Τα 100 διασημότερα κομμάτια κλασσικής μουσικής
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Τα 100 διασημότερα κομμάτια κλασσικής μουσικής
Ο Μπαχ, ακόμη και ντεφορμέ ειναι δυο κλάσεις ανώτερος απ όλους.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Re: Τα 100 διασημότερα κομμάτια κλασσικής μουσικής
τρολάρει ξεκάθαρα ο τύπος. Και από "δύσκολα" έργα δεν έβαλε τίποτα. Μάλλον λέγοντας famous εννοεί αγαπητά ή δημοφιλή τέλος πάντων.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Δεν ξέρω από κλασσική μουσική. Αλλά η μουσική του Μπαχ είναι η μοναδική που με συγκινει εξίσου με το "Μπιμπελο μου" του Μελά. Όλα τα άλλα μου ακούγονται σαν παιδιαρισματα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Μεγάλη συζήτηση. Αυτό "Δεν ξέρω από κλασσική μουσική" δεν κολλάει πάντως με αυτό "Ο Μπαχ, ακόμη και ντεφορμέ ειναι δυο κλάσεις ανώτερος απ όλους."
Ο Μπαχ είναι από τους σπουδαιότερους αλλά το όλους πάει πολύ. Από κει και πέρα αυτό που αρέσει στον καθένα έχει να κάνει λιγότερο με την ποιότητα και περισσότερο με άλλα πράγματα (συνήθεια, προσλαμβάνουσες κλπ).
Ο Μπαχ είναι από τους σπουδαιότερους αλλά το όλους πάει πολύ. Από κει και πέρα αυτό που αρέσει στον καθένα έχει να κάνει λιγότερο με την ποιότητα και περισσότερο με άλλα πράγματα (συνήθεια, προσλαμβάνουσες κλπ).
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
μα αυτό σημαίνει famous, δημοφιλή, γνωστά στο ευρύ κοινό
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- hellegennes
Εμμ... τα πιο γνωστά. Τι να εννοεί με την λέξη famous; Τι εννοείς όταν λες δύσκολα; Λιγότερο εύπεπτα και πιασάρικα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Φημισμένα ήταν η πρώτη λέξη που μου ήρθε στο μυαλό που έχει και μια παράμετρο αξιολόγησης/ιεράρχησης γιαυτό κλότσησα. Γράψτε λάθος.
- hellegennes
Σκέφτεσαι την λέξη περίφημος, που είναι μεν συνώνυμη του φημισμένος, αλλά όχι ταυτόσημη. Στα αγγλικά είναι renowned.ST48410 έγραψε: ↑14 Δεκ 2019, 01:29Φημισμένα ήταν η πρώτη λέξη που μου ήρθε στο μυαλό που έχει και μια παράμετρο αξιολόγησης/ιεράρχησης γιαυτό κλότσησα. Γράψτε λάθος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ναι, κάτι τέτοιο. Δηλαδή θεώρησα ότι σταχυολόγησε αυτά που θεωρούσε κατά κάποιο τρόπο καλύτερα ή έστω αυτά που νομίζει ότι το κοινό θεωρεί ως τέτοια. Διαβάζοντας πιο προσεκτικά στο youtube δεν πρόκειται περί αυτού.hellegennes έγραψε: ↑14 Δεκ 2019, 01:52Σκέφτεσαι την λέξη περίφημος, που είναι μεν συνώνυμη του φημισμένος, αλλά όχι ταυτόσημη. Στα αγγλικά είναι renowned.
Some of the most popular classical-genre (not only classical period) music pieces.
Sorry for the lack of Chopin (only one piece composed by him), there will be more Chopin in the next list.
Μετά είδα και το νούμερο 68 και μερικά άλλα και κατάλαβα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τα σπασμένα μας κομμάτια της καρδιάς
από Λόρδος Ταντρίδης » 06 Μαρ 2024, 10:47 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 94 Απαντήσεις
- 5061 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λόρδος Ταντρίδης
28 Ιουν 2024, 19:10
-
-
-
Νέα δημοσίευση πήρα το Halo h30g με τα τρία κομμάτια
από foscilis » 06 Οκτ 2023, 15:36 » σε Τεχνολογία - 12 Απαντήσεις
- 1066 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nostalgia