Α : Clara Peya k Vic Moliner Synopsis....
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Α : Clara Peya k Vic Moliner Synopsis....
.
..
Τύχη Αγαθή βρέθηκα στό Τζαζ φεστιβάλ στό Γκάζι στίς 29 Μαίου τής Αγίας Υπομονής λέει.....!!!!!!!
Μάλλον διάλεξαν τή μέρα γιά τήν Αγία ??? εννοώντας τήν Υπομονή μέχρι νά ξαναπάρουμε τήν Πόλη....
Τό ντουέτο Κλάρα καί Βίκ.... αυτή Πιάνο κ αυτός Μπάσο.... ήταν ότι καλύτερο έχω ακούσει τά τελευταία 20 χρόνια....
Αν βρείτε στό Νέτ τά τρία πρώτα κομμάτια πού έπαιξαν ανεβάστε τα ή ακούστε τα ....
Δυστυχώς τό Τάμπλετ μου δέν σηκώνει βίντεα ...
.
..
Τύχη Αγαθή βρέθηκα στό Τζαζ φεστιβάλ στό Γκάζι στίς 29 Μαίου τής Αγίας Υπομονής λέει.....!!!!!!!
Μάλλον διάλεξαν τή μέρα γιά τήν Αγία ??? εννοώντας τήν Υπομονή μέχρι νά ξαναπάρουμε τήν Πόλη....
Τό ντουέτο Κλάρα καί Βίκ.... αυτή Πιάνο κ αυτός Μπάσο.... ήταν ότι καλύτερο έχω ακούσει τά τελευταία 20 χρόνια....
Αν βρείτε στό Νέτ τά τρία πρώτα κομμάτια πού έπαιξαν ανεβάστε τα ή ακούστε τα ....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Re: Α : Clara Peya k Vic Moliner Synopsis....
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑23 Ιουν 2019, 20:32.
maxresdefault (1).jpg
..
.

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.