Villagers of Ioannina City

Νέες κυκλοφορίες, προτάσεις για νέα ακούσματα, κριτικές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Re: Villagers of Ioannina City

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης » 27 Νοέμ 2019, 12:11

Maspoli έγραψε:
27 Νοέμ 2019, 11:58
nowhere έγραψε:
27 Νοέμ 2019, 11:43
μια χαρά ήταν οι παλιοί βιλατζερς με τα κλαρίνα και τα τσάμικα στην σκηνή.όποιος δεν γουστάρει υπάρχουν και οι μεταλιές υπάρχουν και οι ψαγμένες στονεριές από το ντέμο της παγκοσμίως άγνωστης μπάντας από το αλμπουκέρκι,ψηλομυτούληδες :+1:
Σωστός.
Μιλάμε κάνουν κριτική τύποι που κατά τα άλλα τους έχω ικανούς να πλήρωναν για να φάνε κάτι του τύπου μουσακά με σως περγαμόντο και μετά να έβγαιναν να σχολιάσουν την γευστική πανδαισία, το δέσιμο γεύσεων και χρωμάτων που βίωσαν από το δημιουργικό πάντρεμα παράδοσης και τεχνολογίας από κάποιον σεφ που παράλληλα έχει-λέει-σπουδάσει κβαντομηχανική με διπλωματική εργασία "Η επιδραστικότητα του μουσταρδί σε βερδαδιστικές απεικονίσεις" σε ΙΕΚ της γκουανταλάχαρα
:+1:
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 27 Νοέμ 2019, 12:13

Αν θέλετε παραδοσιακά σωστά και σοβαρά, ακούστε παραδοσιακά.

αλλά εκεί που παίζουν αυτά, αν πας να καθίσεις κατάχαμα, σκάσεις το γάρο και πίνεις καβατζωμένη απο το σπίτι μπίρα, το πιθανότερο είναι πως θα γίνεις περίγελος.
Japetus έγραψε:
27 Νοέμ 2019, 12:11
Ε βασικά χάρη στη σκηνική παρουσία -οκ και το ταλέντο- του Κωνσταντή έγινε γνωστή η μπάντα, αλλά μετά είδε ότι τα φραγκάκια ήταν καλύτερα με τον ρακομελοΧαρούλη και τους άφησε, οπότε και αυτοί στράφηκαν σε πιο underground δρόμους, του γούστου τους....
α έφυγε; Τότε ίσως ακούσω αυτο που πόσταρε ο λεγεωνης.
ήμουν σίγουρος οτι αυτή η λίγδα ήταν ο ιθύνων νους
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 27 Νοέμ 2019, 12:14

Μπίστης έγραψε:
27 Νοέμ 2019, 12:11
Maspoli έγραψε:
nowhere έγραψε:
μια χαρά ήταν οι παλιοί βιλατζερς με τα κλαρίνα και τα τσάμικα στην σκηνή.όποιος δεν γουστάρει υπάρχουν και οι μεταλιές υπάρχουν και οι ψαγμένες στονεριές από το ντέμο της παγκοσμίως άγνωστης μπάντας από το αλμπουκέρκι,ψηλομυτούληδες :+1:
Σωστός.
Μιλάμε κάνουν κριτική τύποι που κατά τα άλλα τους έχω ικανούς να πλήρωναν για να φάνε κάτι του τύπου μουσακά με σως περγαμόντο και μετά να έβγαιναν να σχολιάσουν την γευστική πανδαισία, το δέσιμο γεύσεων και χρωμάτων που βίωσαν από το δημιουργικό πάντρεμα παράδοσης και τεχνολογίας από κάποιον σεφ που παράλληλα έχει-λέει-σπουδάσει κβαντομηχανική με διπλωματική εργασία "Η επιδραστικότητα του μουσταρδί σε βερδαδιστικές απεικονίσεις" σε ΙΕΚ της γκουανταλάχαρα
:+1:
εσύ ναζί δεν είσαι? Και βάζεις +1 σε κριτικές-διθυράμβους υπέρ των απλυταράδων? :roll: Μωρέ καλά λένε ότι η μουσική ενώνει! :003:

Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης » 27 Νοέμ 2019, 12:18

MasterofDope έγραψε:
27 Νοέμ 2019, 04:26
Νομιζω η Ελλάδα έχει βγάλει 3 μεγάλες μπάνες

2-Last Drive
:lol:
Είναι τόσο μεγάλο και ομόφωνο το hype τους που έχω μπερδευτεί, πάντως ότι αρνητικό γράφτηκε στο νήμα άνετα τους το κολλάω, ο κιθαρίστας τους με ψαρώνει αλλά ο Άλεξ είναι μεγάλο ρακόμελο
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 27 Νοέμ 2019, 12:19

τ αυτάκια μου δεν έχουν κανένα πρόβλημα μ αυτό τον ήχο

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 27 Νοέμ 2019, 12:21

Ερμής έγραψε:
27 Νοέμ 2019, 12:13
α έφυγε; Τότε ίσως ακούσω αυτο που πόσταρε ο λεγεωνης.
ήμουν σίγουρος οτι αυτή η λίγδα ήταν ο ιθύνων νους
ναι ρε, έχει λακίσει αυτός καιρο τωρα. Αλλιως χαίρω πολύ, ούτε εγώ θα το πάταγα ποτέ το πλέι του νέου δίσκου.

the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 27 Νοέμ 2019, 12:21

Ερμής έγραψε:
αλλά εκεί που παίζουν αυτά, αν πας να καθίσεις κατάχαμα, σκάσεις το γάρο και πίνεις καβατζωμένη απο το σπίτι μπίρα, το πιθανότερο είναι πως θα γίνεις περίγελος.
γτπκ ηταν. Απλά στην Ελλάδα έπιασαν γιατί το μπιρκενστοκ, το τσιπουρο, ο φτηνοκαπνός και η ιδρωτίλα είχαν κενό στο "ροκ" χώρο.

ροκ... τεσπα το λέω και κλαίω

καλά ρε την παλεύεις; τι το κακό έχουν όλα αυτά; όλος ο κόσμος τα έχει κάνει. :102::smt005:

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 27 Νοέμ 2019, 12:22

να διευρύνεις τον κόσμο και τους οριζοντες σου λοιπόν.

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 27 Νοέμ 2019, 12:23

Ερμής έγραψε:
Αν θέλετε παραδοσιακά σωστά και σοβαρά, ακούστε παραδοσιακά.
παρτάλι βγες απ τον ερμή,τhe power of christ compels you

the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 27 Νοέμ 2019, 12:27

Ερμής έγραψε:
27 Νοέμ 2019, 12:22
είπαμε: τα ΕΧΕΙ κάνει όλος ο κόσμος και έχει κάνει και ένα σωρό άλλα. κι εγώ τα έχω κάνει. κι απέ; :lol:
μια χαρά τα βρίσκω. δεν σε χαρακτηρίζουν σαν άνθρωπο, όλα αυτά, ιδιαίτερα.
μην γίνεσαι κομπλεξικός. :102:

Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John » 27 Νοέμ 2019, 12:28

Ερμής έγραψε:
25 Νοέμ 2019, 20:31
Η κορωνίδα του νεοκαραμπαμπισμου/ρακομελισμου με κατσιβελικες βασεις. Απλά άθλιοι.
Πήραν παραδοσιακούς ήχους, έδωσαν μέσα λιγο "ροκ", έμειναν και άπλυτοι κάνα δυο χρόνια και να το αποτέλεσμα.
:smt005:

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 27 Νοέμ 2019, 12:31

the comet the course the tail έγραψε:
27 Νοέμ 2019, 12:27
Ερμής έγραψε:
27 Νοέμ 2019, 12:22
είπαμε: τα ΕΧΕΙ κάνει όλος ο κόσμος και έχει κάνει και ένα σωρό άλλα. κι εγώ τα έχω κάνει. κι απέ; :lol:
μια χαρά τα βρίσκω. δεν σε χαρακτηρίζουν σαν άνθρωπο, όλα αυτά, ιδιαίτερα.
μην γίνεσαι κομπλεξικός. :102:
όχι όλος ο κόσμος, όλος ο κόσμος σου, ίσως. Κατηγορείς εμένα οτι γίνομαι κομπλεξικός σε αυτό το θέμα, πιθανό να έχεις δίκιο, αλλά κάνεις το ίδιο ακριβώς πράγμα. Ο κόσμος σου, δεν ειναι ο κόσμος.
btw τα παραδοσιακά, θέλουν βαρέλια κρασί, προβατίνα, σούβλες με κάρβουνα σε λάκκο και τσάμικο σωστό και όμορφο, όχι κατσίκια να κοπανιούνται απο τη μαστούρα και να το πιστώνουν στην ψαγμενιά.
Δεν έκρινα κάποιον πουθενά ώς ανθρώπινη αξία, τις επιλογές του κρίνω.
Μή γίνεσαι κομπλεξικός.

Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John » 27 Νοέμ 2019, 12:34

Maspoli έγραψε:
nowhere έγραψε:
μια χαρά ήταν οι παλιοί βιλατζερς με τα κλαρίνα και τα τσάμικα στην σκηνή.όποιος δεν γουστάρει υπάρχουν και οι μεταλιές υπάρχουν και οι ψαγμένες στονεριές από το ντέμο της παγκοσμίως άγνωστης μπάντας από το αλμπουκέρκι,ψηλομυτούληδες
Σωστός.
Τα πράγματα είναι πιο απλά,οι Βίλατζερς είναι για τα πανηγύρια.
Το πιο ανατριχιαστικό στοιχείο είναι οι φωνές,σαν αρκουδιαρέοι,σύγκρινε αυτές τις φωνές (και τα φωνητικά) με Coma Serfs για παράδειγμα

Άβαταρ μέλους
Bipsco

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bipsco » 27 Νοέμ 2019, 12:36

Maspoli έγραψε:
nowhere έγραψε:
μια χαρά ήταν οι παλιοί βιλατζερς με τα κλαρίνα και τα τσάμικα στην σκηνή.όποιος δεν γουστάρει υπάρχουν και οι μεταλιές υπάρχουν και οι ψαγμένες στονεριές από το ντέμο της παγκοσμίως άγνωστης μπάντας από το αλμπουκέρκι,ψηλομυτούληδες
Σωστός.
Σωστός! Οι ViIC είναι σαν μουσακάς με σως περγαμόντο.

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 27 Νοέμ 2019, 12:36

εντωμεταξεί αν τους βάλεις κανένα περουβιανό μέταλ με ντιτζεριντού και άρπες θα την βγάλουν έξω και θα την παίζουν.στο κλαρίνο τραβάνε μια γραμμή :lol:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μουσική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών