Ελληνικό χριστιανικό trap..... δεν είναι κακό αυτό το trap

Νέες κυκλοφορίες, προτάσεις για νέα ακούσματα, κριτικές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Ελληνικό χριστιανικό trap..... δεν είναι κακό αυτό το trap

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 18 Δεκ 2024, 19:58

Εικόνα
https://www.lifo.gr/culture/music/bless ... aniko-trap

Ο Χριστός έδειξε με το παράδειγμά του την ανιδιοτελή αγάπη, χωρίς όρια, χωρίς τους όρους που βάζουμε εμείς όλη την ώρα, “σ’ αγαπάω επειδή μου δίνεις κάτι”. Ως έφηβος ήθελα να γνωρίσω κι άλλα πράγματα, κι οι γονείς μου ποτέ δεν μου έλεγαν να μην κάνω κάτι, αν δεν μου εξηγούσαν το γιατί. Το έκαναν από αγάπη, αλλά έκαναν και λάθη, προφανώς, πολλά.

Bless God bless God λέω κάθε μέρα
Πες μου τι θα έκανα άμα δεν είχα Eσένα
Πες μου που θα έφτανα
άμα ζούσα μες στο ψέμα
Τώρα τρέχω για να φτάσω μέχρι το τέρμα
Είμαι άλλου μες στο coupe
Κάνω big moves
Ειμαι true, μες στο νου
Έχω new rules
Δώσε πάλι λίγο beat
Κάνω click clack
Δεν το παίζω καν
Κι όμως είναι hit, man

Αν ανοίξεις τυχαία στη μέση την Αγία Γραφή, το πιο πιθανό είναι να πέσεις στους Ψαλμούς του Δαβίδ του Ψαλμωδού, ο οποίος απλά έγραφε για αυτά που πέρναγε εκείνη την περίοδο, για τον πόνο του, το παράπονό του και τη χαρά του. Ο χαρακτηρισμός που έχει μείνει για αυτόν τον άνθρωπο είναι “ο άνθρωπος κατά την καρδιά του Θεού” και όχι επειδή ήταν ο καλύτερος βασιλιάς· υπήρχαν πολύ καλύτεροι βασιλιάδες απ’ τον Δαβίδ, αλλά αυτό που ήθελε να εκφράσει ερχόταν κατευθείαν μπροστά στον Θεό και το έλεγε με τον τρόπο που ήξερε, ακόμα κι αν ήταν παιδιάστικος.

«Δεν ξέρουν τι κάνω / με βλέπουνε στο δρόμο να γυρνάω / με τσακάλια από το δρόμο να μιλάω / το ’χω πάρει στον ώμο και προχωράω / η πόλη φλέγεται κι ακόμα τραγουδάω» ραπάρει στο αυτοβιογραφικό «Yannis».

«Έχω το μήνυμα από τον ουρανό / όλοι φτιαχτήκαμε να μοιάζουμε με το Θεό / αλλά αμαρτήσαμε και παίζουμε από τότε κρυφτό / με την αλήθεια που πονάει, δεν το θέλουμε αυτό. / Είμαι πόσα χρόνια μέσα σ’ αυτό / πριν το κάνει ο Kanye, μιλούσα για το Χριστό / στο σχολείο με κορόιδευαν κι ακόμα το ζω / δισκογραφικές να μου γυρνάνε πλάτη γι’ αυτό / κι όμως εγώ προσπάθησα να γίνω πιο αρεστός / να βγάλω το Θεό από τη μουσική μου, σαφώς / έβαλα τη φήμη πάνω από Εκείνον που δίνει / την πνοή και μου ’φυγε η ανάσα, έχασα το φως / ξέρω ποιος είναι, ξέρω τι αξίζει αληθινά / έχω αποφασίσει να μη ζω για αυτά / που θα χαθούν και θα καταστραφούν, σα χόρτα θα καούν / όμως η αλήθεια μένει στον αιώνα, πάλι καλά...».

— Έχει κοινό γι’ αυτήν τη μουσική η Ελλάδα;
Έχει ένα κοινό που είναι μικρό, αλλά βλέπουμε ότι έχει ανοδική πορεία. Πλέον το ίντερνετ είναι η κινητήρια δύναμη και εκεί επενδύουμε, στο site μας, στα social media μας. Στο Spotify υπάρχει πλέον όλη η δισκογραφία μας. Δεν κάνω debate, δεν προσπαθώ να αποδείξω κάτι, δεν θέλω με το ζόρι να πω σε κάποιον να ακούσει αυτό το πράγμα, απλά πιστεύω ότι με την πάροδο του χρόνου φαίνεται ποιος είναι ο καρπός όταν μιλάς για ελπίδα. Σε έναν κόσμο όπου υπάρχει αρκετό σκοτάδι, αρκετός πόνος, αρκετοί πληγωμένοι άνθρωποι, πιστεύω ότι το φως από μόνο του θα λάμψει και όποιος θέλει θα το βρει.

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Άβαταρ μέλους
Ίακχος

Re: Ελληνικό χριστιανικό trap..... δεν είναι κακό αυτό το trap

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίακχος » 18 Δεκ 2024, 20:09

Προσπάθεια κάποιων εκκλησιαστικων κύκλων να προσεγγίσουν τη νεολαία. Δεν είναι κακό. Εγώ δε θα τα άκουγα πάντως

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 18 Δεκ 2024, 20:20

Πολύ καλές και οι Tegou Sisters ..... μπράβο στα κορίτσια :smt023

{Ήταν ταπεινός μα είχε όλη την εξουσία
Ο μοναδικός στην γη
που δεν έκανε αμαρτία
Δίδαξε πως η ουσία
δεν βρίσκεται στην θρησκεία
Αλλά στην προσωπική σχέση
που 'χεις με τον Μεσσία!} χ2

{Πίστεψε σ'Εκείνον τον Μοναδικό
Άγιο Σωτήρα, Ιησού Χριστό
Που πέθανε για σένα και σταυρώθηκε
Μα την τρίτη μέρα αναστήθηκε}

Είμαι τόσο free (yeah)
Μα δεν είμαι freak (yeah)
Έχω τον Θεό μου
και είμαι χαρούμενη (yeah)
Είμαι τόσο free (yeah)
Μα δεν είμαι freak (yeah)
Έχω τον Θεό μου
και είμαι χαρούμενη (yeah)
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 18 Δεκ 2024, 20:24

Και αυτός....αν και αρχικά δεν σου γεμίζει το μάτι....πολύ ωραία μηνύματα τελικά :smt023

Σε όλους στο κλαμπ
Σε όλους όσους που μεθάνε στο πάρτι
Βαθιά μέσα σου ψάχνεις για λίγη αγάπη
Δεν θα την βρεις στο ποτό ή στη μόλι
Δεν χρειάζεται να μεθύσεις στο κλαμπ
Δεν θα γεμίσεις ποτέ το κενό με λίγα ναρκωτικά, όχι
Αλλά εγώ θα σου δείξω που είναι αγάπη
Ιησούς Χριστός κανένα όνομα πάνω από αυτό

Πάρε τα ναρκωτικά πίσω
Αγόρασε από τον Χριστό
Πήγαινε τον Ιησού στον προμηθευτή σου
SpoilerShow

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 18 Δεκ 2024, 20:34

τσούλες με χριστιανικές κωλάρες δεν βλέπω

zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo » 18 Δεκ 2024, 20:48

Ο χριστιανισμό στην μουσική είχε αξία μόνο στο metal που δημιούργησε την αντίφαση με την αναφορά στον σατανισμό που κάναν metal συγκροτήματα.
Στην trap απλά είναι μαλακια.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μουσική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών