Αφιερώσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Αφιερώσεις
Εγώ είμαι ναταής ή εσύ μου πετάς την πατσαβούρα στη μούρη από την αρχή; Να τα βάλουμε κάτω, με πνίγει το δίκιο μου.
Άνοιξες ένα θερντ με τίτλο μαλάκας Ντιτζέι... ζητάς από τον μαλάκα να σου βάλει τραγούδι και σου βάζει. Εμένα γιατί δεν μου βάζει;
Άνοιξες ένα θερντ με τίτλο μαλάκας Ντιτζέι... ζητάς από τον μαλάκα να σου βάλει τραγούδι και σου βάζει. Εμένα γιατί δεν μου βάζει;
Δηλαδίς με λες μαλάκα DJ; Όχι, για να καταλάβω, με λες μαλάκα DJ; Λες εμένανε μαλάκα DJ;
Εντάξει λοιπόν κύριε, να ξέρουμε την επόμενη φορά που θα γράψετε κάτι ότι δεν το εννοείτε.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
- ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ
δύο λόγους εἶναι περὶ παντὸς πράγματος, ἀντικειμένους ἀλλήλοις
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
Ευχαριστω - για τις αναμνησεις.
Είχαμε παραστεί ως αλανοπιτσιρικαδες στη Ληδρα,
Αξέχαστα έμειναν το σκετσακι με τον Πανουση σαν Αρχαγγελο την Παρθένο τον Κρινο

Μας είχε συμπεριλάβει και στην παρουσίαση της ορχήστρας '' κιθάρα επαιξε ο Δρολαπας..... και μπεγλερια τα μαλακισμενα στον εξωστη '' αφου σε ολη την διαρκεια κοπανάγαμε τα διχαντρα ( σε ρυθμο πάντα )
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ωραία επιλογή ο Πανούσης, μου έδωσες έμπνευση.
ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ
Πανούσης λοιπόν αφιερωμένο στον Γραφικός
Τον κιθαρίστα πρόσεξε.
ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ
Πανούσης λοιπόν αφιερωμένο στον Γραφικός

Τον κιθαρίστα πρόσεξε.
the end
ένα καφέ στο τρία ρειιιιι
Fanfaron: Τελικά, ποιους πρέπει να πετάξουμε έξω; Τους αριστερούς, τους δεξούς ή τους μετανάστες;
Null: Berseker: Μενόμαχος (μένος + μάχη).
Fanfaron: Τελικά, ποιους πρέπει να πετάξουμε έξω; Τους αριστερούς, τους δεξούς ή τους μετανάστες;

Null: Berseker: Μενόμαχος (μένος + μάχη).