Δεν μπορώ να βρω το τραγούδι - βοηθήστε
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
- Cecily Anne
Δεν μπορώ να βρω το τραγούδι - βοηθήστε
Για να μην ψάχνουμε ατέλειωτα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Re: Δεν μπορώ να βρω το τραγούδι - βοηθήστε
Δεν μπορω να βρω το BBCode που βαζεις videos/youtube - βοηθηστε
-
Το φλασ είναι ΚΛΕΙΣΤΟtalaipwros έγραψε: ↑31 Μαρ 2018, 00:58Δεν μπορω να βρω το BBCode που βαζεις videos/youtube - βοηθηστε
βασικά ούτε να το γράψεις δεν μπορείς
Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ορισμένους BBCodes: [χχχχ].
- Φραγμένος_Τελεστής
- Phorum.gr user: Τυπάρας
Κοιμόμουν σε ένα αμάξι ενώ ταξιδεύαμε ξημερώματα, και σε κάποια φάση, ενώ βρισκόμουν σε μια κατάσταση μεταξύ ύπνου και ξύπνιου, άκουσα να παίζει στο ραδιόφωνο ένα περίεργο τραγούδι που ήταν σαν νανούρισμα. Στην κατάσταση που ήμουν, το μόνο που νομίζω πως συγκράτησα είναι ο στίχος "σαν βγαίνει ο αυγερινός" ή κάτι τέτοιο, και το ότι τραγουδούσε γυναίκα, σχετικά υψίφωνη (κάτι σαν Αρβανιτάκη). Δεν μπορώ να πω πως μου άρεσε, αλλά μου έκανε εντύπωση και θα ήθελα να το βρω.
-_-
Καλημέρα ΤελεστήΦραγμένος_Τελεστής έγραψε: ↑03 Απρ 2018, 01:06Κοιμόμουν σε ένα αμάξι ενώ ταξιδεύαμε ξημερώματα, και σε κάποια φάση, ενώ βρισκόμουν σε μια κατάσταση μεταξύ ύπνου και ξύπνιου, άκουσα να παίζει στο ραδιόφωνο ένα περίεργο τραγούδι που ήταν σαν νανούρισμα. Στην κατάσταση που ήμουν, το μόνο που νομίζω πως συγκράτησα είναι ο στίχος "σαν βγαίνει ο αυγερινός" ή κάτι τέτοιο, και το ότι τραγουδούσε γυναίκα, σχετικά υψίφωνη (κάτι σαν Αρβανιτάκη). Δεν μπορώ να πω πως μου άρεσε, αλλά μου έκανε εντύπωση και θα ήθελα να το βρω.
μήπως εννοείς αυτό του Ξαρχάκου;
c/
- Φραγμένος_Τελεστής
- Phorum.gr user: Τυπάρας
Καλησπέρα Chris,chris έγραψε: ↑04 Απρ 2018, 12:30Καλημέρα ΤελεστήΦραγμένος_Τελεστής έγραψε: ↑03 Απρ 2018, 01:06Κοιμόμουν σε ένα αμάξι ενώ ταξιδεύαμε ξημερώματα, και σε κάποια φάση, ενώ βρισκόμουν σε μια κατάσταση μεταξύ ύπνου και ξύπνιου, άκουσα να παίζει στο ραδιόφωνο ένα περίεργο τραγούδι που ήταν σαν νανούρισμα. Στην κατάσταση που ήμουν, το μόνο που νομίζω πως συγκράτησα είναι ο στίχος "σαν βγαίνει ο αυγερινός" ή κάτι τέτοιο, και το ότι τραγουδούσε γυναίκα, σχετικά υψίφωνη (κάτι σαν Αρβανιτάκη). Δεν μπορώ να πω πως μου άρεσε, αλλά μου έκανε εντύπωση και θα ήθελα να το βρω.
Είναι πολύ πιθανό γιατί ο στίχος sounds πολύ familiar, αλλά ίσως μια άλλη εκδοχή γιατί θα έπαιρνα όρκο πως είχε αρκετά αργό ρυθμό (αυτό που έβαλες εδώ χορεύεται κιόλας).
Ευχαριστώ
-_-
Καλούμε τον Ελίχρυσο, ψυχή του παλαιού νήματος.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Cecily Anne
Kάτσε να το βάλω στο νήμα του άμπερ αλερτ ρε συ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Έτσι όπως το έγραψες αυτό μου ήρθε στο μυαλό.Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: ↑04 Απρ 2018, 15:57Καλησπέρα Chris,chris έγραψε: ↑04 Απρ 2018, 12:30Καλημέρα ΤελεστήΦραγμένος_Τελεστής έγραψε: ↑03 Απρ 2018, 01:06Κοιμόμουν σε ένα αμάξι ενώ ταξιδεύαμε ξημερώματα, και σε κάποια φάση, ενώ βρισκόμουν σε μια κατάσταση μεταξύ ύπνου και ξύπνιου, άκουσα να παίζει στο ραδιόφωνο ένα περίεργο τραγούδι που ήταν σαν νανούρισμα. Στην κατάσταση που ήμουν, το μόνο που νομίζω πως συγκράτησα είναι ο στίχος "σαν βγαίνει ο αυγερινός" ή κάτι τέτοιο, και το ότι τραγουδούσε γυναίκα, σχετικά υψίφωνη (κάτι σαν Αρβανιτάκη). Δεν μπορώ να πω πως μου άρεσε, αλλά μου έκανε εντύπωση και θα ήθελα να το βρω.
Είναι πολύ πιθανό γιατί ο στίχος sounds πολύ familiar, αλλά ίσως μια άλλη εκδοχή γιατί θα έπαιρνα όρκο πως είχε αρκετά αργό ρυθμό (αυτό που έβαλες εδώ χορεύεται κιόλας).
Ευχαριστώ
Σίγουρα έχει και άλλες διασκευές και ερμηνευτές, αν όμως είναι αυτό, μπαίνεις youtube και τις βρίσκεις. Έβαλα μια σχετικά νέα ελπίζοντας να σε πετύχω αλλά φεύ... :-)
c/
κομματαρα και το σκιζει η κυρία, ποιο ειναι? Εινα και ηθοποιος ε?
ξερει κανεις? αν οχι, ξερει κανεις τη γλωσσα να γκουγκλαρει?
ξερει κανεις? αν οχι, ξερει κανεις τη γλωσσα να γκουγκλαρει?
Darude - Sandstorm
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
- Phorum.gr user: Jolly Roger
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Δε μπορώ να μπω από pc
από Lugozzi » 03 Δεκ 2024, 09:35 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 11 Απαντήσεις
- 520 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μπίστης
03 Δεκ 2024, 16:13
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 72 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
05 Φεβ 2025, 15:43
-