Σκιαδαρέσες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Σκιαδαρέσες
τις αγαπάω είναι θεσπέσιες, φρέσκιες και δροσερές
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Ωραίος ο Φατσέας.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.

Ξέρω γραφή και ανάγνωση.
Ίσως να χτύπησες φλέβα - ευαίσθητη χορδή.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
George_V έγραψε: ↑06 Σεπ 2022, 14:51Oταν ο άλλος ζητάει βαθμολογία από τον εθνι εγώ έθεσα μη υπάρχον θέμα?Χαοτικός έγραψε: ↑06 Σεπ 2022, 14:50Καλά αμύνσου σε μία μη επίθεση. Επαναλαμβάνω δεν σου είπα να το βουλώσεις. Τα ποστ εδώ είναι. κρίμα που δεν καταλαβαίνεις.
Και μην θεωρείς ότι είπες γνώμη. Πια γνώμη σε πιο θέμα; Εσύ βρήκες θέμα που δεν είχε θέσει κανένας. σαν να έρθει κάποιος και να σου πει ότι είσαι άσχημος έτσι στο ξεκάρφωτο. Δεν θα σου φανεί παράξενο;
Εντάξει; Πες ότι είσαι σε άλλη διάθεση και δεν κάθεσαι να τα δεις όλα λέξη. Του πούστη! βαριόμαστε να να να προσπαθούμε να καταλάβουμε λέξη λέξη ένα μεγάλο κείμενο και σε οποιαδήποτε. αλλά δεν γαμάμε την κουβέντα επειδή μας φάνηκε ότι μας την πέφτουν. Σου ήρθε ένα συναίσθημα ότι δέχεσαι επίθεση και μιλάς μόνο ανταποκρινόμενος σε αυτό. ούτε στο ελάχιστο δεν είδες ότι σε ξεχώρισα και το είπα σε σένα και δεν θα το έλεγα σε άλλον γιατί δεν αξίζει (νιώθω ότι δεν αξίζει, όχι δεν αξίζουν όλοι γιατί έτσι. Όλοι αξίζουν)(Έτσι όπως το εξέφρασα μπορεί να το εκλάβεις ότι σου τη λέω κι ότι από τόσους μαλάκες βρήκα εσένα να στιγματίσω. Όχι δεν λέω ότι είσαι ό,τι χειρότερο. Λέω να κάνεις ασκησούλα στον εαυτό σου. Σε πολλούς άλλους δεν θα το έλεγα ας πούμε που είναι πράγματι ό,τι χειρότερο[. Ασκησούλα λοιπόν, να προλαβαίνεις να διακρίνεις πάνω στην βαριεστημάρα σου και αφηρημάδα σου αυτό που ασυνείδητα πάει να σου βγει και εξυπηρετεί πάντα το ίδιο μέσα σου. Δεν λέω τι. θα σου βγει αντίδραση και άμυνα γιατί θα νιώσεις ότι αδικείσαι. Αλλά δες το! Δεν οφείλεις να διαφωτίσεις κανέναν για κάτι αρνητικό που μπορείς αν θες να εντοπίσεις. Ακόμα κι εσύ δεν κινδυνεύεις από κάτι αν δεν αντιφάσεις ακόμα και σε κάτι αρνητικό που βλέπεις αλλά που δεν σε προκάλεσε)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χαοτικός την 06 Σεπ 2022, 15:45, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Χαοτικός έγραψε: ↑06 Σεπ 2022, 15:07George_V έγραψε: ↑06 Σεπ 2022, 14:51Oταν ο άλλος ζητάει βαθμολογία από τον εθνι εγώ έθεσα μη υπάρχον θέμα?Χαοτικός έγραψε: ↑06 Σεπ 2022, 14:50
Καλά αμύνσου σε μία μη επίθεση. Επαναλαμβάνω δεν σου είπα να το βουλώσεις. Τα ποστ εδώ είναι. κρίμα που δεν καταλαβαίνεις.
