Άσιμος

Νέες κυκλοφορίες, προτάσεις για νέα ακούσματα, κριτικές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Άσιμος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών » 12 Νοέμ 2019, 15:26

Για πείτε απόψεις. Τον άκουγα το σβκ, ιδιάζουσα περίπτωση μουσικού.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε:
30 Μάιος 2024, 00:31
Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Re: Άσιμος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 12 Νοέμ 2019, 15:28

μεγάλος, πολύ μεγάλος
πολλοί τον γνώρισαν, ελάχιστοι τον κατανόησαν
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας » 12 Νοέμ 2019, 17:56

Γενικά ήταν λίγο περίεργος τύπος αλλά έγραψε υπέροχα τραγούδια.
Παραθέτω ένα απόσπασμα μιας συνέντευξης από από την ώρα που άρχισε να κατρακυλάει. Δεν ξέρω τι μπορεί να βγάλετε από αυτό. Παρόλο που δεν αναφέρει τίποτα στο άρθρο είχα μάθει ότι είχε μια πολύ μεγάλη ερωτική απογοήτευση που του κόστισε τα πάντα.
Η Σωτηρία Λεονάρδου, στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» για τους «Αγίους των Εξαρχείων», τον Νικόλα Άσιμο, την Κατερίνα Γώγου και τον Παύλο Σιδηρόπουλο, περιγράφει τον πρώτο ως μισογύνη. «Παρόλο που όλες τις γυναίκες τις έλεγε κότες, εμένα με προβίβασε σε μωρό παρθένα», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά. Ένα βράδυ Σαββάτου, στις 7 Ιουνίου 1987, στο διαμέρισμα της Ζαΐμη 56, έγινε ένα σκηνικό που οδήγησε στη σύλληψη και στην προφυλάκισή του, με πρωταγωνίστρια μια γυναίκα. Επίσης, του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βιασμό κατ' εξακολούθηση και παράνομη κατακράτηση.
https://www.newsbeast.gr/weekend/arthro ... ola-asimoy
the end

parafrwn
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από parafrwn » 12 Νοέμ 2019, 18:01

Ας μιλήσει ο ίδιος για τον εαυτό του

Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.

Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης » 12 Νοέμ 2019, 18:07

Άκουσα πολύ χωρίς να είμαι φαν,αλλά και ούτε να τον απαξιώνω. Ταλέντο ιδιαίτερο δεν, ως άνθρωπος τώρα είχε θέματα χονδρά,για αυτό δεν μπορεί να κριθεί αυστηρά το έργο του, πάντως υπάρχει και χιούμορ + μια τρυφερότητα, μαζί με όλα τα αρνητικά. Το βιβλίο μόνο με τους Κροκάνθρώπους που διάβασα, ήταν παραλήρημα. Αν βίασε την κοπελα ή όχι δεν ξέρω,αλλά γάτες όντως σκότωνε και δεν τον πλησίαζε άνθρωπος όσο ζούσε, λόγο των θεμάτων του.
Έχει και πολύ ομορφα τραγούδια.

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 12 Νοέμ 2019, 18:10

Δεν μου αρέσει. Οι στίχοι του ευκολίες, ο εγωκεντρισμός του και μια διαρκής οργισμένη ηρωική αντιηρωικότητα, κι ως άνθρωπος ήταν απλά επικίνδυνος, βαριά άρρωστος. Παλιά τον άκουγα. Τώρα δεν έχει να μου πει τίποτα. Γενικώς όλη αυτή η εξαρχειώτικη σχολή των " καταραμένων " δεν είναι πια τίποτα, ήταν πολύ επιφανειακή τέχνη. Εξαίρεση η Γώγου, που "είπε" διαχρονικά πράματα.
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
lyna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lyna » 12 Νοέμ 2019, 18:13

Cavaliere έγραψε:
12 Νοέμ 2019, 18:10
Δεν μου αρέσει. Οι στίχοι του ευκολίες, ο εγωκεντρισμός του και μια διαρκής οργισμένη ηρωική αντιηρωικότητα, κι ως άνθρωπος ήταν απλά επικίνδυνος, βαριά άρρωστος. Παλιά τον άκουγα. Τώρα δεν έχει να μου πει τίποτα. Γενικώς όλη αυτή η εξαρχειώτικη σχολή των " καταραμένων " δεν είναι πια τίποτα, ήταν πολύ επιφανειακή τέχνη. Εξαίρεση η Γώγου, που "είπε" διαχρονικά πράματα.
Θα συμφωνήσω
Δεν γνώρισα κάτι μόνο μέσα από ότι άφησαν πίσω. Τον Άσιμο δεν τον ήξερα καν αν είχε θέματα δεν με επηρέασε δλδ αυτό στην κρίση μου , απλά δεν μου έκανε κ Κούκου .
Γώγου εξαίρεση .
~~¥~~

Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero » 12 Νοέμ 2019, 18:14

Τον άκουγα μετα μανίας για ένα διάστημα στο λύκειο και διάβασα πολλά για τη βιογραφία του. Αριστέριζα τότες και κατα κάποιο τρόπο με βοήθησε πολύ να ξεκόψω :)

τον ξαναέβαλα προχθές που πέθανε η Σωτηρία Λεωνάρδου μετά απο καιρό και μπορώ να πω ότι με αρέσει ακόμα. Μουσικά είναι ήδη niche αλλά δεν είχε το πολιτικό κοινό θα ήταν ακόμα πιο άγνωστος γιατί πλησιάζει το avant garde και όχι μόνο στιχουργικά. Εδώ μελοποίησε Σκαρίμπα ο Θεούλης

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 12 Νοέμ 2019, 18:14

Όσο ζούσε δεν τον άντεχε κανείς. Ψάξτε να δείτε τι έγινε -και τι κράξιμο έφαγε- στη συναυλία του Γκάλαχερ
Όταν πέθανε θυμήθηκαν πόσο σπουδαίος ήταν όλοι

Μέχρι να σπάσει είχε πλάκα. Μετά ήταν επικίνδυνος ·και για τον εαυτό του και για τους άλλους
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 12 Νοέμ 2019, 18:15

ελλην λουλουδιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero » 12 Νοέμ 2019, 18:17

Beria έγραψε:
12 Νοέμ 2019, 18:14
Όσο ζούσε δεν τον άντεχε κανείς. Ψάξτε να δείτε τι έγινε -και τι κράξιμο έφαγε- στη συναυλία του Γκάλαχερ
Οχι απολύτως. Έχω δει συνεντεύξεις Ζουγανέλη, Μπουλά κλπ πολύ αφού είχε πεθάνει και λέγανε στεγνά ότι τα είχε χαμένα και δεν ξέρανε πως να τον αντιμετωπίσουν. Πάντως δεν είναι καλό να τον απορρίψουμε με την ταμπέλα του τρελού γιατί δεν ήταν πάντα έτσι. Σταδιακά ξέφυγε και μετά το ψυχιατρείο συνήλθε κιόλας. Αυτοκτόνησε γιατί μετάνιωσε κιόλας για την όλη συμπεριφορά του

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 12 Νοέμ 2019, 18:20

Nero έγραψε:
12 Νοέμ 2019, 18:17
Beria έγραψε:
Οχι απολύτως. Έχω δει συνεντεύξεις Ζουγανέλη, Μπουλά κλπ πολύ αφού είχε πεθάνει και λέγανε στεγνά ότι τα είχε χαμένα και δεν ξέρανε πως να τον αντιμετωπίσουν. Πάντως δεν είναι καλό να τον απορρίψουμε με την ταμπέλα του τρελού γιατί δεν ήταν πάντα έτσι. Σταδιακά ξέφυγε και μετά το ψυχιατρείο συνήλθε κιόλας. Αυτοκτόνησε γιατί μετάνιωσε κιόλας για την όλη συμπεριφορά του
Όταν τον είχαν κλείσει στο ψυχιατρείο ήταν έτοιμοι να του κάνουν λοβοτομή.
Τον γλύτωσαν την τελευταία στιγμή ο Σαββόπουλος με την Γώγου
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ » 12 Νοέμ 2019, 18:21

.
Τό σπίτι του στό 55 τής Καλλιδρομίου είχε γίνει ενα τέλειο μικρό καφέ τό 95-6

αλλα εκλεισε τό 99 -00 αν θυμάμαι καλά.... . :e040:

Τό επόμενο πρωί τού θανάτου του είχα εντολή νά πάω στόν κολλητό του τόν Αρβανίτη πού εχει

ακόμα τό μπαράκι του 100 μέτρα πιό κάτω στή Kαλλιδρομίου γιά νά πάρω ότι κασσέτες είχε αφήσει

ο Νικόλας..... . :e040:

Καί έφυγε οταν ήταν στή καλύτερη οικονομική του κατάσταση....

Η πρακτική του....νά γράφει σέ ταμπέλες τή γνώμη του....μέ στοιχειώνει....καί μέ μικραίνει..... . :e040:

Τά τραγούδια του άπαιχτα.....μέ κάθε οπτική καί ερμηνεία.....

Στήν υπογραφή μου η τελευταία εκφραση είναι δική του.....

Καί γνήσιος.....μπροστά στόν κάθε πλαστικό χλιμίτζουρα.....

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας » 12 Νοέμ 2019, 18:21

Nero έγραψε:
Beria έγραψε:
Ακριβώς αυτό, από ένα σημείο και μετά ξέφυγε το έγραψα και παραπάνω.
the end

parafrwn
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από parafrwn » 12 Νοέμ 2019, 18:22

Beria έγραψε:
12 Νοέμ 2019, 18:20
Nero έγραψε:
Beria έγραψε:
Όταν τον είχαν κλείσει στο ψυχιατρείο ήταν έτοιμοι να του κάνουν λοβοτομή.
Τον γλύτωσαν την τελευταία στιγμή ο Σαββόπουλος με την Γώγου
Ομορφιές :-?
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μουσική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών