αν ξεκινούσα με σωστό, εδώ θα μουνα;
Παραδοσιακά Μιλφοτράγουδα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Παραδοσιακά Μιλφοτράγουδα
Τώρα μιλάς σωστά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
ΝΑΙ ΡΕ Μ@ΝΙΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΝΗΜΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΜΙΛΦΟΤΡΑΓΟΥΔΑ, ΦΛΩΡΟΙ.
συνεχίστε παιδιά*.
συνεχίστε παιδιά*.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
Μπορεί να είσαι ένα αδιόρθωτο κουμούνι, μια λαθρολάγνα επιπόλαια ψυχή αλλά θα τα ξεχάσω για λίγοvantono έγραψε: ↑22 Ιαν 2021, 21:53Εχω καμει σεχ με πρώην ιδιαιτερού μου. Από τα 16 μου μου εκανε μαθημα και ηταν 23άρα, τελειόφοιτη της σχολής της και δυνατό πατόνι η τύπισσα. Σωστή και πολυ καλή στη δουλειά της, και σε κάθε ολιγόλεπτο διάλειμμα που καναμε δεν υπήρχε περίπτωση να μην πιάσουμε κουβέντα για σεχ. Μεχρι και για πρώην της μου ελεγε πως το κανανε και πόσο την είχανε και συζητησεις για το αν μετράει το μεγεθος ή όχι κτλ, και μου ελεγε συνεχως οτι ειμαι ωραιο παιδί για την ηλικία μου και οτι αν ημουν αρκετά μεγαλύτερος σιγουρα θα με γούσταρεΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑22 Ιαν 2021, 21:40λέγατε για σεκς με την ιδιαιτερού? τι φάση ήταν η δασκάλα;
Τα 'φερε ο καιρός και συναντηθηκαμε καπου 4 χρόνια μετά, όπου και έπεσε το τριφασικό φυστίκι! Και κατά τη διάρκεια του Μυστηρίου την φώναζα "κυρία".
ένα δάκρυ περηφάνιας κύλισε στο μάγουλο μου
δικό σου, μιλφοτύπε
ελπίζω να υπήρχαν και συναισθήματαIoannis Kalymnos
Πριν από 2 χρόνια
Πιτσιρικάς που έμπλεξε με μια μεγαλύτερη παντρεμένη και ζει τον έρωτα της ζωής του που ταυτόχρονα τον εξυψώνει και τον σκοτώνει ... όταν το έχεις ζήσει αποκλείεται να μην το καταλάβεις...

- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Σιγά μην ειμαι και μιλφοτύπος με 7 χρονια μονο διαφορά.Γενιά της Αγαμίας έγραψε: ↑22 Ιαν 2021, 23:06Μπορεί να είσαι ένα αδιόρθωτο κουμούνι, μια λαθρολάγνα επιπόλαια ψυχή αλλά θα τα ξεχάσω για λίγοvantono έγραψε: ↑22 Ιαν 2021, 21:53Εχω καμει σεχ με πρώην ιδιαιτερού μου. Από τα 16 μου μου εκανε μαθημα και ηταν 23άρα, τελειόφοιτη της σχολής της και δυνατό πατόνι η τύπισσα. Σωστή και πολυ καλή στη δουλειά της, και σε κάθε ολιγόλεπτο διάλειμμα που καναμε δεν υπήρχε περίπτωση να μην πιάσουμε κουβέντα για σεχ. Μεχρι και για πρώην της μου ελεγε πως το κανανε και πόσο την είχανε και συζητησεις για το αν μετράει το μεγεθος ή όχι κτλ, και μου ελεγε συνεχως οτι ειμαι ωραιο παιδί για την ηλικία μου και οτι αν ημουν αρκετά μεγαλύτερος σιγουρα θα με γούσταρεΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑22 Ιαν 2021, 21:40
λέγατε για σεκς με την ιδιαιτερού? τι φάση ήταν η δασκάλα;
Τα 'φερε ο καιρός και συναντηθηκαμε καπου 4 χρόνια μετά, όπου και έπεσε το τριφασικό φυστίκι! Και κατά τη διάρκεια του Μυστηρίου την φώναζα "κυρία".
ένα δάκρυ περηφάνιας κύλισε στο μάγουλο μου
δικό σου, μιλφοτύπεελπίζω να υπήρχαν και συναισθήματαIoannis Kalymnos
Πριν από 2 χρόνια
Πιτσιρικάς που έμπλεξε με μια μεγαλύτερη παντρεμένη και ζει τον έρωτα της ζωής του που ταυτόχρονα τον εξυψώνει και τον σκοτώνει ... όταν το έχεις ζήσει αποκλείεται να μην το καταλάβεις...

υγ. Ναι υπήρχαν συναισθηματα, αλλα οχι ακριβώς έρωτας. Για να το καναμε πανω απο 1 φορά πάντως ναι, ισως όλο και κατι σαν συναίσθημα θα υπήρχε.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αληθεύει ότι παραδοσιακά ο Ολυμπιακός δέχεται σφαγές στην Ευρώπη;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 05 Φεβ 2025, 12:11 » σε Αθλητικά - 13 Απαντήσεις
- 289 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Thor
06 Φεβ 2025, 15:55
-
-
- 86 Απαντήσεις
- 3005 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
23 Αύγ 2024, 15:06