Και μην θεωρείς ότι είπες γνώμη. Πια γνώμη σε πιο θέμα; Εσύ βρήκες θέμα που δεν είχε θέσει κανένας. σαν να έρθει κάποιος και να σου πει ότι είσαι άσχημος έτσι στο ξεκάρφωτο. Δεν θα σου φανεί παράξενο;(Έτσι όπως το εξέφρασα μπορεί να το εκλάβεις ότι σου τη λέω κι ότι από τόσους μαλάκες βρήκα εσένα να στιγματίσω. Όχι δεν λέω ότι είσαι ό,τι χειρότερο. Λέω να κάνεις ασκησούλα στον εαυτό σου. Σε πολλούς άλλους δεν θα το έλεγα ας πούμε που είναι πράγματι ό,τι χειρότερο[/b]. Ασκησούλα λοιπόν, να προλαβαίνεις να διακρίνεις πάνω στην βαριεστημάρα σου και αφηρημάδα σου αυτό που ασυνείδητα πάει να σου βγει και εξυπηρετεί πάντα το ίδιο μέσα σου. Δεν λέω τι. θα σου βγει αντίδραση και άμυνα γιατί θα νιώσεις ότι αδικείσαι. Αλλά δες το! Δεν οφείλεις να διαφωτίσεις κανέναν για κάτι αρνητικό που μπορείς αν θες να εντοπίσεις. Ακόμα κι εσύ δεν κινδυνεύεις από κάτι αν δεν αντιφάσεις ακόμα και σε κάτι αρνητικό που βλέπεις αλλά που δεν σε προκάλεσε)
Εντάξει; Πες ότι είσαι σε άλλη διάθεση και δεν κάθεσαι να τα δεις όλα λέξη. Του πούστη! βαριόμαστε να να να προσπαθούμε να καταλάβουμε λέξη λέξη ένα μεγάλο κείμενο και σε οποιαδήποτε. αλλά δεν γαμάμε την κουβέντα επειδή μας φάνηκε ότι μας την πέφτουν. Σου ήρθε ένα συναίσθημα ότι δέχεσαι επίθεση και μιλάς μόνο ανταποκρινόμενος σε αυτό. ούτε στο ελάχιστο δεν είδες ότι σε ξεχώρισα και το είπα σε σένα και δεν θα το έλεγα σε άλλον γιατί δεν αξίζει (νιώθω ότι δεν αξίζει, όχι δεν αξίζουν όλοι γιατί έτσι. Όλοι αξίζουν)
Αν εγώ πρέπει να κάνω άσκηση στον εαυτό μου για ένα ποστ οι άλλοι που βαθμολογούν και ανοίγουν νηματα "μπαινατε" για αυτό τι πρέπει να κάνουν?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Για τις σκιαδαρέσες, όχι για τον πατέρα τους. Αλλά όπως γουστάρει ο καθένας.George_V έγραψε: ↑06 Σεπ 2022, 14:51Oταν ο άλλος ζητάει βαθμολογία από τον εθνι εγώ έθεσα μη υπάρχον θέμα?Χαοτικός έγραψε: ↑06 Σεπ 2022, 14:50Καλά αμύνσου σε μία μη επίθεση. Επαναλαμβάνω δεν σου είπα να το βουλώσεις. Τα ποστ εδώ είναι. κρίμα που δεν καταλαβαίνεις.
Και μην θεωρείς ότι είπες γνώμη. Πια γνώμη σε πιο θέμα; Εσύ βρήκες θέμα που δεν είχε θέσει κανένας. σαν να έρθει κάποιος και να σου πει ότι είσαι άσχημος έτσι στο ξεκάρφωτο. Δεν θα σου φανεί παράξενο;

George_V έγραψε: ↑06 Σεπ 2022, 15:10Αν εγώ πρέπει να κάνω άσκηση στον εαυτό μου για ένα ποστ οι άλλοι που βαθμολογούν και ανοίγουν νηματα "μπαινατε" για αυτό τι πρέπει να κάνουν?Χαοτικός έγραψε: ↑06 Σεπ 2022, 15:07Εντάξει; Πες ότι είσαι σε άλλη διάθεση και δεν κάθεσαι να τα δεις όλα λέξη. Του πούστη! βαριόμαστε να να να προσπαθούμε να καταλάβουμε λέξη λέξη ένα μεγάλο κείμενο και σε οποιαδήποτε. αλλά δεν γαμάμε την κουβέντα επειδή μας φάνηκε ότι μας την πέφτουν. Σου ήρθε ένα συναίσθημα ότι δέχεσαι επίθεση και μιλάς μόνο ανταποκρινόμενος σε αυτό. ούτε στο ελάχιστο δεν είδες ότι σε ξεχώρισα και το είπα σε σένα και δεν θα το έλεγα σε άλλον γιατί δεν αξίζει (νιώθω ότι δεν αξίζει, όχι δεν αξίζουν όλοι γιατί έτσι. Όλοι αξίζουν)(Έτσι όπως το εξέφρασα μπορεί να το εκλάβεις ότι σου τη λέω κι ότι από τόσους μαλάκες βρήκα εσένα να στιγματίσω. Όχι δεν λέω ότι είσαι ό,τι χειρότερο. Λέω να κάνεις ασκησούλα στον εαυτό σου. Σε πολλούς άλλους δεν θα το έλεγα ας πούμε που είναι πράγματι ό,τι χειρότερο. Ασκησούλα λοιπόν, να προλαβαίνεις να διακρίνεις πάνω στην βαριεστημάρα σου και αφηρημάδα σου αυτό που ασυνείδητα πάει να σου βγει και εξυπηρετεί πάντα το ίδιο μέσα σου. Δεν λέω τι. θα σου βγει αντίδραση και άμυνα γιατί θα νιώσεις ότι αδικείσαι. Αλλά δες το! Δεν οφείλεις να διαφωτίσεις κανέναν για κάτι αρνητικό που μπορείς αν θες να εντοπίσεις. Ακόμα κι εσύ δεν κινδυνεύεις από κάτι αν δεν αντιφάσεις ακόμα και σε κάτι αρνητικό που βλέπεις αλλά που δεν σε προκάλεσε)
Ρε μαλάκα επίτηδες το κάνεις για να γελάτε τώρα κάποιοι;Σε πολλούς άλλους δεν θα το έλεγα ας πούμε που είναι πράγματι ό,τι χειρότερο
Γιατί θεωρώ ότι σε σένα θα πιάσει τόπο η άποψή μου. όχι για να διαμορφωθείς ο ίδιος. Σιγά. Δεν γίνονται αυτά και δεν είναι θεμιτό ένα τέτοιο εγχείρημα. Αλλά με την πληροφορία μιας παραπάνω γνώμης θα κάνεις ακόμα καλύτερα πράγματα. Έτσι το πιστεύω και γι αυτό σου απευθύνθηκα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χαοτικός την 06 Σεπ 2022, 15:47, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- George_V
Και εγώ έκανα ένα σχόλιο για αυτές. Το πρόβλημα δεν έχω καταλάβει ποιο είναι.vantono έγραψε: ↑06 Σεπ 2022, 15:16Για τις σκιαδαρέσες, όχι για τον πατέρα τους. Αλλά όπως γουστάρει ο καθένας.George_V έγραψε: ↑06 Σεπ 2022, 14:51Oταν ο άλλος ζητάει βαθμολογία από τον εθνι εγώ έθεσα μη υπάρχον θέμα?Χαοτικός έγραψε: ↑06 Σεπ 2022, 14:50
Καλά αμύνσου σε μία μη επίθεση. Επαναλαμβάνω δεν σου είπα να το βουλώσεις. Τα ποστ εδώ είναι. κρίμα που δεν καταλαβαίνεις.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- George_V
Η τεχνική χτυπάω το σαμάρι δεν φαίνεται να πιάνει. Ίσως θα έπρεπε να απευθυνθείς σε αυτούς που θα έπρεπε και όχι σε μένα.Χαοτικός έγραψε: ↑06 Σεπ 2022, 15:16George_V έγραψε: ↑06 Σεπ 2022, 15:10Αν εγώ πρέπει να κάνω άσκηση στον εαυτό μου για ένα ποστ οι άλλοι που βαθμολογούν και ανοίγουν νηματα "μπαινατε" για αυτό τι πρέπει να κάνουν?Χαοτικός έγραψε: ↑06 Σεπ 2022, 15:07
Εντάξει; Πες ότι είσαι σε άλλη διάθεση και δεν κάθεσαι να τα δεις όλα λέξη. Του πούστη! βαριόμαστε να να να προσπαθούμε να καταλάβουμε λέξη λέξη ένα μεγάλο κείμενο και σε οποιαδήποτε. αλλά δεν γαμάμε την κουβέντα επειδή μας φάνηκε ότι μας την πέφτουν. Σου ήρθε ένα συναίσθημα ότι δέχεσαι επίθεση και μιλάς μόνο ανταποκρινόμενος σε αυτό. ούτε στο ελάχιστο δεν είδες ότι σε ξεχώρισα και το είπα σε σένα και δεν θα το έλεγα σε άλλον γιατί δεν αξίζει (νιώθω ότι δεν αξίζει, όχι δεν αξίζουν όλοι γιατί έτσι. Όλοι αξίζουν)Ρε μαλάκα επίτηδες το κάνεις για να γελάτε τώρα κάποιοι;Σε πολλούς άλλους δεν θα το έλεγα ας πούμε που είναι πράγματι ό,τι χειρότερο
Γιατί θεωρώ ότι σε σένα θα πιάσει τόπο η άποψή μου. όχι για να διαμορφωθείς ο ίδιος. Σιγά. Δεν γίνονται αυτά και δεν είναι θεμιτό ένα τέτοιο εγχείρημα. Αλλά με την πληροφορία μιας παραπάνω γνώμης θα κάνεις ακόμα καλύτερα πράγματα. Έτσι το πιστεύω και γι αυτό σου απευθύνθηκα.
Μπορεί να σε μπέρδεψε το ερωτηματικό στο τέλος, δεν ήτανε ερώτηση.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.