Phorum Forumvision #2

Νέες κυκλοφορίες, προτάσεις για νέα ακούσματα, κριτικές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Άβαταρ μέλους
Misty_Blue

Re: Phorum Forumvision #2

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Misty_Blue » 10 Μαρ 2025, 19:10

Αγαπητέ mojorisin είναι σαν να ζητάω οδηγίες για Θεσσαλονίκη και συ να με πας μέσω Πάτρας η απάντησή σου...
Το γραψα πολλές φορές μα πολλές φορές πως αναφέρομαι στην κλασική μουσική και μόνο!! Επίσης έγραψα πολλές μα πολλές φορές πως εκφράζω την ταπεινή προσωπική μου γνώμη. Που θα μου πεις, και θα χεις δίκιο, σου τη ζήτησε κάποιος κυρά μου; Όχι δεν μου ζητήθηκε μα την έγραψα, ίσως πιο άνετα γιατί πλέον δεν παίρνω μέρος στο παιχνίδι. Έγκλημα, ε;
Στο προηγούμενο παιχνίδι που πήρα μέρος οι μουσικοί μου ορίζοντες δεν άνοιξαν, το λέω ανοιχτά, κι ας "ακουστεί" κάπως... Αν έπαιρνα μέρος στα άλλα παιχνίδια που αναφέρεις μάλλον θα χα άλλη άποψη..Και συ σε αυτά αναφέρεσαι κι όχι στο εδώ προηγούμενο.
Έχω τα κολλήματά μου, όπως όλοι μας, όπως και συ φαντάζομαι. Το εξήγησα και στον mic παραπάνω ξεκάθαρα.. Μάλλον εκεί θα καταλάβεις τι εννοώ.
To scare myself with my own desert places.

Άβαταρ μέλους
Misty_Blue

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Misty_Blue » 10 Μαρ 2025, 19:20

mojorisin έγραψε:
10 Μαρ 2025, 18:41

οσο γι αυτα που γραφεις εδω δεν υπαρχει καμια προσωπικη επιθεση δικη μου ουτε θυμος . απαντησα επειδη αναφερθηκες σε μενα σε ενα ποστ που δεν σε ανεφερα καπου οποτε λογικα ζητουσες να σου απαντησω . no hard feelings .
Πάμε τώρα εδώ...
Δεν υπάρχει προσωπική επίθεση όταν με ειρωνεύεσαι ξεκάθαρα με το "μεγάλωσες με γαλλικά και πιάνο εσύ;" :p2:
Δεν υπάρχει ειρωνεία και δημιουργία εντυπώσεων για μενα όταν λες πως σας θεωρώ ανίκανους να κρίνετε ποιοτική μουσική; :p2:
Δεν υπάρχει λανθασμένη δημιουργία εντυπώσεων πάλι όταν αναφέρεις πως εγώ "λέω" στη νύχτα τι θα βάλει και τι δεν θα βάλει;; :p2:
Δεν υπάρχει "ένταση" στον τρόπο που μου απαντάς για την απουσία σχολίων που γραψα ενώ δεν εννοούσα κάτι κακό στη τελική.. :p2:
Φυσικά δεν υπάρχουν hard feelings από τη δική σου πλευρά γιατί ήμουν ευγενέστατη, δεν σε ειρωνεύτηκα, δεν πέταξα μπηχτές για υποτίμηση παικτών και φυσικά δεν αναφέρθηκα στο πως μεγάλωσες και τη μόρφωσή σου ειρωνικά.... :102:
Ναι έκανα παράθεση δικό σου post που έγραφες στη νύχτα...Εγκληματικό, ε;; :p2: Έτσι γίνονται οι συζητήσεις και οι ανταλλαγές απόψεων...
Απλά δεν θα υποκριθώ πως μ "άρεσε η ειρωνεία και το όλο ύφος της ανάρτησής σου. :102:

Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba » 10 Μαρ 2025, 19:30

ενα ακομα μουσικο διαλειμμα με ενα ορχηστρικο κομματι
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.

Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα » 10 Μαρ 2025, 19:36

Misty_Blue έγραψε:
10 Μαρ 2025, 16:55
Συμφωνώ απόλυτα για όλα τα υπόλοιπα είδη.. Η ένστασή μου αφορά την κλασική μουσική...Είναι δικό μου κόλλημα..Θεωρώ πως δεν μπορούν κομμάτια κλασικών να συγκριθούν με οτιδήποτε άλλο.. :g030:
εφόσον ομολογείς πως είναι δικό σου κόλλημα, λογικό
θα μου φαινόταν να μην το θέτεις τόσο απόλυτα και να είσαι
κάπως πιο ελαστική

εννοώ το "δεν έχει θέση"

εγώ πάντως διαφωνώ εντελώς, δεν το βλέπω καθόλου έτσι, και δεν έχω
γνωρίσει πολλούς ανθρώπους πιο "ρομαντικούς" από εμένα :)
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους

Άβαταρ μέλους
Misty_Blue

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Misty_Blue » 10 Μαρ 2025, 19:49

νύχτα έγραψε:
10 Μαρ 2025, 19:36
Misty_Blue έγραψε:
10 Μαρ 2025, 16:55
Συμφωνώ απόλυτα για όλα τα υπόλοιπα είδη.. Η ένστασή μου αφορά την κλασική μουσική...Είναι δικό μου κόλλημα..Θεωρώ πως δεν μπορούν κομμάτια κλασικών να συγκριθούν με οτιδήποτε άλλο.. :g030:
εφόσον ομολογείς πως είναι δικό σου κόλλημα, λογικό
θα μου φαινόταν να μην το θέτεις τόσο απόλυτα και να είσαι
κάπως πιο ελαστική

εννοώ το "δεν έχει θέση"

εγώ πάντως διαφωνώ εντελώς, δεν το βλέπω καθόλου έτσι, και δεν έχω
γνωρίσει πολλούς ανθρώπους πιο "ρομαντικούς" από εμένα :)
Μα ήμουν ξεκάθαρη από την αρχή πως είναι δική μου άποψη, δικό μου κόλλημα...Κι έγραψα πως θα το βαζα 0 γιατί το θεωρώ εκτός συναγωνισμού...Χαίρομαι που δεν το πήρες "στραβά" και συ...δεν θ"άντεχα άλλες ειρωνείες..
Όσο για τους ρομαντικούς ανθρώπους...δεν έχεις γνωρίσει εμένα.. Ρομαντική σε βαθμό δυστυχίας.. :102:
Όσο για το "δεν έχει θέση"....πίστεψέ με...αν έγραφαν όλοι ελεύθερα όπως εγώ, πολλοί θα λεγαν για κομμάτια που χουν μπει πως δεν είχαν θέση σε παιχνίδι.. Αυτά από μένα.
Καλή συνέχεια παιδιά! :wave:
Πάντως δεν μπορείτε να πείτε, δεν έχετε παράπονο...κάποια συνεχίζει και σας ακούει και σας γράφει εντυπώσεις.. :roll:

Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα » 10 Μαρ 2025, 20:27

Misty_Blue έγραψε:
10 Μαρ 2025, 19:49
Μα ήμουν ξεκάθαρη από την αρχή πως είναι δική μου άποψη, δικό μου κόλλημα...Κι έγραψα πως θα το βαζα 0 γιατί το θεωρώ εκτός συναγωνισμού...Χαίρομαι που δεν το πήρες "στραβά" και συ...δεν θ"άντεχα άλλες ειρωνείες..
Όσο για τους ρομαντικούς ανθρώπους...δεν έχεις γνωρίσει εμένα.. Ρομαντική σε βαθμό δυστυχίας.. :102:
Όσο για το "δεν έχει θέση"....πίστεψέ με...αν έγραφαν όλοι ελεύθερα όπως εγώ, πολλοί θα λεγαν για κομμάτια που χουν μπει πως δεν είχαν θέση σε παιχνίδι.. Αυτά από μένα.
Καλή συνέχεια παιδιά! :wave:
Πάντως δεν μπορείτε να πείτε, δεν έχετε παράπονο...κάποια συνεχίζει και σας ακούει και σας γράφει εντυπώσεις.. :roll:
υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στην άποψη και το κόλλημα,
το δεύτερο εκφράζεται πιο εμφατικά θεωρητικά

τέλος πάντων, είναι προφανές πως το βλέπουμε διαφορετικά το θέμα,
και ναι, φυσικά δεν πήρα στραβά το σχόλιό σου, απλώς μου φάνηκε κάπως απόλυτο
και άστοχο θα έλεγα, καθώς όπως είπα και νωρίτερα, συνολικά τη μουσική που ακούω
και απολαμβάνω, έτσι τη βλέπω, ιερή, και το εννοώ
Misty_Blue έγραψε:
Ρομαντική σε βαθμό δυστυχίας.. :102:
εγώ σε βαθμό τεράστιας ευλογίας, αισθάνομαι υπερτυχερή

χαίρομαι που ακούς πάντως! καλή συνέχεια και σε περιμένουμε στον επόμενο
γύρο εγώ και ο Ραχμάνινοφ (μου) :D

Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα » 10 Μαρ 2025, 20:32

Misty_Blue έγραψε:
Κι έγραψα πως θα το βαζα 0 γιατί το θεωρώ εκτός συναγωνισμού...
παρέλειψα να απαντήσω σε αυτό, που για μένα είναι πολύ σημαντικό

θα υπενθυμίσω σε όλους τους φίλους συμπαίκτες και μη, πως εξαρχής είχα δηλώσει ότι
θεωρώ/αισθάνομαι/πιστεύω πως όποιος δεν εκτιμά την μουσική που μοιράζομαι εδώ,
χρειάζεται ο ίδιος να αναρωτηθεί γιατί και ίσως να προβληματιστεί

ακούγεται υπερφίαλο ίσως, μα δεν το λέω επιπόλαια

τα μηδενικά και γενικώς οι βαθμολογίες με αφήνουν παγερά αδιάφορη, ειλικρινά

αυτά κι από μένα :wave:

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 10 Μαρ 2025, 20:42

νύχτα έγραψε:
10 Μαρ 2025, 20:32
Misty_Blue έγραψε:
παρέλειψα να απαντήσω σε αυτό, που για μένα είναι πολύ σημαντικό

θα υπενθυμίσω σε όλους τους φίλους συμπαίκτες και μη, πως εξαρχής είχα δηλώσει ότι

τα μηδενικά και γενικώς οι βαθμολογίες με αφήνουν παγερά αδιάφορη, ειλικρινά

αυτά κι από μένα :wave:
Κοίτα εκτός από κάτι παπαρίτσες που μπήκαν που ήταν γρατσούνισμα για τα αυτιά μου(όχι δικά σου) όλα τα κομμάτια είναι ευχάριστα στο άκουσμα. Το θέμα είναι ότι οι βαθμολογίες δε φτάνουν για να αποτυπωθεί. Και αναγκαστικά μπαίνουν μηδενικά. Κάτι το οποίο δε σημαίνει ότι δεν μας αρέσει. Μας αρέσει λιγότερο από κάτι άλλο τη δεδομένη στιγμή.

Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα » 10 Μαρ 2025, 20:52

Fata_Morgana έγραψε:
10 Μαρ 2025, 20:42
Κοίτα εκτός από κάτι παπαρίτσες που μπήκαν που ήταν γρατσούνισμα για τα αυτιά μου(όχι δικά σου) όλα τα κομμάτια είναι ευχάριστα στο άκουσμα. Το θέμα είναι ότι οι βαθμολογίες δε φτάνουν για να αποτυπωθεί. Και αναγκαστικά μπαίνουν μηδενικά. Κάτι το οποίο δε σημαίνει ότι δεν μας αρέσει. Μας αρέσει λιγότερο από κάτι άλλο τη δεδομένη στιγμή.
για μένα δεν είναι όλα ευχάριστα

στην αρχή βασανιζόμουν ιδιαίτερα να ακούσω όλα τα κομμάτια, πλέον έχω
εξασκηθεί και μου φαίνεται ευκολότερο

μπορείς να σχολιάσεις εάν έχεις κάτι επιπλέον να εκφράσεις, πέραν της βαθμολογίας

εγώ ζορίζομαι λίγο χρονικά τον τελευταίο καιρό, μα θα το προσπαθήσω, το υπόσχομαι

το θεωρώ πιο έντιμο και ότι βοηθά στη ροή του παιχνιδιού

Άβαταρ μέλους
Jimmy81
Phorum.gr user: Jimmy81

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jimmy81 » 10 Μαρ 2025, 20:56

Fata_Morgana έγραψε:
10 Μαρ 2025, 17:33
Εδώ δε σάρωσε 12άρια το δικό μου και δεν εξανίσταμαι.
Η μουσική μας ενώνει συμφορουμίτες. Ηρεμία και γαλήνη.
Εγώ ήμουν σίγουρος ότι είχες βάλει το "Τακούνια για Καρφιά". Το δικό σου νόμιζα ότι το είχε βάλει ή ο sid ή ο moj.

Άβαταρ μέλους
Jimmy81
Phorum.gr user: Jimmy81

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jimmy81 » 10 Μαρ 2025, 21:01

νύχτα έγραψε:
10 Μαρ 2025, 20:32
Misty_Blue έγραψε:

Nice, μ' αρέσει να βλέπω τέτοιες απόψεις. Να θεωρεί κάποιος ότι η μουσική που ακούει είναι ιδιαίτερη και να έχει το θάρρος να το εκφράζει αυτό. Δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό σ' αυτό. :8)

Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα » 10 Μαρ 2025, 21:12

Jimmy81 έγραψε:
10 Μαρ 2025, 21:01
Nice, μ' αρέσει να βλέπω τέτοιες απόψεις. Να θεωρεί κάποιος ότι η μουσική που ακούει είναι ιδιαίτερη και να έχει το θάρρος να το εκφράζει αυτό. Δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό σ' αυτό. :8)
:sal5:

σιγουριά στη ζωή μου δεν έχω για τίποτε άλλο

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 10 Μαρ 2025, 21:21

νύχτα έγραψε:
10 Μαρ 2025, 20:52
Fata_Morgana έγραψε:

μπορείς να σχολιάσεις εάν έχεις κάτι επιπλέον να εκφράσεις, πέραν της βαθμολογίας

εγώ ζορίζομαι λίγο χρονικά τον τελευταίο καιρό, μα θα το προσπαθήσω, το υπόσχομαι

Σαφέστατα όποιος μπορεί να αφήνει ένα σχόλιο είναι καλό για τους συμμετέχοντες.

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 10 Μαρ 2025, 21:29

Jimmy81 έγραψε:
10 Μαρ 2025, 20:56
Fata_Morgana έγραψε:
10 Μαρ 2025, 17:33
Εδώ δε σάρωσε 12άρια το δικό μου και δεν εξανίσταμαι.
Η μουσική μας ενώνει συμφορουμίτες. Ηρεμία και γαλήνη.
Εγώ ήμουν σίγουρος ότι είχες βάλει το "Τακούνια για Καρφιά". Το δικό σου νόμιζα ότι το είχε βάλει ή ο sid ή ο moj.
Ακούω τα πάντα. Και το εννοώ. Από κλασική μουσική μιας και αναφέρθηκε μέχρι Πετρολούκας μιας και πάλι αναφέρθηκε. Δε δίνω σημασία αν είναι ποιοτικό, εμπορικό, δυσεύρετο ή πολυφορεμένο. Αρκεί να κάνει είτε το μυαλό μου να μαγκώνει είτε το σώμα μου να κουνιέται.
Εκτός ίσως από jazz και κάτι άλλα χαρωπά.
Γενικά είμαι πολύπλευρο άτομο jimmy81. Κάποιοι με λένε σχιζοφρενή αλλά είναι μόνο φωνές ατο κεφάλι μου οπότε δε δίνω σημασία

Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic » 10 Μαρ 2025, 21:40

Fata_Morgana έγραψε:
10 Μαρ 2025, 21:21
νύχτα έγραψε:
10 Μαρ 2025, 20:52
Fata_Morgana έγραψε:

Σαφέστατα όποιος μπορεί να αφήνει ένα σχόλιο είναι καλό για τους συμμετέχοντες.
Μια που αναφέρθηκαν τα σχόλια: Αν σε επόμενο παιχνίδι υπάρξουν πάνω από 24 συμμετοχές, αναγκαστικά θα γίνουν δύο παράλληλα παιχνίδια. Νομίζω ότι θα έπρεπε από τώρα να πω ότι το κριτήριο χωρισμού των δύο γκρουπ θα είναι το σε τί ποσοστό των βαθμολογιών του θα έχει γράψει σχόλια ο κάθε παίκτης μέχρι τότε. Δηλαδή οι παίκτες που θα έχουν τα περισσότερα σχόλια θα πάνε σε ένα γκρουπ και εκείνοι με τα λιγότερα ή καθόλου σε ένα άλλο.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μουσική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών