Ενώπιον του ΕΣΡ σήμερα η τραπ µουσική

Νέες κυκλοφορίες, προτάσεις για νέα ακούσματα, κριτικές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Blackdog

Re: Ενώπιον του ΕΣΡ σήμερα η τραπ µουσική

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Blackdog » 12 Νοέμ 2024, 14:13

AlienWay έγραψε:
12 Νοέμ 2024, 14:04
Blackdog έγραψε:
12 Νοέμ 2024, 14:02
πχ οι διαφημησεις ειναι απ τα 70ς σε περιοδικα.

Εικόνα

Εικόνα

https://mashable.com/feature/cocaine-paraphernalia-ads

...Οπου τα αξεσουαρ για την κοκα διαφημιζονταν σε μεηνστριμ εντυπα.
Ε, και στην εποχή μας διαφημίζεται... η "φαρμακευτική" κάνναβη για "ψυχαγωγική" χρήση.
Δεν βρισκω το εμοτικον-τουρτα να σου ριξω.

Δεν συγκρινεται το ενα με το αλλο. Αλλωστε ειπα στην αρχη οτι οι μπαφοι δεν πιανονται για ναρκωτικα. Ποσο μαλλον η φαρμακευτικη κανναβη που λειτουργει μονο μυοχαλαρωτικα.

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 12 Νοέμ 2024, 14:15

Blackdog έγραψε:
12 Νοέμ 2024, 14:13
AlienWay έγραψε:
Blackdog έγραψε:
12 Νοέμ 2024, 14:02
πχ οι διαφημησεις ειναι απ τα 70ς σε περιοδικα.

Εικόνα

Εικόνα

https://mashable.com/feature/cocaine-paraphernalia-ads

...Οπου τα αξεσουαρ για την κοκα διαφημιζονταν σε μεηνστριμ εντυπα.
Ε, και στην εποχή μας διαφημίζεται... η "φαρμακευτική" κάνναβη για "ψυχαγωγική" χρήση.

Δεν συγκρινεται το ενα με το αλλο. Αλλωστε ειπα στην αρχη οτι οι μπαφοι δεν πιανονται για ναρκωτικα. Ποσο μαλλον η φαρμακευτικη κανναβη που λειτουργει μονο μυοχαλαρωτικα.
Εγώ δεν είμαι εναντίον της φαρμακευτικής κάνναβης.

Αλλά ένα παιδάκι που ακούει ότι πρόκειται περί προσοδοφόρας μπίζνας, μπορεί να τα μπερδέψει.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Zundapp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zundapp » 12 Νοέμ 2024, 14:29

ΕΥΤΥΧΩΣ που υπαρχουν (οκ, σχωρεθκε) και τετοιοι καλλιτεχνες και απολαμβανουμε καλη μουσικη

ΓΑΛΗ έγραψε:
27 Ιουν 2024, 00:37

Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 12 Νοέμ 2024, 14:31

Ηταν δίκαιο κι εγινε πράξη!
Γιατι μονο αυτοι οι τρεις ομως? Κατι λάιτ και ενα σωρο άλλοι στην απ'οξω? Βυσματα?

Blackdog

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Blackdog » 12 Νοέμ 2024, 14:32

AlienWay έγραψε:
12 Νοέμ 2024, 14:15
Blackdog έγραψε:
AlienWay έγραψε:

Αλλά ένα παιδάκι που ακούει ότι πρόκειται περί προσοδοφόρας μπίζνας, μπορεί να τα μπερδέψει.
Χεχεχε δεν μπερδευονται αυτα. Βασικη διαφορα οτι στο ενα κοβουν τιμολογιο ενω στ αλλο τους κυνηγαν οι μπατσοι.

Επανερχομαι σε αυτο που ειπα πριν. για να σχολιασω το παιδακι. Σε περιπτωση που γινει κατι τετοιο φταιει η τραπ, η το οτι εχουν γινει ετσι μιζερες οι προοπτικες και εχουν στραφει οι νεοι στην παρανομια για να βγαλουν γρηγορο χρημα;

Γιατι εγω πιστευω οτι πρωτα συνεβει το δευτερο και μετα το πρωτο

Blackdog

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Blackdog » 12 Νοέμ 2024, 14:34

Zundapp έγραψε:
12 Νοέμ 2024, 14:29
ΕΥΤΥΧΩΣ που υπαρχουν (οκ, σχωρεθκε) και τετοιοι καλλιτεχνες και απολαμβανουμε καλη μουσικη

:smt023

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 12 Νοέμ 2024, 14:34

Blackdog έγραψε:
12 Νοέμ 2024, 13:29
Nταξ ειναι μερικα που εχουν ωραιο ρυθμο, το να παιζουν στα κλαμπ ειναι νορμαλ

SpoilerShow
Φυσικα και δεν εχουν, προσπαθω να μην γινω κωλογερος :102:
Sidarta και Sicario, εχουν οντως ωραιο ρυθμό και με κατα πολυ λιγότερες σεξιστικές και χουλιγκανικες μαλακίες. Καλο ρυθμο ειχε και ο Hawk καποτε, μετά το χαλασε.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 12 Νοέμ 2024, 14:43

Blackdog έγραψε:
12 Νοέμ 2024, 14:32
AlienWay έγραψε:
Blackdog έγραψε:

Χεχεχε δεν μπερδευονται αυτα. Βασικη διαφορα οτι στο ενα κοβουν τιμολογιο ενω στ αλλο τους κυνηγαν οι μπατσοι.

Επανερχομαι σε αυτο που ειπα πριν. για να σχολιασω το παιδακι. Σε περιπτωση που γινει κατι τετοιο φταιει η τραπ, η το οτι εχουν γινει ετσι μιζερες οι προοπτικες και εχουν στραφει οι νεοι στην παρανομια για να βγαλουν γρηγορο χρημα;

Πάντα το εύκολο χρήμα συγκινούσε κάποιες κατηγορίες εφήβων και νέων, ανεξαρτήτως ύψους των μισθών. Απλώς παλιότερα δεν ήταν τόσο εύκολο να γίνεις βαποράκι ή έμπορος όσο σήμερα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Blackdog

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Blackdog » 12 Νοέμ 2024, 15:00

ΓΑΛΗ έγραψε:
12 Νοέμ 2024, 14:43
Blackdog έγραψε:
AlienWay έγραψε:

Πάντα το εύκολο χρήμα συγκινούσε κάποιες κατηγορίες εφήβων και νέων, ανεξαρτήτως ύψους των μισθών. Απλώς παλιότερα δεν ήταν τόσο εύκολο να γίνεις βαποράκι ή έμπορος όσο σήμερα.
Καποιους ανθρωπους ναι, οχι καποιες κατηγοριες. Τωρα υπαρχει μαζικοποιηση.

Στην δικη μου γενια, λιγοι πεσαν στα σκληρα. Σημερα απ οτι ακουω η κοκα και τα χαπια ειναι μαστ σε παρτυ και μαζωξεις. Και δεν ξερω που μεγαλωσες, αλλα στα δικα μου μερη ηταν πανευκολο να μπεις σε τετοια μονοπατια, εμποριου και αλλης παρανομιας γενικοτερα.

Αλλα νομιζω οτι τοτε υπηρχε ελπιδα οτι θα αλλαξουμε τα πραγματα, το οποιο λειτουργουσε αποτρεπτικα, πραγμα που δυστυχως η ευτυχως δεν εχει περασει στους σημερινους.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 12 Νοέμ 2024, 15:23

Blackdog έγραψε:
12 Νοέμ 2024, 15:00
ΓΑΛΗ έγραψε:
12 Νοέμ 2024, 14:43
Blackdog έγραψε:

Καποιους ανθρωπους ναι, οχι καποιες κατηγοριες. Τωρα υπαρχει μαζικοποιηση.

Στην δικη μου γενια, λιγοι πεσαν στα σκληρα. Σημερα απ οτι ακουω η κοκα και τα χαπια ειναι μαστ σε παρτυ και μαζωξεις. Και δεν ξερω που μεγαλωσες, αλλα στα δικα μου μερη ηταν πανευκολο να μπεις σε τετοια μονοπατια, εμποριου και αλλης παρανομιας γενικοτερα.

Αλλα νομιζω οτι τοτε υπηρχε ελπιδα οτι θα αλλαξουμε τα πραγματα, το οποιο λειτουργουσε αποτρεπτικα, πραγμα που δυστυχως η ευτυχως δεν εχει περασει στους σημερινους.
Ε, δεν νομίζω ότι παλιότερα υπήρχε ελπίδα γι' αυτό που λες γιατί τότε τα ναρκωτικά έπαιζαν ως μαστ στο χώρο της ροκ κυρίως. Οκ, ως έφηβη έβλεπα ότι στις παρέες περισσότερο κυκλοφορούσαν τα τσιγάρα παρά τα σκληρά. Κάποιοι από αυτούς έκοψαν το άθλημα εγκαίρως (καπνίζοντας κανένα τσιγάρο περιστασιακά) και κάποιοι αργότερα πέθαναν πριν κλείσουν τα 40 επειδή πέρασαν στις άλλες πίστες.

Σίγουρα πάντως, δεν υπήρχε το σημερινό χάλι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 12 Νοέμ 2024, 15:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
έργο_μακέτο
Phorum.gr user: έργο μακέτο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από έργο_μακέτο » 12 Νοέμ 2024, 15:25

Θα κάνουν μια τρύπα στο νερό.

Πότε δεν κατέφερε το αστείο ελληνικό κράτος να κάνει κάτι σε οποιοδήποτε μουσικό ρεύμα.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.

