊκούς τύπους.
Αυτοί απόλαυσαν τα οφέλη της στροφής του κόσμου στα μπουζούκια,όπως και πολλοί αλλοι
Rip
Μεγάλος λαϊκός τραγουδιστης ιδιαίτερα καταδεκτικος με το κοινό αλλά ύπουλος και ιδιαίτερα ανταγωνιστικος με τους συναδέλφους του.
Μεγάλος λαϊκός τραγουδιστης ιδιαίτερα καταδεκτικος με το κοινό αλλά ύπουλος και ιδιαίτερα ανταγωνιστικος με τους συναδέλφους του.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ώπα!
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
Ο Πανταζής δεν έκανε ρεύμα, ούτε ήταν της κάψουρας, ούτε είχε την ποιότητα του Σφακιανάκη, ούτε το ποπ στοιχείο του Μαζωνάκη. Απλά οκ, έκανε ο κόσμος χαβαλε. Πάντως εκεί μέσα 90ς ήταν Χρυσή εποχή, και οικονομικως και μουσικως, ελληνικά λαϊκοποπ, trance party, metal συναυλίες, ρόδον, άλσος,πανκ στις καταλήψεις, της κολάσεως, αν ήσουν λίγο αλητάκος και χωμένος , έχεις εμπειρίες εξαιρετικές. Μετά στα 00ς ξεκίνησε η παρακμή σε όλα τα επίπεδα.Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑25 Δεκ 2023, 13:42Μαζωνάκης Σφακιανάκης ήταν πολύ μετά τον ΠανταζήΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑25 Δεκ 2023, 13:40Για τον Πανταζή δε νομίζω, ήταν λίγο μπουμεροκριντζι. Νομίζω η εμπροσθοφυλακή για να πάει προς τα ελληναδικα η νεολαία τότε ήταν Σφακιανάκης Μαζωνάκης και εκεί μπήκαν και στο παιχνίδι Καρράς Τερζής, που στα 80ς αυτή η διασκέδαση ήταν για λαϊκούς τύπους.
Αυτοί απόλαυσαν τα οφέλη της στροφής του κόσμου στα μπουζούκια,όπως και πολλοί αλλοι
-
Μη ξεχνάμε και τη Νατάσα, το αντίπαλο δέος της 90ς γυναικοκαψουρας.
Δεν τον έχω ακούσει. Ερχεται απο μια τραγουδιστική παράδοση που ούτε μαρεσει, ούτε τη ξέρω
Λαικοι τραγουδιστές ήταν αηδόνια σαν τον Γαβαλά, τον Διονυσίου. Ο εκλιπών ήταν αβάσταχτος. Ηταν το πασοκ στην πίστα. Ντουντουκα, θόρυβος και τσικνα από μπιφτεκια
Λαικοι τραγουδιστές ήταν αηδόνια σαν τον Γαβαλά, τον Διονυσίου. Ο εκλιπών ήταν αβάσταχτος. Ηταν το πασοκ στην πίστα. Ντουντουκα, θόρυβος και τσικνα από μπιφτεκια
Έτυχε να τον γνωρίσω προσωπικά μιας και συνεργαζόταν με έναν συγγενή μου στα κέντρα που τραγουδούσε.
Οπότε γνωρίζω κάποια γεγονότα. Η γνωριμία μαζί του έγινε μάλιστα Χριστούγεννα στο σπίτι του συγγενή μου 1994 η 1995
Του φέρθηκε ύπουλα και χάλασαν την σχέση τους. Έχω την αίσθηση ότι τα ξαναβρήκα μετά από χρόνια αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Εννοείς ότι στον Διονυσίου, δεν έπαιζαν καλάθια με γαρύφαλλα, πιατικά, σαμπάνιες και γενικώς πασοκικές λεζάντες; Ή ξέρεις πολλούς που να πήγαιναν στις πίστες για να φάνε βρώμικα;

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Space_Passenger
Σκυλας ηταν, αλλα καλος ανθρωπος αποτι διαβαζω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 82 Απαντήσεις
- 5057 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός
18 Ιουν 2023, 14:00
-
-
Νέα δημοσίευση Πέθανε ξαφνικά ο κρατούμενος Βασίλης Δημάκης – Πρώην σύζυγος της κόρης της Βόσσου
από Μαδουραίος » 07 Φεβ 2025, 15:35 » σε Εσωτερική Πολιτική - 13 Απαντήσεις
- 407 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
10 Φεβ 2025, 18:55
-
-
- 52 Απαντήσεις
- 2794 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πρετεντέρης
27 Φεβ 2024, 19:59