Και του χρόνου, με υγεία!

NovaLacertae έγραψε: ↑21 Απρ 2025, 16:29Μόνος σου τα λες, μόνος σου τ' ακούς...
Όλοι το έχουν ρίξει στο φαγοπότι
Ναι, αλλά ο καθένας ζητάει για τον εαυτό του. Η ΝΥΧ μπορεί να βαθμολογήσει και πριν τελειώσει ο κανονικός χρόνος, οπότε δεν θα χρησιμοποιήσει καθόλου τον έξτρα χρόνο της. Ή μπορεί να χρησιμοποιήσει μόνο 3 ώρες ή 1 μέρα και μόλις βαθμολογήσει ο γύρος θα τελειώσει αν δεν έχει ζητήσει παράταση κανείς άλλος.
Έγινε και στον προηγούμενο γύρο που ο ΡΙΚ είχε πατήσει το + αλλα έστειλε βαθμολογία πριν την λήξη του κανονικού χρόνου είχε ξανα-γίνει και στην αρχή του παιχνιδιού - νομίζω από τον ΗΜΟ - χωρίς να χρησιμοποιήσει την παράτασηmicmic έγραψε: ↑21 Απρ 2025, 22:26Ναι, αλλά ο καθένας ζητάει για τον εαυτό του. Η ΝΥΧ μπορεί να βαθμολογήσει και πριν τελειώσει ο κανονικός χρόνος, οπότε δεν θα χρησιμοποιήσει καθόλου τον έξτρα χρόνο της. Ή μπορεί να χρησιμοποιήσει μόνο 3 ώρες ή 1 μέρα και μόλις βαθμολογήσει ο γύρος θα τελειώσει αν δεν έχει ζητήσει παράταση κανείς άλλος.
Κώδικας: Επιλογή όλων
# Τίτλος ∑ ALI BAN DIN DRE DRH ELE FAT GOB JIM MOJ NOV POL SID ΕΛΡ ΗΜΟ ΜΠΙ ΝΥΧ ΠΑΛ ΡΙΚ
1 La Batteria - Chimera 120 12 3 5 # 6 6 10 0 5 12 10 7 10 7 x 12 12 3 0
2 Life In Mono - Basic Reality 98 5 5 # 0 10 1 12 12 8 8 0 8 4 0 x 10 0 12 3
3 Isobel Campbell & Mark Lanegan - Com… 93 7 7 3 2 8 8 8 1 0 10 # 10 6 10 x 1 4 2 6
3 Ken Hensley - Who Will Sing For You? 93 10 8 7 10 2 0 5 5 10 0 0 6 # 6 x 0 7 5 12
5 Jethro Tull - Black Satin Dancer (20… 79 2 10 12 4 0 5 6 10 6 7 6 0 0 # x 4 0 7 0
6 Gov't Mule & Marc Ford - 30 Days In … 63 0 # 6 12 0 0 4 3 1 4 1 0 7 12 x 3 8 1 1
7 Two Feet - Love Is A Bitch 58 # 12 0 0 0 12 7 0 0 2 12 0 0 0 x 0 0 6 7
7 Vkgoeswild - Stone 58 0 4 0 0 1 10 0 # 7 0 0 0 12 8 x 6 10 0 0
9 Public Service Broadcasting - London… 54 6 0 0 0 12 0 0 0 12 # 8 1 2 2 x 2 5 0 4
10 Magic De Spell - Εμένα Οι Φίλοι Μου … 46 0 0 10 3 0 2 # 0 0 0 5 0 0 4 x 0 2 10 10
11 Pulp - Spike Island 43 0 0 4 6 # 3 0 0 0 6 7 12 0 0 x 5 0 0 0
11 Santana & Seal - You Are My Kind 43 3 1 0 8 4 0 2 8 0 3 2 # 0 0 x 0 0 4 8
13 Clutch - Gone Cold 42 8 6 0 0 3 0 0 0 # 5 3 2 1 5 x 8 1 0 0
14 Saygrace ft. G-Eazy - You Don't Own … 37 0 0 8 7 0 7 3 7 0 0 0 0 0 0 x 0 0 # 5
15 Circle - Lokki 33 1 0 0 0 7 0 0 6 2 1 0 0 8 1 x 7 # 0 0
16 Iron & Wine - The Devil Never Sleeps 32 4 2 0 5 5 0 0 2 4 0 0 4 3 0 x # 3 0 0
17 Ορέστης Ντάντος & Νατάσσα Μποφίλιου … 27 0 0 1 0 0 # 0 4 3 0 4 5 0 0 x 0 0 8 2
18 Χ. Αλεξιου - Θα Κλεισω Το Παραθυρο 25 0 0 2 1 0 4 1 0 0 0 0 3 5 3 x 0 6 0 #
19 ΗΜΟ - DNS 0 x x x x x x x x x x x x x x # x x x x
Γύρος #7 έγραψε:FAT: Πολλά ωραία λίγοι οι βαθμοί και αναγκαστικά κάποια πήραν κουλουράκι ενώ δε το άξιζαν.
JIM: Ωραίος ο γύρος, νομίζω λίγο καλύτερος από τον προηγούμενο. Και πάλι συνάντησα ευχάριστες εκπλήξεις.
NOV: Σταν Μαγαλοβδομαδιάτικο γύρο δεν είχατε έμπνευση για καλές επιλογές, άντε να πάμε στον επόμενο μηπως βελτιωθεί η κατάσταση. Θα ελεγα ο χειρότερος γύρος μεχρι στιγμής σε ένα παιχνίδι που είχε γενικά πολλές καλές επιλογές
La Batteria - Chimera (DRE) έγραψε:ALI (12): Υπέροχη, νοσταλγική μελωδία, μαγική...
Ωραίο και το βιντεάκι που τη συνόδεψε.
MOJ (12): (link)
το ειχα βαλει στο bwgt παιχνιδι στον 7ο γυρο ακουγοντας το πρωτη φορα τοτε. ελπιζω οποια/οποιος το εβαλε τωρα να παει καλυτερα απο μενα γιατι το κομματι ειναι υπεροχο .
NOV (10): Ωραίο ορχηστρικό κομμάτι
JIM (5): Ταξιδιάρικο instrumental που τράβηξε την προσοχή μου. Ψαγμένη επιλογή θαρρώ.
DRE (#): Οι θύμησες που θύμισες...
Life In Mono - Basic Reality (DIN) έγραψε:ΠΑΛ (12): Μου το χαλάει λίγο το σόλο λίγο πριν το τέλος, αλλά οκ.
JIM (8): Σκοτεινό, μπαλαντοειδές και δραματικό στην αρχή...για να απογειωθεί στο δεύτερο μέρος και να γίνει βαρύ κι ασήκωτο! Εύγε!
ALI (5): Δεν το είχα ξανακούσει, με γοήτεψε, ειδικά η κιθάρα του.
Ξέρω, το αδίκησα. Εντούτοις, αν δεν προηγούνταν άλλα, θα του έδινα το 12ρι μου εύκολα.
DRE (0): Μου άφησε την εντύπωση σχολικής μπάντας.
NOV (0): Στην αρχή είπα όλο και κατι θα του δωσω, αλλά τελικά δεν έμεινε ούτε στον άσσο
Isobel Campbell & Mark Lanegan - Come Undone (NOV) έγραψε:MOJ (10): πολυ ωραιο αν και γνωστο παιρνει το 10αρι ελλείψει ανταγωνισμου .
DRE (2): Θα ταίριαζε σε film noir.
JIM (0): Συμπαθητικό αλλά λιγάκι μονότονο.
NOV (#): Γνωστή επιτυχία...
Ken Hensley - Who Will Sing For You? (SID) έγραψε:ALI (10): Γοητευμένη..Κι αυτή η κιθάρα...
DRE (10): Ken Hensley από τους θρυλικούς Uriah Heep! Θα τιμηθεί.
JIM (10): Από τις κορυφαίες ροκιές του γύρου. Μια χαρά!
DIN (7): Εξαιρετικός στη σύνθεση και στην ερμηνεία.
MOJ (0): θα προτιμουσα κατι σε Uriah Heep να γουσταρουμε .
NOV (0): Λυπάμαι, δεν μου άρεσε του κατά τα άλλα συμπαθέστατου Ken Hensley με ή χωρίς τους Uriah Heep
Jethro Tull - Black Satin Dancer (2002 Remaster) (ΕΛΡ) έγραψε:JIM (6): Δύσκολο κομμάτι, αντισυμβατικό, με ποικιλία μελωδιών και ψήγματα παράνοιας. Από μια μπάντα με ιδιαίτερο ήχο.
NOV (6): Εδώ μετράει η φανέλα, έχουν πολλά καλύτερα που μου αρέσουν σαφώς περισσότερο, αλλά τέλος πάντων Jethro Tull είναι, δεν μπορώ να το αγνοήσω.
DRE (4): Θυμάμαι καλύτερα να έχω ακούσει από Jethro Tull.
Gov't Mule & Marc Ford - 30 Days In The Hole (BAN) έγραψε:DRE (12): Θυμίζει έντονα ροκ παλιάς κοπής, με ψυχή.
MOJ (4): 30 μερες πως αντεξες ρε φιλε ; εγω δεν αντεξα πανω απο 6 λεπτα .
JIM (1): Το σώζουν τα εκπληκτικά solo του. Κατά τ' άλλα, ψιλοπροβλέψιμο και επαναλαμβανόμενο, ειδικά στο ρεφρέν.
ΠΑΛ (1): Τίποτα ιδιαίτερο αλλά ακούγεται σχετικά ευχάριστα.
Two Feet - Love Is A Bitch (ALI) έγραψε:NOV (12): Ωραίο, μυστιριακό
MOJ (2): πολυ hype για το τιποτα . 147Μ views λεει.. ναι αμε .
DRE (0): Ξεχάστηκε ήδη.
JIM (0): Δεν είναι άσχημο αλλά νομίζω ότι έχω ακούσει πολλά σε αυτό το στιλ εντός του διαγωνισμού και μου φαίνεται κάπως κοινότοπο.
Vkgoeswild - Stone (GOB) έγραψε:JIM (7): Φαίνεται καλή παίκτρια και είναι σημαντικό ότι δημιουργεί η ίδια την μουσική της. Παρότι οι μελωδίες που άκουσα δεν ήταν εντελώς πρωτότυπες (π.χ. κάποια σημεία θυμίζουν το Shine on you crazy diamond), το τελικό αποτελεσμα είναι θετικό.
DRE (0): Μισό νανούρισμα, μισό ταινία τρόμου.
MOJ (0): stoned εννοει ε ..
Η γιαγια μου πατησε κατά λαθος την κανναβη που ειχα αφησει στο πατωμα .
Ειναι με το ένα ποδι στον μπαφο .
GOB (#): Περιμενω πανω απο 50 βαθμους,δεν πιστευω να ειστε τιποτα πουτινικοι.
Public Service Broadcasting - London Can Take It (MOJ) έγραψε:JIM (12): Φοβερό groove, εξαιρετική ιδέα, συγκινητικό concept. Με άγγιξε αμέσως, με το πρώτο άκουσμα!
NOV (8): Πολύ ενδιαφέρον μουσικό κομμάτι, ιδιαίτερα σαν στιχουργικό θέμα
DRE (0): Τραγούδι ειδικής κατηγορίας που με αφήνει αδιάφορο.
Magic De Spell - Εμένα Οι Φίλοι Μου Είναι.. (FAT) έγραψε:DIN (10): Η Γώγου έβγαζε την ψυχή της στους στίχους.
NOV (5): Εσένα οι φίλοι σου... ΔΕΝ είναι και δικοί μου
DRE (3): Από τα ελάχιστα παλιά γκρούπ που κρατάνε το ελληνικό ροκ ζωντανό ακόμα λίγο.
JIM (0): Γνωστό και ψιλοβαρετό.
Pulp - Spike Island (DRH) έγραψε:NOV (7): Ωπ! Τι έχουμε εδώ; Νέα κυκλοφορία; Άιντε να τα στηρίξουμε τα παιδιά
DRE (6): Φρέσκια δουλειά από PULP; Καλό είναι αλλά δεν του δίνω πολλές ελπίδες με αυτή τη σύνθεση παικτών.
MOJ (6): το ότι βάζω 6 στην καινούργια μετριότητα του πολτού δείχνει πολλά για τον γύρο ..
DIN (4): Κουρασμένος μου ακούγεται ο Mr. Κόκερ.
JIM (0): Ποτέ δεν μου άρεσαν οι Pulp! Sorry...
ΠΑΛ (0): Ψιλοαδιάφορο.
Santana & Seal - You Are My Kind (POL) έγραψε:DRE (8): Santana και Seal? Ενδιαφέρουσα μίξη.
ALI (3): Κρίμα βέβαια... Θα ήταν αλλιώς, αν δεν είχε να ανταγωνιστεί άλλα κομμάτια αυτού του γύρου.
JIM (0): Δεν έμεινε βαθμός ρε μπρο, σόρρυ.
Clutch - Gone Cold (JIM) έγραψε:MOJ (5): νοτ μπαντ για στονεριά αλλά κάτι του λειπει κι αυτου κι εμενα .
DRE (0): Σκυλοβαρέθηκα.
Saygrace ft. G-Eazy - You Don't Own Me (ΠΑΛ) έγραψε:DIN (8): Αν έλειπαν τα κοψίματα του κυρίου θα ήταν τέλειο cover.
DRE (7): Προτιμώ την version της Joan Jett.
JIM (0): Γνωστό κι ευχάριστο αλλά υπολείπεται πολλών του γύρου αυτού.
MOJ (0): μουσικη για να ακους στο αυτοκινητο γυριζοντας σπιτι μετα απο ζεστή χυλόπιτα που εφαγες στο first dates.
470M views λεει η καγκουρο-ποπ-ραπ διασκευη και 4Μ το original . ρε χιλιες φορες η αυθεντικη εκτελεση απο Lesley Gore .
Circle - Lokki (ΝΥΧ) έγραψε:DRH (7): O Jim Carrey κάνει πως τραγουδάει Nick Cave!!! Θέλω και το βίντεο!!!
GOB (6): Αυτο πρεπει να ακουγεται γαματο αν εχεις παρει lsd
JIM (2): Σκοτάδι, κρύο και σαπίλα σε μια επιβλητική αλλά αχρείαστα μεγάλη σύνθεση που ψιλοBathorίζει.
MOJ (1): ειχα ξεμεινει απο stuff .. sorry ..
DRE (0): Ένας αχταρμάς ήχων που δύσκολα υποφέρεται.
NOV (0): Στην αρχή τρόμαξα μόλις ξεκίνησε, μετά είπα δεν είναι και τόσο κακό και μετά το βαρέθηκα
ΠΑΛ (0): Συγγνώμη εκ των προτέρων αλλά δεν κάθομαι να ακούσω κομμάτια 11 λεπτών.
Iron & Wine - The Devil Never Sleeps (ΜΠΙ) έγραψε:DRE (5): Κάπως ξεχωρίζει ανάμεσα στις αρκετές μετριότητες αυτού του γύρου αν και πολύ σύντομο.
ALI (4): Μου άρεσε η εσάνς κάτι από 50's-60's που αποπνέει, αξίζει πολύ περισσότερο από τον βαθμό που του έβαλα.
JIM (4): Ταχύ, άμεσο και με κάθε άκουσμα μου κόλλαγε περισσότερο. Μέχρι ένα σημείο βέβαια.
Ορέστης Ντάντος & Νατάσσα Μποφίλιου - Χόρεψε (ELE) έγραψε:JIM (3): Κάτω η πατριαρχία! Ένα σύνθημα που πρέπει να ακούγεται!
DRE (0): Καλά κάνεις και επιμένεις να βάζεις αυτά που σ' αρέσουν.
MOJ (0): το ομολογω γουσταρω Μποφιλιου αλλα οχι σε τετοια . θελουμε πονο γνησιο οχι συνθετικη χαρα .
Χ. Αλεξιου - Θα Κλεισω Το Παραθυρο (ΡΙΚ) έγραψε:DRE (1): Όσο σπουδαία και αν είναι η Χαρούλα ποτέ δεν ήταν στις προτιμήσεις μου.
FAT (1): Δυστυχώς ξέμεινα από βαθμούς 🫤
JIM (0): Εντάξει είναι μεγάλη τραγουδίστρια η τύπισσα και το βίντεο συγκινητικό. Αλλά νομίζω το τραγούδι όπως δόθηκε είναι εκτός κλίματος διαγωνισμού.
MOJ (0): -Πως λεγεστε?
-Ντινα Κουη...
-ΠΩΣ ΛΕΓΕΣΤΕ ΛΕΩ....
NOV (0): Χρειαζόταν πολύ προσπάθεια για να επιλεγεί κομμάτι τη Χαρούλας που θα του έβαζα μηδέν
ALI έγραψε:La Batteria - Chimera (12): Υπέροχη, νοσταλγική μελωδία, μαγική...
Ωραίο και το βιντεάκι που τη συνόδεψε.
Ken Hensley - Who Will Sing For You? (10): Γοητευμένη..Κι αυτή η κιθάρα...
Life In Mono - Basic Reality (5): Δεν το είχα ξανακούσει, με γοήτεψε, ειδικά η κιθάρα του.
Ξέρω, το αδίκησα. Εντούτοις, αν δεν προηγούνταν άλλα, θα του έδινα το 12ρι μου εύκολα.
Iron & Wine - The Devil Never Sleeps (4): Μου άρεσε η εσάνς κάτι από 50's-60's που αποπνέει, αξίζει πολύ περισσότερο από τον βαθμό που του έβαλα.
Santana & Seal - You Are My Kind (3): Κρίμα βέβαια... Θα ήταν αλλιώς, αν δεν είχε να ανταγωνιστεί άλλα κομμάτια αυτού του γύρου.
DIN έγραψε:Magic De Spell - Εμένα Οι Φίλοι Μου Είναι.. (10): Η Γώγου έβγαζε την ψυχή της στους στίχους.
Saygrace ft. G-Eazy - You Don't Own Me (8): Αν έλειπαν τα κοψίματα του κυρίου θα ήταν τέλειο cover.
Ken Hensley - Who Will Sing For You? (7): Εξαιρετικός στη σύνθεση και στην ερμηνεία.
Pulp - Spike Island (4): Κουρασμένος μου ακούγεται ο Mr. Κόκερ.
DRE έγραψε:Gov't Mule & Marc Ford - 30 Days In The Hole (12): Θυμίζει έντονα ροκ παλιάς κοπής, με ψυχή.
Ken Hensley - Who Will Sing For You? (10): Ken Hensley από τους θρυλικούς Uriah Heep! Θα τιμηθεί.
Santana & Seal - You Are My Kind (8): Santana και Seal? Ενδιαφέρουσα μίξη.
Saygrace ft. G-Eazy - You Don't Own Me (7): Προτιμώ την version της Joan Jett.
Pulp - Spike Island (6): Φρέσκια δουλειά από PULP; Καλό είναι αλλά δεν του δίνω πολλές ελπίδες με αυτή τη σύνθεση παικτών.
Iron & Wine - The Devil Never Sleeps (5): Κάπως ξεχωρίζει ανάμεσα στις αρκετές μετριότητες αυτού του γύρου αν και πολύ σύντομο.
Jethro Tull - Black Satin Dancer (2002 Remaster) (4): Θυμάμαι καλύτερα να έχω ακούσει από Jethro Tull.
Magic De Spell - Εμένα Οι Φίλοι Μου Είναι.. (3): Από τα ελάχιστα παλιά γκρούπ που κρατάνε το ελληνικό ροκ ζωντανό ακόμα λίγο.
Isobel Campbell & Mark Lanegan - Come Undone (2): Θα ταίριαζε σε film noir.
Χ. Αλεξιου - Θα Κλεισω Το Παραθυρο (1): Όσο σπουδαία και αν είναι η Χαρούλα ποτέ δεν ήταν στις προτιμήσεις μου.
Life In Mono - Basic Reality (0): Μου άφησε την εντύπωση σχολικής μπάντας.
Two Feet - Love Is A Bitch (0): Ξεχάστηκε ήδη.
Vkgoeswild - Stone (0): Μισό νανούρισμα, μισό ταινία τρόμου.
Public Service Broadcasting - London Can Take It (0): Τραγούδι ειδικής κατηγορίας που με αφήνει αδιάφορο.
Clutch - Gone Cold (0): Σκυλοβαρέθηκα.
Circle - Lokki (0): Ένας αχταρμάς ήχων που δύσκολα υποφέρεται.
Ορέστης Ντάντος & Νατάσσα Μποφίλιου - Χόρεψε (0): Καλά κάνεις και επιμένεις να βάζεις αυτά που σ' αρέσουν.
La Batteria - Chimera (#): Οι θύμησες που θύμισες...
DRH έγραψε:Circle - Lokki (7): O Jim Carrey κάνει πως τραγουδάει Nick Cave!!! Θέλω και το βίντεο!!!
FAT έγραψε:Γύρος #7: Πολλά ωραία λίγοι οι βαθμοί και αναγκαστικά κάποια πήραν κουλουράκι ενώ δε το άξιζαν.
Χ. Αλεξιου - Θα Κλεισω Το Παραθυρο (1): Δυστυχώς ξέμεινα από βαθμούς 🫤
GOB έγραψε:Circle - Lokki (6): Αυτο πρεπει να ακουγεται γαματο αν εχεις παρει lsd
Vkgoeswild - Stone (#): Περιμενω πανω απο 50 βαθμους,δεν πιστευω να ειστε τιποτα πουτινικοι.
JIM έγραψε:Γύρος #7: Ωραίος ο γύρος, νομίζω λίγο καλύτερος από τον προηγούμενο. Και πάλι συνάντησα ευχάριστες εκπλήξεις.
Public Service Broadcasting - London Can Take It (12): Φοβερό groove, εξαιρετική ιδέα, συγκινητικό concept. Με άγγιξε αμέσως, με το πρώτο άκουσμα!
Ken Hensley - Who Will Sing For You? (10): Από τις κορυφαίες ροκιές του γύρου. Μια χαρά!
Life In Mono - Basic Reality (8): Σκοτεινό, μπαλαντοειδές και δραματικό στην αρχή...για να απογειωθεί στο δεύτερο μέρος και να γίνει βαρύ κι ασήκωτο! Εύγε!
Vkgoeswild - Stone (7): Φαίνεται καλή παίκτρια και είναι σημαντικό ότι δημιουργεί η ίδια την μουσική της. Παρότι οι μελωδίες που άκουσα δεν ήταν εντελώς πρωτότυπες (π.χ. κάποια σημεία θυμίζουν το Shine on you crazy diamond), το τελικό αποτελεσμα είναι θετικό.
Jethro Tull - Black Satin Dancer (2002 Remaster) (6): Δύσκολο κομμάτι, αντισυμβατικό, με ποικιλία μελωδιών και ψήγματα παράνοιας. Από μια μπάντα με ιδιαίτερο ήχο.
La Batteria - Chimera (5): Ταξιδιάρικο instrumental που τράβηξε την προσοχή μου. Ψαγμένη επιλογή θαρρώ.
Iron & Wine - The Devil Never Sleeps (4): Ταχύ, άμεσο και με κάθε άκουσμα μου κόλλαγε περισσότερο. Μέχρι ένα σημείο βέβαια.
Ορέστης Ντάντος & Νατάσσα Μποφίλιου - Χόρεψε (3): Κάτω η πατριαρχία! Ένα σύνθημα που πρέπει να ακούγεται!
Circle - Lokki (2): Σκοτάδι, κρύο και σαπίλα σε μια επιβλητική αλλά αχρείαστα μεγάλη σύνθεση που ψιλοBathorίζει.
Gov't Mule & Marc Ford - 30 Days In The Hole (1): Το σώζουν τα εκπληκτικά solo του. Κατά τ' άλλα, ψιλοπροβλέψιμο και επαναλαμβανόμενο, ειδικά στο ρεφρέν.
Isobel Campbell & Mark Lanegan - Come Undone (0): Συμπαθητικό αλλά λιγάκι μονότονο.
Two Feet - Love Is A Bitch (0): Δεν είναι άσχημο αλλά νομίζω ότι έχω ακούσει πολλά σε αυτό το στιλ εντός του διαγωνισμού και μου φαίνεται κάπως κοινότοπο.
Magic De Spell - Εμένα Οι Φίλοι Μου Είναι.. (0): Γνωστό και ψιλοβαρετό.
Pulp - Spike Island (0): Ποτέ δεν μου άρεσαν οι Pulp! Sorry...
Santana & Seal - You Are My Kind (0): Δεν έμεινε βαθμός ρε μπρο, σόρρυ.
Saygrace ft. G-Eazy - You Don't Own Me (0): Γνωστό κι ευχάριστο αλλά υπολείπεται πολλών του γύρου αυτού.
Χ. Αλεξιου - Θα Κλεισω Το Παραθυρο (0): Εντάξει είναι μεγάλη τραγουδίστρια η τύπισσα και το βίντεο συγκινητικό. Αλλά νομίζω το τραγούδι όπως δόθηκε είναι εκτός κλίματος διαγωνισμού.
MOJ έγραψε:La Batteria - Chimera (12): (link)
το ειχα βαλει στο bwgt παιχνιδι στον 7ο γυρο ακουγοντας το πρωτη φορα τοτε. ελπιζω οποια/οποιος το εβαλε τωρα να παει καλυτερα απο μενα γιατι το κομματι ειναι υπεροχο .
Isobel Campbell & Mark Lanegan - Come Undone (10): πολυ ωραιο αν και γνωστο παιρνει το 10αρι ελλείψει ανταγωνισμου .
Pulp - Spike Island (6): το ότι βάζω 6 στην καινούργια μετριότητα του πολτού δείχνει πολλά για τον γύρο ..
Clutch - Gone Cold (5): νοτ μπαντ για στονεριά αλλά κάτι του λειπει κι αυτου κι εμενα .
Gov't Mule & Marc Ford - 30 Days In The Hole (4): 30 μερες πως αντεξες ρε φιλε ; εγω δεν αντεξα πανω απο 6 λεπτα .
Two Feet - Love Is A Bitch (2): πολυ hype για το τιποτα . 147Μ views λεει.. ναι αμε .
Circle - Lokki (1): ειχα ξεμεινει απο stuff .. sorry ..
Ken Hensley - Who Will Sing For You? (0): θα προτιμουσα κατι σε Uriah Heep να γουσταρουμε .
Vkgoeswild - Stone (0): stoned εννοει ε ..
Η γιαγια μου πατησε κατά λαθος την κανναβη που ειχα αφησει στο πατωμα .
Ειναι με το ένα ποδι στον μπαφο .
Saygrace ft. G-Eazy - You Don't Own Me (0): μουσικη για να ακους στο αυτοκινητο γυριζοντας σπιτι μετα απο ζεστή χυλόπιτα που εφαγες στο first dates.
470M views λεει η καγκουρο-ποπ-ραπ διασκευη και 4Μ το original . ρε χιλιες φορες η αυθεντικη εκτελεση απο Lesley Gore .
Ορέστης Ντάντος & Νατάσσα Μποφίλιου - Χόρεψε (0): το ομολογω γουσταρω Μποφιλιου αλλα οχι σε τετοια . θελουμε πονο γνησιο οχι συνθετικη χαρα .
Χ. Αλεξιου - Θα Κλεισω Το Παραθυρο (0): -Πως λεγεστε?
-Ντινα Κουη...
-ΠΩΣ ΛΕΓΕΣΤΕ ΛΕΩ....
NOV έγραψε:Γύρος #7: Σταν Μαγαλοβδομαδιάτικο γύρο δεν είχατε έμπνευση για καλές επιλογές, άντε να πάμε στον επόμενο μηπως βελτιωθεί η κατάσταση. Θα ελεγα ο χειρότερος γύρος μεχρι στιγμής σε ένα παιχνίδι που είχε γενικά πολλές καλές επιλογές
Two Feet - Love Is A Bitch (12): Ωραίο, μυστιριακό
La Batteria - Chimera (10): Ωραίο ορχηστρικό κομμάτι
Public Service Broadcasting - London Can Take It (8): Πολύ ενδιαφέρον μουσικό κομμάτι, ιδιαίτερα σαν στιχουργικό θέμα
Pulp - Spike Island (7): Ωπ! Τι έχουμε εδώ; Νέα κυκλοφορία; Άιντε να τα στηρίξουμε τα παιδιά
Jethro Tull - Black Satin Dancer (2002 Remaster) (6): Εδώ μετράει η φανέλα, έχουν πολλά καλύτερα που μου αρέσουν σαφώς περισσότερο, αλλά τέλος πάντων Jethro Tull είναι, δεν μπορώ να το αγνοήσω.
Magic De Spell - Εμένα Οι Φίλοι Μου Είναι.. (5): Εσένα οι φίλοι σου... ΔΕΝ είναι και δικοί μου
Life In Mono - Basic Reality (0): Στην αρχή είπα όλο και κατι θα του δωσω, αλλά τελικά δεν έμεινε ούτε στον άσσο
Ken Hensley - Who Will Sing For You? (0): Λυπάμαι, δεν μου άρεσε του κατά τα άλλα συμπαθέστατου Ken Hensley με ή χωρίς τους Uriah Heep
Circle - Lokki (0): Στην αρχή τρόμαξα μόλις ξεκίνησε, μετά είπα δεν είναι και τόσο κακό και μετά το βαρέθηκα
Χ. Αλεξιου - Θα Κλεισω Το Παραθυρο (0): Χρειαζόταν πολύ προσπάθεια για να επιλεγεί κομμάτι τη Χαρούλας που θα του έβαζα μηδέν
Isobel Campbell & Mark Lanegan - Come Undone (#): Γνωστή επιτυχία...
ΠΑΛ έγραψε:Life In Mono - Basic Reality (12): Μου το χαλάει λίγο το σόλο λίγο πριν το τέλος, αλλά οκ.
Gov't Mule & Marc Ford - 30 Days In The Hole (1): Τίποτα ιδιαίτερο αλλά ακούγεται σχετικά ευχάριστα.
Pulp - Spike Island (0): Ψιλοαδιάφορο.
Circle - Lokki (0): Συγγνώμη εκ των προτέρων αλλά δεν κάθομαι να ακούσω κομμάτια 11 λεπτών.
Κώδικας: Επιλογή όλων
# +/- ∑ Γ01 Γ02 Γ03 Γ04 Γ05 Γ06 Γ07 Γ08 Γ09 Γ10 Γ11 Γ12
1 SID 595 58 79 135 96 77 57 93
2 +1 NOV 578 72 81 99 48 57 128 93
3 -1 ΕΛΡ 570 44 97 70 88 122 70 79
4 BAN 536 73 51 64 91 105 89 63
5 MOJ 524 65 101 98 61 96 49 54
6 +6 DRE 454 69 68 65 38 53 41 120
7 -1 FAT 447 66 54 72 76 59 74 46
8 +1 DIN 444 61 41 49 43 56 96 98
9 -2 ΝΥΧ 419 70 27 46 103 46 94 33
10 -2 POL 405 111 29 43 85 42 52 43
11 -2 ALI 404 42 54 44 87 56 63 58
12 -1 JIM 379 62 91 55 17 46 66 42
13 DRH 355 37 73 53 81 42 26 43
14 ΡΙΚ 328 39 44 47 17 76 80 25
15 +1 GOB 266 78 6 60 25 33 6 58
16 -1 ELE 245 45 36 32 43 37 25 27
17 ΜΠΙ 220 22 72 44 30 x 20 32
18 ΠΑΛ 206 39 40 26 15 41 8 37
19 ΗΜΟ 49 49 x x x x x x
NOV τότε (11 μήνες πριν, 2 βαθμοί):La Batteria - Chimera (DRE) έγραψε: MOJ (12): (link)
NOV τώρα (10 βαθμοί):NOV (2): βρε φίλε... σου έμειναν αφόρτιστες τις μπαταριές, δεν το πήρες είδηση;
NOV (10): Ωραίο ορχηστρικό κομμάτι
Σιγά την καθυστέρηση! Λίγες ώρες ήταν.
Φρόντισε στο μεσοδιάστημα να φορτίσει τις μπαταρίεςmicmic έγραψε: ↑22 Απρ 2025, 20:21NOV τότε (11 μήνες πριν, 2 βαθμοί):La Batteria - Chimera (DRE) έγραψε: MOJ (12): (link)
το ειχα βαλει στο bwgt παιχνιδι στον 7ο γυρο ακουγοντας το πρωτη φορα τοτε. ελπιζω οποια/οποιος το εβαλε τωρα να παει καλυτερα απο μενα γιατι το κομματι ειναι υπεροχο .NOV τώρα (10 βαθμοί):NOV (2): βρε φίλε... σου έμειναν αφόρτιστες τις μπαταριές, δεν το πήρες είδηση;Γουστάρω τη συνέπεια στην βαθμολόγησηNOV (10): Ωραίο ορχηστρικό κομμάτι