Άβαταρ μέλους
έργο_μακέτο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από έργο_μακέτο » 12 Νοέμ 2024, 15:31

AlienWay έγραψε:
12 Νοέμ 2024, 13:17
Πασιφάη έγραψε:
12 Νοέμ 2024, 13:15
AlienWay έγραψε:
12 Νοέμ 2024, 13:02

Στον κόσμο που καίγεται, ανήκουν και οι συμμορίες εφήβων που μαχαιρώνονται μεταξύ τους.
Ισχύει.
Στις συναυλίες τους, πάνε σαν τα μοσχάρια η πιτσιρικαρία και τραγουδάνε με περίσσια χάρη, κατάπτυστες μαλακίες. Σε μια εποχή που η πληροφορία μοιράζεται αφειδώς και οι γονείς παίζουν το ρόλο του παπατζή τυχάρπαστου.
Ορθά πήγε στο ΕΣΡ, να τα σκίσουν τα λαμόγια. Ο,τιδήποτε προτρέπει σε χρήση βιας και περιεχόμενο που δεικνύει πως τα ''γκαφρα τα φέρνουν οι πουτάνες και τα ναρκωτικά'', πρέπει κάπου να λήξει με συνοπτικές διαδικασίες. Δεν είναι παράδειγμα προς μίμηση, ούτε προοδευτισμός μη χέσω.
Εγώ είμαι βέβαιαααα.... υπέρ της ελευθερίας του λόγου, αλλά νομίζω ότι η τραπ δοκιμάζει τις αντοχές της τέχνης, με τα άθλια greeklish που είναι γραμμένα στο πόδι, με το πρότυπο του εμπόρου ναρκωτικών που προωθεί και με την κακή αισθητική.
Το ερώτημα είναι γιατί πρέπει να είναι ποινικά κολάσιμο αυτό. Από τη στιγμή που δεν γίνεται προτροπή σε βία η έγκλημα. Το να βγει κάποιος να πει ότι πουλάει ναρκωτικά (που μπορεί να το λέει και στα ψέματα) δεν είναι το ίδιο με το να προτρέψει κάποιον να πουλήσει η να πιει ναρκωτικά.
- Yes I have!

Zundapp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zundapp » 12 Νοέμ 2024, 15:38

καπου εδω να πουμε (πιουμε) οτι το θεοκρατικο Ιραν ηταν μεχρι πριν λιγα χρονια η χωρα με τους περισσοτερους εξαρτημενους απο οπιουχα/οπιοειδη

και χωρις Τραπ ε?
ΓΑΛΗ έγραψε:
27 Ιουν 2024, 00:37

Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 12 Νοέμ 2024, 15:50

έργο_μακέτο έγραψε:
12 Νοέμ 2024, 15:31
AlienWay έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:
12 Νοέμ 2024, 13:15

Ισχύει.
Στις συναυλίες τους, πάνε σαν τα μοσχάρια η πιτσιρικαρία και τραγουδάνε με περίσσια χάρη, κατάπτυστες μαλακίες. Σε μια εποχή που η πληροφορία μοιράζεται αφειδώς και οι γονείς παίζουν το ρόλο του παπατζή τυχάρπαστου.
Ορθά πήγε στο ΕΣΡ, να τα σκίσουν τα λαμόγια. Ο,τιδήποτε προτρέπει σε χρήση βιας και περιεχόμενο που δεικνύει πως τα ''γκαφρα τα φέρνουν οι πουτάνες και τα ναρκωτικά'', πρέπει κάπου να λήξει με συνοπτικές διαδικασίες. Δεν είναι παράδειγμα προς μίμηση, ούτε προοδευτισμός μη χέσω.
Εγώ είμαι βέβαιαααα.... υπέρ της ελευθερίας του λόγου, αλλά νομίζω ότι η τραπ δοκιμάζει τις αντοχές της τέχνης, με τα άθλια greeklish που είναι γραμμένα στο πόδι, με το πρότυπο του εμπόρου ναρκωτικών που προωθεί και με την κακή αισθητική.
Το ερώτημα είναι γιατί πρέπει να είναι ποινικά κολάσιμο αυτό. Από τη στιγμή που δεν γίνεται προτροπή σε βία η έγκλημα. Το να βγει κάποιος να πει ότι πουλάει ναρκωτικά (που μπορεί να το λέει και στα ψέματα) δεν είναι το ίδιο με το να προτρέψει κάποιον να πουλήσει η να πιει ναρκωτικά.
Θεωρώ ότι η πρόθεση του ΕΣΡ είναι διερευνητική για να δούνε αν η μουσική σχετίζεται με τις συμμορίες ανηλίκων.;
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
έργο_μακέτο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από έργο_μακέτο » 12 Νοέμ 2024, 15:52

AlienWay έγραψε:
12 Νοέμ 2024, 15:50
έργο_μακέτο έγραψε:
12 Νοέμ 2024, 15:31
AlienWay έγραψε:

Θεωρώ ότι η πρόθεση του ΕΣΡ είναι διερευνητική για να δούνε αν η μουσική σχετίζεται με τις συμμορίες ανηλίκων.;
Πως μπορει η μουσική να "σχετίζεται" με τις συμμορίες ανηλικών;
Οι καλλιτέχνες μήπως;
- Yes I have!

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μουσική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών