τσαι γιασεμιου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
- καβουροδεινοσαυράκι
τσαι γιασεμιου
ξερουμε ποια τραγουδαει το τσαι γιασεμιου εδω στο 13:12
- καβουροδεινοσαυράκι
Re: τσαι γιασεμιου
πρωιμε σε ευχαριστω για το αδολο ενδιαφερον που δειχνεις για μια φορα στις ανησυχιες μου χωρις ειρωνιουλα και τουπε περιεργως (και απο ευγνωμοσύνη θα αποφυγω να απαντησω οτι εχει και τα καλα του να εισαι ραμολιμεντο) αλλα μπερδευτηκα τωρα, η ισιδωρα (που απο οτι ειδα ειναι η γυναικα του ζουγα δεν την πολυηξερα πριν) δεν λεει συμφωνα με την περιγραφη στο απλοουντ του βιδεο το πρωτο τραγουδι; ειναι η ιδια με αυτην που λεω εγω; δεν μου φαινεται ιδια ουτε εμφανιση ουτε φωνη, αν εχω πιει και λεω μλκιες σχωρα με ειλικρινα δεν τρολαρω
Έχεις δίκιο. Η Ισιδώρα τραγουδάει στην αρχή. Αυτή που λέει το τραγούδι στο 13ο λεπτό είναι άλλη.καβουροδεινοσαυράκι έγραψε: ↑31 Ιούλ 2019, 01:26πρωιμε σε ευχαριστω για το αδολο ενδιαφερον που δειχνεις για μια φορα στις ανησυχιες μου χωρις ειρωνιουλα και τουπε περιεργως (και απο ευγνωμοσύνη θα αποφυγω να απαντησω οτι εχει και τα καλα του να εισαι ραμολιμεντο) αλλα μπερδευτηκα τωρα, η ισιδωρα (που απο οτι ειδα ειναι η γυναικα του ζουγα δεν την πολυηξερα πριν) δεν λεει συμφωνα με την περιγραφη στο απλοουντ του βιδεο το πρωτο τραγουδι; ειναι η ιδια με αυτην που λεω εγω; δεν μου φαινεται ιδια ουτε εμφανιση ουτε φωνη, αν εχω πιει και λεω μλκιες σχωρα με ειλικρινα δεν τρολαρω
Ώπα!
Εμένα είπες ραμολιμεντο ρε τυπε;
- καβουροδεινοσαυράκι
Beria έγραψε: ↑31 Ιούλ 2019, 02:07Έχεις δίκιο. Η Ισιδώρα τραγουδάει στην αρχή. Αυτή που λέει το τραγούδι στο 13ο λεπτό είναι άλλη.καβουροδεινοσαυράκι έγραψε: ↑31 Ιούλ 2019, 01:26πρωιμε σε ευχαριστω για το αδολο ενδιαφερον που δειχνεις για μια φορα στις ανησυχιες μου χωρις ειρωνιουλα και τουπε περιεργως (και απο ευγνωμοσύνη θα αποφυγω να απαντησω οτι εχει και τα καλα του να εισαι ραμολιμεντο) αλλα μπερδευτηκα τωρα, η ισιδωρα (που απο οτι ειδα ειναι η γυναικα του ζουγα δεν την πολυηξερα πριν) δεν λεει συμφωνα με την περιγραφη στο απλοουντ του βιδεο το πρωτο τραγουδι; ειναι η ιδια με αυτην που λεω εγω; δεν μου φαινεται ιδια ουτε εμφανιση ουτε φωνη, αν εχω πιει και λεω μλκιες σχωρα με ειλικρινα δεν τρολαρω
Ώπα!
Εμένα είπες ραμολιμεντο ρε τυπε;

μεστός εμπειριών εννοούσα
θες να γίνουμε φίλοι;

- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Αγγελική Μπαζιγου

στο τέλος της εκπομπής όταν πέφτουν οι τίτλοι λέει τα ονοματα αυτών που τραγούδησαν.(51:18)
(✿ ♥‿♥)
- καβουροδεινοσαυράκι
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑31 Ιούλ 2019, 02:25Αγγελική Μπαζιγου
στο τέλος της εκπομπής όταν πέφτουν οι τίτλοι λέει τα ονοματα αυτών που τραγούδησαν.(51:18)
τυπισσα σου ειμαι αγνωμων....
πρόλαβα να ερωτευτω και να κολλησω προτου πεσουνε οι τιτλοι τελους

η οξυζενε ριζα με απογοητευσε λιγο
αλλα περαν οτι ειναι φωναρα

και γεμάτη νοσταλγικό νάζι

καποια μου θυμιζει

περαν των αντιπαθητικων ανοιχτων ρουθουνιων

ενας συνδυασμος ελενης λιασκας (no αυγο joke) με p!nk?
tespa
να περνατε ολοι καλα, παω να χαθω στο νεο κυμα μου