Καλύτερη Ελληνίδα τραγουδίστρια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
- Φραγμένος_Τελεστής
- Phorum.gr user: Τυπάρας
Καλύτερη Ελληνίδα τραγουδίστρια
Μετά το δημοψήφισμα για τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που έβαλα στα "Αθλητικά", βάζω αυτό (θα ακολουθήσει και άλλο για άντρες τραγουδιστές). Ψηφίζουμε λαμβάνοντας υπόψη φωνητικές ικανότητες και χροιά, όχι το πόσο μας αρέσουν τα τραγούδια της. Μέχρι 2 επιλογές. Δεν βάζω την Κάλλας γιατί νομίζω είναι εκτός συναγωνισμού. Για να δω πόσοι έχουν το δικό μου γούστο 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Φραγμένος_Τελεστής την 29 Απρ 2018, 16:59, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-_-
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Re: Καλύτερη Ελληνίδα τραγουδίστρια
Αλεξίου από τις παλιές
Γιώτα Νέγκα από τις νεότερες
Γιώτα Νέγκα από τις νεότερες
enterprise-psi έγραψε:Το κράτος, θα έπρεπε να ενθαρρύνει το σεξ, μπας και μειωθεί ο ενιαίος συντελεστής κομπλεξικότητας.
- Φραγμένος_Τελεστής
- Phorum.gr user: Τυπάρας
Μαρινέλλα, αλλά έριξα μια ψήφο γιατί θεωρώ μεγάλη τη διαφορά

-_-
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
Τάνια ΤσανακλίδουΨηφίζουμε λαμβάνοντας υπόψη φωνητικές ικανότητες και χροιά, όχι το πόσο μας αρέσουν τα τραγούδια της.
Τζένη Βάνου
(✿ ♥‿♥)
Τι συγκρίνουμε, αν θέλουμε λαϊκό, καλύτερη από τη Μοσχολιού δεν έχει. Αν θες κλασικό ρεμπέτικο, καλύτερη από την Μπέλλου δεν υπάρχει. Πάμε σε άλλες κατηγορίες, ποιός έχει ακούσει καλύτερη από την Νταντωνάκη; Και φτάνουμε ως Μαρία Κάλλας, στην όπερα και το μπελ κάντο, τη Μαρινέλλα στο ελληνικολαϊκοελαφρό, αλλά και πολλές άλλες φωνάρες που άκουσα, π.χ., Χασκίλ, Εσκενάζυ, η Πρωτοψάλτη είχε δυνατή και δουλεμένη φωνή, είχε πάντα το ελληνικό τραγούδι μεγάλες φωνές, και ποικιλία, διαφορετικές. Μπορώ να βάλω πολλές στην ίδια ευθεία αξίας, για διαφορετικό λόγο την κάθε μία.
Ordem e Progresso.
Ανθρωποι του χώρου - που εζησαν τις τραγουδίστριες - ιδίως σαν μπουζουξήδες θεωρούσαν ομόφωνα σχεδόν καλύτερη φωνή τη Γιώτα Λύδια.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Η Βίκυ Μοσχολιού
Η φωνή της και κυρίως το ρεπερτόριο τής δεν αφήνει αμφιβολία
και μετά αρκετές
μακρυά όμως
Η φωνή της και κυρίως το ρεπερτόριο τής δεν αφήνει αμφιβολία
και μετά αρκετές
μακρυά όμως
Τι φωνή. Τι φωνή. Θυμάμαι στα παιδικά χρόνια, να ταξιδεύω με τον πατέρα μου και να ακούει το Χτυπώ, νεκροί, κι ανοίχτε μου, και να έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό. Δεν την είδα λάιβ, αλλά ό,τι άκουσα, φτάνει. Το οποίο τραγούδι είπε τεράστια ο Στράτος πρώτος (ο πραγματικός Στράτος).
Ordem e Progresso.
Έχω δει ζωντανά αρκετές από τις αναφερόμενες (πλην σκύλων)
Κάποιες δυστυχώς σε μεγάλη ηλικία
Η πιο εντυπωσιακή ήταν η Πόλυ Πάνου. Ήταν σχεδόν τζαζ προσέγγιση ο τρόπος που τραγουδούσε. Έβγαινε εκτός χρόνου με μαγικό τρόπο, δεν έκανε καλκάντζες και περιττά. Τρομερή
Εχω δει την Άλκηστι στα νιάτα της. Δύναμη!
Είδα την Μπέλλου σε μεγάλη ηλικία. Πολύ εντυπωσιακή
Είδα όμως τη Βίκυ. Και την άκουσα
Δεν χρειάζομαι τίποτε άλλο
Κάποιες δυστυχώς σε μεγάλη ηλικία
Η πιο εντυπωσιακή ήταν η Πόλυ Πάνου. Ήταν σχεδόν τζαζ προσέγγιση ο τρόπος που τραγουδούσε. Έβγαινε εκτός χρόνου με μαγικό τρόπο, δεν έκανε καλκάντζες και περιττά. Τρομερή
Εχω δει την Άλκηστι στα νιάτα της. Δύναμη!
Είδα την Μπέλλου σε μεγάλη ηλικία. Πολύ εντυπωσιακή
Είδα όμως τη Βίκυ. Και την άκουσα
Δεν χρειάζομαι τίποτε άλλο
Απλό συγκριτικό.Cavaliere έγραψε: ↑29 Απρ 2018, 14:57Τι φωνή. Τι φωνή. Θυμάμαι στα παιδικά χρόνια, να ταξιδεύω με τον πατέρα μου και να ακούει το Χτυπώ, νεκροί, κι ανοίχτε μου, και να έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό. Δεν την είδα λάιβ, αλλά ό,τι άκουσα, φτάνει. Το οποίο τραγούδι είπε τεράστια ο Στράτος πρώτος (ο πραγματικός Στράτος).
Το ''να χα χίλια μάτια '' από την Κυρία Λυδία και καπάκι από Γλυκερία και Πάολα . Το χάος .
*Με την ευκαιρία . Σε λαικοστέκι είναι το νο 1 κομματι να κάνουμε παραγγελιά για την γκόμενα . Καραγουστάρουν .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΠΙΟ ΥΠΕΡΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΗΣ
από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι » 15 Ιουν 2024, 00:36 » σε Μουσική - 17 Απαντήσεις
- 614 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι
16 Ιουν 2024, 07:21
-
-
-
Νέα δημοσίευση [πολλ] Πιο περιζήτητη Ελληνίδα Πεθερά
από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 04 Νοέμ 2023, 23:17 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 1 Απαντήσεις
- 297 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Andromachi
04 Νοέμ 2023, 23:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η Ελληνίδα TikToker που έγινε μοναχή
από Ίακχος » 08 Σεπ 2024, 17:59 » σε Θρησκειολογία - 1 Απαντήσεις
- 178 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia