Δηλαδή από Nile δεν σ'αρέσει ένα (1) τραγούδι? Γιατί να τους διαγράψουμε?Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: ↑27 Ιαν 2025, 17:48Οι Nile είναι Μετριότατοιmasterridley έγραψε: ↑11 Ιαν 2025, 14:10Μάλλον έχουμε να κάνουμε με τη διαφορά μεταξύ early & later death metal. Συνάγω ότι δεν είμαι superfan του early...
αλλά και πάλι, λίστα με τα καλύτερα death αλμπουμς χωρίς... Death!!! δεν μπορεί να σταθεί.
Που είναι οι Nile? Οι early Gojira? Οι Bolt Thrower? Από μένα είναι όχι.
Δεν κατάφεραν να βγάλουν έναν ολόκληρο δίσκο της προκοπής
Δεν μπόρεσαν ποτέ να καταλάβουν τι είναι αυτό που κάνει το Ντεθ Γαμάτο, και Ανώτερο από οποιοδήποτε άλλο Μουσικό Είδος της Εποχής του
Οι Τύποι είναι, Βασικά, Τουρίστες στο Ντεθ
Που στο διάολο να τους βάλω?
Δεν τους αξίζει ούτε να θυμάσαι τ' όνομά τους
Οι Bolt Thrower είναι Πολύ Καλοί στο "For Victory" και στον πρώτο "In Battle There Is No Law!"
Αλλά όχι Πάρα-ΠολύΚαλοί, γι αυτό και δεν τους έβαλα στο Poll, δεν είναι η θέση τους για Εκεί
Αρκετά Υπερτιμημενοι στη δουλειά τους στους Ενδιάμεσους Δίσκους
Ψόφιοι σε οτιδήποτε έβγαλαν μετά το "F.V."
Οι Gojira δεν είναι Μέταλ
Δεν καταλαβαίνουν το Μέταλ
Δεν έχουν Ιδέα από το Μέταλ
Είναι Συνολικά Μια "Ειρωνική" ΧίπστεροΜαλακία και Μισή
Αν δεν μπορείς να φτιάξεις Αριστουργήματα
Τα Ειρωνέυεσαι
Τα Κοροϊδεύεις
Χίπστεράδες - Βιολογικά Σκουπίδια σαν τους Gojira
Δούλεψαν για Την Θέση τους Στον Κάδο Των Σκουπιδιών
Και Την Κέρδισαν, Θριαμβευτικά!
Χαχαχα, γελάω μ'αυτό που έγραψες για τους Bolt Thrower, ξέρεις βγάλαν και ένα For Those Once Loyal το οποίο κάθεται στην θέση 500 ένατι 1000 του FV στο rym. Ξέρω, ξέρω appeal to popularity γτπ, αλλά εγώ που τα άκουσα εκ των υστέρων όλα και δεν παίζει νοσταλγία, το FTOL είναι άαανετα το καλύτερο.
Για τους Gojira, ναι ξέχασα να γράψω ότι μιλάω για early Gojira, οι τωρινοί είναι γτπ συμφωνώ
Gojira απ'το μακρινό 1997
Ως και το 2001 ήταν ακόμα μέταλ
...
Γενικώς είσαι φοβερά απόλυτη. Έτσι κάναμε όταν ήμασταν 15 για να δείχνουμε σκληροί ρε συ...
Το χειρότερο είναι ότι κατηγορείς για μετριότητα τους Death κτλ και μου έχεις βάλει... την ΑΠΟΛΥΤΗ μετριότητα Like An Everflowing Stream. Ρε δεν γίνονται αυτά