Phorum Forumvision #2

Νέες κυκλοφορίες, προτάσεις για νέα ακούσματα, κριτικές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Re: Phorum Forumvision #2

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat » 20 Απρ 2025, 01:49

Εικόνα

Και του χρόνου, με υγεία! :D
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ

Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic » 20 Απρ 2025, 11:03

Λιγότερες από 48 ώρες απομένουν για την υποβολή της βαθμολογίας
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin

Άβαταρ μέλους
micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic » 21 Απρ 2025, 11:04

Λιγότερες από 24 ώρες απομένουν για την υποβολή της βαθμολογίας
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin

Άβαταρ μέλους
NovaLacertae

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NovaLacertae » 21 Απρ 2025, 16:29

Μόνος σου τα λες, μόνος σου τ' ακούς...
Όλοι το έχουν ρίξει στο φαγοπότι :lol:

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 21 Απρ 2025, 21:50

NovaLacertae έγραψε:
21 Απρ 2025, 16:29
Μόνος σου τα λες, μόνος σου τ' ακούς...
Όλοι το έχουν ρίξει στο φαγοπότι :lol:
:smt005::smt005::smt005:

Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Re:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης » 21 Απρ 2025, 21:54

micmic έγραψε:
21 Απρ 2025, 11:04
:102:

Δεν έχει ζητήσει παράταση η νύχτα ?

Γιατί είναι με + το όνομά της ?
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".

Άβαταρ μέλους
micmic

Re: Re:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic » 21 Απρ 2025, 22:26

Μπίστης έγραψε:
21 Απρ 2025, 21:54
micmic έγραψε:

Ναι, αλλά ο καθένας ζητάει για τον εαυτό του. Η ΝΥΧ μπορεί να βαθμολογήσει και πριν τελειώσει ο κανονικός χρόνος, οπότε δεν θα χρησιμοποιήσει καθόλου τον έξτρα χρόνο της. Ή μπορεί να χρησιμοποιήσει μόνο 3 ώρες ή 1 μέρα και μόλις βαθμολογήσει ο γύρος θα τελειώσει αν δεν έχει ζητήσει παράταση κανείς άλλος.

Άβαταρ μέλους
NovaLacertae

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NovaLacertae » 21 Απρ 2025, 22:52

:003:
micmic έγραψε:
21 Απρ 2025, 22:26
Μπίστης έγραψε:
21 Απρ 2025, 21:54
micmic έγραψε:

Ναι, αλλά ο καθένας ζητάει για τον εαυτό του. Η ΝΥΧ μπορεί να βαθμολογήσει και πριν τελειώσει ο κανονικός χρόνος, οπότε δεν θα χρησιμοποιήσει καθόλου τον έξτρα χρόνο της. Ή μπορεί να χρησιμοποιήσει μόνο 3 ώρες ή 1 μέρα και μόλις βαθμολογήσει ο γύρος θα τελειώσει αν δεν έχει ζητήσει παράταση κανείς άλλος.
Έγινε και στον προηγούμενο γύρο που ο ΡΙΚ είχε πατήσει το + αλλα έστειλε βαθμολογία πριν την λήξη του κανονικού χρόνου είχε ξανα-γίνει και στην αρχή του παιχνιδιού - νομίζω από τον ΗΜΟ - χωρίς να χρησιμοποιήσει την παράταση

ΗΜΟ! τι έγινε αυτή η ψυχή; έφτιαξε νέο λογαριασμό ή ακόμα; :giggle::003:

Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα » 22 Απρ 2025, 19:02

χρόνια πολλά σε όλους!

ζητώ συγγνώμη για την καθυστέρηση, δυσκολεύτηκα πάρα πάρα πολύ
αυτή τη φορά! λυπάμαι διότι αδίκησα αρκετά κομμάτια, είχα καιρό να
αισθανθώ πως τα μηδενικά είναι πολλά, εύγε για τις επιλογές!
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους

Άβαταρ μέλους
micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic » 22 Απρ 2025, 19:03

Γύρος #7 - Αποτελέσματα

Κώδικας: Επιλογή όλων

# Τίτλος                                  ∑ ALI BAN DIN DRE DRH ELE FAT GOB JIM MOJ NOV POL SID ΕΛΡ ΗΜΟ ΜΠΙ ΝΥΧ ΠΑΛ ΡΙΚ 
 1 La Batteria - Chimera                 120  12   3   5   #   6   6  10   0   5  12  10   7  10   7   x  12  12   3   0 
 2 Life In Mono - Basic Reality           98   5   5   #   0  10   1  12  12   8   8   0   8   4   0   x  10   0  12   3 
 3 Isobel Campbell & Mark Lanegan - Com…  93   7   7   3   2   8   8   8   1   0  10   #  10   6  10   x   1   4   2   6 
 3 Ken Hensley - Who Will Sing For You?   93  10   8   7  10   2   0   5   5  10   0   0   6   #   6   x   0   7   5  12 
 5 Jethro Tull - Black Satin Dancer (20…  79   2  10  12   4   0   5   6  10   6   7   6   0   0   #   x   4   0   7   0 
 6 Gov't Mule & Marc Ford - 30 Days In …  63   0   #   6  12   0   0   4   3   1   4   1   0   7  12   x   3   8   1   1 
 7 Two Feet - Love Is A Bitch             58   #  12   0   0   0  12   7   0   0   2  12   0   0   0   x   0   0   6   7 
 7 Vkgoeswild - Stone                     58   0   4   0   0   1  10   0   #   7   0   0   0  12   8   x   6  10   0   0 
 9 Public Service Broadcasting - London…  54   6   0   0   0  12   0   0   0  12   #   8   1   2   2   x   2   5   0   4 
10 Magic De Spell - Εμένα Οι Φίλοι Μου …  46   0   0  10   3   0   2   #   0   0   0   5   0   0   4   x   0   2  10  10 
11 Pulp - Spike Island                    43   0   0   4   6   #   3   0   0   0   6   7  12   0   0   x   5   0   0   0 
11 Santana & Seal - You Are My Kind       43   3   1   0   8   4   0   2   8   0   3   2   #   0   0   x   0   0   4   8 
13 Clutch - Gone Cold                     42   8   6   0   0   3   0   0   0   #   5   3   2   1   5   x   8   1   0   0 
14 Saygrace ft. G-Eazy - You Don't Own …  37   0   0   8   7   0   7   3   7   0   0   0   0   0   0   x   0   0   #   5 
15 Circle - Lokki                         33   1   0   0   0   7   0   0   6   2   1   0   0   8   1   x   7   #   0   0 
16 Iron & Wine - The Devil Never Sleeps   32   4   2   0   5   5   0   0   2   4   0   0   4   3   0   x   #   3   0   0 
17 Ορέστης Ντάντος & Νατάσσα Μποφίλιου …  27   0   0   1   0   0   #   0   4   3   0   4   5   0   0   x   0   0   8   2 
18 Χ. Αλεξιου - Θα Κλεισω Το Παραθυρο     25   0   0   2   1   0   4   1   0   0   0   0   3   5   3   x   0   6   0   # 
19 ΗΜΟ - DNS                               0   x   x   x   x   x   x   x   x   x   x   x   x   x   x   #   x   x   x   x 
Σχόλια ανά τραγούδι
SpoilerShow
Γύρος #7 έγραψε:FAT: Πολλά ωραία λίγοι οι βαθμοί και αναγκαστικά κάποια πήραν κουλουράκι ενώ δε το άξιζαν.
JIM: Ωραίος ο γύρος, νομίζω λίγο καλύτερος από τον προηγούμενο. Και πάλι συνάντησα ευχάριστες εκπλήξεις.🐟
NOV: Σταν Μαγαλοβδομαδιάτικο γύρο δεν είχατε έμπνευση για καλές επιλογές, άντε να πάμε στον επόμενο μηπως βελτιωθεί η κατάσταση. Θα ελεγα ο χειρότερος γύρος μεχρι στιγμής σε ένα παιχνίδι που είχε γενικά πολλές καλές επιλογές
La Batteria - Chimera (DRE) έγραψε:ALI (12): Υπέροχη, νοσταλγική μελωδία, μαγική...
Ωραίο και το βιντεάκι που τη συνόδεψε.
MOJ (12): (link)
το ειχα βαλει στο bwgt παιχνιδι στον 7ο γυρο ακουγοντας το πρωτη φορα τοτε. ελπιζω οποια/οποιος το εβαλε τωρα να παει καλυτερα απο μενα γιατι το κομματι ειναι υπεροχο .
NOV (10): Ωραίο ορχηστρικό κομμάτι
JIM (5): Ταξιδιάρικο instrumental που τράβηξε την προσοχή μου. Ψαγμένη επιλογή θαρρώ.
DRE (#): Οι θύμησες που θύμισες...
Life In Mono - Basic Reality (DIN) έγραψε:ΠΑΛ (12): Μου το χαλάει λίγο το σόλο λίγο πριν το τέλος, αλλά οκ.
JIM (8): Σκοτεινό, μπαλαντοειδές και δραματικό στην αρχή...για να απογειωθεί στο δεύτερο μέρος και να γίνει βαρύ κι ασήκωτο! Εύγε!🎸💓
ALI (5): Δεν το είχα ξανακούσει, με γοήτεψε, ειδικά η κιθάρα του.
Ξέρω, το αδίκησα. Εντούτοις, αν δεν προηγούνταν άλλα, θα του έδινα το 12ρι μου εύκολα.
DRE (0): Μου άφησε την εντύπωση σχολικής μπάντας.
NOV (0): Στην αρχή είπα όλο και κατι θα του δωσω, αλλά τελικά δεν έμεινε ούτε στον άσσο
Isobel Campbell & Mark Lanegan - Come Undone (NOV) έγραψε:MOJ (10): πολυ ωραιο αν και γνωστο παιρνει το 10αρι ελλείψει ανταγωνισμου .
DRE (2): Θα ταίριαζε σε film noir.
JIM (0): Συμπαθητικό αλλά λιγάκι μονότονο.😏
NOV (#): Γνωστή επιτυχία...
Ken Hensley - Who Will Sing For You? (SID) έγραψε:ALI (10): Γοητευμένη..:) Κι αυτή η κιθάρα...
DRE (10): Ken Hensley από τους θρυλικούς Uriah Heep! Θα τιμηθεί.
JIM (10): Από τις κορυφαίες ροκιές του γύρου. Μια χαρά!🍻
DIN (7): Εξαιρετικός στη σύνθεση και στην ερμηνεία.
MOJ (0): θα προτιμουσα κατι σε Uriah Heep να γουσταρουμε .
NOV (0): Λυπάμαι, δεν μου άρεσε του κατά τα άλλα συμπαθέστατου Ken Hensley με ή χωρίς τους Uriah Heep
Jethro Tull - Black Satin Dancer (2002 Remaster) (ΕΛΡ) έγραψε:JIM (6): Δύσκολο κομμάτι, αντισυμβατικό, με ποικιλία μελωδιών και ψήγματα παράνοιας. Από μια μπάντα με ιδιαίτερο ήχο.🎼
NOV (6): Εδώ μετράει η φανέλα, έχουν πολλά καλύτερα που μου αρέσουν σαφώς περισσότερο, αλλά τέλος πάντων Jethro Tull είναι, δεν μπορώ να το αγνοήσω.
DRE (4): Θυμάμαι καλύτερα να έχω ακούσει από Jethro Tull.
Gov't Mule & Marc Ford - 30 Days In The Hole (BAN) έγραψε:DRE (12): Θυμίζει έντονα ροκ παλιάς κοπής, με ψυχή.
MOJ (4): 30 μερες πως αντεξες ρε φιλε ; εγω δεν αντεξα πανω απο 6 λεπτα .😜
JIM (1): Το σώζουν τα εκπληκτικά solo του. Κατά τ' άλλα, ψιλοπροβλέψιμο και επαναλαμβανόμενο, ειδικά στο ρεφρέν.🐛
ΠΑΛ (1): Τίποτα ιδιαίτερο αλλά ακούγεται σχετικά ευχάριστα.
Two Feet - Love Is A Bitch (ALI) έγραψε:NOV (12): Ωραίο, μυστιριακό
MOJ (2): πολυ hype για το τιποτα . 147Μ views λεει.. ναι αμε .
DRE (0): Ξεχάστηκε ήδη.
JIM (0): Δεν είναι άσχημο αλλά νομίζω ότι έχω ακούσει πολλά σε αυτό το στιλ εντός του διαγωνισμού και μου φαίνεται κάπως κοινότοπο.
Vkgoeswild - Stone (GOB) έγραψε:JIM (7): Φαίνεται καλή παίκτρια και είναι σημαντικό ότι δημιουργεί η ίδια την μουσική της. Παρότι οι μελωδίες που άκουσα δεν ήταν εντελώς πρωτότυπες (π.χ. κάποια σημεία θυμίζουν το Shine on you crazy diamond), το τελικό αποτελεσμα είναι θετικό.
DRE (0): Μισό νανούρισμα, μισό ταινία τρόμου.
MOJ (0): stoned εννοει ε ..
Η γιαγια μου πατησε κατά λαθος την κανναβη που ειχα αφησει στο πατωμα .
Ειναι με το ένα ποδι στον μπαφο .
GOB (#): Περιμενω πανω απο 50 βαθμους,δεν πιστευω να ειστε τιποτα πουτινικοι.
Public Service Broadcasting - London Can Take It (MOJ) έγραψε:JIM (12): Φοβερό groove, εξαιρετική ιδέα, συγκινητικό concept. Με άγγιξε αμέσως, με το πρώτο άκουσμα!🐣
NOV (8): Πολύ ενδιαφέρον μουσικό κομμάτι, ιδιαίτερα σαν στιχουργικό θέμα
DRE (0): Τραγούδι ειδικής κατηγορίας που με αφήνει αδιάφορο.
Magic De Spell - Εμένα Οι Φίλοι Μου Είναι.. (FAT) έγραψε:DIN (10): Η Γώγου έβγαζε την ψυχή της στους στίχους.
NOV (5): Εσένα οι φίλοι σου... ΔΕΝ είναι και δικοί μου
DRE (3): Από τα ελάχιστα παλιά γκρούπ που κρατάνε το ελληνικό ροκ ζωντανό ακόμα λίγο.
JIM (0): Γνωστό και ψιλοβαρετό.😔
Pulp - Spike Island (DRH) έγραψε:NOV (7): Ωπ! Τι έχουμε εδώ; Νέα κυκλοφορία; Άιντε να τα στηρίξουμε τα παιδιά
DRE (6): Φρέσκια δουλειά από PULP; Καλό είναι αλλά δεν του δίνω πολλές ελπίδες με αυτή τη σύνθεση παικτών.
MOJ (6): το ότι βάζω 6 στην καινούργια μετριότητα του πολτού δείχνει πολλά για τον γύρο ..
DIN (4): Κουρασμένος μου ακούγεται ο Mr. Κόκερ.
JIM (0): Ποτέ δεν μου άρεσαν οι Pulp! Sorry...😥
ΠΑΛ (0): Ψιλοαδιάφορο.
Santana & Seal - You Are My Kind (POL) έγραψε:DRE (8): Santana και Seal? Ενδιαφέρουσα μίξη.
ALI (3): Κρίμα βέβαια... Θα ήταν αλλιώς, αν δεν είχε να ανταγωνιστεί άλλα κομμάτια αυτού του γύρου.
JIM (0): Δεν έμεινε βαθμός ρε μπρο, σόρρυ.😔
Clutch - Gone Cold (JIM) έγραψε:MOJ (5): νοτ μπαντ για στονεριά αλλά κάτι του λειπει κι αυτου κι εμενα .
DRE (0): Σκυλοβαρέθηκα.
Saygrace ft. G-Eazy - You Don't Own Me (ΠΑΛ) έγραψε:DIN (8): Αν έλειπαν τα κοψίματα του κυρίου θα ήταν τέλειο cover.
DRE (7): Προτιμώ την version της Joan Jett.
JIM (0): Γνωστό κι ευχάριστο αλλά υπολείπεται πολλών του γύρου αυτού.
MOJ (0): μουσικη για να ακους στο αυτοκινητο γυριζοντας σπιτι μετα απο ζεστή χυλόπιτα που εφαγες στο first dates.
470M views λεει η καγκουρο-ποπ-ραπ διασκευη και 4Μ το original . ρε χιλιες φορες η αυθεντικη εκτελεση απο Lesley Gore .
Circle - Lokki (ΝΥΧ) έγραψε:DRH (7): O Jim Carrey κάνει πως τραγουδάει Nick Cave!!! Θέλω και το βίντεο!!!
GOB (6): Αυτο πρεπει να ακουγεται γαματο αν εχεις παρει lsd
JIM (2): Σκοτάδι, κρύο και σαπίλα σε μια επιβλητική αλλά αχρείαστα μεγάλη σύνθεση που ψιλοBathorίζει.🐩
MOJ (1): ειχα ξεμεινει απο stuff .. sorry ..
DRE (0): Ένας αχταρμάς ήχων που δύσκολα υποφέρεται.
NOV (0): Στην αρχή τρόμαξα μόλις ξεκίνησε, μετά είπα δεν είναι και τόσο κακό και μετά το βαρέθηκα
ΠΑΛ (0): Συγγνώμη εκ των προτέρων αλλά δεν κάθομαι να ακούσω κομμάτια 11 λεπτών.
Iron & Wine - The Devil Never Sleeps (ΜΠΙ) έγραψε:DRE (5): Κάπως ξεχωρίζει ανάμεσα στις αρκετές μετριότητες αυτού του γύρου αν και πολύ σύντομο.
ALI (4): Μου άρεσε η εσάνς κάτι από 50's-60's που αποπνέει, αξίζει πολύ περισσότερο από τον βαθμό που του έβαλα.
JIM (4): Ταχύ, άμεσο και με κάθε άκουσμα μου κόλλαγε περισσότερο. Μέχρι ένα σημείο βέβαια. 😉
Ορέστης Ντάντος & Νατάσσα Μποφίλιου - Χόρεψε (ELE) έγραψε:JIM (3): Κάτω η πατριαρχία! Ένα σύνθημα που πρέπει να ακούγεται!🍨
DRE (0): Καλά κάνεις και επιμένεις να βάζεις αυτά που σ' αρέσουν.
MOJ (0): το ομολογω γουσταρω Μποφιλιου αλλα οχι σε τετοια . θελουμε πονο γνησιο οχι συνθετικη χαρα .
Χ. Αλεξιου - Θα Κλεισω Το Παραθυρο (ΡΙΚ) έγραψε:DRE (1): Όσο σπουδαία και αν είναι η Χαρούλα ποτέ δεν ήταν στις προτιμήσεις μου.
FAT (1): Δυστυχώς ξέμεινα από βαθμούς 🫤
JIM (0): Εντάξει είναι μεγάλη τραγουδίστρια η τύπισσα και το βίντεο συγκινητικό. Αλλά νομίζω το τραγούδι όπως δόθηκε είναι εκτός κλίματος διαγωνισμού.
MOJ (0): -Πως λεγεστε?
-Ντινα Κουη...
-ΠΩΣ ΛΕΓΕΣΤΕ ΛΕΩ....
NOV (0): Χρειαζόταν πολύ προσπάθεια για να επιλεγεί κομμάτι τη Χαρούλας που θα του έβαζα μηδέν

Σχόλια ανά παίκτη
SpoilerShow
ALI έγραψε:La Batteria - Chimera (12): Υπέροχη, νοσταλγική μελωδία, μαγική...
Ωραίο και το βιντεάκι που τη συνόδεψε.
Ken Hensley - Who Will Sing For You? (10): Γοητευμένη..:) Κι αυτή η κιθάρα...
Life In Mono - Basic Reality (5): Δεν το είχα ξανακούσει, με γοήτεψε, ειδικά η κιθάρα του.
Ξέρω, το αδίκησα. Εντούτοις, αν δεν προηγούνταν άλλα, θα του έδινα το 12ρι μου εύκολα.
Iron & Wine - The Devil Never Sleeps (4): Μου άρεσε η εσάνς κάτι από 50's-60's που αποπνέει, αξίζει πολύ περισσότερο από τον βαθμό που του έβαλα.
Santana & Seal - You Are My Kind (3): Κρίμα βέβαια... Θα ήταν αλλιώς, αν δεν είχε να ανταγωνιστεί άλλα κομμάτια αυτού του γύρου.
DIN έγραψε:Magic De Spell - Εμένα Οι Φίλοι Μου Είναι.. (10): Η Γώγου έβγαζε την ψυχή της στους στίχους.
Saygrace ft. G-Eazy - You Don't Own Me (8): Αν έλειπαν τα κοψίματα του κυρίου θα ήταν τέλειο cover.
Ken Hensley - Who Will Sing For You? (7): Εξαιρετικός στη σύνθεση και στην ερμηνεία.
Pulp - Spike Island (4): Κουρασμένος μου ακούγεται ο Mr. Κόκερ.
DRE έγραψε:Gov't Mule & Marc Ford - 30 Days In The Hole (12): Θυμίζει έντονα ροκ παλιάς κοπής, με ψυχή.
Ken Hensley - Who Will Sing For You? (10): Ken Hensley από τους θρυλικούς Uriah Heep! Θα τιμηθεί.
Santana & Seal - You Are My Kind (8): Santana και Seal? Ενδιαφέρουσα μίξη.
Saygrace ft. G-Eazy - You Don't Own Me (7): Προτιμώ την version της Joan Jett.
Pulp - Spike Island (6): Φρέσκια δουλειά από PULP; Καλό είναι αλλά δεν του δίνω πολλές ελπίδες με αυτή τη σύνθεση παικτών.
Iron & Wine - The Devil Never Sleeps (5): Κάπως ξεχωρίζει ανάμεσα στις αρκετές μετριότητες αυτού του γύρου αν και πολύ σύντομο.
Jethro Tull - Black Satin Dancer (2002 Remaster) (4): Θυμάμαι καλύτερα να έχω ακούσει από Jethro Tull.
Magic De Spell - Εμένα Οι Φίλοι Μου Είναι.. (3): Από τα ελάχιστα παλιά γκρούπ που κρατάνε το ελληνικό ροκ ζωντανό ακόμα λίγο.
Isobel Campbell & Mark Lanegan - Come Undone (2): Θα ταίριαζε σε film noir.
Χ. Αλεξιου - Θα Κλεισω Το Παραθυρο (1): Όσο σπουδαία και αν είναι η Χαρούλα ποτέ δεν ήταν στις προτιμήσεις μου.
Life In Mono - Basic Reality (0): Μου άφησε την εντύπωση σχολικής μπάντας.
Two Feet - Love Is A Bitch (0): Ξεχάστηκε ήδη.
Vkgoeswild - Stone (0): Μισό νανούρισμα, μισό ταινία τρόμου.
Public Service Broadcasting - London Can Take It (0): Τραγούδι ειδικής κατηγορίας που με αφήνει αδιάφορο.
Clutch - Gone Cold (0): Σκυλοβαρέθηκα.
Circle - Lokki (0): Ένας αχταρμάς ήχων που δύσκολα υποφέρεται.
Ορέστης Ντάντος & Νατάσσα Μποφίλιου - Χόρεψε (0): Καλά κάνεις και επιμένεις να βάζεις αυτά που σ' αρέσουν.
La Batteria - Chimera (#): Οι θύμησες που θύμισες...
DRH έγραψε:Circle - Lokki (7): O Jim Carrey κάνει πως τραγουδάει Nick Cave!!! Θέλω και το βίντεο!!!
FAT έγραψε:Γύρος #7: Πολλά ωραία λίγοι οι βαθμοί και αναγκαστικά κάποια πήραν κουλουράκι ενώ δε το άξιζαν.
Χ. Αλεξιου - Θα Κλεισω Το Παραθυρο (1): Δυστυχώς ξέμεινα από βαθμούς 🫤
GOB έγραψε:Circle - Lokki (6): Αυτο πρεπει να ακουγεται γαματο αν εχεις παρει lsd
Vkgoeswild - Stone (#): Περιμενω πανω απο 50 βαθμους,δεν πιστευω να ειστε τιποτα πουτινικοι.
JIM έγραψε:Γύρος #7: Ωραίος ο γύρος, νομίζω λίγο καλύτερος από τον προηγούμενο. Και πάλι συνάντησα ευχάριστες εκπλήξεις.🐟
Public Service Broadcasting - London Can Take It (12): Φοβερό groove, εξαιρετική ιδέα, συγκινητικό concept. Με άγγιξε αμέσως, με το πρώτο άκουσμα!🐣
Ken Hensley - Who Will Sing For You? (10): Από τις κορυφαίες ροκιές του γύρου. Μια χαρά!🍻
Life In Mono - Basic Reality (8): Σκοτεινό, μπαλαντοειδές και δραματικό στην αρχή...για να απογειωθεί στο δεύτερο μέρος και να γίνει βαρύ κι ασήκωτο! Εύγε!🎸💓
Vkgoeswild - Stone (7): Φαίνεται καλή παίκτρια και είναι σημαντικό ότι δημιουργεί η ίδια την μουσική της. Παρότι οι μελωδίες που άκουσα δεν ήταν εντελώς πρωτότυπες (π.χ. κάποια σημεία θυμίζουν το Shine on you crazy diamond), το τελικό αποτελεσμα είναι θετικό.
Jethro Tull - Black Satin Dancer (2002 Remaster) (6): Δύσκολο κομμάτι, αντισυμβατικό, με ποικιλία μελωδιών και ψήγματα παράνοιας. Από μια μπάντα με ιδιαίτερο ήχο.🎼
La Batteria - Chimera (5): Ταξιδιάρικο instrumental που τράβηξε την προσοχή μου. Ψαγμένη επιλογή θαρρώ.
Iron & Wine - The Devil Never Sleeps (4): Ταχύ, άμεσο και με κάθε άκουσμα μου κόλλαγε περισσότερο. Μέχρι ένα σημείο βέβαια. 😉
Ορέστης Ντάντος & Νατάσσα Μποφίλιου - Χόρεψε (3): Κάτω η πατριαρχία! Ένα σύνθημα που πρέπει να ακούγεται!🍨
Circle - Lokki (2): Σκοτάδι, κρύο και σαπίλα σε μια επιβλητική αλλά αχρείαστα μεγάλη σύνθεση που ψιλοBathorίζει.🐩
Gov't Mule & Marc Ford - 30 Days In The Hole (1): Το σώζουν τα εκπληκτικά solo του. Κατά τ' άλλα, ψιλοπροβλέψιμο και επαναλαμβανόμενο, ειδικά στο ρεφρέν.🐛
Isobel Campbell & Mark Lanegan - Come Undone (0): Συμπαθητικό αλλά λιγάκι μονότονο.😏
Two Feet - Love Is A Bitch (0): Δεν είναι άσχημο αλλά νομίζω ότι έχω ακούσει πολλά σε αυτό το στιλ εντός του διαγωνισμού και μου φαίνεται κάπως κοινότοπο.
Magic De Spell - Εμένα Οι Φίλοι Μου Είναι.. (0): Γνωστό και ψιλοβαρετό.😔
Pulp - Spike Island (0): Ποτέ δεν μου άρεσαν οι Pulp! Sorry...😥
Santana & Seal - You Are My Kind (0): Δεν έμεινε βαθμός ρε μπρο, σόρρυ.😔
Saygrace ft. G-Eazy - You Don't Own Me (0): Γνωστό κι ευχάριστο αλλά υπολείπεται πολλών του γύρου αυτού.
Χ. Αλεξιου - Θα Κλεισω Το Παραθυρο (0): Εντάξει είναι μεγάλη τραγουδίστρια η τύπισσα και το βίντεο συγκινητικό. Αλλά νομίζω το τραγούδι όπως δόθηκε είναι εκτός κλίματος διαγωνισμού.
MOJ έγραψε:La Batteria - Chimera (12): (link)
το ειχα βαλει στο bwgt παιχνιδι στον 7ο γυρο ακουγοντας το πρωτη φορα τοτε. ελπιζω οποια/οποιος το εβαλε τωρα να παει καλυτερα απο μενα γιατι το κομματι ειναι υπεροχο .
Isobel Campbell & Mark Lanegan - Come Undone (10): πολυ ωραιο αν και γνωστο παιρνει το 10αρι ελλείψει ανταγωνισμου .
Pulp - Spike Island (6): το ότι βάζω 6 στην καινούργια μετριότητα του πολτού δείχνει πολλά για τον γύρο ..
Clutch - Gone Cold (5): νοτ μπαντ για στονεριά αλλά κάτι του λειπει κι αυτου κι εμενα .
Gov't Mule & Marc Ford - 30 Days In The Hole (4): 30 μερες πως αντεξες ρε φιλε ; εγω δεν αντεξα πανω απο 6 λεπτα .😜
Two Feet - Love Is A Bitch (2): πολυ hype για το τιποτα . 147Μ views λεει.. ναι αμε .
Circle - Lokki (1): ειχα ξεμεινει απο stuff .. sorry ..
Ken Hensley - Who Will Sing For You? (0): θα προτιμουσα κατι σε Uriah Heep να γουσταρουμε .
Vkgoeswild - Stone (0): stoned εννοει ε ..
Η γιαγια μου πατησε κατά λαθος την κανναβη που ειχα αφησει στο πατωμα .
Ειναι με το ένα ποδι στον μπαφο .
Saygrace ft. G-Eazy - You Don't Own Me (0): μουσικη για να ακους στο αυτοκινητο γυριζοντας σπιτι μετα απο ζεστή χυλόπιτα που εφαγες στο first dates.
470M views λεει η καγκουρο-ποπ-ραπ διασκευη και 4Μ το original . ρε χιλιες φορες η αυθεντικη εκτελεση απο Lesley Gore .
Ορέστης Ντάντος & Νατάσσα Μποφίλιου - Χόρεψε (0): το ομολογω γουσταρω Μποφιλιου αλλα οχι σε τετοια . θελουμε πονο γνησιο οχι συνθετικη χαρα .
Χ. Αλεξιου - Θα Κλεισω Το Παραθυρο (0): -Πως λεγεστε?
-Ντινα Κουη...
-ΠΩΣ ΛΕΓΕΣΤΕ ΛΕΩ....
NOV έγραψε:Γύρος #7: Σταν Μαγαλοβδομαδιάτικο γύρο δεν είχατε έμπνευση για καλές επιλογές, άντε να πάμε στον επόμενο μηπως βελτιωθεί η κατάσταση. Θα ελεγα ο χειρότερος γύρος μεχρι στιγμής σε ένα παιχνίδι που είχε γενικά πολλές καλές επιλογές
Two Feet - Love Is A Bitch (12): Ωραίο, μυστιριακό
La Batteria - Chimera (10): Ωραίο ορχηστρικό κομμάτι
Public Service Broadcasting - London Can Take It (8): Πολύ ενδιαφέρον μουσικό κομμάτι, ιδιαίτερα σαν στιχουργικό θέμα
Pulp - Spike Island (7): Ωπ! Τι έχουμε εδώ; Νέα κυκλοφορία; Άιντε να τα στηρίξουμε τα παιδιά
Jethro Tull - Black Satin Dancer (2002 Remaster) (6): Εδώ μετράει η φανέλα, έχουν πολλά καλύτερα που μου αρέσουν σαφώς περισσότερο, αλλά τέλος πάντων Jethro Tull είναι, δεν μπορώ να το αγνοήσω.
Magic De Spell - Εμένα Οι Φίλοι Μου Είναι.. (5): Εσένα οι φίλοι σου... ΔΕΝ είναι και δικοί μου
Life In Mono - Basic Reality (0): Στην αρχή είπα όλο και κατι θα του δωσω, αλλά τελικά δεν έμεινε ούτε στον άσσο
Ken Hensley - Who Will Sing For You? (0): Λυπάμαι, δεν μου άρεσε του κατά τα άλλα συμπαθέστατου Ken Hensley με ή χωρίς τους Uriah Heep
Circle - Lokki (0): Στην αρχή τρόμαξα μόλις ξεκίνησε, μετά είπα δεν είναι και τόσο κακό και μετά το βαρέθηκα
Χ. Αλεξιου - Θα Κλεισω Το Παραθυρο (0): Χρειαζόταν πολύ προσπάθεια για να επιλεγεί κομμάτι τη Χαρούλας που θα του έβαζα μηδέν
Isobel Campbell & Mark Lanegan - Come Undone (#): Γνωστή επιτυχία...
ΠΑΛ έγραψε:Life In Mono - Basic Reality (12): Μου το χαλάει λίγο το σόλο λίγο πριν το τέλος, αλλά οκ.
Gov't Mule & Marc Ford - 30 Days In The Hole (1): Τίποτα ιδιαίτερο αλλά ακούγεται σχετικά ευχάριστα.
Pulp - Spike Island (0): Ψιλοαδιάφορο.
Circle - Lokki (0): Συγγνώμη εκ των προτέρων αλλά δεν κάθομαι να ακούσω κομμάτια 11 λεπτών.
Συγκεντρωτικά αποτελέσματα

Κώδικας: Επιλογή όλων

# +/-       ∑  Γ01 Γ02 Γ03 Γ04 Γ05 Γ06 Γ07 Γ08 Γ09 Γ10 Γ11 Γ12 
 1     SID  595  58  79 135  96  77  57  93                     
 2  +1 NOV  578  72  81  99  48  57 128  93                     
 3  -1 ΕΛΡ  570  44  97  70  88 122  70  79                     
 4     BAN  536  73  51  64  91 105  89  63                     
 5     MOJ  524  65 101  98  61  96  49  54                     
 6  +6 DRE  454  69  68  65  38  53  41 120                     
 7  -1 FAT  447  66  54  72  76  59  74  46                     
 8  +1 DIN  444  61  41  49  43  56  96  98                     
 9  -2 ΝΥΧ  419  70  27  46 103  46  94  33                     
10  -2 POL  405 111  29  43  85  42  52  43                     
11  -2 ALI  404  42  54  44  87  56  63  58                     
12  -1 JIM  379  62  91  55  17  46  66  42                     
13     DRH  355  37  73  53  81  42  26  43                     
14     ΡΙΚ  328  39  44  47  17  76  80  25                     
15  +1 GOB  266  78   6  60  25  33   6  58                     
16  -1 ELE  245  45  36  32  43  37  25  27                     
17     ΜΠΙ  220  22  72  44  30   x  20  32                     
18     ΠΑΛ  206  39  40  26  15  41   8  37                     
19     ΗΜΟ   49  49   x   x   x   x   x   x                     

Άβαταρ μέλους
micmic

Re:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic » 22 Απρ 2025, 20:21

La Batteria - Chimera (DRE) έγραψε: MOJ (12): (link)
NOV τότε (11 μήνες πριν, 2 βαθμοί):
NOV (2): βρε φίλε... σου έμειναν αφόρτιστες τις μπαταριές, δεν το πήρες είδηση;
NOV τώρα (10 βαθμοί):

Γουστάρω τη συνέπεια στην βαθμολόγηση :lol:

Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat » 22 Απρ 2025, 20:28

νύχτα έγραψε:
22 Απρ 2025, 19:02
χρόνια πολλά σε όλους!

ζητώ συγγνώμη για την καθυστέρηση, δυσκολεύτηκα πάρα πάρα πολύ
αυτή τη φορά! λυπάμαι διότι αδίκησα αρκετά κομμάτια, είχα καιρό να
αισθανθώ πως τα μηδενικά είναι πολλά, εύγε για τις επιλογές!
Σιγά την καθυστέρηση! Λίγες ώρες ήταν. :102:
'Αλλωστε το δικαιούσουν (ήταν κι η πρώτη φορά) δεν αργείς συστηματικά.

Χρόνια Πολλά, με υγεία και αγάπη. :smt058
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ

Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat » 22 Απρ 2025, 20:33

dreamkey (το 12ρι μου δικαιώθηκε)

Εύγε!!! :smt023

Εικόνα
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ

Άβαταρ μέλους
NovaLacertae

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NovaLacertae » 22 Απρ 2025, 20:48

micmic έγραψε:
22 Απρ 2025, 20:21
La Batteria - Chimera (DRE) έγραψε: MOJ (12): (link)
NOV τότε (11 μήνες πριν, 2 βαθμοί):
NOV (2): βρε φίλε... σου έμειναν αφόρτιστες τις μπαταριές, δεν το πήρες είδηση;
NOV τώρα (10 βαθμοί):
Γουστάρω τη συνέπεια στην βαθμολόγηση :lol:
Φρόντισε στο μεσοδιάστημα να φορτίσει τις μπαταρίες :003:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος NovaLacertae την 22 Απρ 2025, 21:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
NovaLacertae

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NovaLacertae » 22 Απρ 2025, 20:58

Είδες όμως τι διαφορά σου κάνει στην βαθμολογηση και η διαφορετική σύνθεση των παικτών;

Στο ένα παιχνίδι πήγε κάπου στη μέση της βαθμολογίας και στο άλλο πρώτο και με διαφορά :D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος NovaLacertae την 22 Απρ 2025, 21:04, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μουσική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών