Αλβανός ο Μπετόβεν
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Αλβανός ο Μπετόβεν
ο Μπετόβλακας τι σχέση συγγένειας έχει με τον Μπετόβεν και από που κατάγεται;
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
- Λίνο Βεντούρα
χαχαχαχα! Ήθελα να το βάλω και αυτό, με πρόλαβες. Αφροαλβανός με τσιγγάνικη μουσική επιρροή.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Ελα μωρέ κι εσύsys3x έγραψε: ↑05 Ιούλ 2020, 22:41Είχα δάσκαλο μουσικής δωματίου Αλβανό.
Εξαιρετικός κιόλα, και προσοχή, είπα, Αλβανό, ουχί βορειοηπειρώτη (δικό του θέμα ο αυτοτέτοιος).
Φαν φακτ.
Η Αλβανία ΕΧΕΙ μουσική Ακαδημία εδώ και πολλές δεκαετίες.
Η Ελλάς ΔΕΝ ΕΧΕΙ, ούτε είχε στο παρελθόν.
Αυτό λέει πολλά γενικότερα και όσον αφορά το ποστ σου υποστηρίζει την εγκυρότητα του.
Τι να την κάνουμε την μουσική Ακαδημία, να 'ουμ
Εμείς έχουμε το Γονίδιο (τον Σταμάτιο Γονίδιο)
Ή αλλιώς Σταγονίδιο.Beria έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 13:16Ελα μωρέ κι εσύsys3x έγραψε: ↑05 Ιούλ 2020, 22:41Είχα δάσκαλο μουσικής δωματίου Αλβανό.
Εξαιρετικός κιόλα, και προσοχή, είπα, Αλβανό, ουχί βορειοηπειρώτη (δικό του θέμα ο αυτοτέτοιος).
Φαν φακτ.
Αυτό λέει πολλά γενικότερα και όσον αφορά το ποστ σου υποστηρίζει την εγκυρότητα του.

Έχω δουλέψει με τον Σταμάτη, έχει πάντα πολύ καλούς μουσικούς μαζί του, οκ τι παίζουν θα με πεις, ε ότι παίζουν

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ρε μπαγλαμά, για αυτό σε στείλαμε στα ωδεία να τζακισεις τα δάχτυλα σου στον Σοπέν;sys3x έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 13:26Ή αλλιώς Σταγονίδιο.Beria έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 13:16Ελα μωρέ κι εσύsys3x έγραψε: ↑05 Ιούλ 2020, 22:41
Είχα δάσκαλο μουσικής δωματίου Αλβανό.
Φαν φακτ.
Έχω δουλέψει με τον Σταμάτη, έχει πάντα πολύ καλούς μουσικούς μαζί του, οκ τι παίζουν θα με πεις, ε ότι παίζουν. Μπαίνω στο πειρασμό να γράψω και κάτι τις παραπάνω αλλά έχω καρφωθεί ήδη πολύ, δε χρειάζεται.
Για να παίζεις με τον Γονίδη;
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Φίλοι μου, αυτά είναι παπαριές. Αν ρίξετε μια ματιά στην προσωπική του αλληλογραφία θα ανακαλύψετε ότι ο Μπετόβεν ήταν Εβραίος. Όλο μιλάει για το πως τον γάμησαν στις πληρωμές.
Άλλο ένα στοιχείο της εβραιοσύνης του είναι το παρακάτω κομμάτι.
Ακούστε φίλοι μου πόσο αγχώνεται για μια χαμένη δεκάρα.
Δεν έπαιζα εγώ συγκεκριμένα αλλά ένας συμμαθητής μου.Beria έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 13:59Ρε μπαγλαμά, για αυτό σε στείλαμε στα ωδεία να τζακισεις τα δάχτυλα σου στον Σοπέν;
Για να παίζεις με τον Γονίδη;

Εγώ έκανα τον ήχο, ηχογλύφτης.

Πάντως τα έχουμε χιλιοπεί αυτά, όχι με εσένα, με τους συναδέλφους, στο Ελλάντα υπάρχουν επιλογές, ή πεινάς ή γατάδικο/σκυλάδικο, υπάρχουν και άλλες δουλειές βέβαια, που λέει ο λόγος.

SpoilerShow

.
.
Δε ξέρω αν γνωρίζεις το σκηνικό με τις πριβέ συναυλίες σε ένα παλάτι που το ας πούμε εισιτήριο ήτανε μιά μικρή περιουσία.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 14:10Φίλοι μου, αυτά είναι παπαριές. Αν ρίξετε μια ματιά στην προσωπική του αλληλογραφία θα ανακαλύψετε ότι ο Μπετόβεν ήταν Εβραίος. Όλο μιλάει για το πως τον γάμησαν στις πληρωμές.
Εγώ λέω πάντως καλά τους ξηγήθηκε, τι ο Σανρέμος και ο Βέρτιστ είναι πιο μάγκες;
.
.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Ποιο ήταν το password; Μήπως "Fidelio";sys3x έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 14:21Δε ξέρω αν γνωρίζεις το σκηνικό με τις πριβέ συναυλίες σε ένα παλάτι που το ας πούμε εισιτήριο ήτανε μιά μικρή περιουσία.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 14:10Φίλοι μου, αυτά είναι παπαριές. Αν ρίξετε μια ματιά στην προσωπική του αλληλογραφία θα ανακαλύψετε ότι ο Μπετόβεν ήταν Εβραίος. Όλο μιλάει για το πως τον γάμησαν στις πληρωμές.
Εγώ λέω πάντως καλά τους ξηγήθηκε, τι ο Σανρέμος και ο Βέρτιστ είναι πιο μάγκες;
Εσύ τι λες, ήτανε κανέναΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 14:25Ποιο ήταν το password; Μήπως "Fidelio";sys3x έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 14:21Δε ξέρω αν γνωρίζεις το σκηνικό με τις πριβέ συναυλίες σε ένα παλάτι που το ας πούμε εισιτήριο ήτανε μιά μικρή περιουσία.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 14:10Φίλοι μου, αυτά είναι παπαριές. Αν ρίξετε μια ματιά στην προσωπική του αλληλογραφία θα ανακαλύψετε ότι ο Μπετόβεν ήταν Εβραίος. Όλο μιλάει για το πως τον γάμησαν στις πληρωμές.

Εδώ λέμε μόνον α-λήθειες, σκληρές αλλά α-λήθειες.
.
.
*έχουμε πάει το τρολλάριζμα σε άλλα επίπεδα παιδιά, όχι, δείτε μόνον τον τίτλο του νήματος, εγώ τώρα το πρόσεξα.
.
.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Δεν ξέρω ρωτάω. Κάποιοι λένε ότι ήταν "Με έστειλε ο Μπάμπης".sys3x έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 14:29Εσύ τι λες, ήτανε κανέναο Στάνλεη;
Εδώ λέμε μόνον α-λήθειες, σκληρές αλλά α-λήθειες.
Ο Ρομπέρ θες να πεις, δεν υπήρχε Μπάμπης εκείνα τα χρόνια στη Βιέννη.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 14:32Δεν ξέρω ρωτάω. Κάποιοι λένε ότι ήταν "Με έστειλε ο Μπάμπης".
.
.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Ναι. Ο Ρομπέρ εννοώ. Ο Ρομπέρ ο σουγιάς.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αλβανός υπηρεσιακός πρωθυπουργός στα Σκόπια
από Ίακχος » 10 Δεκ 2023, 20:07 » σε Διεθνής πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 349 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
10 Δεκ 2023, 20:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αλβανός Ιστορικός:το Ισλάμ έσωσε τους Αλβανούς από τον βίαιο εξελληνισμό
από Mitharadir » 31 Οκτ 2024, 09:56 » σε Ιστορία - 62 Απαντήσεις
- 2049 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
04 Νοέμ 2024, 20:16
-
-
- 27 Απαντήσεις
- 1129 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
29 Μαρ 2024, 11:24
-
-
Νέα δημοσίευση O Αλβανός "Μπίλ Κλίντον" που παραιτείται μετά από σεξουαλικό σκάνδαλο.Έχουμε και video.
από Μαδουραίος » 21 Ιουν 2023, 10:14 » σε Διεθνής πολιτική - 9 Απαντήσεις
- 382 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
21 Ιουν 2023, 10:54
-