Maggie Reilly

Νέες κυκλοφορίες, προτάσεις για νέα ακούσματα, κριτικές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Maggie Reilly

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 13 Απρ 2019, 02:01

Πήγα απόψε στον Μύλο να ακούσω Μάγκι Ράιλι. Καλή κοπελίτσα, στα 62 της, έκανε μερικές πολύ γνωστές επιτυχίες με τον Μιχαλάκη τον Όλντφιλντ, όπως την Σκιά στο Φεγγαρόφωτο, τον Οικογενειάρχη, το Στη Γαλλία, Μίλα για τη Ζωή σου, κτλ. Επίσης είχε αρκετά δικά της χιτάκια και γενικά ήταν ωραία τύπισσα.

Έτσι λοιπόν, πλερουά 25+2,5 νέα φράγκα Γερμανίας (ευρώ) και πήγα να την ακούσω. Όμως την άκουσα, πραγματικά. Περίμενα ότι στα 62 της θα είχε χάσει αρκετά η φωνή της, αλλά ήταν μια χαρά. Οι μουσικοί της όμως... δεν έχω ζήσει ποτέ παρόμοιο πράγμα. Ήταν σαν να έπαιζαν πρώτη φορά μαζί. Ψέματα, ήταν σαν να έπαιζαν πρώτη φορά, τελεία. Ήταν τόσο χάλια, που σε κάποια φάση ξεκίνησαν να παίζουν και επειδή ήταν τελείως λάθος, η Μάγκι τούς σταμάτησε και τους είπε να το ξαναπάνε απ' την αρχή. Στα σοβαρά. Τραγικό. Εξαιρετικά τραγικό.

Στα μείον ότι η παράσταση κράτησε 1 ώρα. Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα πολύ παραπάνω, αλλά το ψιλογάμησαν. Οι πόρτες άνοιγαν στην 8:30 το απόγευμα, ξεκίνησαν να παίζουν στις 10:30 το βράδυ και τελείωσαν στις 11:30. Δύο ώρες αναμονή για μια ώρα μουσικής είναι too much.

2 στα 3. Με ψιλοαπογοήτευσε και η συναυλία τον Uriah Heep, νωρίτερα φέτος. Έπαιζαν με full distortion, σε σημείο να μην πολυκαταλαβαίνω σε κάποιες φάσεις τι τραγούδι ακούω, ενώ βρισκόμασταν σε έναν αρκετά μικρό χώρο με πάρα πολύ υψηλή την ένταση, με αποτέλεσμα να κάνει αντήχηση και να ακούγεται θόρυβος. Όμως τουλάχιστον από άποψη απόδοσης ήταν θεοί, αν και 60 χρόνια στο κουρμπέτι (απορώ πώς ζούνε ακόμη).

Ελπίζω το 3, τον Ιούνιο, να μην με απογοητεύσει. Είναι Λορίνα Μακ Κένιτ, από τους αγαπημένους μου καλλιτέχνες. Βασικά την είχα δει πριν λίγα χρόνια στην Μονή Λαζαριστών και ήταν άψογη από κάθε άποψη. 2,5 ώρες ασταμάτητη μουσική, εξαιρετική ποιότητα ήχου, αψεγάδιαστη απόδοση από τους μουσικούς και η φωνή της Λορίνας σαν να είχαν βάλει το CD. Ελπίζω να κρατάει γερά ακόμη και να μην με νταουνιάσει 3 στα 3 για φέτος, ειδάλλως με βλέπω να ξαναπάω σε συναυλία όταν βγει αρχηγός κράτους οπουδήποτε στην Ευρώπη κάποιος με IQ μεγαλύτερο του 70.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Papa John

Re: Maggie Reilly

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John » 13 Απρ 2019, 02:06

Θα περάσει μία βόλτα και από την πόλη μας αλλά έτσι κι αλλιώς δεν είχα σκοπό να πάω να την ακούσω.
Αφού δεν είδες Peter Hammill στην Αθήνα δεν αξίζει να πας σε άλλο λάιβ.
Εκτός και αν σκάσει η reunion band των Pretty Things,εκεί σου συνιστώ να πας.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 13 Απρ 2019, 02:08

Δεν πάω Αθήνα για live. Δεν κάνω τέτοια λάθη. Μόνο αν έρθει ο Μάικ Όλντφιλντ παίζει (βασικά οπουδήποτε στην Ευρώπη θα πήγαινα για τον Όλντφιλντ).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Jolly Roger
Phorum.gr user: Jolly Roger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jolly Roger » 13 Απρ 2019, 02:14

Στη μούσα του Μιχάλη Παλαιοχωραφά πήγαν λίγοι και καλοί. Η μάζα των ποζεράδων πήγε την περασμένη Παρασκευή στους Μαδρουγάδα, και τα χιπστέρια στους Σφαιραγιατοβαλεντίνομου.

the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 13 Απρ 2019, 08:32

Papa John έγραψε:
13 Απρ 2019, 02:06
ήσουν κι εσύ;;;

Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ » 13 Απρ 2019, 08:52

Alert: hipster thread detected

RUN!!!!!!!
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη

Άβαταρ μέλους
NewModelArmy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NewModelArmy » 13 Απρ 2019, 13:56

Θυμαμαι ενα τραγουδι της αρχες 90s που ειχε γινει τεραστια επιτυχια απο μια διαφημιση cookies.

Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα » 13 Απρ 2019, 14:04

Papa John έγραψε:
μετά από αυτή την εμπειρία, μπορώ να πεθάνω ήσυχη
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους

Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P » 15 Απρ 2019, 06:22

Βρε τη Μάγκι... Αυτή από τους Yazoo ήταν μέχρι πρόσφατα αρκετά καφτή, μήπως τη μπέρδεψες;

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 15 Απρ 2019, 14:09

Τι εννοείς «μήπως την μπέρδεψα»;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 15 Απρ 2019, 14:22

Κι εγώ διάβασα Reily Reid και χάρηκα, αλλά τζάμπα. :003:
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 15 Απρ 2019, 14:23

Athina__P έγραψε:
15 Απρ 2019, 06:22

Βρε τη Μάγκι... Αυτή από τους Yazoo ήταν μέχρι πρόσφατα αρκετά καφτή, μήπως τη μπέρδεψες;
Η Άλισον Μογιε είναι τεράστια τραγουδίστρια
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik » 15 Απρ 2019, 14:27

hellegennes έγραψε:
13 Απρ 2019, 02:01
Πήγα απόψε στον Μύλο να ακούσω Μάγκι Ράιλι. Καλή κοπελίτσα, στα 62 της, έκανε μερικές πολύ γνωστές επιτυχίες με τον Μιχαλάκη τον Όλντφιλντ, όπως την Σκιά στο Φεγγαρόφωτο, τον Οικογενειάρχη, το Στη Γαλλία, Μίλα για τη Ζωή σου, κτλ. Επίσης είχε αρκετά δικά της χιτάκια και γενικά ήταν ωραία τύπισσα.

Έτσι λοιπόν, πλερουά 25+2,5 νέα φράγκα Γερμανίας (ευρώ) και πήγα να την ακούσω. Όμως την άκουσα, πραγματικά. Περίμενα ότι στα 62 της θα είχε χάσει αρκετά η φωνή της, αλλά ήταν μια χαρά. Οι μουσικοί της όμως... δεν έχω ζήσει ποτέ παρόμοιο πράγμα. Ήταν σαν να έπαιζαν πρώτη φορά μαζί. Ψέματα, ήταν σαν να έπαιζαν πρώτη φορά, τελεία. Ήταν τόσο χάλια, που σε κάποια φάση ξεκίνησαν να παίζουν και επειδή ήταν τελείως λάθος, η Μάγκι τούς σταμάτησε και τους είπε να το ξαναπάνε απ' την αρχή. Στα σοβαρά. Τραγικό. Εξαιρετικά τραγικό.

Στα μείον ότι η παράσταση κράτησε 1 ώρα. Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα πολύ παραπάνω, αλλά το ψιλογάμησαν. Οι πόρτες άνοιγαν στην 8:30 το απόγευμα, ξεκίνησαν να παίζουν στις 10:30 το βράδυ και τελείωσαν στις 11:30. Δύο ώρες αναμονή για μια ώρα μουσικής είναι too much.

2 στα 3. Με ψιλοαπογοήτευσε και η συναυλία τον Uriah Heep, νωρίτερα φέτος. Έπαιζαν με full distortion, σε σημείο να μην πολυκαταλαβαίνω σε κάποιες φάσεις τι τραγούδι ακούω, ενώ βρισκόμασταν σε έναν αρκετά μικρό χώρο με πάρα πολύ υψηλή την ένταση, με αποτέλεσμα να κάνει αντήχηση και να ακούγεται θόρυβος. Όμως τουλάχιστον από άποψη απόδοσης ήταν θεοί, αν και 60 χρόνια στο κουρμπέτι (απορώ πώς ζούνε ακόμη).

Ελπίζω το 3, τον Ιούνιο, να μην με απογοητεύσει. Είναι Λορίνα Μακ Κένιτ, από τους αγαπημένους μου καλλιτέχνες. Βασικά την είχα δει πριν λίγα χρόνια στην Μονή Λαζαριστών και ήταν άψογη από κάθε άποψη. 2,5 ώρες ασταμάτητη μουσική, εξαιρετική ποιότητα ήχου, αψεγάδιαστη απόδοση από τους μουσικούς και η φωνή της Λορίνας σαν να είχαν βάλει το CD. Ελπίζω να κρατάει γερά ακόμη και να μην με νταουνιάσει 3 στα 3 για φέτος, ειδάλλως με βλέπω να ξαναπάω σε συναυλία όταν βγει αρχηγός κράτους οπουδήποτε στην Ευρώπη κάποιος με IQ μεγαλύτερο του 70.
Ηρθες Λαρισα ρε αχαΐρευτε;

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 15 Απρ 2019, 14:51

Στην Θεσσαλονίκη ήταν η -ας την πούμε- συναυλία.

Edit: οκέι, αντιλήφθηκα μόλις ότι και η Λάρισα έχει μαγαζί που λέγεται Μύλος και μάλιστα ξεκίνησε από εκεί την ελληνική της περιοδεία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John » 16 Απρ 2019, 00:23

the comet the course the tail έγραψε:
13 Απρ 2019, 08:32
Papa John έγραψε:
ήσουν κι εσύ;;;
Δυστυχώς όχι,έστειλα αντιπρόσωπο :003:

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μουσική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών